Hi man !
Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
Hi man !
Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
δεν δεχεται λεει αλλο προσωπικο μυνημα εχεις παρα πολλα!!!
καλα ολο το φορουμ σου εστειλε????
ζηλευω τωρα.... σελω και γωωωωωω!
αντε σβησε κανενα να σταλει
να τις εκατοστησεις
Το αδειασα το ινμποξ
Τι το τοσο επειγον?
δεν ηταν κατι επειγον
τωρα το ξεχασα
αλλα ας εχεις χωρο ολο και καποιος θα στελνει!
καλη σου μερα τζιμ
Και οι μερες περνουν, οι εξετασεις πιεζουν και ο τζιμ περιμενει και περιμενει και περιμενει....τουλαχιστον υπαρχει επικοινωνια....
Ειχα και μια κουβεντα με μια φιλη χθες που μου βαλε ψυλλους στα αυτια...σε φαση οτι μαλλον δεν της πολυαρεσω....αλλιως θα εβρισκε λιγο χρονο να παμε εστω για ενα καφε...εστω 2 ωριτσες....απ την αλλη ομως εκεινη συνεχιζει και επικοινωνει και μου το πε σε μαι φαση οτι το ξεκαθαρισε οτι αυτη την περιοδο δεν εχει χρονο...οταν λεμε αυτη την περιοδο λεμε αντε κανα 10ημερο ακομα μεχρι να δωσει τα μαθηματα...σαν να μου λεει αν θες να περιμενεις εχει καλως...εγω βεβαια ξερετε καλα πως χρονο δεν εχω και τρελαινομαι...απ την αλλη το να παω αλλου να πεσω μου ναι δυσκολο οποτε προς το παρον περιμενω αυτη την κοπελα με την οποια ενιωσα λιγο ανετα στο πρωτο ραντεβου για πρωτη φορα στη ζωη μου... με αλλη θα κομπλαρω το διαισθανομαι...αλλα η φιλη μου να επιμενει οτι μαλλον δεν ψηνεται... εγω λεω πως αν δεν ψηνοταν δεν θα μου λεγε να επαναλαβουμε το πρωτο ραντεβου...με εβαλε σε σκεψεις η βλαμμενη...αλλα ουτε αυτη ξερει τι παιζει με μενα οποτε δεν την αδικω να το βλεπει αλλιως...αλλα εγω καλως ή κακως σε αυτη τη φαση ειμαι λιγο οχι κρεμασμενος αλλα μεσα στην απειρια μου νιωθω οτι με αλλη πιο ξεπεταγμενη θα σκαλωσω....και δεν με παιρνει να σκαλωσω...ειμαι ηδη αρκετα μεγαλος ωστε να σπαταλαω χρονο...δεν μου μενει καιρος ειναι η πικρη αληθεια....γαμωτο και στην αρχη πηγαινε κανονικα αλλα το βλαμμενο δε μου πε τπτ για εξετασεις...και πανω που αρχισε να γινεται δουλεια με κρεμασε...λετε οντος να μην γουσταρει..? η απλα να την γραψω και να παω παρακατω...? δεν μπορει δλδ να βρει ενα διωρο? κατι??? Οκ καταλαβαινω πως αν αρχισει ο "ερως" σιγουρα θα ξεμυαλιστει....αλλα κι εγω εχω εκκρεμοτητες...δουλεια δεν εχω...ψαχνω...παραλληλα εχω και χομπυ...βγαινω...εχω παρεες...και μεσα σ ολα εχω και τη γαμημενη την ντροπαλοτητα να μου καταστρεφει την προσωπικη ζωη...αλλα και παλι βαζω τα δυνατα μου να πεισω τον εαυτο μου να μην ξαναπεσει στην λουμπα που ημουν τοσα χρονια...και απλα να αδιαφορω και να την βγαζω με πορνο τη στιγμη που νιωθω το σωμα μου να καιγεται να μοιραστει με αλλο σωμα...και πανω που πηρα την αποφαση να κανω το βημα και ηταν και επιτυχημενο, πεφτω πανω σε διαβαστερη!!! ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ 3ο ετος εισαι! Εγω στο 3ο χρωστουσα 20 μαθηματα!!! Και τελειωσα στην ωρα μου και με καλο βαθμο!!! Τετοια νευρα......!!!!!!
