32 και μόνος, γιατί; - Page 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 24 of 37 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast
Results 346 to 360 of 545
    Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    εκεινος δεν εχει τιποτα απολυτως για να διορθωσει στη συμπεριφορα και στο χαρακτηρα του παρα μονο ο,τι δε λυνεται.. οπως την ελλειψη τριχοφυιας!
    εφτασε στο ζενιθ των ικανοτητων του σε ολα τα αλλα, και στενοχωριεται για τριχες...
    ποσο βολικο!!!! ε?
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Δεν ξερω, κι εγω εχω απορησει πραγματικα ποσο πολυ εντονο θα μπορουσε να ειναι ενα προβλημα εμφανισιακο στις ερωτικες σχεσεις οταν ταυτοχρονα δεν ειναι προβλημα στους υπολοιπους τομεις. Δεχομαι οτι μπορει να εχει καποιο παρουσιαστικο παντελως αντιερωτικο και απωθητικο, αλλα αν οντως ειχε "χαμηλα στανταρντς" οπως ειπε, τοσα πολλα χρονια θα ειχε κανει κατι εστω με μια κοπελα.
    Αλλα αν κι εκεινος αποκλειει ευκολα πολλες κατηγοριες, τελικα του μενει ΕΥΚΟΛΑ και βολικα το συμπερασμα οτι ολες οι γυναικες θελουν μελαμψους, μουσατους, ανω του 1,75 (wtf?!) και οτι εκεινος δεν εχει τιποτα απολυτως για να διορθωσει στη συμπεριφορα και στο χαρακτηρα του παρα μονο ο,τι δε λυνεται.. οπως την ελλειψη τριχοφυιας!
    Κατα τη γνωμη μου αυτα που λεει για τον εαυτο του ειναι απλα δικαιολογιες που τους εχει μετατρεψει σε "λογους" και "εμποδια" τα οποια δεν προκειται ποτε να ξεπερασει ωστε να κανει αυτο που θελει.Εαν ηθελε πραγματικα να ακουσει καποιες συμβουλες για το πως να βελτιωσει την εμφανιση του θα ηταν πολυ πιο ανοιχτος σε οτι του εχετε πει ολοι σας.

Senior Member
    Οχι δα :P Σιγα μην κλαψω σιγα μη φοβηθω
    Καλα ουτε εγω αλα βλεπω το κυμα των troll να ερχεται!! Ετοιμασε το μαγιο σου και βαρκα διοτι παμε θαλασσα! :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    εφτασε στο ζενιθ των ικανοτητων του σε ολα τα αλλα, και στενοχωριεται για τριχες...
    ποσο βολικο!!!! ε?
    Και με επιβεβαιωση ψυχολογου παρακαλω! "Εισαι τελειος δε χρειαζεσαι ψυχοθεραπεια, κατεχεις ηδη την απολυτη αυτογνωσια, δε θελω τα 50ευρα σου, γκοου χοουμ" :P
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lilyanna View Post
    Κατα τη γνωμη μου αυτα που λεει για τον εαυτο του ειναι απλα δικαιολογιες που τους εχει μετατρεψει σε "λογους" και "εμποδια" τα οποια δεν προκειται ποτε να ξεπερασει ωστε να κανει αυτο που θελει.Εαν ηθελε πραγματικα να ακουσει καποιες συμβουλες για το πως να βελτιωσει την εμφανιση του θα ηταν πολυ πιο ανοιχτος σε οτι του εχετε πει ολοι σας.
    Καλε εδω μεχρι και σε Κινεζες του ειπα να την πεσει που δεν περιμενουν ολοι οι αντρες να εισαι γεροδεμενοι, μελαμψοι και τριχωτοι και μου ειπε οτι δεν ισχυει αυτο για τη Νοτια Κινα και οτι εγω εχω στερεοτυπα! :D
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Καλε εδω μεχρι και σε Κινεζες του ειπα να την πεσει που δεν περιμενουν ολοι οι αντρες να εισαι γεροδεμενοι, μελαμψοι και τριχωτοι και μου ειπε οτι δεν ισχυει αυτο για τη Νοτια Κινα και οτι εγω εχω στερεοτυπα! :D
    Ο ανθρωπος στην πραγματικοτητα δεν θελει ή φοβαται τοσο πολυ με αποτελεσμα ο φοβος του να νικα την επιθυμια του!

