Ενδιαφέρον carrot :)
Printable View
Είναι πολύ καλό. Αν και δεν παίζω παιχνίδια όπως παλιά, αυτό είναι από τις εξαιρέσεις γιατί έχει σενάριο, φαντασία και πλοκή, είναι σαν μια ταινία, με νουάρ ρετρό & εναλλακτική ιστορία. Προτεινόμενο για μικρά και μεγάλα παιδιά και ειδικά για την θεραπεία της βαρεμάρας.
.....σκεφτομαι....πως δεν θέλω πια να σκέφτομαι....:ρ
σκεφτομαι Νορβηγια - Αθηνα, πως παιζει να με επιασε καμια θερμοπληξια παλι μ'αυτη τη ζεστη, και πως ο ανεμιστηρας καιει συνεχεια. επισης σκεφτομαι τι θα κανω το σαββατοκυριακο...
Σκεφτομαι να παω να δω καποια ταινια μεσα στο σαββατοκυριακο! Εχει να προτεινει κανενας καποια αξιολογη που να παιζεται αυτον τον καιρο!
Λοιπον ειχα ταξει σε ενα μελος να του αφηγηθω πως μπορει ενας ανθρωπος σε μια πτηση να παθει ολα αυτα τα πραγματα που επαθα εγω. Και μια και σπαταλησα τοση ενεργεια να κατσω να γραψω ολη την ιστορια, ειπα να ... την δημοσιευσω κιολας, να ψυχαγωγηθει ο κοσμακης!! Οι ωρες ειναι κατα προσεγγιση, δεν τις θυμαμαι ακριβως, πανε και λιγα χρονια!
φευγω απο το σπιτι που εμενα εχοντας ολα μου τα μπαγκαζια μαζι, μια βαλιτσα που ζυγιζε 28 κιλα, ενα σακβουαγιαζ στο χερι που ζυγιζε καμια δεκαρια και το λαπτοπ στον ωμο που ειχα χωσει κι αλλα πραγματα μεσα και ζυγιζε 5-6 κιλα. παιρνω το λεωφορειο, φτανω στο αεροδρομιο στις 5, πεταγα για λονδινο στις 6, εφτανα λονδινο 7 και κατι και 8 πεταγα απο λονδινο αθηνα με την μπριτις. Βλεπω στον πινακα ανακοινωσεων καθυστερηση πτησης γαι λονδινο τρια τεταρτα λογω καιρικων συνθηκων, ειχε αργησει να ερθει απο λονδινο. Κατευθειαν λεω, παει, χανω την επομενη πτηση για Αθηνα! Παω στο ντεσκ, βαζω τις βαλιτσες στη ζυγαρια, βγαινω υπερβαρη, μου λεει η κοπελα βγαλτε κατι, να ψαχνω εγω μες στο χαμο το κλειδι, το βρισκω, ανοιγω, βγαω κατι βιβλια, τα χωνω στην τσαντα του λαπτοπ, μου πεσε ο ωμος, οκ η βαλιτσα μονο ενα κιλα υπερβαρο δεν υπαρχει προβλημα, αλλα χανετε την πτηση σας για αθηνα μου λεει, πηγαινετε στο αλλο ντεσκ να σας πουνε τι θα κανετε, παιρνω βαλιτσα, σακβουαγιαζ τσαντα λαπτοπ, παω στην αλλη ακρη της αιθουσας, μου λενε θα πεταξετε με ολυμπιακη στις 10 απο αλλο τερματικο, οκ λεω, ξαναπηγαινετε στο ντεσκ γαι τσεκ ιν, τα μαζευω ξανα στο αλλο ντεσκ, κανω τσεκ ιν αφηνω βαλιτσα παιρνω εισιτηριο, σακβουαγιαζ και λαπτοπ, περναω απο ελεγχο, φτανω στην πυλη στο τερμα του αεροδρομιου , καθομαι. Με το που καθομαι ακουω απο το μεγαφωνο, η κυρια Μπιπ να παει στο τσεκ ιν. Ελα χριστε κι αποστολε λεω! Πως θα περασω αναποδα τον ελεγχο να φτασω παλι κατω;; Ευτυχως στα μισα του δρομου πριν τον ελεγχο βρισκω ενα ΒΙΠ ντεσκ της μπριτις, τους λεω ειμαι η ταδε με φωναξατε. Οχι μου λεει αυτη δε σας φωναξαμε. Ακουσα το ονομα μου της λεω. ρωταει την διπλανη της, οχι λεει κι αυτη, δε σας φωναξαμε. Επιμενω εγω. Καταφερνουν τελικα και παιρνουν τηλεφωνο κατω στο ντεσκ και συνεννοουνται επιτελους. Ειχα γινει flooded απο την πτηση μου και επρεπε να μου δωσουν καινουριο εισιτηριο με νεα θεση, και ειχε χαθει και το tag της βαλιτσας μου και μου δωσανε καινουριο tag με νεο νουμερο, τα παιρνω, παω καθομαι στην πυλη. με το που καθομαι, ανακοινωνουν οτι αλλαζει η πυλη για την πτηση μου. Μικρο το κακο, παω στην αλλη πυλη. καθυστερησαμε πολυ και φτανω Λονδινο τελικα στις 9, στον τερματικο 5, και εφευγα απο τον τερματικο 2. Το χιθροου ειναι σαν μεγαλο χωριο, δεν ηξερα πως θα προλαβαινα να φτασω εκει σε μια ωρα, και το καλυτερο, ειναι οτι δεν ειχα κανει καν τσεκ ιν για την πτηση με την ολυμπιακη στο Εδιμβουργο, και επρεπε να βρω και το ντεσκ!! Αποβιβαζομαι στον τερματικο 5 λοιπον με σακ βουαγιαζ στο χερι χωρις ροδακια και λαπτοπ στον ωμο, και αρχιζω να ακολουθω βελακια, πανω βελακια κατω βελακια, περα βελακια, φτανω σε μια αιθουσα, πουθενα βελακι για τερματικο 2, ρωταω μια μαυριδερη μου λεει κατεβειτε τη σκαλα, κατεβαινω τη σκαλα, βγαινω στον τερματικο 3. Βλεπω μια ουρα ανθρωπων να περιμενουν για τερματικο 3. Πουθενα πινακιδα για τερματικο 2. Ρωταω κατι παιδια, να ναι καλα, αρχιζουμε να ψαχνουμε αμζι γυρω γυρω που ειναι ο τερματικος 2, σε λιγο ανακαλυπτουμε κατω απο μια σκαλα πισω απο κατι κορδελες που εδειχναν οτι απαγορευεται η εισοδος οτι υπηρχε ενα ανοιγμα και στα δεξια ηταν μια πορτα που εγραφε τερματικος 2!!!! Παω στην πορτα, ανοιγει, και βουαλα!! Ενα λεωφορειο!!!! Περιττο να πω οτι ημουν η μονη επιβατις του λεωφορειου!!!! Ο οδηγος ευτυχως εφυγε αμεσως, με ψιλολυπηθηκε και μου ελεγε θα προλαβεις θα προλαβεις!!! να πω οτι με τις περιπετειες μου να βρω τον τερματικο 2 ειχε παει η ωρα 9.20, πεταγα στις 10, και δεν ειχα κανει τσεκ ιν, και προσευοχομουν η βαλιτσα μου να βρεθει στο σωστο αεροπλανο οπως εγω!! Mετα απο κανα δεκαλεπτο ταξιδι μεσα στο Χιθροου φτανω στον τερματικο 2!!!!!! Να βλεπω κατι πινακιδες με βελακια πανω κατω δεξια αριστερα γυρω γυρω ολοι και να ζαλιζομαι να ψαχνω να βρω τα νουμερα που ηταν τα ντεσκ της ολυμπιακης, να βρισκω αλλα ανταλλων, να υπαρχει ελαχιστος κοσμος στον τερματικο και τα μαγαζια ντιουτι φρι να κλεινουν, και να λεω παει θα χασω το αεροπλανο και θα κοιμηθω μονη μου στο χιθροου! να ρωταω τριγυρω και να μην ξερουν καν τι ειναι η olympic airways! Τελικα, ρωταω μια αλλη μαυριδερη και ανακαλυπτω οτι... ειμαι στον τερματικο 1!! Καπου μπερδεψα τα βελακια γυρω γυρω ολοι, και πηγα αλλου για αλλου!! Να εχει παει η ωρα δεκα παρα τεταρτο και να σκεφτομαι πως θα περασω το βραδυ μου στο λονδινο. Καταφερνω να ξανβγω στον τερματικο 2 και βρισκω τα νουμερα του ντεσκ που υποτιθεται ηταν η ολυμπιακη, χωρις να υπαρχει πουθενα το σημα της, ουτε ψυχη ζωσα!! Υπηρχε μονο ενας αλλος μαυριδερος, στο ντεσκ καποιας αραβικης εταιρειας. Να ρωταω για την ολυμπιακη, και να μου λεει ρωτηστε διπλα, και να μου δειχνει τα αδεια ντεσκ!! μα δεν ειναι κανενας του λεω! Ρωτηστε διπλα μου ξαναλεει, και μου ξαναδειχνει τα αδεια ντεσκ!! Μου ηρθε σε εκεινο το σημειο να τα μπηξω!!! Ειχε παει η ωρα δεκα παρα τεταρτο! Ρωταω μια αλλη μαυριδερη που ειναι το ντεσκ της ολυμπιακης, μου λεει πρεπει να ρωτησετε τους ιδιους!!!!!!!!!!! ΛΕω μα δεν τους βρισκω τους ιδιους για αυτο ρωταω εσας!!! Ε λεω ο σωσον εαυτω σωθειτο, δεν εχω κανει τσεκ ιν, αλλα πρεπει να παω στην πυλη!! Ψαχνω την πυλη, φτανω εκει καταιδρωμενη, αναψοκοκκινισμενη, εξουθενωμενη, μπαιλντισμενη, με τα χερια να εχουν βγαλει φουσκαλες απο το σακ βουαγιαζ που εσερνα τση ωρα και τον ωμο μου να ποναει, πεταω το διαβατηριο στην κοπελα, λεω καντε κατι δεν εχω κανει τσεκ ιν, με κανουνε απο την πυλη, (που να ηξερε οτι γινεται αυτο να ειχα γλιτωσει τοσο κοπο), μπαινω στο αεροπλανο, και απο την τσιτα που ημουνα εγραψα μεσα σε τρεις ωρες μια εργασια 2,500 λεξεων που χρωσταγα. Και ναι η βαλιτσα ευτυχως εφτασε στην Αθηνα μαζι με εμενα μες στα αγρια χαραματα. Και απο τοτε δεν καταλαβαινω τιποτα πια απο αερδορομια :p
λολ λιλιουμ...:ΡΡ όντως είχε ενδιαφέρον!!!