Αμα γουσταρε με τρελα θα το ειχε βρει το διωρο. Τωρα που ειστε στην αρχη μπορει να συμβαινουν τα εξης τινα: α) πραγματικα να μην εχει χρονο, β) να θελει για καποιο λογο να το τραιναρει (1. ακομα μπερδεμενη με τον πρωην, 2. οχι σε φαση για σχεση, 3. εχει δεδομενο το ενδιαφερον σου κ ισως ψαχνει κ αλλου κατι αλλο καλυτερο, 4. ειναι χαλαρη κ ετσι ισως τσεκαρει αν οντως ενδιαφερεσαι κ αν αυτη ενδιαφερεται), γ) να θελει σιγα σιγα να σε ξεκοψει, πραγμα που μαλλον δεν ισχυει αφου μιλατε καθημερινα. παντως δεν ειναι καλη η τοση εκλογικευση που εχεις κανει οτι αυτη τη θες γιατι δεν ειναι ξεπεταγμενη κ φοβασαι να πας αλλου οποτε περιμενεις αυτη κτλ κτλ. Πάντως να σε κυνηγαει καποιος να βγειτε κ εσυ να τονγ ραφεις κ ας εχεις ολες τις δουλειες του κοσμου μαλλον ναι δεν πολυτρελαινεται, εκτος πια κ αν ειναι κ αυτη τοσο λογικο ατομο που λεει πρωτα μαθηματα μετα ερωτασ. Εγω δε μπορεσα να το πω ποτε αυτο!
Οπως σου εχουν πεσει εσενα πολλα μαζεμενα στα 26, μπορει να της εχουν πεσει και εκεινης αλλα διαφορετικα πραγματα μαζεμενα στα 20. Οπως σου εχω ξαναπει μπες και στη θεση λιγο του αλλου. Και εννοω ψυχικα, οχι μονο σαν σεναριο στρατηγικο που στο κυνηγι ειναι αλλωστε στανταρ, χεχεχ.
Εγω λοιπον αντιθετα βλεπω να παιζουν δυο σεναρια: 1) θα περιμενεις 2) Αφου περιμενεις θα μαθεις τελικα τι παιζει =Ρ
Πραγματικα δεν εχει χρονο...το ξερω στανταρ...το προγραμμα της ειναι βαρυ... Στο πρωτο ραντεβου μας μου ειπε πως ψαχνει για σχεση...το ιδιο της ειπα κι εγω...το 3. το ξεκοβω σε δευτερολεπτα αν θελω αλλα δεν θελω να πιστευω οτι θεωρει κατι τετοιο για μενα γιατι δεν εχω δοσει τετοιες αφορμες...αλλα στην τελικη αμα πας να κανεις κατι με εναν ανθρωπο γιατι να μην δοσεις το ενδιαφερον σου??? αλλιως πως θα γινει η δουλεια? Το πρωτα μαθηματα μετα ερωτας μου το χει πει δυο τρεις φορες...χωρις πλακα...εμμεσως πλην σαφως...Κοιτα το να κρατας τον αλλον επειδη εισαι μπερδεμενη ειναι τουλαχιστον απανθρωπο...δλδ εγω μπερδεμενος νομιζεις δεν ειμαι?? δεν εχω φιλησει ακομα κοπελα...ουτε καν ξερω πως να φερθω σε μια σχεση...ουτε καν ξερω τι ειναι σχεση...μην το βγαζεις αυτο απ το μυαλο σου οταν μου λες οτι εχω εκλογικευσει τα πραγματα...οκ παω αμα ειναι σημερα το βραδυ και την πεφτω σε μια 25αρα που της αρεσω...οκ? Καταρχην δεν ξερω πως να το κανω και κατα δευτερον αμα ενδωσει δεν ξερω ΤΙ να κανω...ενω με την κοπελα εδω παει σιγα το πραγμα κι αυτο προς το παρον δεν με τρομαζει... Να μην της πολυαρεσω δεν παιζει...μου το χει ουτε της αρεσω....Μου το πε αυτολεξει οτι ειμαι ωραιο παιδι..και πιο ωραιος απ αυτη συγκριτικα να μη σου πω...κι αμα δεν ημουν απειρος θα σου λεγα εγω!!!
Δεν την παλευω να περιμενω...αλλα εχω και τη φοβια του οικου ανοχης και φοβαμαι αν παω θα ξαναπαθω πτωση και μετα θα αποκτησω κομπλεξ και μετα θα αποτυχω και με την κοπελα και με βλεπω να κρεμιεμαι στο τελος...οποτε βραζω στο ζουμι μου....
Ρε ειναι απλο το θεμα....εγω δε λεω να το κανουμε αμεσως...αλλο λεω...
βγαινουμε μια δυο φορες ακομα...της λεω το παραμυθι φιλιομαστε τα φτιαχνουμε και παει ο καθενας σπιτακι του στις δουλιτσες του...οκ? οποτε εχουμε ελευθερο βγαινουμε τα λεμε φασωνομαστε περνουμε τα πανω μας και ξανα ο καθενας σπιτακι του...κι οταν με το καλο περασουν οι εξετασεις τοτε ή του δινουμε και καταλαβαινει ή βλεπουμε γενικως πως θα παει...
Μου λες να μπω στην θεση της ή μου λες να περιμενω...τι να σου πω...αν περασουν αλλες δεκα μερες και δεν την δω καθολου τοτε πεταξε το πουλακι...θελω να προχωρησω επιτελους με τη ζωη μου...το μαρτη γινομαι 27 να παρει ο διαολος...
Πωπω.. η λαχταρα του πρωτου φιλιου..... extremely sweet!!!!! Μην το βλεπεις μονο απο την αρνητικη πλευρα, α δεν εχω ξαναφιλησει, κ πως ειναι κ τι θα κανω!! Δες το απο τη γλυκεια, το πρωτο φιλι ειναι παντα ξεχωριστο, κ η κοπελα αυτη θα ειναι ξεχωριστη.. ειμαι ρομαντικη πως να το κανουμε!! Και αμα ηταν τοσο δυσκολο το φιλι θα ειχαν βγαλει μανιουαλ κ προσομοιωτη, και θα υπηρχε κα μαθημα επιλογης στο γυμνασιο! Οποτε μην αγχωνεσαι... Ειναι απλο, πολλα σαλια μη βαλεις κ ολα τα αλλα τελεια θα πανε :P
αχ βρε carrie με συγκινεις
πολυ γλυκο
το πρωτο φιλι
με καποιον που τον αισθανεσαι ερωτικα
τι ομορφα .... μπραβο μικρουλα μου!
εισαι πολυ γλυκεια!
Εμενα εδω με εχει φαει το αγχος κι εσεις κανετε πλακα να πουμε!
Τι μπορουμε να κανουμε εμεις για να χαλαρωσεις??? θες να σου πω πως ηταν το δικο μου πρωτο φιλι? :P Να αρχισουμε να λεμε χαρουμενες ιστοριες? :P
Μπορεις να μου πεις οτι θες για το πρωτο σου φιλι...μολις μου πεις ποσων ετων ησουν εσυ κι ο αλλος αυτοματα θα πιασει κομπος στο λαιμο και ναυτια...
Μαλλον ακομα δεν μπορειτε να καταλαβετε ποσο ασχημα αισθανομαι που κοντευω 30 ετων...και ακομα τιποτα...δεν μπορειτε να με νιωσετε τελικα...ακομα και μετα απο τοση κουβεντα ετσι???
Ξεκόλλα ρε συ!
Θα σου πω μια ιστορία, ήταν ένας τύπος και ήταν σε ένα πάρτι. Όλα πήγαιναν πρίμα οπότε είχε καβατζώσει ένα μπουκάλι βότκα και έκανε περατζάδες. Το πάρτι είχε ωραία ροκάδικη μουσική. Κάποια στιγμή ο τύπος την έκανε για το μπαλκόνι. Κι είδε μία κοπελιά που γούσταρε αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να κάνει σχέση (γιατί δεν ήτανε πανήψηλη θεά ή ο,τιδήποτε). Χωρίς να το καταλάβει ήταν και οι δύο στο μπαλκόνι και φιλιόντουσαν. Αυτό ήταν το πρώτο του φιλί. (Για την κοπέλα δεν ήτανε, το ήξερε).
