Μια χαρά το αναγνωρίζει ότι έχει πρόβλημα. Επίσης, όταν ο άλλος βρίσκεται εν αμύνη δεχόμενος τα λεκτικά πυρά σας, μου φαίνεται λογικό να ανταποδίδει και να σε στέλνει ακόμα και στον ψυχίατρο. Εσείς εξάλλου κάνατε την αρχή στην προκειμένη περίπτωση.
Printable View
κανεις λαθος αγορι-κοριτσι.αυτος τηνκανει κ οχι βασικα αρχη-μιλαει απαισια κ του εκανα παρατηρηση κ μετα ανοιξε το υπεροχο στοματακι του.
το οτι ειναι αντικοινωνικος κ ανεργος οπως ανεφερε δε σημαινει οτι αναγνωριζει το οτι εχει προβλημα απλα δεχεται κατι που ισχυει.
ειναι ειδικη περιπτωση αστο
Φοβάμαι...
Ναι, μπορώ...πιο πολύ φοβάμαι κάποιον άνθρωπο ότι μπορεί να μου ξανακάνει κακό...τρέμω όταν συμβαίνει αυτό, ξαπλώνω για να κοιμηθώ και τρέμω από το φόβο μου...
Αλλά επιπλέον απόψε, φοβάμαι το θάνατο, φοβάμαι τη μυρωδιά από το λιβάνι που μύριζα χθες, ελπίζω να μη μου μυρίζει κι απόψε γιατί θα φρικάρω...φοβάμαι να κοιμηθώ μόνη μου, φοβάμαι το σκοτάδι... :( :( :(
σου στελνω ινμποξ fb
Σαν να χρειάζομαι αποτοξίνωση από την αρνητική φόρτιση που δέχτηκα και δέχομαι αυτές τις μέρες στο χειρότερο μακράν περιβάλλον του πλανήτη.
Μοναξιά φόβο και ανασφάλεια για το αύριο αισθάνομαι.....
Χαρούμενη. Νομίζω πως έχω βρει επιτέλους τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω. λολ, δε μπορείς να πεις, νωρίς νωρίς καθώς πάντα, χαχααα
Ως συνήθως, μοναξιά, ανασφάλεια, αβεβαιότητα, απογοήτευση, απελπισία και άλλα αρκετά από α-. Κάποιες περιπτώσεις είναι απλά ανίατες τελικά. Το dna, η μοίρα, το πεπρωμένο, όπου κι αν προτιμά να το αποδώσει κανείς, γεγονός παραμένει ότι μερικοί άνθρωποι είναι γεννημένοι για να υποφέρουν.
Με sheldon....
Αισθανομαι αηδια κ αγανακτηση....
Εγώ να δεις... κι όχι με αυτά που συμβαίνουν γύρω μου - αναμενόμενα και δε με εκπλήσσει τίποτα - αλλά με τα "ωραία" και "περιποιημένα" που διαδραματίζονται εδώ μέσα, λες και κάποιος κάτι κινδυνεύει να χάσει... λες και είμαστε όλοι το ίδιο ηλίθιοι ή το ίδιο νοήμονες... και μετά λες κιόλας, "να ασχοληθώ πάλι;"... πάντα τα πράματα μπαίνουν στη θέση τους κάποια στιγμή. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Καρατσεκαρισμένο έ!...:)...
Ροκ εγω εννοουσα για το χαλι κ την κατασταση που επικρατει στην Ελλαδα γενικοτερα φαγαμε σκατα κ χορτασαμε Ελλαδα καλα τα λεγε ο ΚΕΝΟ για ποια εννοεις που διαδραματιζονται εδω μεσα? δεν τα διαβαζω ολα εγινε κατι παλι γιατι εχω χασει επεισοδια μαλλον!
Καλά έκανες και τα έχασες. Ο Κενό να επανέλθει γιατί λέει ουσιαστικά πράματα. Και να ξέρει πως τους "έξω απ' την ομήγυρι' πάντα τους κατατρέχουν. Κι εγώ του την είπα πρόσφατα. Αλλά επειδή τον γουστάρω, όχι επειδή "θίχτηκα" και πεινάν' κι τα πιδάκια μ'... όσο για το χάλι στην Ελλάδα Λακρυμόζα, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να πέσουν κώλοι και μύτες χαμηλά... γιατί δε συμμετείχαμε όλοι στα σκατά που μαγειρέψαν άλλοι. Κι όσοι δε μπορούν να δουν τα "δώρα" μέσα απ' τη βρώμα των σκατών, μου είναι και αδιάφοροι στην τελική.