...ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ...ΠΟΛΛΕΣΣΣ.....
γεια σας...εχω ξαναγραψει σε αλλο θεμα..
λοιπον ειμαι 31 μαμα εχω ενα αγορακι..γενικα ειμαι ατομο που αγχωνομαι πολυ ευκολα..το περσινο καλοκαιρι περασαμε ενα θεματακι υγειας με το μικρο μου που γενικα αυτο με εξαντλησε και δεν ειχα κουραγιο να το διαχειριστω καθολου.οταν βρικαμε τελικα μια καποια λυση και καταλαβαμε λιγο πολυ τι συνεβαινε αρχισαμε να ηρεμουμε καπως και προσωρινα παντα..(ολα αυτα τα εγραψα γιατι απο τοτε και μετα ενιωθα τοσο εντονα την καρδια μου να διαμαρτυρετε)
λοιπον απο το δεκεμβριο και με μια απλη επισκεψη σε καρδιολογο αναλαλυψα οτι υποφερω απο αρρυθμιες..πολλες και συνεχεια..εκει καταλαβα και τι ηταν αυτο που ενιωθα για καιρο αλλα δεν ηξερα να το εξηγησω.να θελει η καρδια να βγει απτο στηθος μου και με ενα πολυ ασταθη καρδιακο παλμο.πηγα σε 2 καρδιολογους και φυσικα κατεληξαν στο να παρω χαπι για τις αρρυθμιες καθημερινο και για παντα..ρωτησα το γιατρο αν πεθαινεις με αυτο και μου ειπε οχι.απλα αυτος ο κακος ρυθμος θα μου προκαλεσει βλαβη στο μελλον..πριν ξεκινησω το χαπι ειπα στο γιατρο πως θα περιμενω να αδιαθετησω πρωτα μηπως και ημουν εγκυος(τους τελευταιους μηνες με τον ανδρα μου ειχαμε αφησει καπως ελευθερα τα πραγματα:cool:)...
και το θαυμα εγινε και τελικα ημουν εγκυος!!!!!η χαρα μου απεριγραπτη αλλα ο φοβος δεν με αφησε να το ζησω οπως την πρωτη φορα...και τωρα???και με τις αρρυθμιες???και με το χαπι??να το παρω?και αν δεν το παρω θα παθω κατι και μαζι με μενα και το εμβρυακι μου???
ο πανικος μεχει διαλυσει!!!!μεθαυριο θα παω παλι στο καρδιολογο και αυτη τη φορα θα βαλω χολντερ σε φαση εγκυμοσυνης..που συνηθως τα πραγματα γινονται χειροτερα..
εχω φοβηθει παρα πολυ..σας παρακαλω ας μου πει καποιος αν εχει ακουσει εγκυμοσυνη με αρρυθμιες?αν εχει πιει χαπι?ειμαι μονιμα σε αγωνια και προσπαθω να ηρεμω για να μην κανω χειροτερα τα πραγματα..(το θυρωειδη τον ελεγχο επινα χαπι 17 χρονια πριν και τα τελευταια χρονια το σταματησα γιατι πηγαινε καλυτερα)
συγνωμη για το μεγαλο γραμμα αλλα ειμαι χαλια...