Περί σχέσης - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 39 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast
Results 316 to 330 of 572
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Αν δεν ενοχλει ,εχω να σου πω καποια πραματα που καταλαβα για σενα! -δεν σου καμω τον εξυπνο διοτις δεν ειμαι,απλα επειδη σε συμπαθησα θαρρω να σου πω δυο λογια - καταλαβα οτι εχεις καποια δοση μελαγχολιας στα λογιασου! το ειδος μελαγχολιας σου ομως δεν τεινει προς την καταθλιψη, αντιθετος ! εχεις απευδησει με καποιους κι με καποια πραματα λογο του οτι γουσταρεις να ΖΕΙΣ αξιοπρεπες! θελεις τους χαρουμςνους κι ειληκρινεις ανθρωπους! κατις που ειναι πολυ υγειες κι δειχνει ποσο αισιοδωξη εισαι!
    Ξερεις ,πολλες φορες ο κοσμος χαρακτηριζει καποιους ως απαισιοδοξους επειδη αναφερουν και μηλουν για τα "μαυρα" συναισθηματα ,για τα προβληματα ολων μας! (βλ. ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ)Προσωπικα βλεπω το αντιθετο σε αυτους! νομιζω οτι να γραφεις μονο χαρωπα δεν λεει κατις, απεναντιας η εκφραση αηδιας για την υποκρισια των φιλων,για την αδικια! ,για την εκμεταλευση κι για ολα αυτα δειχνει το ποσο αγαπας τα αντιθετα!
    Οπως διαβαζω κι απο τους αλλους συμφορμητες πιο πριν -παρεμπιπτοντως συμφορμητες κι συμφορμητησες πολλα κι πολλοι ενδιαφερωντα τα μηνυματα σας- Εισαι πολυ ενδιαφερον πνευμα, Να ξες οτι οπως εσυ εχεις λαμπρη ορεξη για την ουσιωδες διασκεδαση! ,για τις ειληκρινεις παρεες! ,οπως εσενα σου τεροιαζει μια χρωματιστη γωνια στην κοινωνια ! οπως εσυ αρεσκεσαι σε εναν τεριαστο ερωτα ετσι υπαρχει κι αλλα ατομα σαν εσενα! οπου εχουν τα ιδια ονειρα! τις ιδιες απετησεις, την ιδια ειλικρεινια! Μην απογοητευεσαι, εισαι πολυ νεα ακομα! η ζωη ορθωνετε εμπρος σου! , εχεις πολλα να ζησεις, εχεις πολλους φιλους να γνωρησεις ακομα! εχεις πολλα πραματα να εξερευνησεις!! κι να ανακαληψεις!
    Ναι το ξέρω έτσι είναι όπως τα λες και εγώ ελπίζω πάντα σε κάτι καλύτερο.......

Υ.γ Αυτό για τον Καρυωτάκη δεν το ήξερα .... ;)

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Συμφωνώ με τον GoldenM εννοείται πως πρέπει να κοιτάμε και τον εαυτό μας, απλά εγώ τα συνδυάζω και τα δυο, δεν παραλείπω τις παρέες μου και δεν αφήνω και τον εαυτό μου, ψάχνομαι για το εξωτερικό (μεταπτυχιακά κλπ.). Πάντως Μίλιβα ή Μιλίβα, δεν ξέρω γιατί μου έχει κολλήσει το "Μίλιβα", τέλος πάντων, εμένα όλες αυτές οι καταστάσεις μέσα στις φιλίες σου με τις υπόλοιπες κοπέλες, μου φαίνονται κάπως ανώριμες. Και δεν χαίρεσαι που ξέμπλεξες;

Φαίνεται όταν ταιριάζουμε με κάποιους και όταν δεν ταιριάζουμε. Απλά προχωράς παρακάτω. Στην δική μου παρέα, έγινε αυτό που δεν ήθελα ποτέ να γίνει στην παρέα μου, μπήκε στη μέση μια κοπέλα, που την ήθελα και εγώ και ένας φίλος μου και κάπου τα χαλάσαμε, αλλά κράτησε η φιλία μας, γιατί αποδείχθηκε η κοπέλα (δεν αναφέρω την λέξη, αλλά κατάλαβες). Κράτησε η φιλία μας, παρόλο που σε παρόμοιες καταστάσεις και σε φιλίες χρόνων, τα χαλάνε άνετα για μια γυναίκα.

