Results 331 to 345 of 572
Thread: Περί σχέσης
-
22-11-2018, 12:52 #331
Σίγουρα δεν πρέπει να απορρίπτει και η Μίλιβα έχει κάποια στάνταρ στο μυαλό της για τους άντρες ηλικιακά μιλώντας. Το αν αξίζει κάποιος ή δεν αξίζει είναι μια μεγάλη κουβέντα, το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούμε να βγάλουμε εύκολα συμπεράσματα με το "καλησπέρα". Το οποίο είναι και το μεγαλύτερο σφάλμα των γυναικών αυτό. Να προδικάζουν δηλαδή έναν άνθρωπο, ανάλογα με τις κινήσεις και την συμπεριφορά που δείχνει στα πρώτα 10 λεπτά της γνωριμίας τους.
Πχ. εμένα με έλεγαν σχεδόν πάντα ότι είμαι καλό παιδί κλπ. αλλά (και συνέχιζαν με κάποια ελάττωμα που είδαν εκείνες). Άλλες κοπέλες το "ελάττωμα" που βρίσκουν σε έναν άντρα, μπορεί να το βλέπουν ως χαριτωμένο κλπ. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και με διαφορετικά γούστα. Όπως δεν μπορεί η Μίλιβα να αρέσει σε όλους τους άντρες ή εγώ σε όλες τις κοπέλες. Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους δηλαδή.
- 22-11-2018, 14:37 #332
Ναι συμφωνω απολυτα αλλα δεν μου αρεσε ο τροπος σας απεναντι στη Μιλιβα. Την μειωσατε παρα πολυ, δεν ξερω αν το εκανες και εσυ λιγο αλλα οι αλλοι σιγουρα. Μαθετε να σεβεστε το αλλο φυλο και ποσο μαλλον μια νεα κοπελα που δεν εχει εμπειρια στη ζωη.
22-11-2018, 15:15 #333
22-11-2018, 16:22 #334
Καλή μου φίλη,
Αν άνθρωποι που έχουν διαφορετική άποψη από σένα είναι κατά την άποψη σου σκουπίδια, τότε προφανώς δεν υπάρχει και λόγος να γίνεται διάλογος εδώ μέσα.
Είμαι από αυτούς που επιχείρησε να εκφράσει την άποψη του στην Μιλίβα πολύ διεξοδικά. Αν αυτό με κατατάσσει στην κατηγορία "σκουπίδια" με βάση το δικό σου μοντέλο αξιολόγησης, τότε σε παρακαλώ να καταθέσεις και τα διαπιστευτήρια σου ως ειδική στην αξιολόγηση και στην δημιουργία του ψυχογραφήματος κάθε ανθρώπου.
Για την ευχή σου οι υπόλοιποι να πάμε να... Δεν θα σχολιάσω κάτι.
Οφείλω εδώ να καταθέσω την άποψη μου. Άνθρωποι που έχουν πληγωθεί από προηγούμενες σχέσεις, αν δεν το έχουν δουλέψει με κάποιο τρόπο ώστε να το ξεπεράσουν, καταλήγουν συμπλεγματικοί και με πολλά κόμπλεξ στις επόμενες σχέσεις τους.
Η δική μου άποψη είναι ότι η ψυχοσυναισθηματική ισορροπία είναι εξαιρετικά σημαντικό συστατικό σε μια σχέση. Ένας πληγωμένος άνθρωπος δεν μπορεί να είναι ακέραιος και δοτικός σύντροφος. Θα βγάζει καθημερινά όλα τα συμπλέγματα και τον ψυχικό φόρτο που τον ταλαιπωρεί, εξαιτίας των προηγούμενων τραυματικών σχέσεων.
Η άποψη μου είναι να προσπαθούμε να βρούμε ισσοροπημένους συντρόφους. Όχι πληγωμένους. Αυτό είναι και το μήνυμα μου προς την Μιλίβα.
Μάλιστα.
Δεν σου άρεσε ο τρόπος μας. Η Μιλίβα ουδέποτε εξέφρασε κάποια ενόχληση. Το αντίθετο θα έλεγα. Το να εκφράζεις μια αντρική άποψη αποτελεί προσβολή; Απέναντι σε ποιον; Εγώ ίσα ίσα διαπίστωσα πως και γυναίκες (όπως η Remedy - η οποία είναι αξιόλογη σε κάθε της μήνυμα) συμφώνησαν σε πολλές θέσεις που εξέφρασαν άντρες μέλη, αλλά και εγώ ο ίδιος.
Αν μπήκαμε στην διαδικασία να συμμετέχουμε στην συζήτηση, καταθέτοντας επιχειρήματα και απόψεις (με τις οποίες φυσικά και έχεις το δικαίωμα να διαφωνείς), το κάναμε επειδή αγαπάμε και σεβόμαστε το άλλο φύλο.
Λατρεύω τις Γυναίκες!!!
Έχω κερδίσει πολλά από αυτές. Και ακριβώς για αυτό το λόγο είμαι πάντα ειλικρινής και έντιμος απέναντι τους. Δεν κρύβω τις προσδοκίες μου και τις ανάγκες μου από αυτές. Ποτέ!!!
