Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 62
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 62 of 161 FirstFirst ... 1252606162636472112 ... LastLast
Results 916 to 930 of 2414
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    ΤΖΙΜΗ,!!

Περιμενω νεα για αυτό που σου υπογράμμισα σε χθεσινό μου μήνυμα......
    Οταν εχω νεα θα τα γραψω...προς το παρον αναμονη

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Hμουν διαφορετικο ατομο τοτε...δεν ημουν ουτε καν 24 και μιλουσα για κριση ηλικιας...με πιανει κομπος στον λαιμο βασικα οταν θυμαμαι τον εαυτο μου μεσα στα χρονια...ποτε μα ποτε δεν ημουν ευχαριστημενος....
    γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?????????? ??????

τι σου ελειπε?

τι ?

μηπως ειναι απλα μια σταση ζωης?

μηπως εκφραζει περισσοτερα πραγματα?

τι ειναι αυτο που εναν ανθρωπο με πολλα καλουδια τον κανει να αισθανεται δυσαρεστημενος και μιζερος

καιεναν αλλον ανθρωπο με λιγοτερα καλουδια τον κανει να αισθανεται ευχαριστημενος και λαμπερος?

τι μου λεει η προσωπικη μου αναζητηση ως προς αυτο???

πολλα φιλοι μου!!!

αλλα θα τα γραψω στο επομενο επεισοδιο χε χε!!!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    ειλικρινα

αυτη η διαφορα ειναι ενα μεγαλο μυστηριο για μενα

που θελω οπωσδηποτε να ανακαλυψω!!!!

εχεις τελικα προσωπικο μυνημα

ναι ναι εστειλα!!!!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by researcher View Post
    γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?????????? ??????

τι σου ελειπε?

τι ?

μηπως ειναι απλα μια σταση ζωης?

μηπως εκφραζει περισσοτερα πραγματα?

τι ειναι αυτο που εναν ανθρωπο με πολλα καλουδια τον κανει να αισθανεται δυσαρεστημενος και μιζερος

καιεναν αλλον ανθρωπο με λιγοτερα καλουδια τον κανει να αισθανεται ευχαριστημενος και λαμπερος?

τι μου λεει η προσωπικη μου αναζητηση ως προς αυτο???

πολλα φιλοι μου!!!

αλλα θα τα γραψω στο επομενο επεισοδιο χε χε!!!
    Θα σου πω τι...

Η τελειομανια που σου περνανε οι γονεις...και οι δικοι μου ηταν παντα ετσι...αλλα για μενα πανω απο ολα η τεραστια ορεξη μου παντα να μοιραστω το σωμα μου αλλα και να εχω αληθινες προσωπικες επαφες και οχι τις αποστειρωμενες ανθρωπινες σχεσεις....σχεσεις συμφεροντος, ζηλια, κακια, τυποι, κανονες σουξου μουξου μανταλακια...

Ολο αυτο που βλεπεις, ο πολιτισμος, ειναι ενα κατασκευασμα...εγω πιστευω στην φυση...και η φυση ειναι αγρια αλλα ομορφη αλλα πανω απο ολα αληθινη...βγες εξω να αθληθεις στην φυση και ξαφνικα θα δεις πως ολα τα αλλα δεν εχουν νοημα...τα λεφτα, τα αμαξια, τα ακριβα σπιτια....δεν χρειαζεσαι τιποτα...μονο στεγη, ντυσιμο, φαγητο, ενδιαφεροντα και χομπυ, εργασια που σαρεσει και συντροφο/συντροφους....οτι και να ναι αυτο...οκ εχεις κοπελα αλλα γιατι να μην βολεψεις και μια που στιγμιαια σου γυαλισε...δες το σαν να αφηνεις τον δικο σου να παει σινεμα με τα φιλαρακια του...οι αρχαιοι ελληνες τα χαν ολα...ειχαν γυναικες, ειχαν και ομο σχεσεις....(καλα αυτο ειναι θεμα προτιμησης αλλα δειχνει οτι ηταν free και δεν θεωρουσαν οτι εκλεβε κατι απ τον αντρισμο τους...)ειχαν τεχνη, αθλητισμο, πολεμο, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, και μετα ηρθαν οι ********ι οι χριστιανοι και τα γαμησανε ολα...επειδη ειχανε μικρα τσουτσουνια πανε να μας κανουν να παντρευτουμε ολοι σωνει καλα ή να γινουμε παπαδες! ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΛΟΚΟΜΠΛΕΞΕΣ!

