Τι σκέφτεστε; - Page 229
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 229 of 1532 FirstFirst ... 1291792192272282292302312392793297291229 ... LastLast
Results 3,421 to 3,435 of 22967
    ...σκέφτομαι, αν αξίζει να παλεύουμε τόσο, για ότι θέλουμε πολύ..........πάρα πολύ όμως....

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...σκέφτομαι, αν αξίζει να παλεύουμε τόσο, για ότι θέλουμε πολύ..........πάρα πολύ όμως....
    αξίζει! στη χειρότερη περίπτωση μένει η ικανοποίηση ότι το προσπαθήσαμε. και το παλεύουμε χρησιμοποιώντας πρώτα ότι καλύτερο διαθέτουμε μέσα μας.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    αξίζει! στη χειρότερη περίπτωση μένει η ικανοποίηση ότι το προσπαθήσαμε. και το παλεύουμε χρησιμοποιώντας πρώτα ότι καλύτερο διαθέτουμε μέσα μας.
    Συμφωνω μαζι σου αλλα δεν αξιζει να παλευουμε τοσο ωστε να μας φθειρει. Αν συμβαινει κατι τετοιο τοτε οχι δεν αξιζει..

Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Συμφωνω μαζι σου αλλα δεν αξιζει να παλευουμε τοσο ωστε να μας φθειρει. Αν συμβαινει κατι τετοιο τοτε οχι δεν αξιζει..
    Παλεύουμαι για κάτι που είναι εφικτό, όχι να αναλώνουμε δυνάμεις για αχρείαστα πράγματα ή για κάτι σχεδόν ανέφικτο απλά με την ελπίδα.
    Συμφωνώ μαζί σου ότι δεν αξίζει να παλευουμε τοσο ωστε να μας φθειρει ή να φτάνουμε στο σημείο να παραμελούμε άλλες πλευρές της ζωής μας και τελικά να χάνουμε την αρμονία στη ζωή μας.
    γιάννης

Senior Member
    Παλεύουμαι για κάτι που είναι εφικτό, όχι να αναλώνουμε δυνάμεις για αχρείαστα πράγματα ή για κάτι σχεδόν ανέφικτο απλά με την ελπίδα.
    Συμφωνώ μαζί σου ότι δεν αξίζει να παλευουμε τοσο ωστε να μας φθειρει ή να φτάνουμε στο σημείο να παραμελούμε άλλες πλευρές της ζωής μας και τελικά να χάνουμε την αρμονία στη ζωή μας.
    Ακριβως! :)

Banned
    σκεφτομαι οτι ξαναρχιζω να ασχολουμαι με τα παλια μου ενδιαφεροντα σιγα σιγα, και ποσο ομορφο ειναι να γεμιζεις τη ζωη σου και να απασχολεις τον εαυτο σου ετσι ωστε να μην εχει χρονο να σκεφτει και να πεσει παλι σε καταθλιψη. ανυπομονω να ρθει ο χειμωνας, μπορει να μην εχω τπτ σιγουρο και να μη μπορεσα τελικα να φυγω εκτος Ελλαδας, αλλα κατα βαθος το διασκεδαζω και ειναι η αγαπημενη μου εποχη. ειμαι περηφανος, μ'αγαπαω!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Συμφωνώ και με τους 2!!! Ολε!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Ελειψα τρεις εμρες και εχασα επεισοδια!!!!! Λοιπον θελω κι εγω κοκταιηλ!!!!

Θελω αυτο!!!

http://1.bp.blogspot.com/_FuJOpRv2O-.../blueangel.jpg

Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι αν ολοι οι χρηστες του φορουμ ηταν μεταλλαγμενοι σουπερηρωες ο καθενας με μια ξεχωριστη δυναμη, ποιος θα ημουν. κατι σε Gambit ή Havok, μηπως κατι χειροτερο σαν τον Blackheart ή τον Ghostrider ή καποιον αλλον ? προβληματιζομαι να διαλεξω. καλη ιδεα για τοπικ αλλα δε προλαβαινω να το κανω τωρα γιατι καληνυχτιζω. :)
    εγω αν ημουν σουπερηρωας θα ημουν ο Οβελιξ. Εχουμε και οι δυο, πανω και πρωτα απο ολα, μεγαλη ορεξη, μας αρεσει να γελαμε, ειμαστε στην κοσμαρα μας, αγαπαμε τα σκυλακια, μας αρεσει να βοηθαμε, ειμαστε αδεξιοι και δεν τα χουμε και τετρακοσια, για να το πω κομψα, α και ειμαστε και ρομαντικουληδες!! :p

http://www.teresatorga8.no.sapo.pt/obelix.jpg

Banned
    παιδια μηπως θελετε να ανοιξω σχετικο θεμα τελικα να βαλει εκει ο καθενας ποιον σουπερηρωα του ταιριαζει και θα ηθελε να ειναι ? βλεπω ειχε επιτυχια η σκεψη μου αυτη...

