Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 630
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 630 of 837 FirstFirst ... 130530580620628629630631632640680730 ... LastLast
Results 9,436 to 9,450 of 12551
    Senior Member
    Νομιζω οτι σε τετοιες περιπτωσεις εχουν χαθει πολυ περισσοτερα. Η ειδηση του θανατου κινητοποιει καποια στοιχειωδη αντανακλαστικα μεσα μας. Οταν αποτυγχανουν τοσο θεμελιωδεις ψυχικες διεργασιες δυσκολα αποφευγεται το συμπερασμα πως ειναι δηλητηριασμενος ολος ο μηχανισμος του σχετιζεσθαι σ' αυτους τους ανθρωπους. Χωρια που δεδομενου οτι απεναντι στο θανατο ειμαστε ολοι ισοι, ειναι κι ενα ερωτημα τι εικονα εχουν για τον εαυτο τους και τη θεση τους. Απ' τη δικη μου εμπειρια οσοι εχω δει να αντιδρουν με αυτον τον τροπο τεινουν να εχουν ψευδαισθησεις μεγαλειου για το ποιον και τα επιτευγματα τους, ασχετα αν προσπαθουν επιμελως να το αποκρυψουν.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Quote Originally Posted by oboro View Post
    Νομιζω οτι σε τετοιες περιπτωσεις εχουν χαθει πολυ περισσοτερα. Η ειδηση του θανατου κινητοποιει καποια στοιχειωδη αντανακλαστικα μεσα μας. Οταν αποτυγχανουν τοσο θεμελιωδεις ψυχικες διεργασιες δυσκολα αποφευγεται το συμπερασμα πως ειναι δηλητηριασμενος ολος ο μηχανισμος του σχετιζεσθαι σ' αυτους τους ανθρωπους. Χωρια που δεδομενου οτι απεναντι στο θανατο ειμαστε ολοι ισοι, ειναι κι ενα ερωτημα τι εικονα εχουν για τον εαυτο τους και τη θεση τους. Απ' τη δικη μου εμπειρια οσοι εχω δει να αντιδρουν με αυτον τον τροπο τεινουν να εχουν ψευδαισθησεις μεγαλειου για το ποιον και τα επιτευγματα τους, ασχετα αν προσπαθουν επιμελως να το αποκρυψουν.
    Συμφωνώ με τα γραφόμενα σου! Μια καλή απόδειξη για να τους αποφεύγουμε, διότι ο ίδιος δηλητηριασμένος μηχανισμός βγαίνει και για τις αποτυχίες ή επιτυχίες των άλλων. Και το πρώτο μπολτ όντως σχετίζεται με το δεύτερο μπολτ.
    γιάννης

Banned
    αφενος αυτο δεν ισχυει οτι ειναι ολοι ισοι στο θανατο και αφετερου ειμαι σχεδον σιγουρος οτι μιλαμε μεταφορικα αλλα μπορω να σου πω παραδειγμα πανω σε αυτο ξερεις κανενα που θα χαιροταν αν εβλεπες μια κομπρα που ετοιμαζοταν να σε φαει και γι αυτο μετα θα κατεληγες στο νοσοκομειο η στον αλλο κοσμο ειναι ειναι ψευδαισθηση μεγαλειου το οτι καπιος την εβγαλε απο τη μεση και τη γλιτωσες? αρα σ αυτη τη περιπτωση αυτο το ον δεν ειναι συνανθρωπος αλλα δηλητιριωδες ΦΙΔΙ ομοιο με αυτο που ξεγελασε τους πρωτοπλαστους με αποτελεσμα να φυγουν απο το παραδεισο και ξερεις ποσο αξιος πρεπει να ειναι καπιος για να ρισκαρει τη ζωη του για να σωσει μια αλλη ζωη σιγουρα θα ναι τοσο αξιος που δε θα περιμενει απο κανενα φωστηρα παρασημα

Δεν είναι όλοι ίσοι στο θάνατο αν προηγείται αυτή η πράξη αυτοθυσίας. Αυτό είναι το ένα.
    Όταν βλέπεις κάποιο να πεθαίνει μπροστά σου θα πρέπει να σαι μεγάλο δηλητηριώδες φίδι για να μην πονέσεις. Διότι συμβαίνει μπροστά σου και η αίσθηση είναι αμεσότατη. Άλλο όμως όταν απλά ακούσεις για τον ίδιο θάνατο. Αν τότε κατά βάθος χαρείς, όπως δλδ στις περιπτώσεις που αναφέρθηκα πιο πριν, τότε είσαι μικρό αλλά δηλητηριώδες φίδι. Άρα αυτό το έστω λίγο δηλητήριο που έχεις μπορείς να το βγάλεις οπουδήποτε.
    Ατέλειωτο το θέμα....
    γιάννης

Banned
    ..............................
    Last edited by αλεξανδρος_77; 01-06-2019 at 00:31.

Banned
    .............................
    Last edited by αλεξανδρος_77; 01-06-2019 at 00:34.

Banned
    Αηδία με συγκεκριμένες γυναίκες που χαλβαδιάζουν με τον κάθε κόπανο.

Σήμερα στις 12 στο σταθμό Λαρίσης περιμένοντας το τελευταίο λεωφορείο για Δάσος ήταν και 2 κοπέλες μαζί μου. Θαρρώ γύριζαν από έξοδο. ΟΚ μέχρι εδώ. Αρχικά σκάει μύτη ένας μεθυσμένος αλλοδαπός ο οποίος προσπαθεί να τους πιάσει κουβέντα και τον αγνοούν. ΟΚ μέχρι εδώ.

Εκείνη την ώρα σκάει μύτη ένας ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ (μηχανάκι, μαλλί ξυρισμένο πλάι, μούσι και όλο το ελεεινό σετ) ο οποίος κατέβηκε για λίγο από το μηχανάκι και μόλις επέστρεψε και τις είδε, τους λέει "Τέτοια ώρα περνάει λεωφορείο; Ποιο περιμένετε;" "Για Χαϊδάρι" απαντάνε εκείνες. "Θέλετε να σας πετάξω εγώ; Μήπως και δεν έρθει;" απαντάει ο ελεεινός. Εκείνη την ώρα άρχισα να τα παίρνω. Παρεμβαίνω και λέω ότι περνάει στις 12 ακριβώς, 1000 τα εκατό, που όντως είναι έτσι. Και έτσι να μην ήταν, δε μπορούσα να αφήσω το καγκούρι να κάνει καμία μ@λ@κι@.

Ο τύπος συνέχιζε να τους πιάνει κουβέντα για μερικά λεπτά ακόμα ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ μέχρι που ήρθε το λεωφορείο. Μόλις μπήκαμε μέσα γυρνάω και τους λέω "Σας την έπεσε κανονικά ο μ@λ@κας έτσι;" και αυτές χαζογελάγανε μόλις τους το είπα.

Ο μεθυσμένος αλλοδαπός σας πείραξε...το σιχαμένο καγκούρι όχι. Ρε ουστ.

Senior Member
    Νυσταγμένη..... Κοιμομουν και τα άκουσα επειδή δηθεν με έδειχνε ον λαιν το φβ. Φβ μαμιεσαι
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Banned
    Απλά σιχαίνομαι τον εαυτό μου, όταν το παίζω ευγενικός για να πάρω μια πληροφορία που χρειάζομαι. Νιώθω τελείως ψεύτικος. Δηλαδή να θες από μέσα σου να της δώσεις μπουνιά στη μύτη, αλλά να μην μπορείς να το κάνεις απλά για να πάρεις την πληροφορία που θες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by DrugUser View Post
    Απλά σιχαίνομαι τον εαυτό μου, όταν το παίζω ευγενικός για να πάρω μια πληροφορία που χρειάζομαι. Νιώθω τελείως ψεύτικος. Δηλαδή να θες από μέσα σου να της δώσεις μπουνιά στη μύτη, αλλά να μην μπορείς να το κάνεις απλά για να πάρεις την πληροφορία που θες.
    ποσο σε καταλαβαινω. και επισης οταν σου το παιζουν ευγενικοι ενω φαινεται ποσο ψευτικοι ειναι. και εσυ μετα να ανεχτεις ολη αυτη την υποκρισια και να νιωθεις μεσα σου πιο σκατα απο τα σκατα.

Senior Member
    Σήμερα ξύπνησα με μια παράξενη αίσθηση
    Είδα στον ύπνο μου τον πατέρα μου, κάπου ήμασταν κι ενώ ήταν καλά και με κάτι ασχολιόταν, ξαφνικά έκανε μια γκριμάτσα και μια κίνηση σα να ζαλίστηκε. Μου ξύπνησε αναμνήσεις από την ασθένεια του που τον κοιτούσα στα μάτια προσπαθώντας να καταλάβω απτο βλέμμα του αν είναι καλά σήμερα ή όχι. Πήγα και τον αγκάλιασα κατευθείαν κ αυτός με έσφιγγε κι έλεγε "όλα καλά είναι, όλα καλά.." καθησυχαστικά.
    Ήταν τόσο ζωντανή η αίσθηση της αγκαλιάς του που ξύπνησα με μια ανακούφιση που δεν μπορώ να περιγράψω.

Banned
    ειναι κανονας στη ζωη οτι το μαυρο θα διαδεχεται το ασπρο αυτο σημαινει οτι ενας ανθρωπος με κακη μοιρα θα το διαδεχτουν παιδια με καλη αυτο ειναι το μαρτυριο αυτης της ζωης η συνδεση μας με τα αντιθετα ατομα και η απωλεια τους

Senior Member
    Νιώθω ότι δεν μπορώ να βρω γαλήνη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Νιώθω ότι δεν μπορώ να βρω γαλήνη...
    Τι έπαθες κυκνάκι μ;
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Τι έπαθες κυκνάκι μ;
    Δεν ξέρω, δεν μπορώ να νιώσω ασφάλεια και τη χρειάζομαι για να ηρεμήσω και να χαλαρώσω... Χρειάζομαι πάρα πολύ να μιλήσω στον πρώην μου όμως δεν γίνεται και νιώθω ν' απελπίζομαι, δεν βλέπω διέξοδο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...