Junior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση. Το μέλος έχει αποκλειστεί από τη συμμετοχή του στο φόρουμ.
    Last edited by Aeon; 15-11-2017 at 16:47.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Tren Acetate View Post
    Νταξει επιβεβαιωσε και η κουλη οτι δε φταιει η εμφανιση σου χωρις να σε εχει δει καν
    Eν τω μεταξύ,ακόμη να παραδεχτείς ότι είσαι ο Faceonlyamothercouldlove.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lilyanna View Post
    Ο ανθρωπος στην πραγματικοτητα δεν θελει ή φοβαται τοσο πολυ με αποτελεσμα ο φοβος του να νικα την επιθυμια του!
    οπου φοβος βαλε εμφανιση!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Νταξει επιβεβαιωσε και η κουλη οτι δε φταιει η εμφανιση σου χωρις να σε εχει δει καν
    Ειδες τι κανει η κουλαμαρα? Ειναι πολυ καλο κρητηριο για να βγαζεις συμπερασματα! Δεν κουλενεσαι και εσυ μπας και σλεφτεις τιποτα σωστο και να αφησεις τις εξυπναδες?

Senior Member
    εσυ ποσων χρονων εισαι? δεν εχεις σχολειο αυριο? αντε να ανοιξεις κανενα βιβλιο

Senior Member
    οπου φοβος βαλε εμφανιση!
    Η εμφανιση ειναι η δικαιολογια ο φοβος του ειναι το πακετο που ερχεται μαζι με τη "σχεση" οτι μπαινει ενα νεο ατομο στη ζωη σου οτι θα πρεπει να κανεις υποχωρησεις στα θελω του αλλου κλπ κλπ οποτε κρυβεται πισω απο τη δικαιολογια οτι ειναι χαλια εμφανησιακα

Senior Member
    εσυ ποσων χρονων εισαι? δεν εχεις σχολειο αυριο? αντε να ανοιξεις κανενα βιβλιο
    Αστο το troll μωρε! Χρονια εμπειριας με τετοια ατομα μου εχουν αποδειξει οτι δεν αξιζει να τους περνει κανεις στα σοβαρα!

Junior Member
    Tο μήνυμα τροποποιήθηκε από τη Διαχείριση λόγω παραβίασης των όρων χρήσης του forum
    Last edited by vasia05; 15-11-2017 at 11:08.

Την κατάληξη στυλ tren acetate θέλω να αποφύγω με το να είμαι ψύχραιμος για την όλη κατάσταση. Αυτό από ότι βλέπω το εκλαμβάνετε ως ψυχρότητα. Τα βίντεο αφορούν καθαρά την αναλογία του πως δείχνουν στο πρόσωπο αυτοί οι άνδρες όχι στα ευρύτερα προβλήματα υγείας που μπορεί να έχουν. Τα υπόλοιπα περί δουλειάς,αθλητισμού και στάνταρ εκτός από το ότι δεν βγάζουν κανέναν νόημα, έχουν απαντηθεί ήδη. Το ότι κάποιος στην ηλικία μου θα ήθελε σύντροφο λόγω κοινωνικών πεποιθήσεων είναι γελοίο και παιδαριώδες, δεν είμαι κανένα 10χρονο για να με νοιάζει τι θα πει η παρέα και μαμά μου. Εχω φίλους με συμπεριφορά χειρότερη του tren acetate οι οποίοι βρίσκουν συνέχεια συντρόφους οπότε δεν μπορώ να φανταστώ στοιχείο χαρακτήρα που να είναι τόσο απωθητικό ώστε να μην με θέλει καμία απολύτως από την πρώτη στιγμή που με βλέπει.

Page 24 of 37 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast