Τι ειπαμε/ θετικη ενεργιεα πανω απολα!!! Ελπιζω και ευχομαι ολα να σου πανε καλα βρε κοριτσακι μου..... Καλη επτυχια και με το διαιτολογο (αντε μια-μια να μπαινει σε ρυθμο!!!!!)
Printable View
Τι ειπαμε/ θετικη ενεργιεα πανω απολα!!! Ελπιζω και ευχομαι ολα να σου πανε καλα βρε κοριτσακι μου..... Καλη επτυχια και με το διαιτολογο (αντε μια-μια να μπαινει σε ρυθμο!!!!!)
Γεια σας κοριτσαρες! Μτσεκ μου στεναχωριεμαι αφου το να μη τρως κ η νηστεια σε παρακινει να τρως ακομα λιγοτερο δεν ειναι λυση...
Αμπσολουτ νομιζω αφου η νηστεια σε ωθει να κανεις βουλιμικα δεν πρεεπει να την κανεις...
Αυτο στο απαντω εδω αν κ με ρωτησες σε αλλο τοπικ...ελπιζω να το δεις...
κοριτσαρες ειμαι σε νετ καφε, παω γυμναστηριο κ τα λεμε αυριο πρωι πρωι, θα παω νωριτερα δουλεια μπας κ εχω χρονο να μιλησουμε...
Telika βαριομουν κ δεν πηγα, ας χαλαρωσω κ γω λιγο...ειναι καμια φιλεναδα ονλαιν? ή ξεπορτισατε ολες οι πιτσουνες?
γεια σου bad μου εγω ηταν να ξεπορτισω αλλα ακυρωθηκε...βασικα το ακυρωσα εγω γιατι ειναι χαλια η ψυχολογια μου και δεν θελω να βγω αποψε...
εχω μεινει αντιθετα μεσα και τρωω...τρωω...τρωω....(για να μου ανεβει η ψυχολογια!!!καλο ε???)τωρα αφου εσκασα με τα φαγητα εβαλα και ενα ποτο!!!ωραια!
καλα εκανες βρε παιδι μου...νομιζω καλο κανει αμα εχεις πρωτοκοψει το τσιγαρο να μη πολυβγαινεις σε καπνες κτλ...
Με το αλλο που λεγαμε βρε καλο μου τι σεχει πιασει κ θες ναι κ σωσε να κανεις νηστεια?
Εχω την αισθηση οτι δε σε βοηθα κ οτι σε σπρωχνει να φας περισσοτερο...
καλα οχι οτι εχω καταφερει να την κανω ποτε σωστα τη νηστεια αλλα ναι οντως η σκεψη και μονο με κανει
1.να θελω να φαω τα παντα μεσα στη νηστεια για να προλαβω
2.να θελω να φαω τα παντα εκτος νηστειας γιατι νιωθω οτι τα στερουμαι....
μ@λακιες...αυριο θα ζυγιστω να δω που εχω φτασει θα το δω το 52 μου φαινεται....ετσι καλα να παθω για να βαλω μυαλο!
εγω λεω να μη κανεις νηστεια γιατι ουσιαστικα δεν κανεις νηστεια κ ειναι κριμα να ταλαιπωρεις τον εαυτο σου...
αλλωστε το εχουμε τονισει, δεν κανει για οσους δεν τρεφονται σωστα μες το παραθυρο τους κ ειδικα οταν σε καποιον προκαλει την ταση να τρωει ανεξελεγκτα οταν πρεπει να φαει...
Προσωπικα πιστευω οτι δε σου φταιει κατι αλλο παρα μονο η ελλειψη τσιγαρου, απλα το να προσπαθεις να κανεις νηστεια ενω δε σε παει δεν εχει νοημα...δατς ολ...
Γιατι σουχει κολλησει καλο μου η νηστεια? στο ειχα πει εξαρχης, οταν κοβεις το καπνισμα θες διαρκως να τρως...δεν μπορεις να λες μετα τις 9 δεν τρωω!
