Marybear, ο βελονιστής (ο πρώτος! :) ) βρίσκεται στην Αθήνα; Ενδιαφέρομαι!
Printable View
Αν υπάρχει ακόμα γιατί πήγαινα εκεί το ΄94, ήταν στην Σόλωνος.Εύχομαι να είναι εκεί ακόμα, σε εμένα έκανε πολύ καλή δολειά στο θέμα όρεξη ή αλλιώς λαιμαργία.Μακάρι να τον βρείς:starhit:Quote:
Originally posted by puzzle
Δεν ξέρω να στέλνω U2U SORRY αλλά ο γιατός ήταν στην Σόλωνος, νομίζω στο νούμερο 34 και θυμάμαι το μικρό του ΑνδρέαςQuote:
Originally posted by forty
Αντρεα μαλλον δεν ειδες το λινκ που εβαλα παραπανω αλλα το ξαναβαζω εδω..
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=169360
και ενα αποσπασμα..
Στην Ελλάδα ο βελονισμός αναγνωρίστηκε επίσημα από το υπουργείο Υγείας ως ιατρική πράξη το 1980 και η άσκησή του επιτρέπεται μόνο σε αδειούχους γιατρούς. Σήμερα υπάρχουν πάνω από 800 αδειούχοι ειδικευμένοι γιατροί βελονιστές σε όλη την επικράτεια και τρεις ιατρικές εταιρείες βελονισμού, ενώ στη Θεσσαλονίκη λειτουργεί Ερευνητικό Μετεκπαιδευτικό Ινστιτούτο Βελονισμού, όπου κάθε χρόνο πραγματοποιούνται μετεκπαιδευτικά σεμινάρια.
σ'ευχαριστω!
Marybear τώρα το είδα, ευχαριστώ!
καλησπερα και απο μενα!!!!!
ενδιαφερομαι για βελονιστη στην Θεσσαλονικη για το θεμα του αδυνατισματος!!!!Αν γνωριζετε καποιον που εχει βοηθησει παρακαλω ενημερωστε!!!!και οντως οι κοπελες που δοκιμασαν εξαρχης τον βελονισμο που χαθηκαν?????:spin:
Καλησπερα παιδια..
Διαβασα ολο το συγκεκριμενο topic ψαχνοντας, αρχικα, πληροφοριες περι συσφιξης μετα απο διαιτα με τη βοηθεια του βελονισμου. Αρχικα ηταν λιγο απελππιστικα τα πραγματα απο τις αποψεις καποιων μελων, στη συνεχεια ομως εγινε πολυ ενδιαφερον αλλα δυστυχως στο τελος κατεληξε εκτος θεματος ολοκληρωτικα!
Αποφασισα να εγγραφω προκειμενου να μοιραστω τη δικη μου εμπειρια και να μην αφησω να αποτραπουν κι αλλοι απο το εγχειρημα αυτο ανθρωποι οι οποιοι ειναι προς αναζητηση καποιας βοηθητικης λυσης στη προσπαθεια τους να αδυνατισουν..
Μεχρι τα μεσα Οκτωβρη πρεπει να ειχα ακουσει καποια στιγμη στο παρελθον περι βελονισμου και διακοπης καπνισματος.. Το ειχα ξεχασει ομως! Μια μερα τυχαια διαβασα στο ιντερνετ για την ηθοποιο Μαρια Ανδρουτσου και την επιτυχια της στο χασιμο κιλων με τη βοηθεια καποιου βελονιστη. Μαγευτηκα και αρχισα να ψαχνω! Για καλη μου τυχη επεσα σε ενα αλλο blog στο οποιο μια κοπελα μοιραστηκε την δικη της εμπειρια και βασικες πληροφοριες του τι εστι και πως βοηθα ο βελονισμος στην απωλεια κιλων. Πολυ γρηγορα αρχισα να ψαχνω γιατρους οι οποιοι εχουν ειδικευτει σε αυτη την ιατρικη! Μεσω της σελιδας του Επιστημονικου Συλλογου Ιατρων Βελονιστων στην Ελλαδα βρηκα τον επισημο καταλογο των ιατρων που ειναι περα απο ασφαλη να επισκεπτουμε. Προσωπικα πηγα στη καλυτερη δυνατη περιπτωση (αν θελετε μπορω να γραψω στοιχεια) αφου ειδα το βιογραφικο το οποιο υπαρχει στη προσωπικη σελιδα του γιατρου. Οι σπουδες, οι ειδικευσεις και η εμπειρια του προσωπου αυτου ειναι καθηλωτικες!
Και για να δωσω μια εικονα της περιπτωσης μου θα πω πως στις 16/10 ξεκινησα στα 135 κιλα και σημερα ειμαι 115! Τα κιλα ηταν αποτελεσμα καταθλιψης, την οποια τη παλεψα μονη μου και τωρα μπορεσα να αρχισω να παλευω και τις παραπλευρες απωλειες (παχυσαρκια). Μπορω να μπω σε λεπτομερειες, αν θελει καποιος, αλλα εν ταχει να πω πως κανω μια σωστη διατροφη (σαν αυτες που συστηνουν ολοι οι διατροφολογοι), εχω κοψει τελειως τα γλυκα γιατι εχει μπει ο μεταβολισμος μου σε μια σωστη σειρα που ειναι κριμα να διακοψω ενω ειμαι ακομη στη προσπαθεια και εχω τεραστια θεληση! Παρ' ολ' αυτα μου εχουν πει (γιατρος και βοηθος) πως ειναι αρκετοι και αυτοι που δε τα καταφερανε γιατι δεν ειχαν θεληση οπως και ειναι πολλοι αυτοι που, οπως και εγω, ειχαν επιτυχη αποτελεσματα! Ολα ομως εξαρτωνται απο τη θεληση! Οταν υπαρχει αυτη ο βελονισμος κανει θαυματα!
Για τους δυσπιστους να πω πως επειδη και εγω ηθελα αποδειξεις οτι δε προκειται για αυθυποβολη (οχι οτι και ετσι να ηταν δε θα συνεχιζα-το αποτελεσμα μετραει οταν η υγεια δεν επηρρεαζεται) εν τουτις καταφερα να τις βρω και αυτες. Και παλι αν ενδιαφερεται καποιος θα μπω σε λεπτομερειες!
Εχω γραψει ομως αρκετα και προφανως θα κουρασω καποιους - οποτε περισσοτερες πληροφοριες οταν και αν ζητηθει!
Καλο σας βραδυ!