Μετά από 10 χρόνια ξανασυναντιώνται. Του λέει ότι ήταν το πιο γλυκό φιλί της ζωής της και της λέει ότι ήταν το πρώτο του.
Και του λέει, τελικά είναι το ταλέντο, όχι η εμπειρία ;)
Ό,τι και να ήτανε, ήταν η χημεία.
Σημείο ενδιαφέροντος: ούτε που κατάλαβε πως έγινε.
nice story!!!!!
Καμια αντιρρηση ρε φιλε μου...ξερεις ποσων ετων ειμαι ομως??
Εδειξε τωρα μια διαφημιση της σοκολατας ΙΟΝ... που λεει πρωτη σου αγαπη και μοναδικη...δεν περιγραφεται το πως ενιωσα...στιγμιαιο δακρυ και μια αισθηση σαν να μου ξεριζωσες την καρδια...και τωρα που το γραφω με πιανει τρομερο παραπονο
γιατι βρε νομιζεις οτι θελει φοβερες γνωσεις κ εμπειρια να δωσεις ενα αισθαντικο φιλι? Είναι θεμα χημειας.....
jimmaster, γιατι κολλας στους τυπους ; Το φιλι ας πουμε.
Και τι εγινε που δεν εχεις δωσει ενα φιλι ; Ε και ;
Σημασια και στοχος ειναι η επιτυχημενη σχεση. Η βαθεια επικοινωνια. Οι πιο πολλες σχεσεις εκει εξω ειναι βιτρινα. Και που εχουν κανει σεξ, και τι μ'αυτο;
Και που δωσανε φιλια , και τι μ'αυτο; Οι πιο πολλοι χωριζουν - και παλι απο την αρχη.
Συμφωνω οτι δεν εχεις εμπειρια - αλλα αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να φτασεις σωνει και καλα τις 20 σχεσεις για να πεις οτι εχεις. Αρκει μια - και καλη.
Και αφου λες οτι εισαι ετοιμος, και το θες πολυ, δε νομιζω οτι δε μπορεις να τα καταφερεις.
Μια σχεση θες, και θα πετυχεις. Θεληση να υπαρχει.
Η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο. Αλλος στα 50 του εχει κανει 20 σχεσεις - αρα εχει 19 χωρισμους (αν υποθεσουμε οτι η τελευταια σχεση ηταν πετυχημενη) και αλλος εχει κανει 2 σχεσεις και εχει 1 χωρισμο. Ποιος εχει λιγοτερες πληγες λοιπον;
Ασε τι λεει ο καθενας εκει εξω. Με ποσες εχει παει κτλ. Τα μισα ειναι ψεματα. Στη σημερινη εποχη κυριαρχει η μοναξια .
Αφου λοιπον εχεις τοσο αγχος για το 1ο σου φιλι, οριστε μερικες χρησιμες συμβουλες.
http://www.youtube.com/watch?v=j_agoWlC97c
Χεχε, σοβαρα τωρα, δεν θελει τοση σκεψη και αναλυση το συγκεκριμενο θεμα. Κατα τη γνωμη μου, τσαμπα αγχωνεσαι.
Με λιγη βοηθεια απο αλκοολ θα τα πας μια χαρα. Χαχα, τωρα θυμηθηκα μια φορα που προσπαθουσα να φιλησω μια κοπελα ενω ημουν τυφλα. Ευτυχως ηταν και η κοπελα πολυ μεθυσμενη.
Ρε καμια αντιρρηση...δεν λεω οτι πρεπει να χω πηδηξει τη μιση ελλαδα για να θεωρησω τον εαυτο μου εμπειρο...καμια σχεση...απλα με αγχωνει απο τη μια το γεγονος οσο περναει ο καιρος τοσο αισθανομαι τα περιθωρια να στενευουν και απο την αλλη μηπως η απειρια μου σταθει εμποδιο να κανω εστω και μια σχεση...εστω και την πρωτη μου...καταλαβες?? Φοβαμαι δλδ μηπως η κοπελα περιμενει πραγματα απο μενα που λογω ηλικιας πρεπει να τα ξερω και την απογοητευσω...Κι αμα γινει αυτο, εγω λογω χαρακτηρα θα το παρω κατακαρδα και αυτοματα θα κατηγορησω εμενα...! Και μετα αντε να ξαναμαζεψω κουραγιο να παω σε αλλη...εδω πριν απο 3 χρονια δοκιμασα να παω σε οικο ανοχης και δεν μου σηκωθηκε και μετα απο τρια ολοκληρα χρονια ξαναβρηκα το κουραγιο να ασχοληθω με το θεμα...το διανοησαι?