ναι το τσιγαρο φταιει,το ξερω....γι`αυτο αντεχα πρωτα και δεν ετρωγα σα βοδι διοτι καπνιζα σαν αραπης...
ναι νηστεια δε γινεται,το ξερω δεν ειναι για την περιπτωση μου...Ασε,ζυγιστικα!!!!51,6 με λεει τωρα!!!και δεν εχω αδιαθετησει κιολας ρε γ@μωτο,θα σκασω,δεν αντεχω αλλο!!!
Αυριο πρεπει να ξεκινησω ξανα και δυστηχως το πρωι που θα ζυγιστω θα αλλαξω και το τικερακι....
Καλημερα κουκλες, πως ειστε σημερα?
γεια, χαλι μαυρο εγω χθες...σημερα οκ. απλα ειναι χαλια η κοιλια μου...δε πειραζει καλα να παθω...
τι να ξεκινησεις βρε αφου θαδιαθετησεις...κανε λιγη υπομονη κ μην αλλαξεις τικερακι...θα δεις δεν παχυνες...Quote:
Originally posted by absolute
ναι το τσιγαρο φταιει,το ξερω....γι`αυτο αντεχα πρωτα και δεν ετρωγα σα βοδι διοτι καπνιζα σαν αραπης...
ναι νηστεια δε γινεται,το ξερω δεν ειναι για την περιπτωση μου...Ασε,ζυγιστικα!!!!51,6 με λεει τωρα!!!και δεν εχω αδιαθετησει κιολας ρε γ@μωτο,θα σκασω,δεν αντεχω αλλο!!!
Αυριο πρεπει να ξεκινησω ξανα και δυστηχως το πρωι που θα ζυγιστω θα αλλαξω και το τικερακι....
Παντως κ διαιτα μη ξεκινησεις...σωστη διατροφη...
Εμενα χθες ηταν τα χαλια μου τα μαυρα..σημερα καπως καλυτερα..
πηγα και διαιτολογο χθες το απογευμα..με εφτιαξε λιγο, παλι καλα.
για πες τι σου πε? πρωτη επισκεψη ετσι>? ηταν καλη? πες νεα!!! καλη αρχχηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Thanks μικρουλα! Πραγματικα μου εφτιαξε την ψυχολογια!
Κατ αρχας μου εδωσε τα συγχαρητηρια της για τα 5 κιλα περιπου που εχω χασει...η δικη της ζυγαρια με δειχνει ακομη μισο κιλο κατω σε σχεση με την δικη μου (και ηταν και βραδινο ζυγισμα)..επαθε πλακα, δεν πιστευε με τιποτα οτι ειμαι τοσα κιλα (καλα οταν της ειπα οτι αρχες Φλεβαρη ζυγισα 97 φρικαρε), μου λεει "παιδι μου εσυ καταρχην εχεις προσωπακι 60 κιλων οχι 90"...της λεω "ναι απο το προσωπακι και κατω ειναι το προβλημα!" :P!
Καναμε λιπομετρηση και βαση αυτης ο πρωτος στοχος ειναι να κατεβουμε ακομη 8 κιλα...και επειτα θα κανουμε παλι..το διαιτολογιο της ειναι οτι μαγειρευω για ολη την οικογενεια..μου εχει και σοκολατιτσα (την γιωτης διαιτης) καθε απογευμα με το φρουτο μου ωστε να μην στερουμε απο γλυκο και μετα πεφτω με τα μουτρα...εμεινα πολυ ευχαριστημενη!
μπραβο ρε τετη δυναμη!!! αυριο παω κ γω πρωι πρωι! αμην. ισως παρακινηθω απο σενα κ τα κανω...ναι ο,τι τρωει ολη η οικογενια μου βαζι κ μενενα...
Επισης μου εδωσε ωραιες ιδεες για βραδυνο.. δλδ περα απο τοστ και σαλατα με κανενα αυγο..μου ειπε οτι μπορω να φτιαχνω πιτσακι ατομικο με πιτα απο σουβλακι η αραβικη πιτα και τις ημερες της περιοδου που εχω μεγαλυτερη επιθυμια για γλυκο, μπορω να βαζω για βραδινο γιαουρτακι μαζι με γλυκο του κουταλιου η να φτιαχνω κρεμα αραβοσιτου στιγμης + κανενα φρουτο..
αχ αντε ελπιζω να τα καταφερω..απ οτι μου ειπε και η ιδια στανταρ μεχρι το Πασχα θα εχω πεσει απο τα 90..για να δουμε!
καλημερα καλημερα σε όλους!!!
Τετακι τι ομορφα νεα ηταν αυτα??? Αντε καλη αρχη και με τη συμβουλη του διαιτολογου σου πλεον!!! Καλα πλακα μας κανεις? Σιγουρα το Πασχα θα εισαι 90 και - ακομα.... θα δεις!!!
λοιπον, χθες, μετα τις μερες αφαγιας μου.... ειχα τα παρακατω (ειμαι ικανοποιηημενη απο τον εαυτο μου εκανα μια προωδο)...!
πρωι
τοστ γαλοπουλα-τυρι
χυμος πορτοκαλι
ενδιαμεσα
10 αμυγδαλα
μεσημερι
σαλατα του κεσαρα με κοτοπουλο
αργοτερα καφες με 1 κουτ ζαχαρι και μια μπαλα παγωτο βανιλια (ίπια το 1/3 απο τον καφε)
βραδυ
2 τυροπιτακια (20:00 τα τυροπιτακια)
1 perrie λεμονι
+4λ νερο
καλα δεν ειναι βρε φιλεναδες???
σημερα πρωι (μετα απο 15 ωρες νηστεια)
2 ποτηρια νερο με χυμο απο 2 φρεσκα λεμονια
4κουτ δημητριακα με γαλα 2%
1 ποτηρι χυμο πορτοκαλι φρεσκο
μεσημερι (κατα τις 2) θα φαω 1 σνιτσελ με σαλατα
μετα βλεπουμε... θα παω κ γυμναστηριο μετα....
καλυτερα δεν ειναι?
ειπα πως θα εχω περισσοτερα γευματα και το προσπαθω οοοσο μπορω...
Τετακι μπραβο,χαρηκα που πηρες δυναμη τωρα με τη διαιτολογο!!!θα πας πολυ καλα!!!
mtsek βλεπω οντως κατι προσπαθεις για παραπανω,το πολυ λιγο σιγουρα μονο κακο κανει...ακομη λιγα τρως βεβαια θα ελεγα!!καλα "2 ποτηρια νερο με χυμο απο 2 φρεσκα λεμονια"????πως τα καταφερες βρε???
τελικα αυτο οντως να βοηθαει κοριτσια????να παω να παρω κανα λεμονι αν ειναι...
εμενα μου το ειπε ο γυμναστης μου να το κανω κ ενας φιλος που ασχοληται με διατροφες-αδυνατισμα κλπ.... το εχω εφαρμωσει 3 μερες τωρα..
κοιτα, να βαλεις κρυο νερο μεσα εισαι οκ το πινεις ευκολα...
αν ειναι ζεστο το νερο.. με το ζορι θα το πιεις....
παντως ενα ειναι σιγουρο.... πως μετα απο καμια ωρα αφου το πιω, θα παω τουαλετα πολυ ευκολα κ γενικα θα παω μεσα στη μερα 2-3 φορες συνολικα (πριν 1 φορα κ αμα...)
θα διξει αν βοηθα, παντως μου ειπαν γνωστες οποτε δε χανω κατι... κοβω απο τον κηπο κ αντε γεια μας!!!!!!!!!!!