Απλά η λύση σου, είναι να συνδυάσεις αυτό που σου λέει πολύ σωστά ο GoldenM και εγώ, να κοιτάς τον εαυτό σου, αλλά παράλληλα μην χάνεις και την ζωή. Νομίζω πως αυτός είναι ο ιδανικός συνδυασμός...Όσο για τις αποτυχημένες φιλίες, θα σου πω πως λύκειο δεν είχα ούτε έναν φίλο, κανείς δεν ταίριαζε με εμένα, στην σχολή άλλαξε αυτό και άλλαξα και εγώ, έγινα πιο χαρωπός, με χιούμορ και ζωντάνια. Έδειξα πράγματα από τον χαρακτήρα μου, που ούτε τα ήξερα, μέσα στην παρέα.

Πάντως το τελευταίο που είπες, το θεωρώ λάθος, για τις παρέες. Κανένας δεν έχει κατασταλάξει. Βλέπω και άλλες κοπέλες που έχουν παρέες, πόσο δήθεν κατασταλαγμένες είναι. Ναι η αντρική παρέα θεωρώ πως είναι πιο αληθινή και ουσιαστική από την γυναικεία. Είναι πιο ελεύθερα τα πράγματα. Προσπάθησε να βρεις άτομα μέσω της σχολής σου και μην απορρίπτεις νέες γνωριμίες, ακόμα και αν δεν σου κάνουν οι άνθρωποι το "κλικ" από την πρώτη στιγμή, εν τούτης μπορεί να αποδειχθεί ότι ταιριάζετε φιλικά (μπορεί να πετύχει αυτό και στον ερωτικό τομέα), γενικά μην απορρίπτεις ανθρώπους, άσε να δείξουν και εκείνοι τον εαυτό τους και μετά θα δεις, αν ταιριάζετε ή όχι.

Συνήθως αυτό θα στο δείξει και ο ίδιος ο χρόνος, αν περνάτε καλά με τις δραστηριότητές σας ή αν μιλάτε που και που στο fb. Συνήθως ελκύουμε άτομα είτε φιλικά, είτε ερωτικά, ανάλογα με την ψυχοσύνθεσή μας (ανάλογα δηλαδή με το πως νιώθουμε με τον εαυτό μας, βλέπεις πως φιλία, έρωτας, ψυχολογίας, είναι αλληλένδετα). Μην κάνεις δηλαδή παρέα με άτομα που δεν ταιριάζεις, μην πιέζεις ηθελημένα τον εαυτό σου, με πράγματα που δεν θέλεις.

Αυτά τα λίγα από μένα πάλι, το ξέρω ότι σε ζαλίζω, απλά βλέπω δυνατότητες σε εσένα, που μπορεί να μην τις ξέρεις κιόλας, αλλά από την γραφή φαίνονται και είναι κρίμα να νιώθεις άσχημα εξαιτίας μερικών ηλίθιων. Αν έπρεπε να σου πω για εμένα, είμαι σίγουρος ότι θα ένιωθες πολύ καλά. Κάποια στιγμή ίσως τα γράψω ή μπορεί και όχι, ανάλογα...
    Και είναι το καλύτερο που κάνεις...
    Και εγώ όταν εννοουσα ότι θέλω να ασχοληθώ με πράγματα που θα με εξελισουν δεν εννοουσα ότι θα κλείσω τις πόρτες σε ότι έρθει και με προσεγγισει είτε φιλικά είτε ερωτικά....

"Μίλιβα" σου κόλλησε γτ αυτό είναι το σωστό!

Μμμ....να λοιπόν που σε αυτό το σημείο φτάνουμε σε αυτό που ήθελα να πω στην αρχή !!!!! "ότι είμαι ώριμη και ότι δεν μπορώ τις ανωριμότητες " και μ είπες ότι αυτό είναι σνομπ και ότι σνομπαρω τους άνδρες της ηλικίας μου και νομίζω ότι μπορώ να τους κάνω ότι θέλω (οπως πίστευε η πρώην σου)....

Ουσιαστικά αυτό που ήθελα να πω είναι ότι δεν μπορώ τις ανωριμότητες κ τα ανώριμα άτομα σαν τη περίπτωση με τη κοπέλα που σου περιέγραψα και που ο ίδιος την αποκάλεσες ως ανώριμη συμπεριφορά και με ρώτησες αν χάρηκα που ξεμπερδεψα από αυτη κ να μη το λαμβάνω υπόψη μου.......