Τωρα για την ηλικια συμφωνω οτι δεν εχει σχεση...απλα δημιουργει ερωτηματικα...τα οποια οταν ερθει η ωρα, να δω πως θα τα απαντησω...πιστεψε με απο ενεργεια για σεξ και για ερωτα γενικως πιστευω παταω κατω ενα 20χρονο...σου λεω για συσσωρευμενη ενεργεια πολλων ετων...δεν θα υπαρχει προβλημα εκει κανενα...αλλα πρωτον με θλιβει απιστευτα το ποσο η ιδιαιτεροτητα του χαρακτηρα μου με εκανε να χασω τοσο πολυτιμο χρονο και δευτερον δεν μπορω ουτε σε μενα αλλα ουτε στην κοπελα να βρω μια δικαιολογια...εστω κατι που να μην kanei τον αλλον αυτοματα να σκεφτει οτι δεν παει καλα με μενα...καταλαβες?? κι αυτο ειναι αδικο διοτι το παρελθον παει περασε...κι εγω δεν ειμαι το ιδιο ατομο...εχω πολλα να προσφερω και θα ειναι κριμα το παρελθον μου να με σταματησει...
Οσο για την αποκτηση εμπειριας και επειδη γενικοτερα και μαθαινω γρηγορα αλλα και εχω μεγαλη φαντασια ειμαι σιγουρος πως οχι σχεση ολοκληρη δεν μου χρειαζεται,,,αλλα ουτε καν δευτερη φορα...το πρωτο βημα ειναι που παντα κωλωνω να κανω...ενα τοσο δα βημα...απο δω μεχρι εκει...να κανω για λιγο τον εαυτο μου καραγκιοζη και να τον εκθεσω για λιγο...μια μικρη σπρωξια θελω ρε φιλε....ολα τα αλλα θα τρεξουν σαν νερο...στο λεω...η γυναικα που θα με εχει διπλα της θα ειναι πολυ τυχερη....τετοιο παθος που θα αναβλυσει απο μεσα μου δυσκολα θα αφησει καποια ασυγκινητη...στο λεω και τρελαινομαι τωρα....ημουνα στο Live του θαναση παπακωνσταντινου προηγουμενως και περναγαν κατι μωρα δεξια αριστερα....ειχε θολωσει το ματι μου...και καποιοι μαλακες καθοντουσαν με τις κοπελες τους σαν κερια ορθια....ουτε ενα φιλι...κατι....εγω αν ειχα την κοπελα μου στο πλαι μου δεν θα την αφηνα σε ησυχια! ουτε θα την αφησω δλδ....αλιμονο της!
Αλλα βλεπεις ειναι και οι γυναικες πολυ πολυπλοκα οντα ρε γαμωτο....οι αντρες δεν ειμαστε ετσι...σε βλεπω, μαρεσεις, τελειωσε...Ουτε πορτοφολια κοιταμε, ουτε λεγειν, το ενα το αλλο...οκ δεν λεω οτι μπορει να επιβιωσει σχεση αν η αλλη ειναι πανεμορφη αλλα ηλιθια...αλλα δεν θα το μελετησουμε και πολυ..
Επισης ειναι και η αλλη η μαλακια....το αν θα σου δωσει τηλεφωνο της, ή αν το αν θα κανει κουβεντα μαζι σου σε ενα μπαρ εξαρταται απο την προσεγγιση! Αυτο τι μαλακια ειναι? Δλδ επειδη αγχωθηκα λιγο και σου πα κανα δυο βλακειες παει να πει οτι ετσι ειμαι παντα??? Η μηπως επειδη καποιος αλλος εχει προβαρει 5-10 μαλακισμενες ατακες και ειναι και κοινωνικος παει να πει πως παντα θα ειναι πλακατζης και πως παντα θα ναι το καλο παιδι....δλδ οι πρωτες κουβεντες που παντα δεν ειναι αυθορμητες κρινουν εναν ανθρωπο? Ενω εγω αμα μαρεσει η κοπελα, ακομα και να τρεμει σαν το ψαρι δεν θα την παρεξηγησω γιατι ξερω ποσο αγχωτικες γινονται αυτες οι στιγμες...και ξερω οτι οταν περασει η καινουργιλα και το αγχος ειναι 50-50 οι πιθανοτητες να ταιριαξουμε η να τα σπασουμε...μιλαω λαθος?? γιατι δλδ τοσο αυστηροτητα οι γκομενες δεν το καταλαβαινω....μηπως εχετε παρει πανω σας την πολλη μουνοδουλιαση που επικρατει??
Ποια είναι η καλήτερη μέθοδος προσέγγισης σε μπαρ ή καφέ;
ώστε να δώσει το τηλέφωνο της και την άλλη μέρα να βγει μαζί της για καφέ.
Έχω κάνει προσεγγίσεις σε τέτοιους χώρους αλλά μέχρι τώρα δε βγήκε τίποτα.
Υπάρχουν κάποια λόγια, κάποια μέθοδος; εδώ καιγομαστε.......
πρεπει να εχεις αυτοπεποιθηση... Nα νιωθεις ανετα με τον εαυτο σου (ακομα και με ενδεχομενη απορριψη), να πας για τον χαβαλε κ για τη γνωριμια κ μετα βλεπεις που θα καταληξει, ασε τη γυναικα να το θελησει πρωτη να σε γνωρισει παραπανω! Ο ενας απο τους δυο κολλητους μου παντως αυτο κανει, είναι πολυ μπλαμπλακιας κ δε μασαει τπτ, και τωρα πρωι πρωι με πηρε τηλ να μου πει παλι οτι γνωρισε μια κοπελα προχθες το βραδυ και μεχρι χθες το απογευμα ηταν μαζι κοιμηθηκε σπιτι της κτλ. Το μουρλοκομειο μου. Ο αλλος αγαπημενος μου κολλητος βγαινει κ του την πεφτουνε (αυτο το παιδι εχει μελι μαλλον), κ το εκμεταλλευεται, οποτε εχει κεφι. Αυτος δεν κανει πρωτες κινησεις, ειναι λιγο εκ του ασφαλους και στην κοσμαρα του χαμενος, αλλα δεν εχει προβλημα αφου του ερχονται η μια με τα την αλλη. Εσυ που λες οτι εισαι ωραιο παιδι κτλ δε γινεται να μη σε πλησιαζουν κοπελες.. Εκτος αμα δειχνεις πολυ μονος κ με αναγκη για παρεα, αυτο ειναι γνωστο οτι διωχνει κοσμο.. Εχει αποδειχθει οτι αμα καποιος ειναι σε σχεση ή και συνοδευεται εχει περισσοτερες κατακτησεισ κ πεσιματα!
Ναι υπαρχει! Να της αρεσεις...Αν δεν την αρεσεις δεν γινεται τπτ! Εγω αυτο πιστευω...Πως γινεται δλδ εγω με το που εφτιαξα την εμφανιση μου συνεχως σε μαγαζια να με κοιτανε...μια κοπελα μια φορα κοιτουσε τοσο επιμονα που πραγματικα αισθανθηκα ασχημα...θελω να πω αβολα...γιατι φοβομουν υπερβολικα να παω να μιλησω...και τωρα μαυτην που το προσπαθω δεν χρειαστηκε να πω τιποτα...απλα εγινε...Και μεχρι τωρα εχω κανει καποιες γκαφες μαζι της...παρολα αυτα αυτη επιμενει...αν δεν της πολυαρεσα, με την πρωτη γκαφα....αντε γεια!
Αλλα με καινε εμενα τωρα...
Τωρα αυτο με τους κολλητους σου γιατι το ειπες? Κοιμηθηκε σπιτι της??? Με τη μια? Κι εγω καθομαι και παρακαλαω να βγω δευτερο ραντεβου? Κατι τετοια με κανουν να μου ρχεται να τα σπασω ολα!! Ολο ιστοριες ακουω αλλα πραξεις γιατι ποτε δεν βλεπω?? Ε τωρα καταλαβες γιατι απογοητευομαι? Που να συγκριθω εγω τωρα με τον κολλητουλη σου που εχει τοσες εμπειριες..!!!??? Γαμω την τρελα μου πρωινιατικα!
