εφτασε στο ζενιθ των ικανοτητων του σε ολα τα αλλα, και στενοχωριεται για τριχες...
ποσο βολικο!!!! ε?
Printable View
Κατα τη γνωμη μου αυτα που λεει για τον εαυτο του ειναι απλα δικαιολογιες που τους εχει μετατρεψει σε "λογους" και "εμποδια" τα οποια δεν προκειται ποτε να ξεπερασει ωστε να κανει αυτο που θελει.Εαν ηθελε πραγματικα να ακουσει καποιες συμβουλες για το πως να βελτιωσει την εμφανιση του θα ηταν πολυ πιο ανοιχτος σε οτι του εχετε πει ολοι σας.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση. Το μέλος έχει αποκλειστεί από τη συμμετοχή του στο φόρουμ.
Tο μήνυμα τροποποιήθηκε από τη Διαχείριση λόγω παραβίασης των όρων χρήσης του forum
Την κατάληξη στυλ tren acetate θέλω να αποφύγω με το να είμαι ψύχραιμος για την όλη κατάσταση. Αυτό από ότι βλέπω το εκλαμβάνετε ως ψυχρότητα. Τα βίντεο αφορούν καθαρά την αναλογία του πως δείχνουν στο πρόσωπο αυτοί οι άνδρες όχι στα ευρύτερα προβλήματα υγείας που μπορεί να έχουν. Τα υπόλοιπα περί δουλειάς,αθλητισμού και στάνταρ εκτός από το ότι δεν βγάζουν κανέναν νόημα, έχουν απαντηθεί ήδη. Το ότι κάποιος στην ηλικία μου θα ήθελε σύντροφο λόγω κοινωνικών πεποιθήσεων είναι γελοίο και παιδαριώδες, δεν είμαι κανένα 10χρονο για να με νοιάζει τι θα πει η παρέα και μαμά μου. Εχω φίλους με συμπεριφορά χειρότερη του tren acetate οι οποίοι βρίσκουν συνέχεια συντρόφους οπότε δεν μπορώ να φανταστώ στοιχείο χαρακτήρα που να είναι τόσο απωθητικό ώστε να μην με θέλει καμία απολύτως από την πρώτη στιγμή που με βλέπει.