Νομίζω ότι η Μιλίβα μόνο κέρδισε από τον διάλογο που αναπτύξαμε συλλογικά εδώ. Είναι νεαρή με μικρή εμπειρία στην ζωή, αλλά είναι οξυδερκής. Αν κάποιος την είχε προσβάλλει, θεωρώ ότι θα του είχε απαντήσει όπως πρέπει, βάζοντας τον μια και καλή στην θέση του.
Με φιλικούς χαιρετισμούς σε όλα τα μέλη του φόρουμ
GoldenM
22-11-2018, 16:32 #335
Να βελτιωθούμε επειδή μπορεί να εκφράζουμε απόψεις με τις οποίες διαφωνείς;
Και αλήθεια κατά τη γνώμη σου, τι θα έκανε μια γυναίκα ευτυχισμένη; Ένας σύντροφος απόλυτα υπάκουος στις επιθυμίες και τα θέλω τις γυναίκας, χωρίς δική του βούληση και προσωπικότητα;
Εγώ δεν μπορώ να γίνω έτσι. Λυπάμαι πολύ.
22-11-2018, 16:40 #336
GoldenM διαβασε απλα τα σχολια που κανατε σε ενα νεο κοριτσι, ειπατε οτι εχει κομπλεξ ανωτεροτητας και κατωτεροτητας, ειπατε οτι δεν μετραει η εμφανιση, την βγαλατε ακυρη γενικως ενω απλα δεν μπορει να βρει αγορι γιατι ισως οι αλλοι εχουν λαθος. Ειπατε επισης οτι πρεπει οπωσδηποτε να κανει σεξ στα πρωτα ραντεβου αλλιως εσεις θα φευγατε........εμενα αυτα ως κοπελα μου ακουγονται πολυ παραλογα και πολυ ποταπα να το πω ετσι.......Δεν μου αρεσουν καθολου........και η Μιλιβα τα ιδια σας ειπε αλλα την απορριψατε 100 φορες.....αν ειναι να μπαινουμε εδω μεσα να χαλιομαστε καλυτερα να μη μπαινουμε καθολου μπαινουμε για να παρουμε μια βοηθεια οχι για να μας κανουν κριτικη......ουτε ειναι σωστο να λες σε μια κοπελα η γαμαω απο τα πρωτα ραντεβου η φευγω, δεν εισαι προτυπο εσυ........Και τελος κοιταξτε λιγο και τους εαυτους σας δεν ειστε τελειοι εσεις εγω βλεπω πολλες ατελειες.............Δεν ειμαι καλη στα λογια δεν χρησιμοποιω το λογο οπως εσεις ομως με λιγα και απλα λογια πιστευω οτι λεω την ουσια. Αυτα.
22-11-2018, 16:42 #337
Και οσο για τους πληγωμενους δεν ισχυει αυτο καθολου στην πραξη, οσοι ειναι πληγωμενοι πραγματικα ξερουν να αγαπανε, μπορει να μη φερονται τελεια ομως αγαπανε και ερωτευονται, ενω αυτοι που δεν εχουν πληγωθει δεν ξερουν τι θα πει αγαπη και αδιαφορουν η ειναι αχαριστοι οπως ειπα.
22-11-2018, 17:01 #338
Αν διαβάζεις αποσπασματικά τα μηνύματα που δημοσιεύτηκαν εδώ από εμένα και άλλα μέλη, προφανώς θα καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι επιτεθήκαμε την Μιλίβα. Αντίθετα ακούστηκαν πολύ ενδιαφέρουσες και τολμώ να πω εποικοδομητικές απόψεις.
Ποτέ δεν είπα σε καμία γυναίκα μου δίνεις σεξ η φεύγω. Όταν η σχέση όμως δεν εξελίσσεται ως σχέση (δηλαδή δεν αναπτύσσεται ερωτική οικειότητα), τότε ναι αποχωρώ. Είμαι ενήλικος και όπως δίνω πράγματα θέλω να λαμβάνω επίσης.
Ποτέ δεν κατέταξα τον εαυτό μου ως πρότυπο για κανέναν. Την γνώμη μου εξέφρασα με πολύ σεβασμό και με πολύ προσεκτικό λόγο, ώστε να μην προσβάλλω κανέναν.
Εσύ με χαρακτηρίζεις ποταπό και παράλογο. Με προτρέπεις μάλιστα να κοιτάξω και λίγο τον εαυτό μου.
Δηλαδή όταν διαφωνούμε με κάποιον αρχίζουμε τους χαρακτηρισμούς και τις επιθέσεις;
22-11-2018, 17:03 #339Miliva21GuestΕυχαριστώ για τη συμμετοχή σου στο θέμα μου...
Το εμφάνισιμη το λέω επδ έστω και στερεοτυπικά ..οι άντρες τεινετε να βλέπετε αρκετά την εμφάνιση μιας γυναικας....
Επιπλέον το αναφέρω για να προλαβω οποιαδήποτε απλοικη απάντηση του στυλ "Δεν θα είσαι αρκετά εμφάνισιμη" ...
Ή γιατί μπορεί να βγάλετε κάποια συμπεράσματα από αυτό...πχ...αν είσαι εμφάνισιμη μπορεί αυτό να αγχώνει ορισμένους άντρες...(υπάρχουν αρκετοί που δεν θέλουν η σύντροφός τους να είναι όμορφη κ ελκυστική γτ τους προκαλεί ανασφάλεια αυτό.....είτε γτ θέλουν να υπερέχουν είτε επδ μπορεί να κάνουν συνειρμούς ότι ομορφη=ελκυστικη=απιστη
Και αυτό δεν γντ απαραιτητα συνειδητά ....Ίσως κ ασυνείδητα κοιτατε και "θαυμάζετε" το ωραίο αλλά γ κάποιους λόγους προτιμάται και πιο απλοικες κοπέλες σε εμφάνιση ....
Εγώ δεν ξέρω.....ιδέες κατεβάζω....εσείς είστε οι άντρες εδώ μέσα ..Κ είστε πολλοί ....
Ή να μου πείτε ότι..ρε κοπελιά ξέρεις εμείς τις πιο εμφανισημες τις προτιμάμε για ένα πήδημα μόνο..υπάρχει κ αυτό...εννοω υπάρχει κ επιστημονική εξηγηση γ το αν γντ
Το είπα δύο φορές ώστε να το βλέπουν κ οι καινούριοι που έρχονται κ βαριούνται να διαβάσουν αυτή τη τεράστια συζητηση γ να τους βοηθήσω στην απάντηση τους...
Φυσικά κ γνωρίζω ότι υπάρχουν και άλλοι παράγοντες όπως χημεία, χαρακτήρας, εγγυτητα κτλ κτλ
Όλοι όμως για να φτάσουν μέχρι εκεί πρέπει να δουν κάτι και να κρίνουν αν θα προσεγγίσουν η οχι...εκεί παίζει κ η εμφάνιση τεσπα
Ελπίζω να έλυσα την απορία σου...
Όταν τελειώσω τη σχολή μου και ψάχνω για δουλειά θα την έχω γενικά στα υπόψηLast edited by Miliva21; 22-11-2018 at 17:33.
22-11-2018, 17:05 #340Miliva21GuestΠαιδιά παρακαλώ μην πλατιαζετε ήδη το έχουμε ψιλοχεσει το θέμα .....παρακαλώ πολύ
Αν θέλετε να βοηθήσετε και να πείτε κάτι σχετικό με το θέμα ευχαρίστως Αλλά μην αρχίσετε τώρα τα μεταξύ σας άσχετα κ τις κατηγορίες
Εστάλη από SM-J330F στο E-Psychology.gr Mobile App
22-11-2018, 17:06 #341
Συνεχίζω να διαφωνώ μαζί σου. Ένας άνθρωπος πληγωμένος, με ψυχικό φόρτο δεν μπορεί να συνεισφέρει και να είναι λειτουργικός σε μια σχέση. Αντίθετα υποφέρει και ο ίδιος αλλά και ο/η σύντροφός του.
Θα συμφωνούσα μαζί σου αν έλεγες στην Μιλίβα να κοιτάξει να επιλέξει ώριμο συναισθηματικά σύντροφο. Έναν άνθρωπο που ξέρει τι θέλει και έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη και στιβαρή προσωπικότητα. Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ευλογία πραγματική να σου τύχει ως ερωτικός σύντροφος.
Παρά ταύτα, σέβομαι το δικαίωμα σου να εκφράσεις την άποψη σου. Παράλληλα όμως υποστηρίζω και την δική μου θέση.
Να περνάς όμορφα.
22-11-2018, 17:08 #342Miliva21GuestLast edited by Miliva21; 22-11-2018 at 17:30.
22-11-2018, 17:11 #343Miliva21GuestΔεν ψάχνω για μοντέλο αν με Ρωτάς προσωπικά...
Θα διαφωνήσω λίγο σε αυτά που λες στην αρχή ότι ο πληγωμένος άξιζει
Γτ θεωρώ ότι δεν ισχύει πάντα...Ο πληγωμένος μπορεί να έχει πιο μεγάλες πιθανότητες να φερθεί σε μια σχέση σαν "κάφρος" γτ δεν θέλει να βρεθεί στην ίδια θέση ή το άλλο ακρο να κλειστεί στον εαυτό του και να μείνε μόνος....
Σε ευχαριστώ πολύ πάντως!!!Last edited by Miliva21; 22-11-2018 at 17:31.
22-11-2018, 17:11 #344
ΟΚ Μιλιβάκι.
Δεν θα ξανά απαντήσω. Θεωρώ όμως άδικο, ενώ νομίζω ότι η μεγάλη πλειοψηφία εκφράσαμε την άποψη μας όμορφα και με καλή προαίρεση, να πρέπει να αφήσω χωρίς σχολιασμό δημοσιεύσεις που με χαρακτήρισαν ως άνθρωπο με θέματα για τα οποία η σύντροφος θα υποφέρει κλπ.....
22-11-2018, 17:15 #345Miliva21Guest