Με πλησιαζουν αλλα μεχρι τωρα λογω φοβου με τον τροπο μου αποφευγω να παει εκει... Σκατα ειμαι τωρα...
Αλλα τα λες κι εσυ μπερδεμενα! Προφανως οι κολλητοι σου ειναι ωραιοι γιαυτο και τους την πεφτουν...και ειναι ευκολο να λες πως πρεπει να αφησεις την αλλη να κανει κινηση οταν εσυ εισαι ωραιος...αν δεν εισαι ομως τι γινεται??
Ξερεις πως ειμαι τωρα??? Μου ρχεται να αρχισω τις παναγιες!
Καλα σκεφτεστε κατι πριν το πειτε ή απλα τα αμολατε?
Κοτια ρε φιλε!!! Μετα μου λετε να μην απογοητευομαι....δεν μετραει η ποσοτητα αλλα η ποιοτητα!! ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ!!!
Γιατι ρε carrie δεν μου το λες απ την αρχη? Σε σχεση με εναν εμπειρο εεε δεν κλανεις μια! Γιατι καθεσαι τοσο καιρο να μου λες παπαριες ενω ξερεις η πραγματικοτητα ποια ειναι?
Αφου κ εσυ εισαι ωραιος! Τι πειραζει που ειναι κ οι κολλητοι μου! Ησασταν τελειως διαφορετικοι ανθρωποι κ γιαυτο εχετε διαφορετικες ζωες! Κοιτα μη νομιζεις, εκει που τους παιρνει τα κανουν κ αυτοι! Λες παραπανω οτι σε κοιτανε κοπελες συνεχεια, το μουρλοκομειο μου θα ειχε παει να μιλησει, δε θα γινοταν τπτ με την πρωτη που θα του αρεσε, αλλα η δευτερη ή η τριτη θα ενδιαφεροτανε. Και επισης πρεπει να σου πω οτι κ αυτος μες στη γκρινια ειναι, αυτου του φταινε αλλα, εχει προβλημα που δε μπορει να ενδιαφερθει αρκετα για μια κοπελα απο τοτε που χωρισε εδω και ενα χρονο, ενα μηνα με τη μια, μια βδομαδα με την αλλη, κ εκει να δεις γκρινια που ακουω, γιατι δεν αισθανομαι τπτ, και ποτε θα αισθανθω, και θελω κατι σοβαρο, και γιατι δεν ερωτευομαι καμια, και θελω το ενα και θελω το αλλο! Και δεν εχει αυτο που θελει, οπως εσυ!
Σε σχεση με εναν εμπειρο μπορει να εισαι πολυ καλυτερος στο κρεβατι στη σχεση στα παντα. Σε αυτο που δεν εισαι καλυτερος σε σχεση με εναν εμπειρο και πεφτουλα ειναι στα πεσιματα
Θα πεθανω μονος και στερημενος! Γιατι δεν μου το λετε να παω στο διαολο να τελειωνει? Μια βουτια απο τον 4ο και τελειωσαν τα βασανα μου
δηλαδη ειναι καλυτερο και πιο ευκολο να πας να βουτηξεις απο τον τεταρτο απο το να πας και να μιλησεις σε μια κοπελα που σε κοιταζει εντονα σε ενα μπαρ?
Τουλαχιστον ομως κανει κατι καταλαβες?? Κοψτου το σεξ και θα δεις ποιο θα ειναι το παραπονο του μετα! ακου ρε μαλακα....!!! Περνανε τοσο καιρο να πηδανε συνεχεια να εχουν περιπετειες κι εγω καθομαι και περιμενω ενα μικρο μαλακισμενο που βρηκε τον μαλακα να δεσει γαιδαρο!!!
Ξερεις ποσες δουλειες εχω σημερα?? Πως θα της κανω που νιωθω να βραζω τωρα? Πως??
Με υποχρεωσες να σαι καλα! Και αστα οτι και να πεις μεγαλα παιδια ειμαστε, ξερουμε τι παιζει...
Ε ρε θεε μου κατι νευρα τωρα!!! Διαφορετικες ζωες ε?? Ετσι λενε τωρα την αποτυχια...
η επιτυχια δε μετριεται με σεξουαλικους συντροφους