Τελικα πηγα στον ιδιο γιατρο μια χαρα ητανε ολα, Ξεκιναω αυριο και πηρα 30 κιλα τρομαρα μου (δεν ζυγιζομουν τοσο καιρο) Επισης εχω τρομερη κατακρατηση υγρων (παιρνω και Gynofen)!Εχω μια απορια το premium ποσες μερες κραταει?
Printable View
Τελικα πηγα στον ιδιο γιατρο μια χαρα ητανε ολα, Ξεκιναω αυριο και πηρα 30 κιλα τρομαρα μου (δεν ζυγιζομουν τοσο καιρο) Επισης εχω τρομερη κατακρατηση υγρων (παιρνω και Gynofen)!Εχω μια απορια το premium ποσες μερες κραταει?
Ψαράκι μήπως θα μπορούσες να μου απαντήσεις σε αυτό? Αν δεν θέλεις εδώ μέσα μπορείς να μου στείλεις u2u...Ευχαριστώ θα περιμένω...:wink1:Quote:
Originally posted by mendom76
Καλησπέρα κι απο μένα...Θα ήθελες να μου πεις το όνομα του γιατρού για να επικοινωνήσω μαζί του? Θα με ενδιέφερε να το ψάξω έτσι...Αν θέλεις μου το στέλνεις σε μηνυματάκι μην θεωρηθεί διαφήμιση εδώ μέσα στο φορουμ...Φιλάκια!!! :tumble:Quote:
Originally posted by psaraki22
Καλησπέρα! Είμαι καινούργια εδώ αλλά και εγώ έχω χρησιμοποιήσει το prevent! :smilegrin:
Βασικά έχω να πω πολύ καλά λόγια για αυτή τη δίαιτα, καθώς έχασα περίπου 20 κιλά σε 4 μήνες χωρίς να πεινάω, με το παγωτάκι μου (Light βέβαια...), και επειδή βγήκα από τη δίαιτα αυτή ομαλά δεν τα ξαναπήρα (τουλάχιστον όχι όλα-και όχι εύκολα!!!).
Βέβαια η δίαιτα αυτή θέλει παρακολούθηση από το γιατρό, ώστε να σου αλλάζει κάθε 15 μέρες το διαιτολόγιό σου, για να μην κολλήσει ο οργανισμός, και για να μην βαρεθείς βρε αδερφέ! Και φυσικά σκοπός της δίαιτας αυτής είναι να σου αλλάξει τις διατροφικές σου συνήθειες για να μάθεις να τρέφεσαι σωστά!
Sengaia από όσο θυμάμαι εγώ στην πρώτη επίσκεψη, ο γιατρός είχε δει τις αιματολογικές μου εξετάσεις, με είχε ζυγίσει, μου είχε κάνει λιπομέτρηση (πόσο νερό έχω στο σώμα μου, λίπος, το δείκτη μάζας σώματος κ.α.), είχα συμπληρώσει και ένα ερωτηματολόγιο τύπου διατροφικών διαταραχών, είχαμε μιλήσει για το τι μου αρέσει να τρώω και μου είχε βγάλει διαιτολόγιο......
Το psaraki μενει Κρήτη mendom76
Κορίτσια μου 1000 συγνώμη που δε σας έχω απαντήσει, αλλά έλειπα (για διακοπούλες) κ δεν είχα πρόσβαση στο ίντερνετ.....Όντως μένω Κρήτη, και ο γιατρός μου είναι στο Ηράκλειο. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω το όνομα του εδώ, αν θέλει κάποια της το στέλνω με μήνυμα, πάντως εγώ τον συστήνω ανεπιφύλακτα, ως ενδοκρινολόγο κατά αρχήν και μετά για όσον αφορά στη δίαιτα αυτή!
