Καλημέρα Joann,
δεν χρειάζεται να καταλάβεις!
Όσα περισσότερα καταλαβαίνεις τελικά ειδικά σήμερα, αποδεικνύεται, ότι δεν σου βγαίνουν σε καλό!
Printable View
μια ομορφη μερα ξεκινησεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
απολαυστε την! σαν καλοκαιρι ειναι εξω!
Kαλά τα λες, BloodyKate!
Θα πας για καμιά βουτιά ή είναι ακόμα νωρίς;
νωρις ειναι αν και βλεπω τη θαλασσα και θελω πολυ να κατεβω στην παραλια
Tυχερή Ναξιώτισσα!!!
Ξέρω ότι δεν είναι το κατάλληλο θρεντ, αλλά θέλω πολύ να το μοιραστώ μαζί σας:
http://www.youtube.com/watch?v=z5nEc..._embedded#t=0s
Πολύ καλό, sheldon!
Στο τέλος όχι μόνο αυτά, αλλά και άντε μην πω τι άλλο θα κάνουμε για να βρούμε δουλειά
ή να κρατήσουμε την ημιαπασχόληση
γιατί είναι shocking ;)
Άσε που και μία μέρα το χρόνο να δουλεύεις
δε σε συγκαταλλέγουν στους επίσημα εγγεγραμμένους ανέργους,
αλλά στους απασχολούμενους!
χαχαχα τα σπαει το βιντεο, μηπως απο ανεργος να γινω εργολαβος παλι χαχαχα
δεν θελω 3ρι παιδια, οποιος θελει προσλαμβανεται αμεσως, η δουλεια βεβαια ειναι λιγο δυσκολη και βαρετη - τα ξινουμε ολη μερα :Ρ
Χαχα, εργολάβος ήσουν παλιά; Και γιατί την παράτησες τέτοια αξιοζήλευτη δουλειά; Τρελός είσαι; Θα πετούσα τη σκούφια μου να την είχα εγώ. Αλήθεια, τι προσόντα απαιτούνται;
Και όταν πεινάσεις, πιάσε την. Εσύ λοιπόν μπορείς και ζεις χωρίς τροφή; Ακόμα και άλλοι να σε συντηρούν, είναι ανήθικο να τους είσαι βάρος, τη στιγμή που έχεις τέχνη να ασκήσεις και να ανεξαρτητοποιηθείς. Αλλά δε μου είπες τα προσόντα. Ή μήπως θέλει βύσμα;
Και πώς ξέρω ότι δε θα με δείρεις κι εμένα ή δε θα χύσεις τους καφέδες πάνω μου;
σκεφτομαι τη λεξη φιλια
τι σημασια της και το ποσο μπορει να ξεφτιλιστει οταν δεν της δωσεις τη σημασια που χρειαζεται
ότι δε με σώζει τίποτα
... ότι αν θέλω να σέβομαι τα παντελόνια που φοράω, λολ, θα πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσω "Σέλντον" μετά από τόσες μέρες που λείπω- - σαφώς και έχει γράψει - να απαντήσω σε Κενό - ποιός ξέρει πόσες ώρες θα φάω - να αγαλλιάσω με την τρυφερότητα του Ιωάννη - που δε τη διαθέτω πια για ανθρώπους - και να επιβεβαιωθώ για πολλοστή φορά πως οι άντρες είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου, λολ και δικοί μου πάντα... κρίμα να μη βγάζω κι εγώ φραγκάκια από αυτό και να χρειάζεται να ξεκωλιάζομαι απ' τα χαράματα... φιλιά αδέρφια, οι ουρανοί είναι δικοί μας... άει καληνύχτα, νά 'στε καλά που γράφω και θα γράφω και θα γράφω... νά 'ναι καλά που θα πλουτίζουν, θα πλουτίζουν, θα πλουτίζουν... :) ...
Οτι αυτη η μοναξια του Σββατοβραδου ειναι χειροτερη απο την καθημερινη μοναξια.... κ ποναε περισσοτερο.. κ σφιγγει την καρδια.. κ κοβει την ανασα....