Οι ανωριμες συμπεριφορές δεν έχουν φυλο... έτσι όπως με ξενέρωσε μια ανωριμότητα σε φιλικό επίπεδο το ίδιο με έχουν ξενερώσει και οι ανωριμότητες που βλέπω να γίνονται στις σχέσεις...(γτ είναι λίγοι οι άνθρωποι που όσες πληγές και αν έχουν δεν θα πέσουν πάνω στον άλλο να τον φανε και να βγάλουν το κόμπλεξ τους Αλλά θα προσπαθήσουν να τις εξυγιανουν δίνοντας και παίρνοντας αγαπη) ........

Σε αυτό το σημείο μου είπες ότι δείχνω απεχθεια και κόμπλεξ στους γύρω μου κ αυτό μειώνει τη πιθανότητα να με προσεγγίσει κάποιος ...

Όχι πίστεψε με δεν θέλω να ακούσω τα δικά σου για να νιώσω καλύτερα δεν θα με ανακουφίσει να ξέρω ότι και άλλοι άνθρωποι "βασανίζονται" από πράγματα που έχουν πειράξει κ μένα....
    Άλλο αν.θες να ανοίξεις θρεντ για να μας πεις την ιστορία σου και να τα βγάλεις από μέσα σου...

Και εγώ εξάλλου δεν έγραψα όλη την ιστορία μου αναφέρθηκα απλά σε θέματα που με "ενοχλούν" λιγότερο γτ καταβαθος σε κανέναν δεν αρέσει να πιάνει τα θέματα που τον πονάνε πιο πολύ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Και είναι το καλύτερο που κάνεις...
    Και εγώ όταν εννοουσα ότι θέλω να ασχοληθώ με πράγματα που θα με εξελισουν δεν εννοουσα ότι θα κλείσω τις πόρτες σε ότι έρθει και με προσεγγισει είτε φιλικά είτε ερωτικά....

"Μίλιβα" σου κόλλησε γτ αυτό είναι το σωστό!

Μμμ....να λοιπόν που σε αυτό το σημείο φτάνουμε σε αυτό που ήθελα να πω στην αρχή !!!!! "ότι είμαι ώριμη και ότι δεν μπορώ τις ανωριμότητες " και μ είπες ότι αυτό είναι σνομπ και ότι σνομπαρω τους άνδρες της ηλικίας μου και νομίζω ότι μπορώ να τους κάνω ότι θέλω (οπως πίστευε η πρώην σου)....

Ουσιαστικά αυτό που ήθελα να πω είναι ότι δεν μπορώ τις ανωριμότητες κ τα ανώριμα άτομα σαν τη περίπτωση με τη κοπέλα που σου περιέγραψα και που ο ίδιος την αποκάλεσες ως ανώριμη συμπεριφορά και με ρώτησες αν χάρηκα που ξεμπερδεψα από αυτη κ να μη το λαμβάνω υπόψη μου.......

Οι ανωριμες συμπεριφορές δεν έχουν φυλο... έτσι όπως με ξενέρωσε μια ανωριμότητα σε φιλικό επίπεδο το ίδιο με έχουν ξενερώσει και οι ανωριμότητες που βλέπω να γίνονται στις σχέσεις...(γτ είναι λίγοι οι άνθρωποι που όσες πληγές και αν έχουν δεν θα πέσουν πάνω στον άλλο να τον φανε και να βγάλουν το κόμπλεξ τους Αλλά θα προσπαθήσουν να τις εξυγιανουν δίνοντας και παίρνοντας αγαπη) ........

Σε αυτό το σημείο μου είπες ότι δείχνω απεχθεια και κόμπλεξ στους γύρω μου κ αυτό μειώνει τη πιθανότητα να με προσεγγίσει κάποιος ...

Όχι πίστεψε με δεν θέλω να ακούσω τα δικά σου για να νιώσω καλύτερα δεν θα με ανακουφίσει να ξέρω ότι και άλλοι άνθρωποι "βασανίζονται" από πράγματα που έχουν πειράξει κ μένα....
    Άλλο αν.θες να ανοίξεις θρεντ για να μας πεις την ιστορία σου και να τα βγάλεις από μέσα σου...

Και εγώ εξάλλου δεν έγραψα όλη την ιστορία μου αναφέρθηκα απλά σε θέματα που με "ενοχλούν" λιγότερο γτ καταβαθος σε κανέναν δεν αρέσει να πιάνει τα θέματα που τον πονάνε πιο πολύ...
    Εντάξει μέχρι τα δεδομένα που ήξερα, αυτό μου είχες δείξει χωρίς παρεξήγηση. Κοίτα το γεγονός, ότι υπήρχαν ανώριμες συμπεριφορές και δεν ξέρω σε ποιο βαθμό τις έχεις συναντήσει, αυτό δεν σημαίνει πως είναι ο κανόνας. Ίσως απλά εσύ να έπεσες σε προβληματικά άτομα, με κόμπλεξ κατωτερότητας. Επειδή στα άσχημά μου, έμπλεξα και εγώ με τέτοια άτομα που είχαν κόμπλεξ κατωτερότητας, απλά έφυγα μόνος μου και όλα μου πήγαν πολύ καλά.

