Περί σχέσης - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 39 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
Results 301 to 315 of 572
    Senior Member
    Γινε σερβιτορα να δεισ ποσοι θα στην πεσουν τησ μοδασ ειναι τα λαικα κορασια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Να στο πω απλα ειναι δυο τυποι ανθρωπων οι μορφωμενοι και οι αμορφωτοι αυτοι που δουλευουν απο τα 1
    18 και οι αλλοι που δουλευουν απο τα 30 εσυ διαλεξεσ τουσ μορφωμενουσ τουσ θεωρητικουσ εμενα με ελκουν οι απλοι ανθρωποι γι αυτο οταν περασα στη σχολη βγηκα για δουλεια αυτη την επιλογη την κανεισ για το τι δουλεια θα βρεισ και τι θεσ να κανεισ εγω εγινα αγροτησ δεν ηθελα να ειμαι κατι και νοσοκομειο που πηγα οι τρελοι ειχαν ενδιαφερον και στισ πουτανεσ που πηγα ειχαν ενδιαφερον νομιζω πρεπει να σκεφτεισ μονη σου και να κανεισ την επιλογη σου σοου σιμπλ

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Μίλιβα, μην περιμένεις λύσεις, ούτε εγώ είμαι ικανός να σου δώσω λύσεις, ούτε κανένας άλλος. Την λύση θα την βρεις εσύ η ίδια, επειδή ξέρεις όσο κανένας άλλος καλύτερα την ίδια την Μίλιβα και τα θέλω της. Σε ψυχολόγο ήταν να πάω και εγώ, αλλά βρήκα την λύση μόνος μου πριν τον ψυχολόγο. Όπως σου έχω ξανά πει, ακούγεσαι σαν να έχεις παραιτηθεί από την διεκδίκηση της ζωής σου.

Γιατί απλά δεν χαλαρώνεις, σκέψου καλύτερα αν αυτές οι φίλες που έχεις, σου ταιριάζουν ή αν δεν σου ταιριάζουν ψάξε για άλλους φίλους. Αυτό το χόμπυ που σου αρέσει και δεν σε ρωτάω τι είναι για να μην σε φέρω σε δύσκολη θέση, εκμεταλλεύσου το, ψάξε για νέες ομάδες, δες μήπως υπάρχει κάποια ομάδα στο fb και ίσως να διοργανώνουν και διάφορα event. Ο ένας θα φέρει τον άλλον, αυτό μην το ξεχνάς.
    Ναι καλέ μου ..

Καταλαβαίνω αυτά που μου λες και τα έχω σκεφτεί / εφαρμόσει πριν μου το προτείνεις ...

Αλλά δεν είναι τόσο εύκολο ...

Είναι πολύ δύσκολο να κάνω νέους φίλους και παρέες και επδ έχω εγώ μια δυσκολία ως άτομο αλλα και επδ στην ηλικία που ειμαι όλοι έχουν κατασταλλαξει παρέες και φιλίες από το σχολείο τους από τη σχολή τους από τη γειτονιά τους ....κτλ.....
    Δεν θα κάτσουν να προσεγγίσουν εμένα και αυτό είναι η αλήθεια ....Και το έχω δει και στη πράξη να συμβαίνει ....

Εγώ πλέον κάνω παρέα με δύο άτομα...Και αυτά τα άτομα είναι περίπου τα τελευταία δύο χρόνια στη ζωή μου ...παλιότερα είχα κ άλλους π έγιναν γνωστοί πολύ φλου....άλλη μια φίλη καλή που διακοψαμε με απόφαση μου ....τεσπα δν έχει σημασία ....

Αυτά τα 2 άτομα π είναι έχουν μπει τα τελευταία δύο χρόνια στη ζωή μου μαντεψε;; είναι άτομα που είτε ξεμειναν γτ δεν κοινωνικοποιηθηκαν σε παρέες σχολής η σχολείου όπως εγώ και έτυχε να είμαστε στην ιδια μοιρα είτε έχουν ελάχιστους 2 3 φίλους και δεν είναι και ικανοποιημένοι από αυτούς .........