Αυτο με χαλαει εμενα...η ελευθερια που δεν σε αφηνει να εχεις ο μοντερνος τροπος ζωης...ετσι αλλιως αλλιωτικα....εφτιαξε ο ανθρωπος πολιτισμο και φυλακιστηκε.... Γι αυτο κι εγω ψαχνω τη σχεση με εναν ανθρωπο να με καταλαβαινει...να μιλαμε...να πηδιομαστε...να ζουμε για μας οχι για τον καθε *******ς γιο...κι επειδη εγω ημουν συνειδητοποιημενος απο μικρος σε καποια πραγματα η οικογενεια με επνιγε...

ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Αργοτερα ομως καταλαβα το ποσο σημαντικη ειναι η οικογενεια και αλλαξα σταση...το λεω κι αυτο γιατι εχει σημασια...

Senior Member
    χα χα!!!!

φταινε τα λαμογια!!!! χα χα!!!!

μπορει κανεις να το βλεπει οπως θελει!!! ελευθεροι ανθρωποι ειμαστε!

απλα εγω δεν το βλεπω ετσι :) :) :)

Senior Member
    Hi man !

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Senior Member
    δεν δεχεται λεει αλλο προσωπικο μυνημα εχεις παρα πολλα!!!

καλα ολο το φορουμ σου εστειλε????

ζηλευω τωρα.... σελω και γωωωωωω!

αντε σβησε κανενα να σταλει

Banned
    να τις εκατοστησεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by seleios View Post
    να τις εκατοστησεις
    Ποιες?....

Senior Member
    Το αδειασα το ινμποξ

Τι το τοσο επειγον?

Senior Member
    δεν ηταν κατι επειγον

τωρα το ξεχασα

αλλα ας εχεις χωρο ολο και καποιος θα στελνει!

καλη σου μερα τζιμ

Senior Member
    Quote Originally Posted by researcher View Post
    δεν ηταν κατι επειγον

τωρα το ξεχασα

αλλα ας εχεις χωρο ολο και καποιος θα στελνει!

καλη σου μερα τζιμ
    Καλημερα res!

Senior Member
    Και οι μερες περνουν, οι εξετασεις πιεζουν και ο τζιμ περιμενει και περιμενει και περιμενει....τουλαχιστον υπαρχει επικοινωνια....