Απόψε το βράδυ θα έχω..πόλεμο.Με αυτό το θηρίο, ναι,με αυτο...Ψάχνω όπλα...
χαχαχαχαχα... μ αρεσε το... κοπελια... Ντεν ειμαι κοπελια καρντια μου.... κ οποιος ψαχνει δεν παει να πει κ οτι βρισκει το σωστο ατομο.. το να εισαι με καποιον μονο κ μονο για να μην εισαι μονος δεν λεει... απο τον συμβιβασμο προτιμω την μοναξια κ ας ποναει................
Ποιος ηρθε????? δεν ειναι θεμα για παραπονα... αλλα για το τι σκεφτεσθε... κ εγω αυτο σκεφτομουν.. αυτα ειναι τα συναισθηματα μου αυτη τη στιγμη.. Σαββατο βραδυ... τωρα... αν εσυ ειδες καπου κατηγοριες.. κ οτι αναφερα εγω καπου οτι δεν με αποδεχονται.. πρεπει να ψαχτεις λιγουλακι.. ανευ παρεξηγησεως! ;)
Δεν ξεμπερδευω ευκολα σημερα...Το βλεπω.:((
Πω πω, έχω σιχαθεί από την κατινιά εδώ μέσα. Γράφω κάτι σοβαρό και μερικοί χρήστες χωρίς επίπεδο πετάγονται να το προσωποποιήσουν και να το εκχυδαϊσουν. Τι κρίμα τόσα αξιόλογα μέλη να αποχωρήσουν από το φόρουμ, απογοητευμένα προφανώς από αυτό ακριβώς το χάλι!
να ανοίξω θέμα αλλά τι νόημα να έχει? Κανείς άλλος δεν ξέρει τις απαντήσεις εκτός από εμάς τους ίδιους..Και όμως καμία φορά δυστυχώς χρειάζεται να σου μιλήσουν και οι άλλοι και να σε ανεβάσουν αλλά...
σκεφτομαι οτι οντως εχει καταντησει σιχαμαρα αυτη η πουστοποιημενη προπαγανδα πουστοποιησης της κοινωνιας, κι αυτο δεν ειναι το γνωστο σεξιστικο, ρατσιστικο, μισανθρωπικο σχολιο του KENO, αλλα η αληθεια αφου βλεπουμε πλεον να ψωνιζονται αλλοδαποι μεχρι και πουστηδοι παιζωντας το υπερανω κι εμπειροι γαμιαδες απο κωλο. πραγματικα πρεπει να παρουμε τα οπλα στα χερια μας, τα λεω εδω σε φορουμ ψυχολογιας που μπορω και ξελαφρωνω, με την ελπιδα να μη καταντησει gaypsycology.gr κι αυτο. φωναξτε και την Idella να μου δωσει καμια παρατηρηση παλι, προσωπικη αντιπαθεια σε συγκεκριμενες ομαδες ανθρωπων ειναι, δεν κανω επιθεση σε κανενα μελος. αυτα, πηγαιντε να γαμησετε κανα μαυρο βραζιλιανικο τραβελακι με βυζαρες τωρα.
Cognitive/behavioral therapy kiss my ass γι' αποψε...
.................................................. ....................
Αλλά τι ταινιάρα ειναι "οι αναμνησεις μιας γκέισσας"...
Μπορεί να ναι άσχετο, αλλά θυμήθηκα το Μαντάμ Μπάτερφλαϊ με Τζέρεμι Άιρονς... ηθοποιάρα...
καλα και μενα το ιδιο την απερριπταν διάφοροι αρσενικοι, μεχρι που ενας εξ αυτών, ξαφνικά πλάνταξε στο κλάμα και γω τον κοιτουσα απτην ακρη του καναπε κρατώντας μετα βίας το μειδίαμά μου:)
http://www.youtube.com/watch?v=XcQNjV-YSiM
υπέροχη! εγώ όμως δεν είμαι άντρας... :)
...επίσης, να μην ξεχάσω: http://el.wiktionary.org/wiki/ειρωνεία
Aφού όλοι την χρησιμοποιούμε, ας μάθουμε να την γράφουμε σωστά, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! :D