Που αυτό σημαίνει οτι;;; δεν μπορώ να γνωρίζω νέα άτομα μέσω αυτών ......Και να επεκτεινω το κύκλο μου...
    Ακόμα και η καλή μ φίλη π ήμασταν μαζί 9 χρόνια ποτέ δεν με έφερε σε επαφή με παρέες της....είναι λίγο η εποχή του παρτακισμου Δυστυχώς οι γυναίκες δεν είναι τόσο φλου και αυθόρμητες όσο οι άντρες που βγαίνουν παρέα σαν κολληταρια μαζί ...Και δεν έχουν κόμπλεξ να γνωρίσουν τον εναν στον άλλον...
    Κτλ κτλ...

Τεσπα δεν θέλω να περιμένω τπτ από τους φιλους μ σε αυτό το θέμα της κοινωνικότητας μου...
    Ο καθένας εαυτο του...

Τεσπα πάλι ανοίξαμε μεγάλο θέμα ...
    Και όταν έλεγα ότι έχω αλλάξει είπα ότι δεν γουσταρω πλέον να κηνυγαω κανέναν και να προσπαθώ μόνο εγώ...Έχω κουραστεί.. όποιος θέλει ας έρθει μόνος του...

Και ένα πχ σε περιστατικό μάντεψε...Πριν 2 χρόνια π ξεκίνησα αυτό το χόμπυ μπήκα σε χώρο με άτομα της ηλικίας μου ( ιδίως κορίτσια ) εκεί συμπάθησα μια κοπέλα ...της το έδειξα αυθόρμητα μιλάγαμε...μου έλεγε για θέματα πολύ δικά της και της ανοίχτηκα κ γω...κ μαντεψε μετά αυτή έκανε κολλητές κάποιες άλλες από εκεί και πήγε και ξεφούρνισε ό,τι της είπα για μένα και με εκραζε στις άλλες που όλες μαζί βγάζανε κακια προς εμένα...Χωρίς συγκεκριμένο λόγο .....βγαιναν μαζί και έδειξα ενδιαφέρον και με γείωσε χωρίς λόγο κατάμουτρα και μπροστά στις άλλες .....
    Και εγώ η ηλίθια απλώς έδειξα τη συμπάθεια μου με καλές προθέσεις ....ήμουν θετική απέναντι της ...
    Κ ήθελα και τη γνώμη της για το τι εικόνα έχει για μένα....
    Έλεος....

Δεν λέω ότι όλοι έτσι είναι σου έφερα ένα παράδειγμα....

Κ πολλούς από τους γνωστούς μου έχω κάνει κίνηση για καφέ....Μια φορά δύο φορές....Ε δεν θα κάθομαι ολοένα να προτείνω μόνο εγώ....

Δεν γουσταρω πλέον να ακολουθώ κανέναν...
    Όποιος θέλει ας ακολουθήσει

Δεν θέλω να με ενδιαφέρει αυτό το θεμα είμαι μια χαρά και με τα δύο άτομα π κάνω παρέα και δεν θέλω να έχω κανένα κενό ούτε να δείχνω σε κανέναν τέτοια εικόνα

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μιλιβα μια χαρα κοριτσακι εισαι ξερει ο παππουσ αλλα εγω ειμαι 37 κι αγροτησ βρωμαω κι εσυ 23 του πανεπιστημιου επισησ εγω θα σου λεω για τον δακο κι εσυ για τον μπακουνιν τι θελω να πω υπαρχουν αντρεσ που σε θελουν κλπ αλλα τι να σου πουν οταν εισαι του πανεπιστημιου και του θεατρου ετσι ειναι μια φιλη μου που τη γουσταρω απο μικροσ μπαμπασ γιατροσ αυτη δικηγοροσ εγω αγροτησ τι να τισ πω αλλη γλωσσα μιλαμε ωραιο γκομενακι αλλα δέν γινεται που θα με παρουσιασει αυτη τι θα πει οτι ειμαι αγροτησ μπαμπασ γιατροσ θα καταλαβει ετσι το χασαμε το κορμι
    Χαχαχα δεν είναι τόσο θεωρητικές οι σπουδές μου έλις και σε ευχαριστώ που μοιράζεσαι την άποψη σου μαζί...σε ευχαριστώ και για τα καλά σου λόγια