Όσο για το Prevent, το άρχισα κανονικά, δηλαδή πρώτα 3 μέρες το Start, και μετά πήρα το σοκολατούχο ρόφημα, το οποίο έπινα πρωί ΚΑΙ βράδυ, και τηρούσα το πρόγραμμα κατά λέξη. Το λέω αυτό επειδή μία φίλη θεώρησε ότι αν κόψει π.χ. το βραδινό ρόφημα θα αδυνατίσει πιο γρήγορα, έκανε διάφορες αλλαγές...Έχασε γρήγορα κιλά και μετά τα πήρε εξίσου γρήγορα!
Και επίσης φυσικά που είχε παγωτάκι! Αυτή η δίαιτα στοχεύει να σου αλλάξει τις διατροφικές σου συνήθειες, και προς το τέλος της, αφού φτάσεις εκεί που θες, ο γιατρός σου θα σε βοηθήσει να σταθεροποιηθείς σιγά σιγά. Μετά είναι στο χέρι σου να ακολουθήσεις τον υγιεινό δρόμο ή τον άλλο.......
Δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλος ο συγκεκριμενος ενδοκρινολογος καθως πηγα και εγω...ολα καλα και ολα σουπερQuote:
Κορίτσια μου 1000 συγνώμη που δε σας έχω απαντήσει, αλλά έλειπα (για διακοπούλες) κ δεν είχα πρόσβαση στο ίντερνετ.....Όντως μένω Κρήτη, και ο γιατρός μου είναι στο Ηράκλειο. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω το όνομα του εδώ, αν θέλει κάποια της το στέλνω με μήνυμα, πάντως εγώ τον συστήνω ανεπιφύλακτα, ως ενδοκρινολόγο κατά αρχήν και μετά για όσον αφορά στη δίαιτα αυτή!
Όσο για το Prevent, το άρχισα κανονικά, δηλαδή πρώτα 3 μέρες το Start, και μετά πήρα το σοκολατούχο ρόφημα, το οποίο έπινα πρωί ΚΑΙ βράδυ, και τηρούσα το πρόγραμμα κατά λέξη. Το λέω αυτό επειδή μία φίλη θεώρησε ότι αν κόψει π.χ. το βραδινό ρόφημα θα αδυνατίσει πιο γρήγορα, έκανε διάφορες αλλαγές...Έχασε γρήγορα κιλά και μετά τα πήρε εξίσου γρήγορα!
Και επίσης φυσικά που είχε παγωτάκι! Αυτή η δίαιτα στοχεύει να σου αλλάξει τις διατροφικές σου συνήθειες, και προς το τέλος της, αφού φτάσεις εκεί που θες, ο γιατρός σου θα σε βοηθήσει να σταθεροποιηθείς σιγά σιγά. Μετά είναι στο χέρι σου να ακολουθήσεις τον υγιεινό δρόμο ή τον άλλο.......
Οταν ομως χρειαστηκα βοηθεια,τηλεφωνικα του εξηγησα οτι δεν μπορω να παω,δεν μενω Ηρακλειο ενα mail θα μου εστελνε....εγινε Λουης
Ενοειτε οτι παιρνει τα ποσοστα του αλλα ενα mail δεν κοστιζει τιποτα ...αν ηθελε να εξυπηρετησει......απλα κατοχύρωσε το πελατη... οποτε γιατι να ασχοληθει παραπερα...
Σιγα να μη ξαναπαω....
Ψαρακι......Μεσσαρα εδω....:starhit::starhit:
Evita μου λέμε σίγουρα για τον ίδιο άνθρωπο???????
ΩΩΩΩΩ yes.....εχει παθει απο τη πολλη πελατεια και δεν φαιρετε επαγγελματικαQuote:
Evita μου λέμε σίγουρα για τον ίδιο άνθρωπο???????
Εγω τελικα βρηκα ακρη μονη μου, με τη βοηθεια φιλης που πηγαινει στον ιδιο γιατρο
Δεν μου εκοψε να παρω τη πριβεντ και να με εξυπηρετησουν οι διαιτολογοι απο εκει....
