Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 24 of 837 FirstFirst ... 1422232425263474124524 ... LastLast
Results 346 to 360 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kyknos25 View Post
    τιποτα δεν ξερεις.αν εχει προβληματα κ το΄δεν ξερουμε τι εχει περαει' ασε να τα ξερει αυτος.αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν παραδεχεται οτι υπαρχει προβλημα κ κατακρινει τους αλλους.
    το ΄'εσυ πας σε ψυχιαρτρο'προς εμενα το βρισκεις φυσιολογικο?οταν ημαστε σε φορουμ ψυχολογιας?!?κ αντε εγω δε δινω σημασια επειδη ξερω οτι εχει πολλα τραυματα καποιος αλλος ομως που αντιμετωπιζει σοβαρο προβλημα δεν ξερεις πως θα το λαβει κ τη επιπτωσεις θα χουν αυτα τα λογια.
    δεν χρειαζεται πολη μυαλο για να καταλαβεις τι παιζει με το ατομο του
    Μια χαρά το αναγνωρίζει ότι έχει πρόβλημα. Επίσης, όταν ο άλλος βρίσκεται εν αμύνη δεχόμενος τα λεκτικά πυρά σας, μου φαίνεται λογικό να ανταποδίδει και να σε στέλνει ακόμα και στον ψυχίατρο. Εσείς εξάλλου κάνατε την αρχή στην προκειμένη περίπτωση.

Senior Member
    κανεις λαθος αγορι-κοριτσι.αυτος τηνκανει κ οχι βασικα αρχη-μιλαει απαισια κ του εκανα παρατηρηση κ μετα ανοιξε το υπεροχο στοματακι του.
    το οτι ειναι αντικοινωνικος κ ανεργος οπως ανεφερε δε σημαινει οτι αναγνωριζει το οτι εχει προβλημα απλα δεχεται κατι που ισχυει.
    ειναι ειδικη περιπτωση αστο

Senior Member
    Φοβάμαι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Φοβάμαι...
    τι και γιατι το φοβασαι..
    μπορεις να απαντησεις αυτα?αν ναι τοτε θα κανεις μια καλη αρχη να το ξεπερασεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by kyknos25 View Post
    τι και γιατι το φοβασαι..
    μπορεις να απαντησεις αυτα?αν ναι τοτε θα κανεις μια καλη αρχη να το ξεπερασεις
    Ναι, μπορώ...πιο πολύ φοβάμαι κάποιον άνθρωπο ότι μπορεί να μου ξανακάνει κακό...τρέμω όταν συμβαίνει αυτό, ξαπλώνω για να κοιμηθώ και τρέμω από το φόβο μου...
    Αλλά επιπλέον απόψε, φοβάμαι το θάνατο, φοβάμαι τη μυρωδιά από το λιβάνι που μύριζα χθες, ελπίζω να μη μου μυρίζει κι απόψε γιατί θα φρικάρω...φοβάμαι να κοιμηθώ μόνη μου, φοβάμαι το σκοτάδι...

Senior Member
    σου στελνω ινμποξ fb

Senior Member
    Σαν να χρειάζομαι αποτοξίνωση από την αρνητική φόρτιση που δέχτηκα και δέχομαι αυτές τις μέρες στο χειρότερο μακράν περιβάλλον του πλανήτη.

Senior Member
    Μοναξιά φόβο και ανασφάλεια για το αύριο αισθάνομαι.....

Senior Member
    Χαρούμενη. Νομίζω πως έχω βρει επιτέλους τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω. λολ, δε μπορείς να πεις, νωρίς νωρίς καθώς πάντα, χαχααα
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Ως συνήθως, μοναξιά, ανασφάλεια, αβεβαιότητα, απογοήτευση, απελπισία και άλλα αρκετά από α-. Κάποιες περιπτώσεις είναι απλά ανίατες τελικά. Το dna, η μοίρα, το πεπρωμένο, όπου κι αν προτιμά να το αποδώσει κανείς, γεγονός παραμένει ότι μερικοί άνθρωποι είναι γεννημένοι για να υποφέρουν.

Senior Member
    Με sheldon....

Senior Member
    Αισθανομαι αηδια κ αγανακτηση....
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Εγώ να δεις... κι όχι με αυτά που συμβαίνουν γύρω μου - αναμενόμενα και δε με εκπλήσσει τίποτα - αλλά με τα "ωραία" και "περιποιημένα" που διαδραματίζονται εδώ μέσα, λες και κάποιος κάτι κινδυνεύει να χάσει... λες και είμαστε όλοι το ίδιο ηλίθιοι ή το ίδιο νοήμονες... και μετά λες κιόλας, "να ασχοληθώ πάλι;"... πάντα τα πράματα μπαίνουν στη θέση τους κάποια στιγμή. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Καρατσεκαρισμένο έ!......

Senior Member
    Ροκ εγω εννοουσα για το χαλι κ την κατασταση που επικρατει στην Ελλαδα γενικοτερα φαγαμε σκατα κ χορτασαμε Ελλαδα καλα τα λεγε ο ΚΕΝΟ για ποια εννοεις που διαδραματιζονται εδω μεσα? δεν τα διαβαζω ολα εγινε κατι παλι γιατι εχω χασει επεισοδια μαλλον!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Καλά έκανες και τα έχασες. Ο Κενό να επανέλθει γιατί λέει ουσιαστικά πράματα. Και να ξέρει πως τους "έξω απ' την ομήγυρι' πάντα τους κατατρέχουν. Κι εγώ του την είπα πρόσφατα. Αλλά επειδή τον γουστάρω, όχι επειδή "θίχτηκα" και πεινάν' κι τα πιδάκια μ'... όσο για το χάλι στην Ελλάδα Λακρυμόζα, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να πέσουν κώλοι και μύτες χαμηλά... γιατί δε συμμετείχαμε όλοι στα σκατά που μαγειρέψαν άλλοι. Κι όσοι δε μπορούν να δουν τα "δώρα" μέσα απ' τη βρώμα των σκατών, μου είναι και αδιάφοροι στην τελική.