Όταν είχα μείνει για αρκετό διάστημα μόνος γέμιζα τον χρόνο μου, στην φωτογραφία (είναι το χόμπι μου), στις βόλτες και στις ταινίες-σειρές. Τώρα συνεχίζω να τα κάνω, αλλά δεν αφήνω και τις δραστηριότητες της παρέας. Βλέπεις είμαι ο τύπος που δεν θα κάτσω να κάνω ένα πράγμα κάθε φορά, το βρίσκω βαρετό, γι'αυτό κάνω αρκετά και διαφορετικά πράγματα και έτσι γεμίζω τον χρόνο μου. Ακόμη και στις στεναχώριες μου, κάτι θα σκεφτώ να κάνω. Για όλα υπάρχει μια λύση και χαίρομαι που κόλλησα στο nickname με τον σωστό τονισμό.

Banned
    Θα σου προτεινα να τον διαβασεις (τον Καρυωτακη εννοω) ,ειναι πολυ ενδιαφερον,κι πολυ παρεξηγησημος, λογο αυτοχειριας, πηστευω εσενα θα σου αρεσει, αν βεβαια σου αρεσει η ποιηση.
    Στο ξανα γραφω, η ζωη σου βρησκετε πανω στο μεταβατικο σταδιο, ξεκινησες να μπαινεις στο χωρο της ελευθερης εργασιας -αν δεν καμω λαθος - θα αρχησεις να γνωριζεις κοσμο απο τη δουλεια σου , βεβαια ειδικα εσυ θα πρεπει να εχεις το νουσου υπαρχει πολυ υποκρισια, πολυ ρουφιανηλικη, κι οσο πιο παραγωγικη θα εισαι στην εργασια σου τοσο πιο προβλημα θα εχεις απο μερικες-μερικους συναδελφους.Βεβαια , δεν ξερω και την οικονομικη σου ανεση, ευχομαι να μην εχεις αναγκη απο εργασια,ευχομαι η οικονομικη κατασταση σου να σε αφηνει να ασχοληθεις με τα χομπι σου χωρις αγχος!
    Σχετικα με την ωριμοτητα , φανταζομαι θα γνωρηζεις οτι βιολογικα κι πνευματικα οι αρρενες αργουν σε αντιθεση απο με τις θηλες.Αυτο βεβαια ειναι σχετικο κι με τα βιωματα του καθε ενος μας.
    Ετσι λοιπον θα πρεπει να κρινουμε καποια-καποιον στην νεαρη του ηλικια με βαση το σε τι κοινωνικο οικογενιακο περιβαλον χτιστηκε η ωριμοτητατου.
    Πηστευεις οτι εσυ, εαν τυχαινε να μεγαλωνες σε μια πολυτεκνη οικογενεια χαμηλου εισοδηματος
    περιοχης Κερατσινιου(για παραδηγμα το λεω) θα ειχες τον ιδιο χαρακτηρα απο οτι αν μεγαλωνες στην Βουλιαγμενη με πλουσια οικογενεια κι αντιστοιχα σε καθε περιπτωση βιωματα?
    Συμφωνεις οτι ο χαρακτηρας ενος νεου πλαθετε απο τις οικογενιακες εξαρχης κι κατα δευτερον απο τον περιγυρο του βιωματα -αλλες παρεες και εμπειριες θα ειχες στην πρωτη γειτονια κι αλλες στην δευτερη - ετσιλοιπον ενας ανδρας δεν φταιει τοσο που μπορει να ειναι στα ματια σου αρκετα ανωριμος ως κι μπουλης! ειναι οι συνθηκες που τον επλασαν ετσι, διοτις ο ιδιος ακριβως ανθρωπος θα μπορουσε να ηταν αρκετα πιο ωριμος σε αλλες συνθηκες! κι φανταζομαι θα συμφωνεις οτι για αυτα που δεν φερουμαι εντονη ευθυνη δεν μπορουμε κι εμεις αντιστοιχος να καταλογισουμε ευθυνη. ε?,αρα μημπος θα επρεπε να δικαιολογεις λιγακι αυτα τα ατομα? οταν ειναι νεαρα ακομα? βεβαια εως ενα σημειο, τα παντα εχουν οριο! διοτις ειναι σπαστικο -τουλχιστον στα δικα μου ματια - να βλεπω νεους ,φοιτητες που το μυαλο τους λογικα ειναι σε συνεχης επεξεργασια κι στροφες να φεροντε σαν πεδακια ενω το γνωριζουν οτι δεν πρεπει! ποσο μαλον οταν θελουν να επιδεικνυουν την αρσενικοτητα τους! ειναι διαχρονικα ανανδρο να μην εχεις σαν ανδρας την οικανοτητα -για παραδηγμα - να καμεις την κοπελα σου να νιωθει μια τυπικη ασφαλεια μαζι σου βγαινωντας εξω! ειναι αδικαιολογητο να μην την κανεις να νιωθει μια ορισμενη συγουρια! αφου ειδικα στις μικρες ηλικιες η αδεια των γονιων να μπορει να αφησει την κοπελα να παει μια εκδρομη με το αγορι της ειναι σηματικος παραγον η εικονα που θα δειξεις σε αυτους σαν μπαινεις στο σπιτι της! Θα πρεπει να ειναι πολυ ηλιθιος -το αγορι - να φερετε σαν πεδακι σαν γνωρησει τους γονεις, τα αδελφια της κοπελιας του! η ακομα κι στην ιδια να χασκογελαει σε θεματα τετοια κι να μην δειχνει την δεουσα σοβαροτητα!

.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Θα σου προτεινα να τον διαβασεις (τον Καρυωτακη εννοω) ,ειναι πολυ ενδιαφερον,κι πολυ παρεξηγησημος, λογο αυτοχειριας, πηστευω εσενα θα σου αρεσει, αν βεβαια σου αρεσει η ποιηση.
    Στο ξανα γραφω, η ζωη σου βρησκετε πανω στο μεταβατικο σταδιο, ξεκινησες να μπαινεις στο χωρο της ελευθερης εργασιας -αν δεν καμω λαθος - θα αρχησεις να γνωριζεις κοσμο απο τη δουλεια σου , βεβαια ειδικα εσυ θα πρεπει να εχεις το νουσου υπαρχει πολυ υποκρισια, πολυ ρουφιανηλικη, κι οσο πιο παραγωγικη θα εισαι στην εργασια σου τοσο πιο προβλημα θα εχεις απο μερικες-μερικους συναδελφους.Βεβαια , δεν ξερω και την οικονομικη σου ανεση, ευχομαι να μην εχεις αναγκη απο εργασια,ευχομαι η οικονομικη κατασταση σου να σε αφηνει να ασχοληθεις με τα χομπι σου χωρις αγχος!
    Σχετικα με την ωριμοτητα , φανταζομαι θα γνωρηζεις οτι βιολογικα κι πνευματικα οι αρρενες αργουν σε αντιθεση απο με τις θηλες.Αυτο βεβαια ειναι σχετικο κι με τα βιωματα του καθε ενος μας.
    Ετσι λοιπον θα πρεπει να κρινουμε καποια-καποιον στην νεαρη του ηλικια με βαση το σε τι κοινωνικο οικογενιακο περιβαλον χτιστηκε η ωριμοτητατου.
    Πηστευεις οτι εσυ, εαν τυχαινε να μεγαλωνες σε μια πολυτεκνη οικογενεια χαμηλου εισοδηματος
    περιοχης Κερατσινιου(για παραδηγμα το λεω) θα ειχες τον ιδιο χαρακτηρα απο οτι αν μεγαλωνες στην Βουλιαγμενη με πλουσια οικογενεια κι αντιστοιχα σε καθε περιπτωση βιωματα?
    Συμφωνεις οτι ο χαρακτηρας ενος νεου πλαθετε απο τις οικογενιακες εξαρχης κι κατα δευτερον απο τον περιγυρο του βιωματα -αλλες παρεες και εμπειριες θα ειχες στην πρωτη γειτονια κι αλλες στην δευτερη - ετσιλοιπον ενας ανδρας δεν φταιει τοσο που μπορει να ειναι στα ματια σου αρκετα ανωριμος ως κι μπουλης! ειναι οι συνθηκες που τον επλασαν ετσι, διοτις ο ιδιος ακριβως ανθρωπος θα μπορουσε να ηταν αρκετα πιο ωριμος σε αλλες συνθηκες! κι φανταζομαι θα συμφωνεις οτι για αυτα που δεν φερουμαι εντονη ευθυνη δεν μπορουμε κι εμεις αντιστοιχος να καταλογισουμε ευθυνη. ε?,αρα μημπος θα επρεπε να δικαιολογεις λιγακι αυτα τα ατομα? οταν ειναι νεαρα ακομα? βεβαια εως ενα σημειο, τα παντα εχουν οριο! διοτις ειναι σπαστικο -τουλχιστον στα δικα μου ματια - να βλεπω νεους ,φοιτητες που το μυαλο τους λογικα ειναι σε συνεχης επεξεργασια κι στροφες να φεροντε σαν πεδακια ενω το γνωριζουν οτι δεν πρεπει! ποσο μαλον οταν θελουν να επιδεικνυουν την αρσενικοτητα τους! ειναι διαχρονικα ανανδρο να μην εχεις σαν ανδρας την οικανοτητα -για παραδηγμα - να καμεις την κοπελα σου να νιωθει μια τυπικη ασφαλεια μαζι σου βγαινωντας εξω! ειναι αδικαιολογητο να μην την κανεις να νιωθει μια ορισμενη συγουρια! αφου ειδικα στις μικρες ηλικιες η αδεια των γονιων να μπορει να αφησει την κοπελα να παει μια εκδρομη με το αγορι της ειναι σηματικος παραγον η εικονα που θα δειξεις σε αυτους σαν μπαινεις στο σπιτι της! Θα πρεπει να ειναι πολυ ηλιθιος -το αγορι - να φερετε σαν πεδακι σαν γνωρησει τους γονεις, τα αδελφια της κοπελιας του! η ακομα κι στην ιδια να χασκογελαει σε θεματα τετοια κι να μην δειχνει την δεουσα σοβαροτητα! .
    Σπουδάζω ακόμα....Ναι το ξέρω ότι υπάρχει δυστυχώς έχει έξω και το ρουφιανιλικι και όλα ...Θα μαθω να τα αντιμετωπιζω....ελπιζω...Ναι οκει σγρ οι άντρες από τη φύση τους ωριμάζουν πιο αργά αυτό το γνωρίζω ....
    Το πήρες και κοινωνιολογικα το θέμα της ωριμότητας ....σγρ αυτά που είπες όλα παίζουν ρόλο όμως το πιο σημαντικό πιστεύω ότι είναι η παιδεία ......
    Δεν κατηγορώ ατομα που είναι ανώριμα απλά δεν μ αρέσει νιώθω ότι δν μου πολυταιριαζει όπως και να χει .....ντάξει αυτά τα τελευταία τα πολύ βασικά όπως περιγράφεις μη νομίζεις ότι τα έχουν όλοι....
    .[/QUOTE]