Senior Member
    Καλα εγω ηθελα απλα να σου πω την ιστορια ειναι ομορφη δικηγοροσ κι εγω αγροτησ μπορω να την αλλαξω τα φωτα αλλα δε γινεται ασ ημουν 23 τωρα και θα καταλαβαινεσ τι παει να πει αγροτησ τωρα εχω παιδια την κορη μου και τισ φιλεσ τησ εχω αυτεσ να κοιταξω και θελω λεφτα σεξ κομμενο

Miliva21
    Guest
    Καλα εγω ηθελα απλα να σου πω την ιστορια ειναι ομορφη δικηγοροσ κι εγω αγροτησ μπορω να την αλλαξω τα φωτα αλλα δε γινεται ασ ημουν 23 τωρα και θα καταλαβαινεσ τι παει να πει αγροτησ τωρα εχω παιδια την κορη μου και τισ φιλεσ τησ εχω αυτεσ να κοιταξω και θελω λεφτα σεξ κομμενο
    Χαχαχα έχεις πολύ πλακα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ναι καλέ μου ..

Καταλαβαίνω αυτά που μου λες και τα έχω σκεφτεί / εφαρμόσει πριν μου το προτείνεις ...

Είναι πολύ δύσκολο να κάνω νέους φίλους και παρέες και επδ έχω εγώ μια δυσκολία ως άτομο αλλα και επδ στην ηλικία που ειμαι όλοι έχουν κατασταλλαξει παρέες και φιλίες από το σχολείο τους από τη σχολή τους από τη γειτονιά τους ....κτλ.....
    Δεν θα κάτσουν να προσεγγίσουν εμένα και αυτό είναι η αλήθεια ....Και το έχω δει και στη πράξη να συμβαίνει ....

Εγώ πλέον κάνω παρέα με δύο άτομα...Και αυτά τα άτομα είναι περίπου τα τελευταία δύο χρόνια στη ζωή μου ...παλιότερα είχα κ άλλους π έγιναν γνωστοί πολύ φλου....άλλη μια φίλη καλή που διακοψαμε με απόφαση μου ....τεσπα δν έχει σημασία ....

Αυτά τα 2 άτομα π είναι έχουν μπει τα τελευταία δύο χρόνια στη ζωή μου μαντεψε;; είναι άτομα που είτε ξεμειναν γτ δεν κοινωνικοποιηθηκαν σε παρέες σχολής η σχολείου όπως εγώ και έτυχε να είμαστε στην ιδια μοιρα είτε έχουν ελάχιστους 2 3 φίλους και δεν είναι και ικανοποιημένοι από αυτούς .........

Που αυτό σημαίνει οτι;;; δεν μπορώ να γνωρίζω νέα άτομα μέσω αυτών ......Και να επεκτεινω το κύκλο μου...
    Ακόμα και η καλή μ φίλη π ήμασταν μαζί 9 χρόνια ποτέ δεν με έφερε σε επαφή με παρέες της....είναι λίγο η εποχή του παρτακισμου Δυστυχώς οι γυναίκες δεν είναι τόσο φλου και αυθόρμητες όσο οι άντρες που βγαίνουν παρέα σαν κολληταρια μαζί ...Και δεν έχουν κόμπλεξ να γνωρίσουν τον εναν στον άλλον...
    Κτλ κτλ...

Τεσπα δεν θέλω να περιμένω τπτ από τους φιλους μ σε αυτό το θέμα της κοινωνικότητας μου...
    Ο καθένας εαυτο του...

Και όταν έλεγα ότι έχω αλλάξει είπα ότι δεν γουσταρω πλέον να κηνυγαω κανέναν και να προσπαθώ μόνο εγώ...Έχω κουραστεί.. όποιος θέλει ας έρθει μόνος του...