Senior Member
    Ειχα και μια κουβεντα με μια φιλη χθες που μου βαλε ψυλλους στα αυτια...σε φαση οτι μαλλον δεν της πολυαρεσω....αλλιως θα εβρισκε λιγο χρονο να παμε εστω για ενα καφε...εστω 2 ωριτσες....απ την αλλη ομως εκεινη συνεχιζει και επικοινωνει και μου το πε σε μαι φαση οτι το ξεκαθαρισε οτι αυτη την περιοδο δεν εχει χρονο...οταν λεμε αυτη την περιοδο λεμε αντε κανα 10ημερο ακομα μεχρι να δωσει τα μαθηματα...σαν να μου λεει αν θες να περιμενεις εχει καλως...εγω βεβαια ξερετε καλα πως χρονο δεν εχω και τρελαινομαι...απ την αλλη το να παω αλλου να πεσω μου ναι δυσκολο οποτε προς το παρον περιμενω αυτη την κοπελα με την οποια ενιωσα λιγο ανετα στο πρωτο ραντεβου για πρωτη φορα στη ζωη μου... με αλλη θα κομπλαρω το διαισθανομαι...αλλα η φιλη μου να επιμενει οτι μαλλον δεν ψηνεται... εγω λεω πως αν δεν ψηνοταν δεν θα μου λεγε να επαναλαβουμε το πρωτο ραντεβου...με εβαλε σε σκεψεις η βλαμμενη...αλλα ουτε αυτη ξερει τι παιζει με μενα οποτε δεν την αδικω να το βλεπει αλλιως...αλλα εγω καλως ή κακως σε αυτη τη φαση ειμαι λιγο οχι κρεμασμενος αλλα μεσα στην απειρια μου νιωθω οτι με αλλη πιο ξεπεταγμενη θα σκαλωσω....και δεν με παιρνει να σκαλωσω...ειμαι ηδη αρκετα μεγαλος ωστε να σπαταλαω χρονο...δεν μου μενει καιρος ειναι η πικρη αληθεια....γαμωτο και στην αρχη πηγαινε κανονικα αλλα το βλαμμενο δε μου πε τπτ για εξετασεις...και πανω που αρχισε να γινεται δουλεια με κρεμασε...λετε οντος να μην γουσταρει..? η απλα να την γραψω και να παω παρακατω...? δεν μπορει δλδ να βρει ενα διωρο? κατι??? Οκ καταλαβαινω πως αν αρχισει ο "ερως" σιγουρα θα ξεμυαλιστει....αλλα κι εγω εχω εκκρεμοτητες...δουλεια δεν εχω...ψαχνω...παραλληλα εχω και χομπυ...βγαινω...εχω παρεες...και μεσα σ ολα εχω και τη γαμημενη την ντροπαλοτητα να μου καταστρεφει την προσωπικη ζωη...αλλα και παλι βαζω τα δυνατα μου να πεισω τον εαυτο μου να μην ξαναπεσει στην λουμπα που ημουν τοσα χρονια...και απλα να αδιαφορω και να την βγαζω με πορνο τη στιγμη που νιωθω το σωμα μου να καιγεται να μοιραστει με αλλο σωμα...και πανω που πηρα την αποφαση να κανω το βημα και ηταν και επιτυχημενο, πεφτω πανω σε διαβαστερη!!! ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ 3ο ετος εισαι! Εγω στο 3ο χρωστουσα 20 μαθηματα!!! Και τελειωσα στην ωρα μου και με καλο βαθμο!!! Τετοια νευρα......!!!!!!

Senior Member
    Αμα γουσταρε με τρελα θα το ειχε βρει το διωρο. Τωρα που ειστε στην αρχη μπορει να συμβαινουν τα εξης τινα: α) πραγματικα να μην εχει χρονο, β) να θελει για καποιο λογο να το τραιναρει (1. ακομα μπερδεμενη με τον πρωην, 2. οχι σε φαση για σχεση, 3. εχει δεδομενο το ενδιαφερον σου κ ισως ψαχνει κ αλλου κατι αλλο καλυτερο, 4. ειναι χαλαρη κ ετσι ισως τσεκαρει αν οντως ενδιαφερεσαι κ αν αυτη ενδιαφερεται), γ) να θελει σιγα σιγα να σε ξεκοψει, πραγμα που μαλλον δεν ισχυει αφου μιλατε καθημερινα. παντως δεν ειναι καλη η τοση εκλογικευση που εχεις κανει οτι αυτη τη θες γιατι δεν ειναι ξεπεταγμενη κ φοβασαι να πας αλλου οποτε περιμενεις αυτη κτλ κτλ. Πάντως να σε κυνηγαει καποιος να βγειτε κ εσυ να τονγ ραφεις κ ας εχεις ολες τις δουλειες του κοσμου μαλλον ναι δεν πολυτρελαινεται, εκτος πια κ αν ειναι κ αυτη τοσο λογικο ατομο που λεει πρωτα μαθηματα μετα ερωτασ. Εγω δε μπορεσα να το πω ποτε αυτο!