Senior Member
    Γιωργο Πανου επειδη εμπαινα παλια εδω και εγραφα αν εννοεις οτι ηταν σκουπιδια αυτα που εγραφα και εγω (επειδη εγραφα συνεχεια) να σου πω το ιδιο σκουπιδια μπορω να θεωρω κι εγω αυτα που γραφεις και που κανεις. Με εκτιμηση

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Πάντως πιστεύω πως ο παράγοντας περιβάλλον και γνωριμίες παίζει το μεγαλύτερο ρόλο....Δεν γνωρίζω εύκολα άντρες....Πόσο μάλλον να γνωρίσω και άντρες π με ενδιαφέρουν....

Αν ήμουν σε κάποιο περιβάλλον καθημερινα με άντρες 25 με 30 ελεύθερους ...θεωρώ ότι θα είχα απηχηση...γτ είμαι εμφάνισιμη κοπέλα .....

Φυσικά και πρέπει βέβαια να χαλαρώσω και ίσως σκέφτομαι πολύ...Και δεν χρειάζεται
    Σου χει κολλησει το ''ειμαι εμφανίσιμη,ομορφη'' υπαρχει καποιος λογος που το επαναλαμβανεις συνεχεια?Καταρχην απο ολα αυτα που γραφεις δεν μπορεις να το ''αξιοποιησεις'' το εμφανησιακο οποτε αστο στην ακρη.

Αν θες την γνωμη μου πηγαινε να βρεις μια δουλεια σε χωρο εστιασης,σε εμπορικο κεντρο κτλ που εργαζονται πολλα ατομα(και αντρες),προσωπικα ειχα δουλεψει παλιοτερα στην ηλικια σου σε χωρο που ημασταν 5 αντρες 6 γυναικες και επειδη οταν δουλευεις 8ωρα μαθαινεις καλα τον αλλον,δημιουργειται ασφαλεια και ελξη.Εγω να φανταστεις αισθανθηκα ελξη και για κοπελα που δεν μ αρεσε εμφανησιακα μονο και μονο γιατι την εμαθα καλα και αισθανομουν οικειοτητα κατι που αν την ειχα γνωρισει απλα σε καφε και ανταλλασοντας μονο 2-3 κουβεντες δε θα εδειχνα ενδιαφερον γι αυτη.Εσενα προφανως πρεπει να σε γνωρισει καλα ο αλλος γιατι εισαι κλειστη.Ηταν πολυ καλο βημα να πας να κανεις ενα χομπι,ψαξτο κι αλλο και δες κι αυτο που σου ειπα για καμια δουλεια εστω και προσωρινη 3 μηνες 6 μηνες.Γνωριζεις κοσμο.Αντε να θαυμασει κι αλλος κοσμος την κορμαρα σου μην την κρατας μονο για παρτη σου!

Nefeli28
    Guest
    Κορίτσι μου μην ακούς κανένα αρνητικό σχόλιο. Ο καθένας λέει ο,τι θέλει εδώ μέσα.
    Γνωστή τακτική για να βγάζουν ορισμένοι τον κομπλεξισμό τους.
    Καλά κάνεις και είσαι εμφανίσιμη και αυτό είναι μεγάλο συν. Το ότι δεν έχεις βρει κάποιον δεν έχει μόνο σχέση με σένα αλλά και με το περιβάλλον γύρω σου. Οι σχέσεις έχουν γίνε δυσεύρετες. Τουλάχιστον αυτές της προκοπής. Έχουν ξεχυθεί όλοι οι νάρκισσοι και οι κομπλεξικοί εκει έξω κυνηγώντας να πάρουν επιβεβαίωση μέσα από κάθε μαλακια που κάνουν.
    Εχε τις κεραίες σου πολύ καλά ανοιχτά. Άσε τον εαυτό σου να βλέπει τα πράγματα πιο ανοιχτά και περίμενε. Θα βρεθεί ο κατάλληλος.

Senior Member
    Συμφωνω με Νεφελη. Ρε αγορια, αντι να κρινετε με βαση τα κομπλεξ σας, δεν κοιτατε να βελτιωθειτε λιγο; Το εχετε παραχεσει σε αυτο το θεμα. Ολο τους εξυπνους κανετε για να κρυψετε βαθυτερα κομπλεξ και ναρκισσισμους. Ο γιωργος35 ειναι λιγο η εξαιρεση οι υπολοιποι κοιταξτε να βελτιωθειτε και λιγο γιατι λυπαμαι τη γυναικα που θα ειναι διπλα σας θα ειναι πολυ δυστυχισμενη.

Senior Member
    Μιλιβα οπως βλεπεις τα περισσοτερα σκουπιδια ειναι κοιτα να βρεις εναν καλο που να μη θεωρει οτι ειναι ανωτερος-κατωτερος ολων να ειναι σωστος και αξιος οι υπολοιποι να πανε να γαμηθουν μονο αυτο ξερουν να κανουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by oeo View Post
    Σου χει κολλησει το ''ειμαι εμφανίσιμη,ομορφη'' υπαρχει καποιος λογος που το επαναλαμβανεις συνεχεια?Καταρχην απο ολα αυτα που γραφεις δεν μπορεις να το ''αξιοποιησεις'' το εμφανησιακο οποτε αστο στην ακρη.

....!
    πλακα μας κανεις ρε οεο , που θα το αφησει στην ακρη;
    ΦΥΣΙΚΑ και ειναι αξιοποιησιμο το οτι ειναι ωραια κοπελα, και ειναι σιγουρο οτι πολλοι που την βλεπουν θα ηθελαν να την γνωρισουν αν δινοταν η ευκαιρια, πραγμα που δεν θα συνεβαινε αν ειχε ασχημη εμφανιση.

καλα κανει και το λεει, γιατι αν δεν το ελεγε, θα της απαντουσαν οι περισσοτεροι, μηπως πρεπει κατι να βελτιωσει στην εμφανιση της.
    η κοπελα απλα λεει οτι ΔΕΝ εχει προβημα η εμφανιση της.
    αλλου εναι το προβλημα.

Senior Member
    Ρεμεντυ το προβλημα ειναι στην αντιληψη. Δεν εχει την ικανοτητα η Μιλιβα να ξεχωριζει τους καλους η τους κακους οπως πολλοι αλλωστε γιατι δεν τα εχει βρει με τον εαυτο της η απλα δεν της εχει τυχει ενας καλος ακομη που να τον εχει γνωρισει καλα, that's all, καλοι υπαρχουν αλλα ειναι δυσευρετοι. Κατα τ' αλλα μια χαρα κοπελα ειναι.