Και ένα πχ σε περιστατικό μάντεψε...Πριν 2 χρόνια π ξεκίνησα αυτό το χόμπυ μπήκα σε χώρο με άτομα της ηλικίας μου ( ιδίως κορίτσια ) εκεί συμπάθησα μια κοπέλα ...της το έδειξα αυθόρμητα μιλάγαμε...μου έλεγε για θέματα πολύ δικά της και της ανοίχτηκα κ γω...κ μαντεψε μετά αυτή έκανε κολλητές κάποιες άλλες από εκεί και πήγε και ξεφούρνισε ό,τι της είπα για μένα και με εκραζε στις άλλες που όλες μαζί βγάζανε κακια προς εμένα...Χωρίς συγκεκριμένο λόγο .....βγαιναν μαζί και έδειξα ενδιαφέρον και με γείωσε χωρίς λόγο κατάμουτρα και μπροστά στις άλλες .....
    Και εγώ η ηλίθια απλώς έδειξα τη συμπάθεια μου με καλές προθέσεις ....ήμουν θετική απέναντι της ...
    Έλεος....

Κ πολλούς από τους γνωστούς μου έχω κάνει κίνηση για καφέ....Μια φορά δύο φορές....Ε δεν θα κάθομαι ολοένα να προτείνω μόνο εγώ....

Δεν θέλω να με ενδιαφέρει αυτό το θεμα είμαι μια χαρά και με τα δύο άτομα π κάνω παρέα και δεν θέλω να έχω κανένα κενό ούτε να δείχνω σε κανέναν τέτοια εικόνα
    Καλή μου,

Από το τρόπο γραφής σου διαπιστώνω ότι είσαι πολύ ευαίσθητη ψυχή.
    Είσαι νέα. Αυτό είναι πού σημαντικό. Άσε στην άκρη τις σχέσεις και τις φιλίες. Πολλές φορές φιλίες χαλάνε και δημιουργούνται νέες. Θα το διαπιστώνεις όλο και περισσότερο να συμβαίνει και σε σένα και στους γύρω σου όσο θα μεγαλώνεις.
    Εγώ θα σου πρότεινα να επικεντρωθείς στον εαυτό σου. Μάθε μια ξένη γλώσσα. Ταξίδεψε. Δοκίμασε ακόμα και την εμπειρία του να εργαστείς στο εξωτερικό. Πίστεψε με θα σε δυσκολέψει λίγο στην αρχή, αλλά θα σου δώσει πολλά εφόδια.
    Θα βρεις αυτό που θέλεις παιδί μου. ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
    Άλλωστε η αγάπη πάει σε όσους πιστεύουν σε αυτή.
    https://www.youtube.com/watch?v=T6wbugWrfLU
    Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,
    GoldenM

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by GoldenM View Post
    Καλή μου,

Από το τρόπο γραφής σου διαπιστώνω ότι είσαι πολύ ευαίσθητη ψυχή.
    Είσαι νέα.
    Είμαι νέα και όμορφη μη το παραλείπεις αυτό χεχεχε....

Όντως εφόσον δεν με ξέρεις γτ είσαι σχετικά καινούριο μέλος κ είχα χαθεί κάμποσο καιρό έκανες την πιο εύστοχη διαπίστωση....

Αυτό με έχει φάει !
    αλλιώς θα επεπλεα και εγώ μαζί με τους υπολοιπους φελους (ουπς τώρα θα έρθει ο Κώστας να με πει σνομπ...χεχε)

Αυτό θελω να κάνω.. να κάνω πράγματα χρήσιμα σε μενα Όχι να βάζω στόχο φιλίες και σχέσεις γτ αυτό πολλές φορές από τον.υπερβολικο ζήλο μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.....

Το πιστεύω καταβαθος κ γω αυτό π λες..τι να κάνουμε γ άλλους κάποια πράγματα έρχονται εύκολα γ άλλους πιο δυσκολα έτσι ειναι
    Πρέπει όμως να εκτιμάμε αυτά που έχουμε!

Αυτή μου την οπτική ήθελα να τονίσω και στην αρχή που άνοιξα το θρεντ μου ....