Ενημερωτικα σας γραφω οτι γινετε και ετσι....
παιδια να πω ειμαι πανω στη βδομαδα και δεν πειναω και νιωθω ηδη ξεφουσκωμενη. Πεμπτη παω για ζυγισμα γιατι σπιτι δεν εχω ζυγαρια την εχω πεταξει. Απλως με επηξε στο βραστο μοσχαρι και θα προτιμουσα παραπανω τυρι αλλα τι να κανω steak type ειναι πρεπει να υπομεινω
Καλή συνέχεια σενγκαια!!! Κι εγώ steak type είμαι τι να γίνει...:smilegrin: Αν δεν σου κάνει κόπο, θα μπορούσες να μας πεις εδώ κάποια απο τα γεύματα που σου δίνει ο γιατρός? Απλά μερικές ακόμα ιδέες για ποικιλία...Αν δεν θέλεις εδώ μπορείς να μου στείλεις μηνυματάκι.
Κι εγώ τώρα το ξεκινάω και δεν πεινάω περισσότερο απο πρίν...οπότε πιστεύω θα με βολέψει...Φιλάκια!!;)
Τα θες αναλυτικα? να σκαναρω? κι εγω αυτο σκεφτομουν για ποικιλια. επισης εχει δοκιμασει καποιος βανιλλια?
Ναι θα τα ήθελα αν μπορείς να τα σκανάρεις κιόλας θα είσαι υπέροχη!!:bisou::bisou:
Εγώ δοκίμασα βανίλια αλλά δεν μου αρέσει γενικά σαν γεύση η βανίλια ούτως ή άλλως...Σοκολάτα ή φράουλα προτιμώ...
Πηγα για ζυγισμα χτες και μετρησεις, 10 μερες 3 με σταρτ και 7 με premium, δεν ειχα καμια απολυτως αλλαγη καμια ομως. Ο γιατρος παραξενευτηκε εγω φυσικα δεν εχω κανει ουτε μια παρασπονδια και ουτε εχω διαθεση να κανω αλλα απογοητευτηκα παρα πολυ και ειναι η πρωτη φορα που ξεκιναω διαιτα και δεν βλεπω αποτελεσμα, τοσα χρονια παντα εχανα τα αναμενομενα.:sniffle:
Sengaia μην απογοητεύεσαι!!! Στην τελική 10 μέρες δεν είναι δα και τόσο πολλές! Εγώ όταν έκανα αυτή τη δίαιτα πήγαινα για ζύγισμα κάθε 15 μέρες....Μη σε παίρνει από κάτωωωω! Θα πάρει μπρος ο οργανισμός σου θέλει δε θέλει, έτσι και αλλιώς δεν είναι στο χέρι του! ;)
Σου άλλαξε είδος διατροφή ή θερμίδες?
psaraki ναι μου τις μειωσε απο 1600 σε 1400, του ειπα κιολας πως μου επεφτε μπολικο το φαγητο. Εσυ στις ποσες θερμιδες εισαι? Θαπηξω στο κρεας μεχρι να μπω στο basic μου φαινεται
Δεν κάνω πια αυτή τη δίαιτα...Την έχω κάνει 2 φορές, την πρώτη από 87 κιλά πήγα 66 και τη δεύτερη (1 χρόνο πριν περίπου) από 74 στα 65 (πάλι). Πιο κάτω από 65 δεν πάει η @*$#$@ζυγαριά το φελέκι μου!!! Τώρα προσπαθώ μόνη μου....
Νομίζω οι θερμίδες του μεσημεριανού μου γεύματος στην αρχή ήταν περίπου 750....αν θυμάμαι καλά....Βέβαια εγώ είμαι υποθυροειδική και με ΠΟΛΥ χαμηλό μεταβολισμό....άστα βράστα δηλαδή.....