μπραβο βρε μτσεκ! επιτελους τρωει το μτσεκακι! οκ κ τα μισα ηταν κ υγιεινα! το πρωινο κτλ! παλια οταν σου λεγαμε φαε παραπανω θυμασαι που ειχες φαει 1 μιση σνιτσελ? ενω τωρα οχι! αυτο ειναι το νοημα, να κανεις γευματα περισσοτερα, οχι να τρως περισσοτερο σε καθε γευμα...
Μια χαρα θα πας, νομιζω εχεις συνελθει! Με τη δουλεια δε μας ειπες τι εγινε...
Αμπσολουτ πως παμε? ισως με εδειχνε ονλαιν αλλα ετρεχα σε δουλειες...παω να δω κ στα αλλα τοπικ τι λεγατε! φιλια σολες κ καλη δυναμη! κ μεινετε...ανησυχες!
α μου λειψατε βρε κοριτσια...τι θα κανω το καλοκαιρι χωρις γυμναστηριο κ χωρις εσας δεν ξερω...
mtsek αυτο που ειπες για την τουαλετα ξερεις οτι με αγγιξε λεμε!!και πριν που πηγα σουπερ μαρκετ πηρα και λεμονια πρωτα πρωτα μην τα ξεχασω!!!
bad εχουμε ακομη ως το καλοκαιρι,θα δουμε μεχρι τοτε!!σημερα ειναι ελεγχομενη προς το παρον η λυσσα να φαω τα παντα,εγραψα και στο "τι εφαγα",πηγα και σουπερ μαρκετ και οργανωθηκα(ετσι και αλλιως λιγα πραγματα ειχαν μεινει στο ψυγειο απο την χθεσινη επιδρομη,χεχεχεεεε)!αντε αυριο θα αρχισω και εγω το λεμονι!!!
πειραζει αντι για νερο με λεμονι να το κανω πρασινο τσαι με λεμονι????????????????????(μαλλον δεν ειναι το ιδιο ε??)
EMENA MOY είπαν ME NEPO KAΛH MOY.. TΩPA ME τσάι ΔE ΞEPΩ AN KANEI ΔOYΛEIA. ΠANTΩΣ EMENA ME βοηθά APKETA! ANTE KAΛH EΠITYXIA!
Α
MEΣHMEPI EΦAΓA ENA ΛEΠTO σΝιΤΣελ ME σαλάτα λαχανό κ TΩPA πίνω ENA περιε. KAΛA ε; XIXI!
EΠIΣHΣ ME συμβούλεψαν, ΓIA OΣOYΣ βάζουν κανονική ζάχαρη ΝΑ THN αντικαταστήσουν ME μέλι
μτσεκ γιατι γραφεις ετσι καλο μου? χαχαχαχ εχει πολυ πλακα...μια χαρα εισαι!
Μπαίνω AΠO TO KINHTO ΓIAYTO.. XIXI!
οκ,με νερο...με νερο τοτε!θα αρχισω και εγω αυριο πρωι!μου φαινεται πολυ αποτοξινωτικο σαν ιδεα!αν βοηθαει και στην κυτταριτιδα ακομη καλυτερα!
μπαινεις βγαινεις μτσεκ αλλα με τη δουλεια δε μας ειπες τι παιχτηκε!
ωραιο αυτο με το νερο, το κανει η μανα μου συνηθως μετα το μεσημεριανο φαγητο...
Εσεις τελικα ποτε θα το πινετε κ πως? πειτε να το κανω κ γω, αν κ δε τρελαινομαι αν ειναι για πρωι να πινω λεμονοειδη...μπλιαχ
να μαι κ παλι!!!!
μπηκα απο το πισι αυτη τη φορα BAD μου!
με τη δουλεια ρε γμτ περιμενω μεσα στη βδομαδα απαντηση.. δε μπορω να καταλαβω το αποτελεσμα απο τη συναντηση, ελπιζω ομως να πανε ολα καλα..
παντως πηρα πολυ δυναμη μετα απο αυτο κ με καποιες κουβεντες που εκανα με την προϊσταμενη μου... θα δουμε...
σχετικα με το λεμονι, εγω πλεον το εχω εφαρμοσει εδω και 3 μερες και συνεχιζω!
δεν ειναι κ οτι καλυτερο πρωι πρωι σα γευση, αλλα μπρος στα καλη.... τι ειναι ο πονος που λενε....
θα δουμε τι θα γινει....
αχ αυριο πρωι ζυγισμα! για να δουμε!
αντε με το καλο! διαβασα κ σε αλλο τοπικ εισαι παντρεμενη βρε? δεν το θυμομουν...δεν το ηξερα...δεν ξερω! εχεις παιδακι?
ελπιζω να πανε ολα καλα!!!
οχι δεν ειμαι παντρεμενη καλε ακομα!!!
Αρραβωνιασμενη... Αλλα πως να γραψω, ο φιλος μου? ο αρραβωνιαστικος μου? γραφω ο αντρας μου :)
τελικα τα σημερινα μου
πρωι (μετα απο 15 ωρες νηστεια)
2 ποτηρια νερο με χυμο απο 2 φρεσκα λεμονια
4κουτ δημητριακα με γαλα 2%
1 ποτηρι χυμο πορτοκαλι φρεσκο
μεσημερι (κατα τις 3)
1 σνιτσελ ψητο στο φουρνο με σαλατα
1 perrier
απογευμα
15 αμυγρδαλα
1 κομματι κολοκυθοπιτα
2 ποτηρια γαλλικο καφε με μιση κουταλια μαυρη ζαχαρη
2μιση λ νερο
γυμναστηριο
45' διαδρομος
1 ωρα οργανα
καλα πηγαμε κ σημερα
εχω να δηλωσω πως ειμαι πολυ περιφναη για τον εαυτο μου!!!
πηγαμε επισκεψη νωριτερα σενα σπιτι κ εκει ειχε φαι, γλυκα και αρκεστικα στον καφε με μαυρη ζαχαρη!
ΟΧΙ στα κοκακια
ΟΧΙ στα σουβλακια
ΟΧΙ στο ποτο
χαρηκα παρα πολυ που αρχιζω να το καταφερνω να βαζω μετρο στον εαυτο μου!
και χαιρομαι που βελπω πως και οι γυρω μου δε θελουν να με τραβηξουν στο βουρκο....
χιχι
καλημερες!!!
σημερα
πρωι (μετα απο 16 ωρες νηστεια)
2 ποτηρια με χυμο λεμονι
δημητριακα με γαλα 2%
μεσημερι
θα φαμε στη μαμα μου κρεας λεμονατο με πατατουλες κ σαλατουλα.... εκει θα παιξω με εμριδα εστιατοριου
για αργοτερα, βλεπουμε....
ante kai sta dika soy paidi moy! λοιπον θα σε κανουμε μοντελακι για το γαμο!
Συγχαρητηρια για χθες! κ μονο η ικανοποιηση που πηρες οτι μπορεις ναντισταθεις σημαινει πολλα!
μΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ, αντε να δουμε ασπρη μερα κ μεις...
Παρεπιπτοντως σημερα δεν ξυπνησα να παω στο διαιτολογο...κ ειμαι σκασμενη ελαφρως, οκ θα παω την αλλη βδομαδα...αλλα ντροπη που δεν ενημερωσα...
ηθελα να κανω κ λιπομετρηση, μετρηματα κτλ...κ να συζητησουμε...τελοσπαντων, μηπως θακανα κ τη διαιτα που θα μου εβαζε? οχι, αλλα θα εκανα ενα βημα μπροστα...
Θα τηλεφωνησω μετα, τωρα δε νιωθω καλα με τοση ξαπλα, σημερα γενικα ειμαι καπως...