Senior Member
    Είμαι νέα και όμορφη μη το παραλείπεις αυτό χεχεχε....

Όντως εφόσον δεν με ξέρεις γτ είσαι σχετικά καινούριο μέλος κ είχα χαθεί κάμποσο καιρό έκανες την πιο εύστοχη διαπίστωση....

Αυτό με έχει φάει !
    αλλιώς θα επεπλεα και εγώ μαζί με τους υπολοιπους φελους (ουπς τώρα θα έρθει ο Κώστας να με πει σνομπ...χεχε)

Αυτό θελω να κάνω.. να κάνω πράγματα χρήσιμα σε μενα Όχι να βάζω στόχο φιλίες και σχέσεις γτ αυτό πολλές φορές από τον.υπερβολικο ζήλο μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.....

Το πιστεύω καταβαθος κ γω αυτό π λες..τι να κάνουμε γ άλλους κάποια πράγματα έρχονται εύκολα γ άλλους πιο δυσκολα έτσι ειναι
    Πρέπει όμως να εκτιμάμε αυτά που έχουμε!

Αυτή μου την οπτική ήθελα να τονίσω και στην αρχή που άνοιξα το θρεντ μου ....
    Αυτό λοιπόν να κάνεις καλή μου (και εκθαμβωτικά όμορφη μου!!!)

Όσο ζούσα στην Ελλάδα, η γενικότερη ένδεια που υπάρχει στην πατρίδα μας είχε επηρρεάσει και τις διαπροσωπικές μου σχέσεις. Μεταναστεύοντας, δυσκολεύτηκα στην αρχή, αλλά γνώρισα πάρα πολλούς ανθρώπους. Αυτό μου έκανε πολύ καλό.
    Μην σκέφτεσαι συνέχεια την παρούσα κατάσταση σου. Αυτό σε βάζει σε μια διαδικασία αυτοπαρατήρησης, η οποία σε κάνει ουσιαστικά να είσαι αδρανής και να μεγεθύνεις στο μυαλό σου προβλήματα και καταστάσεις.
    Προχώρησε στην ζωή σου. Κάθε μέρα όλοι μας μαθαίνουμε και οφείλουμε να εξελισσόμαστε. Όλη αυτή η βελτίωση μας ωριμάζει και μας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Και επειδή στις σχέσεις και στην ζωή μας, λαμβάνουμε ότι ακριβώς εκπέμπουμε, όσο θα βελτιώνεσαι τόσο αυτό θα γίνεται αντιληπτό από τους άλλους.
    ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!
    Σου φωνάζω για να ξεκολλήσεις από τις όποιες απαισιόδοξες σκέψεις.
    ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ!!!
    Να περνάς όμορφα.

Senior Member
    Ναι αγαπη μου αυτο σου λεω ειμαι φελοσ κι εχω μια καλη παρεα κι ενα πιατο φαι τι να το κανω να ειμαι βασιλιασ και να μην μπορω να το απολαυσω αυτο σου λεω τοση ωρα μην κοιτασ που ειμαι φελοσ εγω περναω καλα αυτο σου λεω εσυ τα εχεισ ολα και δεν περνασ καλα αρα κατι παει λαθοσ αυτο σου λεω συνεχεια τα εχεισ ολα δε γινεται να μην περνασ καλα εγω ουτε μυαλο δεν εχω κι ομωσ το απολαμβανω αυτο λεμε

Senior Member
    Εγω εχω αικιου 80 μονο καλημερα λεω σωστα πηγα στο γιατρο αλλοσ λεει σχιζο αλλοσ λεει αυτισμο κλπ κι ομωσ εχω παρεα κουτσα στραβα λεω πεντε κουβεντεσ δεν μπορει εσυ κι εγω να εχουμε τα ιδια ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΩ ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΣΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ

Miliva21
    Guest
    Εγω εχω αικιου 80 μονο καλημερα λεω σωστα πηγα στο γιατρο αλλοσ λεει σχιζο αλλοσ λεει αυτισμο κλπ κι ομωσ εχω παρεα κουτσα στραβα λεω πεντε κουβεντεσ δεν μπορει εσυ κι εγω να εχουμε τα ιδια ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΩ ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΣΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ
    Γλυκε μου προς αποφυγή παρεξηγησεων ποτέ δεν θα αποκαλούσα ποτέ φελο καποιον που γράφει εδω μέσα γτ όλοι μας έχουμε τις ευαισθησίες μας...φελο δεν λέω ούτε τους ανθρώπους που δεν έχουν σπουδασει δεν ξέρω ούτε κ γω σε ποιους αναφερόμουν ίσως σε ανθρώπους που κάνουν κακο ηθελημενα στους άλλους που σκέφτονται μόνο τη πάρτυ τους και βλέπουν συμφεροντολογικα τα πάντα

Miliva21
    Guest
    Έχεις καλή καρδιά.....
    Κάτι που είναι σπανιο

Banned
    Ναι καλέ μου ..

Κτλ κτλ...

Ο καθένας εαυτο του...

Έλεος....

Αν δεν ενοχλει ,εχω να σου πω καποια πραματα που καταλαβα για σενα! -δεν σου καμω τον εξυπνο διοτις δεν ειμαι,απλα επειδη σε συμπαθησα θαρρω να σου πω δυο λογια - καταλαβα οτι εχεις καποια δοση μελαγχολιας στα λογιασου! το ειδος μελαγχολιας σου ομως δεν τεινει προς την καταθλιψη, αντιθετος ! εχεις απευδησει με καποιους κι με καποια πραματα λογο του οτι γουσταρεις να ΖΕΙΣ αξιοπρεπες! θελεις τους χαρουμςνους κι ειληκρινεις ανθρωπους! κατις που ειναι πολυ υγειες κι δειχνει ποσο αισιοδωξη εισαι!
    Ξερεις ,πολλες φορες ο κοσμος χαρακτηριζει καποιους ως απαισιοδοξους επειδη αναφερουν και μηλουν για τα "μαυρα" συναισθηματα ,για τα προβληματα ολων μας! (βλ. ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ)Προσωπικα βλεπω το αντιθετο σε αυτους! νομιζω οτι να γραφεις μονο χαρωπα δεν λεει κατις, απεναντιας η εκφραση αηδιας για την υποκρισια των φιλων,για την αδικια! ,για την εκμεταλευση κι για ολα αυτα δειχνει το ποσο αγαπας τα αντιθετα!
    Οπως διαβαζω κι απο τους αλλους συμφορμητες πιο πριν -παρεμπιπτοντως συμφορμητες κι συμφορμητησες πολλα κι πολλοι ενδιαφερωντα τα μηνυματα σας- Εισαι πολυ ενδιαφερον πνευμα, Να ξες οτι οπως εσυ εχεις λαμπρη ορεξη για την ουσιωδες διασκεδαση! ,για τις ειληκρινεις παρεες! ,οπως εσενα σου τεροιαζει μια χρωματιστη γωνια στην κοινωνια ! οπως εσυ αρεσκεσαι σε εναν τεριαστο ερωτα ετσι υπαρχει κι αλλα ατομα σαν εσενα! οπου εχουν τα ιδια ονειρα! τις ιδιες απετησεις, την ιδια ειλικρεινια! Μην απογοητευεσαι, εισαι πολυ νεα ακομα! η ζωη ορθωνετε εμπρος σου! , εχεις πολλα να ζησεις, εχεις πολλους φιλους να γνωρησεις ακομα! εχεις πολλα πραματα να εξερευνησεις!! κι να ανακαληψεις!

Senior Member
    Συμφωνώ με τον GoldenM εννοείται πως πρέπει να κοιτάμε και τον εαυτό μας, απλά εγώ τα συνδυάζω και τα δυο, δεν παραλείπω τις παρέες μου και δεν αφήνω και τον εαυτό μου, ψάχνομαι για το εξωτερικό (μεταπτυχιακά κλπ.). Πάντως Μίλιβα ή Μιλίβα, δεν ξέρω γιατί μου έχει κολλήσει το "Μίλιβα", τέλος πάντων, εμένα όλες αυτές οι καταστάσεις μέσα στις φιλίες σου με τις υπόλοιπες κοπέλες, μου φαίνονται κάπως ανώριμες. Και δεν χαίρεσαι που ξέμπλεξες;

Φαίνεται όταν ταιριάζουμε με κάποιους και όταν δεν ταιριάζουμε. Απλά προχωράς παρακάτω. Στην δική μου παρέα, έγινε αυτό που δεν ήθελα ποτέ να γίνει στην παρέα μου, μπήκε στη μέση μια κοπέλα, που την ήθελα και εγώ και ένας φίλος μου και κάπου τα χαλάσαμε, αλλά κράτησε η φιλία μας, γιατί αποδείχθηκε η κοπέλα (δεν αναφέρω την λέξη, αλλά κατάλαβες). Κράτησε η φιλία μας, παρόλο που σε παρόμοιες καταστάσεις και σε φιλίες χρόνων, τα χαλάνε άνετα για μια γυναίκα.

Απλά η λύση σου, είναι να συνδυάσεις αυτό που σου λέει πολύ σωστά ο GoldenM και εγώ, να κοιτάς τον εαυτό σου, αλλά παράλληλα μην χάνεις και την ζωή. Νομίζω πως αυτός είναι ο ιδανικός συνδυασμός...Όσο για τις αποτυχημένες φιλίες, θα σου πω πως λύκειο δεν είχα ούτε έναν φίλο, κανείς δεν ταίριαζε με εμένα, στην σχολή άλλαξε αυτό και άλλαξα και εγώ, έγινα πιο χαρωπός, με χιούμορ και ζωντάνια. Έδειξα πράγματα από τον χαρακτήρα μου, που ούτε τα ήξερα, μέσα στην παρέα.

Πάντως το τελευταίο που είπες, το θεωρώ λάθος, για τις παρέες. Κανένας δεν έχει κατασταλάξει. Βλέπω και άλλες κοπέλες που έχουν παρέες, πόσο δήθεν κατασταλαγμένες είναι. Ναι η αντρική παρέα θεωρώ πως είναι πιο αληθινή και ουσιαστική από την γυναικεία. Είναι πιο ελεύθερα τα πράγματα. Προσπάθησε να βρεις άτομα μέσω της σχολής σου και μην απορρίπτεις νέες γνωριμίες, ακόμα και αν δεν σου κάνουν οι άνθρωποι το "κλικ" από την πρώτη στιγμή, εν τούτης μπορεί να αποδειχθεί ότι ταιριάζετε φιλικά (μπορεί να πετύχει αυτό και στον ερωτικό τομέα), γενικά μην απορρίπτεις ανθρώπους, άσε να δείξουν και εκείνοι τον εαυτό τους και μετά θα δεις, αν ταιριάζετε ή όχι.

Συνήθως αυτό θα στο δείξει και ο ίδιος ο χρόνος, αν περνάτε καλά με τις δραστηριότητές σας ή αν μιλάτε που και που στο fb. Συνήθως ελκύουμε άτομα είτε φιλικά, είτε ερωτικά, ανάλογα με την ψυχοσύνθεσή μας (ανάλογα δηλαδή με το πως νιώθουμε με τον εαυτό μας, βλέπεις πως φιλία, έρωτας, ψυχολογίας, είναι αλληλένδετα). Μην κάνεις δηλαδή παρέα με άτομα που δεν ταιριάζεις, μην πιέζεις ηθελημένα τον εαυτό σου, με πράγματα που δεν θέλεις.

Αυτά τα λίγα από μένα πάλι, το ξέρω ότι σε ζαλίζω, απλά βλέπω δυνατότητες σε εσένα, που μπορεί να μην τις ξέρεις κιόλας, αλλά από την γραφή φαίνονται και είναι κρίμα να νιώθεις άσχημα εξαιτίας μερικών ηλίθιων. Αν έπρεπε να σου πω για εμένα, είμαι σίγουρος ότι θα ένιωθες πολύ καλά. Κάποια στιγμή ίσως τα γράψω ή μπορεί και όχι, ανάλογα...

Page 21 of 39 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast