Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 230
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 230 of 374 FirstFirst ... 130180220228229230231232240280330 ... LastLast
Results 3,436 to 3,450 of 5599
    Senior Member
    Θα σασ πω τι γίνεται με τα χάπια οποιοσ ζει κανονικά παίρνει ηρεμιστικά οποιοσ είναι υποτασικος αντικαταθληπτικα και όποιος είναι διεγερμενος αντιψυχωτικα

Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Δεν υπαρχουν ανθρωποι χωρις προβληματα, απλα δεν ξερεις τα δικα τους.
    Den einai sosto afto pou egrapses,kai nomiza oti isoun super atomo.sinelthe.

Senior Member
    Quote Originally Posted by TSAKALI APO TA_LIDL View Post
    Καλησπέρα user για το προτελευταιο παιζεται...ειδικα στη χωρα μας,στον πολεμο εναντια στον εχθρο ολοι μια γροθια και μετα μια αγκαλια για την ανοικοδομηση και να σωθουμε απο την πεινα μετα εμφυλιο...δεν ξερω και εγω αναρωτιεμαι..με τις γενιες που πανε και ερχονται...σε αυτην τωρα νομιζω ζουμε το απολυτο σκοταδι...ποιος θα καταπατησει το δικαιωμα του αλλου σε ολα τα επιπεδα

συγγνωμη που απαντω σε ολα,εχω ορεξη για κουβεντα και παρεα

νο πρόμπλεμ
    είναι κοινωνικό το θέμα λες;
    μας παίρνει η μπάλα επειδή θέλουμε κάπου να ανήκουμε;

Senior Member
    σκέφτομαι να ξεκινήσω πασιφλόρα
    έχω κάνει τιλτ το μηχάνημα
    αν πάω πρώτα σε ψυχίατρο κάνω κάτι λάθος;

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Ο βόθρος για τον οποίο μιλάω είναι ο μικρός αδελφός μου που τον βοήθησα να σπουδάσει και μου χρωστάει 2.500 χιλιάδες ευρώ αν τα βάλω κάτω. Χωρίς εμένα θα έμενε κυριολεκτικά χωρίς ρούχα. Τον τροφοδοτούσα με όλη μου την καρδιά και πήγαινα ενάντια σε όλους που μου έλεγαν κάνε την ζωή σου, κι αυτός, έφτασε η στιγμή που με έθιξε με τον πιο σιχαμένο τρόπο, με όση σκατοψυχιά είχε μέσα του χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Μέχρι που μου είπε πάρε τα ψυχόχαπα σου μωρή τρελή πήγαινε στο ψυχιατρείο σου. Αυτό δεν το λέει ένας άνθρωπος με καλοσύνη στην ψυχή. Κι εγώ ειλικρινά δεν του έκανα τίποτα. Ήταν μια ασήμαντη αφορμή. Οπότε πώς να το αφήσω όλο αυτό πίσω μου;
    Καθημερινό πρόβλημα. Πάντα κοιτάμε να περνάμε καλά εμείς! Όσοι δεν έχουν αδέρφια δεν ξέρουν από αδικίες. Διακρίσεις από γονείς και άδικη μοιρασιά. Στην περίπτωση σου ήταν και δικά σου... Ίσως να είναι ανώριμος, τουλάχιστον έγινε νωρίς, πριν σπαταλήσεις περισσότερα για τον αδερφό ( μελόντικα ανήψια, νύφη και ότι μοιράζεις απλόχερα) . Φαντάσου να είχες κάτι σοβαρό με μεγαλύτερη ανάγκη για χρήματα ή και άνθρωπο δικό σου δίπλα και να μην σήκωνε ούτε το τηλέφωνο να δεί αν ζεις. Ο φίλος φαίνεται στα δύσκολα, από συγγενείς μην περιμένεις τίποτα κράτα για να πληρώσεις έναν ξένο.

Senior Member
    δεν πιστεύω στις γενικεύσεις, καλοί και κακοί ανθρώποι υπάρχουν παντού, και το να είσαι κακός είναι πολύ εύκολο.
    φέρθηκε πολύ σκάρτα και με αγένεια, άσχετα που είστε συγγενείς, δεν μιλάνε έτσι οι ανθρώποι με ενσυναίσθηση κατά τη γνώμη μου.
    μην του ξαναδώσεις, κάτι θα ξέρει να κάνει στη ζωή του, τόσα χρόνια τί έκανε; δεν έμαθε να κάνει ΤΙΠΟΤΑ; δηλαδή απλά ζούσε με επιδομα από εσένα;
    δεν μου πέφτει και λόγος, επειδή στο παρελθόν είχα υποστηρίξει εσένα νομίζω, πάλι αυτό θα κάνω. όταν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ειναι καλό, όχι όμως σε κάποιον που δεν το αναγνωρίζει ή με προσωπική ζημία.
    μετανιώνω θα πει δεν κάνω το ίδιο λάθος δεύτερη φορά.

Καλησπερα,όχι,θέμα παιδείας είναι σε όλα τα πράγματα....

Senior Member
    Δεν ξέρω γιατί βγηκατε έτσι εσείς εμείς τουσ ανεχομασταν εσείς δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα μακροχρόνια

Ε,βάλατε και εσεις λίγο το χεράκι σας και εμεις τωρα οι 20-40...τρεχουμε να μαζεψουμε...αυτά που δεν μαζευονται...νιώθω πως αφου δεν άλλαξε τίποτα με τα Τέμπη,την 12χρονη από τον Κολωνό να γίνουμε.. ολοι γροθια..δεν θα γίνει τίποτα...και όλο αυτο πάει αλυσιδα...ανθρωπος...σχεσεις ...οικογενεια...η ανηθικοτητα οσο πηγαινει...χερακι με την τεχνολογια...θα αποδομει γενικοτερα τις κοινωνιες....

ΑΛΛΑ ειμαι 31..και θα αντιστεκομαι και θα ελπιζω...δεν θα το βαλλω κατω

τι ειναι αυτο

Senior Member
    Quote Originally Posted by TSAKALI APO TA_LIDL View Post
    Ε,βάλατε και εσεις λίγο το χεράκι σας και εμεις τωρα οι 20-40...τρεχουμε να μαζεψουμε...αυτά που δεν μαζευονται...νιώθω πως αφου δεν άλλαξε τίποτα με τα Τέμπη,την 12χρονη από τον Κολωνό να γίνουμε.. ολοι γροθια..δεν θα γίνει τίποτα...και όλο αυτο πάει αλυσιδα...ανθρωπος...σχεσεις ...οικογενεια...η ανηθικοτητα οσο πηγαινει...χερακι με την τεχνολογια...θα αποδομει γενικοτερα τις κοινωνιες....

ΑΛΛΑ ειμαι 31..και θα αντιστεκομαι και θα ελπιζω...δεν θα το βαλλω κατω
    μόνο αυτό το τελευταίο διάβασα

έχω να σου πω ένα μεγάλο μπράβο που αντιστέκεσαι ακόμα
    και καλό σου κουράγιο στον αγώνα

φαντάζομαι ξέρεις πόσα τέμπη έχουν γίνει στον κόσμο....

Senior Member
    Να μασ πείτε τι αξίζει η Ελλάδα κι αν υπάρχει κανείς καλός εδώ χαμού

Καληνυχτα

Senior Member
    Εγώ σκέφτομαι ότι θέλω επειγόντως ψυχοθεραπεία . Ο γιατρός επιστρέφει 27 του μήνα και δεν λένε να περάσουν οι μέρες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Καθημερινό πρόβλημα. Πάντα κοιτάμε να περνάμε καλά εμείς! Όσοι δεν έχουν αδέρφια δεν ξέρουν από αδικίες. Διακρίσεις από γονείς και άδικη μοιρασιά. Στην περίπτωση σου ήταν και δικά σου... Ίσως να είναι ανώριμος, τουλάχιστον έγινε νωρίς, πριν σπαταλήσεις περισσότερα για τον αδερφό ( μελόντικα ανήψια, νύφη και ότι μοιράζεις απλόχερα) . Φαντάσου να είχες κάτι σοβαρό με μεγαλύτερη ανάγκη για χρήματα ή και άνθρωπο δικό σου δίπλα και να μην σήκωνε ούτε το τηλέφωνο να δεί αν ζεις. Ο φίλος φαίνεται στα δύσκολα, από συγγενείς μην περιμένεις τίποτα κράτα για να πληρώσεις έναν ξένο.
    Ανώριμος δεν είναι. Μάλλον πολύ καλομαθημένος είναι. Μετά από αυτά που μου είπε, όχι μόνο αυτό που έγραψα, είπε κι άλλα πολλά, δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξανά βρουμε ή να συνεχίσω να του δίνω.
    Ας κάνει ό,τι θέλει. Ήρθε τέλη Ιουλίου στο σπίτι (γιατί μένει Θεσσαλονίκη) και μέσα σε 2 εβδομάδες -χωρίς πλάκα- χάλασε 1.000 ευρώ. Κι όταν του είπαμε κάτι παρεξηγήθηκε κιόλας.
    Ε και αυτό που λες ρε συ ΑΧΒΑΧ από τους συγγενείς βρίσκεις τα χειρότερα που σε ξέρουν, όχι από τους ξένους. Εμένα ξένος ποτέ δεν με πείραξε έτσι, ακόμη και στη δουλειά που τα πράγματα ήταν ανταγωνιστικά.
    Last edited by HarleyQuinn; 23-08-2024 at 10:03.