Originally Posted by
GoldenM
Καλή μου φίλη,
Αν άνθρωποι που έχουν διαφορετική άποψη από σένα είναι κατά την άποψη σου σκουπίδια, τότε προφανώς δεν υπάρχει και λόγος να γίνεται διάλογος εδώ μέσα.
Είμαι από αυτούς που επιχείρησε να εκφράσει την άποψη του στην Μιλίβα πολύ διεξοδικά. Αν αυτό με κατατάσσει στην κατηγορία "σκουπίδια" με βάση το δικό σου μοντέλο αξιολόγησης, τότε σε παρακαλώ να καταθέσεις και τα διαπιστευτήρια σου ως ειδική στην αξιολόγηση και στην δημιουργία του ψυχογραφήματος κάθε ανθρώπου.
Για την ευχή σου οι υπόλοιποι να πάμε να... Δεν θα σχολιάσω κάτι.
Οφείλω εδώ να καταθέσω την άποψη μου. Άνθρωποι που έχουν πληγωθεί από προηγούμενες σχέσεις, αν δεν το έχουν δουλέψει με κάποιο τρόπο ώστε να το ξεπεράσουν, καταλήγουν συμπλεγματικοί και με πολλά κόμπλεξ στις επόμενες σχέσεις τους.
Η δική μου άποψη είναι ότι η ψυχοσυναισθηματική ισορροπία είναι εξαιρετικά σημαντικό συστατικό σε μια σχέση. Ένας πληγωμένος άνθρωπος δεν μπορεί να είναι ακέραιος και δοτικός σύντροφος. Θα βγάζει καθημερινά όλα τα συμπλέγματα και τον ψυχικό φόρτο που τον ταλαιπωρεί, εξαιτίας των προηγούμενων τραυματικών σχέσεων.
Η άποψη μου είναι να προσπαθούμε να βρούμε ισσοροπημένους συντρόφους. Όχι πληγωμένους. Αυτό είναι και το μήνυμα μου προς την Μιλίβα.
Μάλιστα.
Δεν σου άρεσε ο τρόπος μας. Η Μιλίβα ουδέποτε εξέφρασε κάποια ενόχληση. Το αντίθετο θα έλεγα. Το να εκφράζεις μια αντρική άποψη αποτελεί προσβολή; Απέναντι σε ποιον; Εγώ ίσα ίσα διαπίστωσα πως και γυναίκες (όπως η Remedy - η οποία είναι αξιόλογη σε κάθε της μήνυμα) συμφώνησαν σε πολλές θέσεις που εξέφρασαν άντρες μέλη, αλλά και εγώ ο ίδιος.
Αν μπήκαμε στην διαδικασία να συμμετέχουμε στην συζήτηση, καταθέτοντας επιχειρήματα και απόψεις (με τις οποίες φυσικά και έχεις το δικαίωμα να διαφωνείς), το κάναμε επειδή αγαπάμε και σεβόμαστε το άλλο φύλο.
Λατρεύω τις Γυναίκες!!!
Έχω κερδίσει πολλά από αυτές. Και ακριβώς για αυτό το λόγο είμαι πάντα ειλικρινής και έντιμος απέναντι τους. Δεν κρύβω τις προσδοκίες μου και τις ανάγκες μου από αυτές. Ποτέ!!!
Νομίζω ότι η Μιλίβα μόνο κέρδισε από τον διάλογο που αναπτύξαμε συλλογικά εδώ. Είναι νεαρή με μικρή εμπειρία στην ζωή, αλλά είναι οξυδερκής. Αν κάποιος την είχε προσβάλλει, θεωρώ ότι θα του είχε απαντήσει όπως πρέπει, βάζοντας τον μια και καλή στην θέση του.
Με φιλικούς χαιρετισμούς σε όλα τα μέλη του φόρουμ
GoldenM