Lora μου αυτή η κρεμούλα είναι ωραία?βγαίνει γλυκιά?Από ότι βλέπω περιλαμβάνει πράγματα που και εγώ μπορώ να φάω,μπας και την φτιάξω να έχω κάτι για γλυκάκι.
Printable View
Lora μου αυτή η κρεμούλα είναι ωραία?βγαίνει γλυκιά?Από ότι βλέπω περιλαμβάνει πράγματα που και εγώ μπορώ να φάω,μπας και την φτιάξω να έχω κάτι για γλυκάκι.
μια χαρα βγαινει!!! ειδικα με κακαο ειναι απαιχτη!!!
να υποθέσω πως κακάο βάζεις ένα κουταλάκι γλυκού που είναι το επιτρπέμενό σας για μία ημέρα?
ναι 1 κγ αν και προσπαθω να το αποφευγω οσο μπορω... τις περισσοτερες φορες βανιλια σκονη και λιγο κανελα απο πανω, ή στιγμιαιο καφε για γευση μοκα... πριν το βαλεις να πηξει στο ψυγειο μπορεις να το δοκιμασεις και στη ζαχαρινη ωστε αν την θελεις πιο γλυκια να προσθεσεις κι αλλη...
Αν εισαι Αθηνα και εχεις κοντα σου σκλαβενιτη, τοτε εχει το fytro πιτουρο βρωμης στο διαδρομο με τα δημητριακα, εχει 2.94 το μισο κιλο!Quote:
Originally posted by el_kater
hello k apo mena..na rwtιςw kati..(exei ksanaapanth8ei alla dn to vriskw):
th vrwmh apo pou thn pairnete? phga sta viologika proionta tou carrefour kai den eixe!
Καλησπέρα παιδιά, ελπίζω να είστε όλοι καλά !
Εγώ περιμένω να βγεί το κοτοπουλάκι μου από το φούρνο για να το τσάκισω. Η χαζή δε μαγείρεψα από χτες και τώρα έχω λυσσάξει :smilegrin: βλέπετε των φρονίμων τα παιδιά....και εγώ, καμμία σχέση.
Λόρα μου σ'ευχαριστώ πολύ για τη συνταγή της κρεμούλας, την έφτιαξα ήδη και την έχω στο ψυγείο. Ελπίζω μέχρι το βράδυ να πήξει γιατί μου φάνηκε κάπως νερουλί. Χτες ξανάκανα και ντουκανοκεκάκι αλλά αυτή τη φορά με 4 κ.σ. βρώμη και 2 κ.σ. σιτάρι. Δεν μου βγήκε όμως τόσο καλό όπως τη προηγούμενη φορά, σαν να καθισε στον πάτο το γιαούρτι όμως από γεύση ήταν το ίδιο υπέροχο οπότε δεν πτοούμαι.
Εχει καμια/κανεις αλευρι βρώμης? το πήρα απο ενα κατάστημα βιολογικων, και έχει απαίσια γευση, είναι θεοπικρο! Καμία σχέση με το πίτουρο που ειναι γευστικότατο!
λενε πως το αλευρι γινεται απο τις νιφαδες βρωμης, γι'αυτο ειναι διαφορετικό...
Γεια σας κουκλες!Τι κανετε?
Πως τα πατε με τη ντουκαν?
Τι μαγειρευετε σημερα?Εγω σημερα κανω φασολακια πρασινα νεροβραστα και ομελετα με λαχανικα.
Ανανεωνω σε λιγο και το τικερακι τωρα που βεβαιωθηκα.Σιγα σιγα ολα γινονται!57 κιλα!:bouncing:
A εγω εφαγα σημερα σνιτσελ με πιτουρο σιτουριου ΤΕΛΕΙΟ!!!
Χθες προσπαθησα να φτιαξω τη κρεμα που εγραψε η Λορα αλλα δεν διαλυθηκε η ζελατινη(ειχα μονο φυλλα) και τελικα την εβαλα στη καταψυξη και τελικα βγκε κατι σαν παγωτο light.Πολυ ωραιο!!!
σουρκούνα τα φύλλα ζελατίνης δεν διαλύονται στο παγωμένο νερό που τα βάζεις,απλά μαλακώνουν,τα στύβεις κ τα προσθέτεις στο ζεστό γάλα για να λιώσουν
Το ξερω :) απλα επειδη ηταν κρυο το γαλα θεωρησα οτι θα ελιωνε αν εβαζα και λιγο νερο ζεστο :D
Γεια σας κορίτσια!Εγώ έφτιάξα σήμερα Ντουκανοσουτζουκάκια και μου βγήκαν πεντανόστιμα!
Πιο ώραια και απο τα κανονικά!!Δεν τα περίμενα τόσο ωραία!
Το πρόβλημα μου είναι με τα γλυκά..εκτός οτι μου λείπουν δεν πετυχαίνω και τις ντουκανοσυνταγές των γλυκών...!
Προχθές το αποτυχημένο μου κεικ,εχθές μία σοκολάτα-πίκρα και σήμερα η κρέπα με νουτέλα που την μόνη γεύση που έβγαζε ήταν του γιαουρτιού.!
Γειά σας κι από μένα,
Τελειώνει η πέμπτη μέρα και σήμερα το πρωί δαγκωνόμουνα για να μην ανέβω στη ζυγαριά. Νιώθω λιγουλάκι πιο ελαφριά και θέλω να το δω και σε νούμερα. Αλλά είπα να κρατηθώ μέχρι την Κυριακή τουλάχιστον που θα είναι η 8η μέρα. Κανονικά θα πρέπει να ζυγιστώ την ερχόμενη Τετάρτη που θα έχω συμπληρώσει 10ημερο αλλά θα αντέξω μέχρι τότε ? Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόση αγωνία έχω !
Αχ γκρινιάρα μου,πόσο σε νιώθω δεν φαντάζεσαι!!
κάνω και εγώ πόλεμο με τον εαυτό μου για να μην ανέβω στην ζυγαριά...
αλλά θα κρατηθή μέχρι την αλλή Πέμπτη που είναι η δικιά μου δέκατη μέρα για να ευχαριστηθώ πιο πολύ απο το αποτέλεσμα της ζυγαριας!