Senior Member
    Μιλιβα βρες εναν που να εχει πληγωθει απο σχεσεις αυτοι που πληγωνονται τουλαχιστον εχουν καρδια και μην ξενερωνεις με τη μετρια εμφανιση αυτα ειναι τα λαθη των γυναικων και πεφτουν σε μαλακες μετα. Καλυτερα ενας πληγωμενος μετριος με καρδια παρα ενας καφρος ωραιος και καλα, τωρα ψευτομαγκας. Ωραιος ειναι αυτος που εχει ωραια ψυχη, λαμπει Μιλιβα μου. Παντως παλια ελεγα να βρω εναν κουκλο γιατι νομιζα ολοι μαλακες ηταν, αλλα υπαρχουν και καλα παιδια! Οχι τελειοι εχουν και αυτοι τα ελαττωματα τους, απλα να μην ειναι αχαριστοι να τους δωσεις την ψυχη σου και να παρεις να μην πω τι. Αλλα μολις ειδα οτι υπαρχουν καλα παιδια φυσικα εριξα τα στανταρ μου στην εμφανιση και βρηκα τον καλυτερο ανθρωπο που θα μπορουσε να μου τυχει χωρις να ειναι ασχημος, απλα κι εγω κοιταω πλεον το μεσα πιο πολυ και οχι το εξω. Αυτα, φιλικα

Senior Member
    Και κατι αλλο μην κολλας σε λεπτομερειες αν λεει το αγορι σου τι κωλ... ειναι αυτη, μπορει να μη σ αρεσει αλλα δειχνει οτι σε θαυμαζει. Ειναι λεπτομερεια αυτο μπορει να ειναι καλο παιδι και να του αρεσει το σωμα σου, δεν παει να πει απαραιτητα οτι ειναι καφρος!! Στο λεω γιατι μπορει να απορριψεις ατομα που μπορει να αξιζουν επειδη μπορει να σου πουν κατι τετοιο. Προτιμας καποιον με κομπλεξ η ναρκισσο; Απαπα μακρυα

Senior Member
    Quote Originally Posted by oeo View Post

Αν θες την γνωμη μου πηγαινε να βρεις μια δουλεια σε χωρο εστιασης,σε εμπορικο κεντρο κτλ που εργαζονται πολλα ατομα(και αντρες),προσωπικα ειχα δουλεψει παλιοτερα στην ηλικια σου σε χωρο που ημασταν 5 αντρες 6 γυναικες και επειδη οταν δουλευεις 8ωρα μαθαινεις καλα τον αλλον,δημιουργειται ασφαλεια και ελξη.Εγω να φανταστεις αισθανθηκα ελξη και για κοπελα που δεν μ αρεσε εμφανησιακα μονο και μονο γιατι την εμαθα καλα και αισθανομουν οικειοτητα κατι που αν την ειχα γνωρισει απλα σε καφε και ανταλλασοντας μονο 2-3 κουβεντες δε θα εδειχνα ενδιαφερον γι αυτη.Εσενα προφανως πρεπει να σε γνωρισει καλα ο αλλος γιατι εισαι κλειστη.Ηταν πολυ καλο βημα να πας να κανεις ενα χομπι,ψαξτο κι αλλο και δες κι αυτο που σου ειπα για καμια δουλεια εστω και προσωρινη 3 μηνες 6 μηνες.Γνωριζεις κοσμο.Αντε να θαυμασει κι αλλος κοσμος την κορμαρα σου μην την κρατας μονο για παρτη σου!
    Διαφωνώ φίλε μου με αυτά που λες. Είναι ωραίο μια γυναίκα να τονίζει την σεξουαλικότητά της και την ομορφιά της. Της δίνει αυτοπεποίθηση, ακόμα και να το λέει και εμείς να μην το βλέπουμε. Όσο για την δουλειά κλπ. ένας τρόπος είναι και αυτός που περιγράφεις, υπάρχουν όμως και άλλοι τρόποι. Επίσης μην ξεχνάς πως ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και αντιδρά και διαφορετικά σε κάποια προσέγγιση, πόσο μάλλον και οι κοπέλες που θέλουν αρκετό χρόνο για να γνωρίσουν τον άλλον και να τον εμπιστευτούν. (Όσο για την τελευταία πρόταση, ήταν εντελώς άκομψη και καλό είναι να μην τα λες και έξω αυτά. Δεν κολακεύονται οι κοπέλες από κάτι τέτοια να ξέρεις.)

Page 22 of 39 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast