Τωρα έτσι που έχεις παχύνει Ολγα-ούτε αρσενικός γάτος δε θα γυρίσει.....
Πώς πάει αλήθεια η δίαιτα;
Printable View
Τωρα έτσι που έχεις παχύνει Ολγα-ούτε αρσενικός γάτος δε θα γυρίσει.....
Πώς πάει αλήθεια η δίαιτα;
Kαλά πάει 77 κιλά είμαι.
Μπράβο Όλγα μου!
Και κάτι άλλο: Δεν σε κατέταξε κανείς στους κακούς ανθρώπους πιστεύω. Κάθε μέρα γίνονται εγκλήματα και πολύ χειρότερα πράγματα, αυτό ήταν απλώς ένα λάθος, πάει, τελείωσε! Και μην σε νοιάζει και τόσο πολύ πού σε κατατάσσουν οι άνθρωποι. Εδώ ο ίδιος ο Χριστός που ήρθε στη γη και έκανε τόσα καλά κατηγορήθηκε από ανθρώπους ως εγκληματίας. Μην σε επηρεάζει τόσο πολύ η γνώμη του κόσμου για σένα. Ο καθένας που κάθεται και κατηγορεί τα δικά του κουσούρια δεν τα βλέπει και κοιτάει να χαντακώσει τη δική σου ζωή. Για ποιό λόγο να τους αφήσεις να μπουν στο μυαλό σου;
Τους έχεις ανάγκη αυτούς τους ανθρώπους; Σε έχουν βοηθήσει ποτέ; Γράψε τους στα παλαιότερα των υποδημάτων σου λοιπόν!
Κασσάνδρα, αν τους είχε ανάγκη ή αν την είχαν βοηθήσει θα άλλαζε κάτι; Ρωτάω διότι μ' ενδιαφέρει η άποψή σου :) Με τα υπόλοιπα που έγραψες συμφωνώ απολύτως.
Όλγα, όλοι -μα όλοι- κάνουμε λάθη. Σε τι βοηθάει το να εστιάζεις στο συγκεκριμένο; Είσαι το λάθος σου ή είσαι η Όλγα που, όπως όλοι, έκανε κι εκείνη ένα λάθος; Συγχώρησε εσύ τον εαυτό σου και -αν θέλεις- ζήτα συγγνώμη από την πρώην φίλη, εξηγώντας της πόσο σε βασάνισε αυτό το λάθος στη ζωή σου.
Έχεις ακολουθήσει ή ακολουθείς ψυχοθεραπεία;
η ψυχοθεραπεια δεν ειναι για να παθεις αμνησια... φυσικα και θα το θυμασαι για παντα το γεγονος!! το θεμα ειναι να μην επηρρεαζει την ζωη σου και να μην ασχολεισαι μαζι του..
καλα ρε ολγα. 20 χρονια πως περνας εκτος εκκλησιας? τωρα την θυμηθηκες την συγκεκριμενη εκκλησια? οτι κανεις επι 20 χρονια, θα συνεχισεις να το κανεις.
Μαράλ, οι άνθρωποι που βοηθάνε έχουν έναν λόγο να σε κρίνουν γιατί έχουν δείξει έμπρακτα οτι θέλουν το καλό σου, οπότε η κριτική τους μπορεί να έχει στόχο την βελτίωση του κρινόμενου και της κατάστασής του. Επίσης, αν εξαρτάσαι από κάποιους και τους έχεις ανάγκη (π.χ. ένας εργοδότης) τότε προσέχεις να έχουν καλή γνώμη και εικόνα για σένα για αυτονόητους λόγους.
Τελικά τι πιστεύετε ότι θα αντιμετωπήσω πρόβλημα αν πάω στην εκκλησία με το παλιό μετά από τόσα χρόνια, θα αντιμετωπήσω αρνητισμό ή όχι; Ή μήπως το ξεχάσανε όλοι και θα με υποδεχτούνε μετά από τόσα χρόνια με ανοιχτές αγκάλες;
Εγώ νόμιζα ότι πηγαίνεις στην εκκλησία κάθε Κυριακή. Πόσο καιρό έχεις να πας εκεί; Και επίσης καλό είναι να πάς για να προσευχηθείς και όχι για να δεις τις αντιδράσεις των άλλων. Αλλιώς γιατί να πάς; Για να υπάρξει περίπτωση να συγχιστείς και να στεναχωρηθείς
Όχι δεν είναι αυτός και σου εξήγησα ότι δεν μπορώ να πάω σε άλλη εκκλησία γιατί μόνο εκείνη έχουμε με το παλιό στην πόλη μου.