Λοιπον ειδα κ το βιβλιαρακι που μαρεσε με το συστημα διατροφης λαλα κουκ ειναι διαιτα ισοδυναμων, οποτε θα αρχισω αυτο σαν διαιτα μεχρι την Κυριακη αισιως, ειδα κ η ζωητσα κ η ΜΚΕΗ ψαχνονται και αφου ειναι το ιδιο θα το κανω κ γω...
Τουλαχιστο αυτο δεν ειναι ακριβως διαιτα Τετη, αντε μπας κ το κανω...εσυ πως πας?
Αχ βρε BAd μου, τα καλα λογια ποσο δυναμη μπορουν να δωσουν!!!! Με βοηθα παρα πολυ αυτο!!!! Αχ!!
Λεμε με τον αγαπημενο μου να παντρευτουμε του χρονου το καλοκαιρι αν ολα πανε καλα και πραγματικα θελω να ειμαι κουκλιτσα!!!!! (οχι πως τωρα δεν ειμαι αλλα με μειον 18 κιλα θα ειμαι θεα!!!!) Θα δουμε.. Καλα να ειμαστε... εσυ παντρευεσαι μετα το Πασχα σωστα? που θα γινει ο γαμος αληθεια?
Τελικα σημερα αλλαξε λιγο η πορεια του προγραμματος, αλλα εχω δηλωσει πως η Κυριακη ειναι ουδετερη μερα!
πρωι δε καταφερα τελικα να φαω πρωινο γιατι ηρθαν κ με πηραν για καφεεεε
οποτε...
πρωι
2 ποτηρια νερο με χυμο απο 2 λεμονια
καπουτσινο με σαντιγη (χωρις ζαχαρη ο καφες φυσικα μη το παρακανουμε)
μεσημερι
καλη μεριδα φαγητο
2 κουταλιες κρεας λεμονατο
3 κουταλιες πατατακια λεμονατα
3 κουταλιες ρυζι
1 μπουκιτσα ψωμι
παραπανω απο κανονικη μεριδα, αλλα ηθελα να ευχαριστηθω τη γευση του! Την αλλη Κυριακη παλι μαγειρευτο!
Δε νοιωθω ομως τυψεις, μου ελειπαν γευσεις σαν αυτες..
1 perrier τωρα γιατι παραφουσκωσα
απογευμα καφεδακι με μιση κουταλια ζαχαρη μαυρη
για βραδυ σκεφτομαι 1 κουτ ρυζι και 1 γιαουρτακι 2%
ννομιζω πως ειμαι καλα κ σημερα, τι λετε?
φιλακια πολλα!!!
Quote:
Originally posted by mtsek85
καλημερες!!!
σημερα
πρωι (μετα απο 16 ωρες νηστεια)
2 ποτηρια με χυμο λεμονι
δημητριακα με γαλα 2%
μεσημερι
θα φαμε στη μαμα μου κρεας λεμονατο με πατατουλες κ σαλατουλα.... εκει θα παιξω με εμριδα εστιατοριου
για αργοτερα, βλεπουμε....
Καλε που πηγαν ολοι αποδω!!!! Ελα θελω συμμετοχη!!!!!!!! Καλημερες!!!!
BAD, Tετη? ακομα νανι νανι κανουμε??? Ουφ...
Καλημερα κοριτσακια, καλη εβδομαδα!
καλημερα Τετακι! Καλη εβδομαδα! Τι κανεις καλε? Πως τα πας?
Καλα ειμαι, προσπαθω να συνελθω απο το χθεσινο ξε@@λωμα που εφαγα..
ειχα τα γενεθλια της μικρης μου κορης, τα οποια κρατησαν ολοι μεεεεεεερα..
ειπαμε να τα κανουμε μεσημερι να ξεμπερδευουμε αλλα τελικα πηγε μεχρι πολυ
αργα το πανηγυρι.
Και σημερα νιωθω λες και με εχουν μαστιγωσει..νομιζω θα αδιαθετησω κιολας..
ολα μαζεμενα πεσαν!