εχω παθει τα απιστευτα σε αεροδρόμια...
πηγα να χασω πτηση επειδη ειχα πιασει την κουβεντα με μια φιλη μου στο παρισι και εφευγα για ουγγαρια, μπήκα πεντε λεπτα πριν φυγει το αεροπλάνο....έχω πληρώσει δυο φορές μπορντινγκ πας στην αγγλια και στην ολλανδια ενω το είχα ΞΑΝΑ πληρωμένο, εχω παει σε λάθος πύλη στην Ολλανδία και περιμένω χαρωπή αλλο αεροπλάνο, (πάλι τελευταια στιγμή μπήκα), έχω αδειάσει βαλίτσα στην τσάντα μου, (από λάπτοπ, βιβλια, κερια, μερεντες), γιατί ηταν εφτά κιλά πιο βαριά, (πάλι αγγλια), με έχουν πιάσει να καπνίζω άπειρες φορές στην τουαλέτα...(αμερική...δεκα ωρες ουφ....(λολ)...έχω περάσει από κακοκαιρία πάνω από αφρική και οι οθόνες να δείχνουν το χάρτη και να σκέφτομαι όλα τα ανέκδοτα που είχα ακούσει με κανίβαλλους, (τοτε δεν ειχε βγει το λοστ)...(και να απαγορευεται το αλκοολ γιατι ηταν αιγυπτιακή εταιρία)....έχω φτιάξει φραπέ σε πιλότους...(πρέβεζα πολύ πιο παλιά)...έχω ταξιδέψει με χρυσόψαρο αγκαλιά στην κρήτη....ΑΛΛΑ....το χειρότερο μου:ισπανοί @@@..καμία συννενόηση, (δεν μιλούν αγλικα)... και αφού μπαίνουμε στο αεροπλάνο δηλώνουν μισάωρη καθυστέρηση...και τι κανουν? Ανοίγουν κάτι αεραγωγούς που βγάζουν υγρασία (ΛΟΛ....έχω άσθμα)...ή φρίκη σε όλο της το μεγαλείο.....!!!!!
Δεν έφαγα ban, έφαγα όμως kick. Ελάτε να τσατάρουμε βρε παληκάρια.
Limpa, όπως βλέπεις το θέμα σου (τι σκέφτεστε) είναι πιο μεγάλο από το δικό μου (quotes), αλλά λίγο πιό μικρό από της arktos (music). Θα στο κάνω ακόμα πιο μεγάλο για να δεις πόσο καλό παιδί είμαι.
:p
http://www.youtube.com/watch?v=FEjqY3_bCDk
Πρέπει να το παίξετε, τουλάχιστον όσοι δεν έχετε αλλάξει στρατόπεδο.
Τα άκουσε κανείς τα βίντεο ρε παιδιά η στον τοίχο μιλάω?
Ούτε ένα σχόλιο...τσ τσ τσ
Σκέφτομαι πόσο γμτο είναι το ιντερνετ ακόμα και μέσα από ένα φθηνό τηλέφωνο. Βρίσκομαι σε ένα κατσικόχωρι της Πίνδου με ξύλοσόμπα ξυλόκουζίνα και ξύλοθερμοσίφωνα αλλά μπορώ να σας διαβάζω! Θεοφανία; Φραπέ σε πιλότους; Αυτό τώρα να το θεωρήσω αθώο; Αυτοί υποτίθεται ότι είναι ερμητικά κλεισμένοι στο πιλοτήριο!