Τι σκέφτεστε; - Page 637
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 637 of 1532 FirstFirst ... 1375375876276356366376386396476877371137 ... LastLast
Results 9,541 to 9,555 of 22967
    Senior Member
    ... ότι αν θέλω να σέβομαι τα παντελόνια που φοράω, λολ, θα πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσω "Σέλντον" μετά από τόσες μέρες που λείπω- - σαφώς και έχει γράψει - να απαντήσω σε Κενό - ποιός ξέρει πόσες ώρες θα φάω - να αγαλλιάσω με την τρυφερότητα του Ιωάννη - που δε τη διαθέτω πια για ανθρώπους - και να επιβεβαιωθώ για πολλοστή φορά πως οι άντρες είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου, λολ και δικοί μου πάντα... κρίμα να μη βγάζω κι εγώ φραγκάκια από αυτό και να χρειάζεται να ξεκωλιάζομαι απ' τα χαράματα... φιλιά αδέρφια, οι ουρανοί είναι δικοί μας... άει καληνύχτα, νά 'στε καλά που γράφω και θα γράφω και θα γράφω... νά 'ναι καλά που θα πλουτίζουν, θα πλουτίζουν, θα πλουτίζουν... :) ...

Οτι αυτη η μοναξια του Σββατοβραδου ειναι χειροτερη απο την καθημερινη μοναξια.... κ ποναε περισσοτερο.. κ σφιγγει την καρδια.. κ κοβει την ανασα....
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Οτι αυτη η μοναξια του Σββατοβραδου ειναι χειροτερη απο την καθημερινη μοναξια.... κ ποναε περισσοτερο.. κ σφιγγει την καρδια.. κ κοβει την ανασα....
    οποιος ψαχνει βρισκει κοπελια :) Ειναι και δικη μας ευθυνη η μοναξια μας, πριν 10 χρονια πεθαινα για να ειμαι μονος χαχαχα

Senior Member
    Απόψε το βράδυ θα έχω..πόλεμο.Με αυτό το θηρίο, ναι,με αυτο...Ψάχνω όπλα...
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Quote Originally Posted by axl100 View Post
    οποιος ψαχνει βρισκει κοπελια :) Ειναι και δικη μας ευθυνη η μοναξια μας, πριν 10 χρονια πεθαινα για να ειμαι μονος χαχαχα
    χαχαχαχαχα... μ αρεσε το... κοπελια... Ντεν ειμαι κοπελια καρντια μου.... κ οποιος ψαχνει δεν παει να πει κ οτι βρισκει το σωστο ατομο.. το να εισαι με καποιον μονο κ μονο για να μην εισαι μονος δεν λεει... απο τον συμβιβασμο προτιμω την μοναξια κ ας ποναει................

Senior Member
    χαχαχαχαχα... μ αρεσε το... κοπελια... Ντεν ειμαι κοπελια καρντια μου.... κ οποιος ψαχνει δεν παει να πει κ οτι βρισκει το σωστο ατομο.. το να εισαι με καποιον μονο κ μονο για να μην εισαι μονος δεν λεει... απο τον συμβιβασμο προτιμω την μοναξια κ ας ποναει................
    ολη η ζωη ειναι ενας συμβιβασμος, αν προτιμας την μοναξια ομως μην παραπονιεσαι γιατι με αυτον τον τροπο κατηγορεις τους υπολοιπους πως δν σε αποδεχονται :)

Quote Originally Posted by axl100 View Post
    ολη η ζωη ειναι ενας συμβιβασμος, αν προτιμας την μοναξια ομως μην παραπονιεσαι γιατι με αυτον τον τροπο κατηγορεις τους υπολοιπους πως δν σε αποδεχονται :)
    Ποιος ηρθε????? δεν ειναι θεμα για παραπονα... αλλα για το τι σκεφτεσθε... κ εγω αυτο σκεφτομουν.. αυτα ειναι τα συναισθηματα μου αυτη τη στιγμη.. Σαββατο βραδυ... τωρα... αν εσυ ειδες καπου κατηγοριες.. κ οτι αναφερα εγω καπου οτι δεν με αποδεχονται.. πρεπει να ψαχτεις λιγουλακι.. ανευ παρεξηγησεως! ;)

Senior Member
    Ποιος ηρθε????? δεν ειναι θεμα για παραπονα... αλλα για το τι σκεφτεσθε... κ εγω αυτο σκεφτομουν.. αυτα ειναι τα συναισθηματα μου αυτη τη στιγμη.. Σαββατο βραδυ... τωρα... αν εσυ ειδες καπου κατηγοριες.. κ οτι αναφερα εγω καπου οτι δεν με αποδεχονται.. πρεπει να ψαχτεις λιγουλακι.. ανευ παρεξηγησεως! ;)
    μπα βαριεμαι, δεν αξιζει ο κοπος

Senior Member
    Δεν ξεμπερδευω ευκολα σημερα...Το βλεπω.:((
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

Senior Member
    Πω πω, έχω σιχαθεί από την κατινιά εδώ μέσα. Γράφω κάτι σοβαρό και μερικοί χρήστες χωρίς επίπεδο πετάγονται να το προσωποποιήσουν και να το εκχυδαϊσουν. Τι κρίμα τόσα αξιόλογα μέλη να αποχωρήσουν από το φόρουμ, απογοητευμένα προφανώς από αυτό ακριβώς το χάλι!

Senior Member
    να ανοίξω θέμα αλλά τι νόημα να έχει? Κανείς άλλος δεν ξέρει τις απαντήσεις εκτός από εμάς τους ίδιους..Και όμως καμία φορά δυστυχώς χρειάζεται να σου μιλήσουν και οι άλλοι και να σε ανεβάσουν αλλά...

Banned
    σκεφτομαι οτι οντως εχει καταντησει σιχαμαρα αυτη η πουστοποιημενη προπαγανδα πουστοποιησης της κοινωνιας, κι αυτο δεν ειναι το γνωστο σεξιστικο, ρατσιστικο, μισανθρωπικο σχολιο του KENO, αλλα η αληθεια αφου βλεπουμε πλεον να ψωνιζονται αλλοδαποι μεχρι και πουστηδοι παιζωντας το υπερανω κι εμπειροι γαμιαδες απο κωλο. πραγματικα πρεπει να παρουμε τα οπλα στα χερια μας, τα λεω εδω σε φορουμ ψυχολογιας που μπορω και ξελαφρωνω, με την ελπιδα να μη καταντησει gaypsycology.gr κι αυτο. φωναξτε και την Idella να μου δωσει καμια παρατηρηση παλι, προσωπικη αντιπαθεια σε συγκεκριμενες ομαδες ανθρωπων ειναι, δεν κανω επιθεση σε κανενα μελος. αυτα, πηγαιντε να γαμησετε κανα μαυρο βραζιλιανικο τραβελακι με βυζαρες τωρα.

Senior Member
    Cognitive/behavioral therapy kiss my ass γι' αποψε...
    .................................................. ....................
    Αλλά τι ταινιάρα ειναι "οι αναμνησεις μιας γκέισσας"...
    [/SIZE]

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Μπορεί να ναι άσχετο, αλλά θυμήθηκα το Μαντάμ Μπάτερφλαϊ με Τζέρεμι Άιρονς... ηθοποιάρα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σουελ View Post
    Cognitive/behavioral therapy kiss my ass γι' αποψε...
    .................................................. ....................
    Αλλά τι ταινιάρα ειναι "οι αναμνησεις μιας γκέισσας"...
    το βλεπω για 4η 5η φορα ....ειπα "οχι παλι" αλλα ειναι μεγαλη ταινια!