.............................
Printable View
.............................
Αηδία με συγκεκριμένες γυναίκες που χαλβαδιάζουν με τον κάθε κόπανο.
Σήμερα στις 12 στο σταθμό Λαρίσης περιμένοντας το τελευταίο λεωφορείο για Δάσος ήταν και 2 κοπέλες μαζί μου. Θαρρώ γύριζαν από έξοδο. ΟΚ μέχρι εδώ. Αρχικά σκάει μύτη ένας μεθυσμένος αλλοδαπός ο οποίος προσπαθεί να τους πιάσει κουβέντα και τον αγνοούν. ΟΚ μέχρι εδώ.
Εκείνη την ώρα σκάει μύτη ένας ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ (μηχανάκι, μαλλί ξυρισμένο πλάι, μούσι και όλο το ελεεινό σετ) ο οποίος κατέβηκε για λίγο από το μηχανάκι και μόλις επέστρεψε και τις είδε, τους λέει "Τέτοια ώρα περνάει λεωφορείο; Ποιο περιμένετε;" "Για Χαϊδάρι" απαντάνε εκείνες. "Θέλετε να σας πετάξω εγώ; Μήπως και δεν έρθει;" απαντάει ο ελεεινός. Εκείνη την ώρα άρχισα να τα παίρνω. Παρεμβαίνω και λέω ότι περνάει στις 12 ακριβώς, 1000 τα εκατό, που όντως είναι έτσι. Και έτσι να μην ήταν, δε μπορούσα να αφήσω το καγκούρι να κάνει καμία μ@λ@κι@.
Ο τύπος συνέχιζε να τους πιάνει κουβέντα για μερικά λεπτά ακόμα ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ μέχρι που ήρθε το λεωφορείο. Μόλις μπήκαμε μέσα γυρνάω και τους λέω "Σας την έπεσε κανονικά ο μ@λ@κας έτσι;" και αυτές χαζογελάγανε μόλις τους το είπα.
Ο μεθυσμένος αλλοδαπός σας πείραξε...το σιχαμένο καγκούρι όχι. Ρε ουστ.
Νυσταγμένη..... Κοιμομουν και τα άκουσα επειδή δηθεν με έδειχνε ον λαιν το φβ. Φβ μαμιεσαι
Απλά σιχαίνομαι τον εαυτό μου, όταν το παίζω ευγενικός για να πάρω μια πληροφορία που χρειάζομαι. Νιώθω τελείως ψεύτικος. Δηλαδή να θες από μέσα σου να της δώσεις μπουνιά στη μύτη, αλλά να μην μπορείς να το κάνεις απλά για να πάρεις την πληροφορία που θες.
Σήμερα ξύπνησα με μια παράξενη αίσθηση
Είδα στον ύπνο μου τον πατέρα μου, κάπου ήμασταν κι ενώ ήταν καλά και με κάτι ασχολιόταν, ξαφνικά έκανε μια γκριμάτσα και μια κίνηση σα να ζαλίστηκε. Μου ξύπνησε αναμνήσεις από την ασθένεια του που τον κοιτούσα στα μάτια προσπαθώντας να καταλάβω απτο βλέμμα του αν είναι καλά σήμερα ή όχι. Πήγα και τον αγκάλιασα κατευθείαν κ αυτός με έσφιγγε κι έλεγε "όλα καλά είναι, όλα καλά.." καθησυχαστικά.
Ήταν τόσο ζωντανή η αίσθηση της αγκαλιάς του που ξύπνησα με μια ανακούφιση που δεν μπορώ να περιγράψω.
ειναι κανονας στη ζωη οτι το μαυρο θα διαδεχεται το ασπρο αυτο σημαινει οτι ενας ανθρωπος με κακη μοιρα θα το διαδεχτουν παιδια με καλη αυτο ειναι το μαρτυριο αυτης της ζωης η συνδεση μας με τα αντιθετα ατομα και η απωλεια τους
Νιώθω ότι δεν μπορώ να βρω γαλήνη...
Αν δε θέλει σεβασου την επιθυμία του εμενα ξέρεις τι με βοηθάει; κάθομαι και τα γράφω σε ένα χαρτί. Ότι θέλω να του πω, και μετα αφου τα βγάλω από μεσα μου και νιώσω καλυτερα το πεταω. (δε μιλάω για την τωρινή μου σχέση αλλα για σχέσεις πριν από αυτόν που είχαν ληξει) με βοηθούσε πολυ
δεν μπορω να κοιμηθω. κανουν σεξ οι πιο πανω και ακουγονται πολυ. η γυναικα λες και αναγκαστικα βγαζει βογγητα. ακουγονται και καποια χτυπηματα να κανουν πιο σιγα. υπαρχουν και οικογενειες με μικρα παιδια και μωρα στην πολυκατοικια. εγω εβαλα ακουστικα. θα τελειωσει που θα παει χαχα.
Σα μοσχαρι.. Κοιμήθηκα 16 ώρες.. Λατρεμένα ζαναξ.. Ανυπομονώ να τα κοψω
Νιώθω άσχημα αυτή τη στιγμή που δεν έχω κανέναν να μιλήσω... Ακόμα και που το πρωί πέρασε αρκετά ευχάριστα τώρα νιώθω έτσι...
Χρειάζομαι ανακούφιση και δεν ξέρω που να τη βρω εκτός από τα χάπια...
Μονο στο μυαλο σου , αλλα ειναι δυσκολο , πολυ δυσκολο ........αμα αρχισεις τις βολτες ? εχω παρατηρησει οτι οταν βγαινω με καποιον-αν , που τον ' παω ' , μετα ειμαι καλυτερα ολο το βραδυ , ενω εδω μεσα πληττω , πληττω , και νασου η κτθλψη , αλλα εχω σκαμπανεβασματα στην διαθεσημου ....
χαιρετισμους ...
τα χαπια δρουν ' πυροσβεστικα , ......
Νιώθω ότι μ' έχουν αφήσει όλοι μόνη μου, δεν έχω που να μιλήσω και μου έρχεται να βάλω τα κλάματα...
μια χαρα νιωθω λιγο ζαλισμενος απο lyrica...αλλα ολα κομπλενταν μαρεσει..
Νομίζω πως θα βοηθήσει, σ' ευχαριστώ... Μπούκωσα ένα ολόκληρο πρωί μόνη μου, η μαμά μου εκτός σπιτιού για να φροντίσει τον παππού μου κι από τους ιντερνετικούς φίλους ούτε ένα μήνυμα, με ξέχασαν όλοι σήμερα... Ε, δεν μπορώ άλλο την μοναξιά, στεναχωριέμαι κι έχουν σπάσει τα νεύρα μου... Απλά θέλω να το βγάλω από μέσα μου...