Senior Member
    why not ??

Senior Member
    α και βαλε πολλες επιλογες, δλδ αν ημουν σουπερηρωας θα ημουν αυτο, αν ημουν φρουτο θα ημουν αυτο, αν ημουν ζωο θα ημουν αυτο, αν ημουν χρωμα θα ημουν αυτο, αν ημουν τραγουδι θα ημουν αυτο, κτλ κτλ κτλ!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    εγω νομιζω οτι αξιζει να παλευουμε να ειμαστε ο εαυτος μας και να μας αγαπαμε, για οτιδηποτε αλλο, go with the wind as we have to let go

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    εγω νομιζω οτι αξιζει να παλευουμε να ειμαστε ο εαυτος μας και να μας αγαπαμε, για οτιδηποτε αλλο, go with the wind as we have to let go
    αυτό είναι που μας τρώει όμως, (τουλάχιστον εμένα)....παρα είμαι ο εαυτός μου και αυτό δεν μου κάνει απαραίτητα καλό.....

Senior Member
    Σκέφτομαι αν μετά την ομολογία του ανθρώπου ότι πριν λίγα χρόνια είχε ψυχωσικό επεισόδιο και διάγνωση σχιζοφρένιας, εκείνοι που διασκέδαζαν τον χρόνο και την ανία τους μαζί του, νιώθουν έστω και την παραμικρή μεταμέλεια συμπεριφοράς. Όσοι βιάστηκαν να πουν: «Να τον χαιρόσαστε!»
    Για κανένα άνθρωπο που υποφέρει ψυχικά δεν χαιρόμαστε! Για κανέναν! Ακόμα και για εκείνους που μας είναι ενοχλητικοί. Στο βαθμό που βρισκόμαστε σε φόρουμ ψυχικής υποστήριξης, μαθαίνουμε να συνυπάρχουμε ή αποχωρούμε.

Σε κάθε περίπτωση δουλεύουμε τα κίνητρά μας και ελέγχουμε τα όριά μας. Δεν υπάρχουν άνθρωποι που δεν κάνουν λάθη. Μεταφορικά, η επιείκεια και η ανοχή, είναι ευφυής επιλογή για το εγωιστικό μας γονίδιο.
    .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Σκέφτομαι αν μετά την ομολογία του ανθρώπου ότι πριν λίγα χρόνια είχε ψυχωσικό επεισόδιο και διάγνωση σχιζοφρένιας, εκείνοι που διασκέδαζαν τον χρόνο και την ανία τους μαζί του, νιώθουν έστω και την παραμικρή μεταμέλεια συμπεριφοράς. Όσοι βιάστηκαν να πουν: «Να τον χαιρόσαστε!»
    Για κανένα άνθρωπο που υποφέρει ψυχικά δεν χαιρόμαστε! Για κανέναν! Ακόμα και για εκείνους που μας είναι ενοχλητικοί. Στο βαθμό που βρισκόμαστε σε φόρουμ ψυχικής υποστήριξης, μαθαίνουμε να συνυπάρχουμε ή αποχωρούμε.

Σε κάθε περίπτωση δουλεύουμε τα κίνητρά μας και ελέγχουμε τα όριά μας. Δεν υπάρχουν άνθρωποι που δεν κάνουν λάθη. Μεταφορικά, η επιείκεια και η ανοχή, είναι ευφυής επιλογή για το εγωιστικό μας γονίδιο.
    .
    Πολύ ουσιώδες το μήνυμα αλλά και η τελευταία σου πρόταση. Μου θυμίζει την ατάκα από ένα βίντεοπαιχνίδι*. Από την άλλη, στο ίδιο παιχνίδι έλεγε ο τεχνοκράτης Άντριου ότι μελετάει γονίδια όλη μέρα και ποτέ δεν μπόρεσε να εντοπίσει τον μπλέ λεκκέ της αμαρτίας. Το συνηστώ στους λάτρεις των FPS.

*http://www.youtube.com/watch?v=CoYorK3E4aM