δε υπαρχει πιο αυτονόητο να μιλας σε οσους θες σε ιδιο μηνυμα κι να απευθυνεσαι δικαια κι ισότιμα σε ολους. εγω οταν μιλαω με πολλα ατομα αυτο κανω μιλω σε ολους στο ιδιο μηνυμα κι απαντώ χεχεχεχε .:cool:
Printable View
δε υπαρχει πιο αυτονόητο να μιλας σε οσους θες σε ιδιο μηνυμα κι να απευθυνεσαι δικαια κι ισότιμα σε ολους. εγω οταν μιλαω με πολλα ατομα αυτο κανω μιλω σε ολους στο ιδιο μηνυμα κι απαντώ χεχεχεχε .:cool:
ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΕς ΧΕΧΕΧΕΧΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΕΦΕΡΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΕΙς ΝΑ ΧΕΡΕΣΕ ΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΜΑ ΤΙ ΑΡΩΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ;)
Ναι, είναι όντως πολύ καλά νέα γιατί (εκτός του ότι μια επέμβαση χρειάζεται χρόνο ανάρρωσης και γενικά είναι ταλαιπωρία) δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα της ολικής νάρκωσης... Με φοβίζει...
Θα προσπαθήσω να χαμογελάσω σιγά σιγά... Είναι κι άλλα πράγματα που με απασχολούν γι' αυτό δυσκολεύομαι... Θα τα αναφέρω μόλις ξεκαθαρίσει λίγο το μυαλό μου γιατί προς το παρόν οι σκέψεις μου είναι μπερδεμένες...
Εσύ είσαι καλά;
ΕΓΩ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΞΩΔΟ ΕΣΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΑ ΚΙ ΜΕΝΑ ΑΓΑΠΑς ΤΟΝ ΚΑΦΕ Ε ?? ΚΙ ΤΣΑΓΙΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :D
ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥς ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΛΙΓΟ ΣΕ ΚΟΣΜΟΥς ΜΕ ΗΧΟΥς ΚΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
https://www.youtube.com/@ncalib/videos
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι ειναι καλό που δεν χρειάζεται επεμβαση, από όλες τις απόψεις! Ελπίζω να έχετε κανέναν φιλο/γνωστό φυσικοθεραπευτή ή να βρεις κάποιον πολύ καλό να σε προσέξει :o
Εγώ λιγο πιεσμένη απο χρόνο λογω δουλειάς, αλλα από ότι έχω δει, για όλους ο Φεβρουάριος ειναι χαλια μήνας , όλοι μου λενε ότι περνάνε δύσκολα. Κατά τα άλλα είμαι ΣκΥλΙ, ειμαι για τα δύσκολα :p
Και εγω έχω μεγάλη αδυναμία στον καφέ! :)
ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΙΛΟΓΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΕ ΗΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΜΥΡΩΔΙΕς ΚΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΠΩς ΜΟΥΣΤΑΡΔΙ ΓΑΛΑΖΙΟ ΑΠΑΛΟ ΚΙ ΤΕΤΟΙΑ . ΚΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΑ ΑΓΑΠΏ ΤΑ ΗΡΕΜΑ ΟΧΙ ΤΑ ΈΝΤΟΝΑ ΑΚΟΥΩ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΚΙ ΜΑΥΤΗΝ ΤΡΕΛΑ . ΕΧΩ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ . ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΜΥΡΙΖΩ ΜΥΡΩΔΙΕς ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΔΕ ΤΙς ΠΙΑΝΟΥΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΕς ΦΟΡΕς ΧΕΧΕΧΕΧΕ :cool:
Καλημέρα κορίτσια!
Τι κάνετε; Εγώ σήμερα νιώθω χειρότερα από τις άλλες μέρες, δεν ξέρω γιατί... Νιώθω ακόμα πιο έντονη θλίψη...
Καλησπερα σε ολους ειμαι καινουριος εδω , το παλευω οσο μπορω με καταθλιψη , στρες και ολα τα αλλα ... πονοι σωματος χωρις να ειμαι αρρωστος ... ειμαι 53 , εχω οικογενεια , δουλευω ευτυχως με την εργασια καπως ξεχνιεμαι ....
Γιατί βρε κοριτσάρα μου. Είχαμε και καλά νεα απο τον γιατρό! Βγήκες καθόλου από το σπίτι? Πήγαινε να περπατήσεις λίγο έξω αν μπορεις, καλό καιρό εχει αυτές τις μέρες... Καμια μουσική, καμια ταινία να σε ανεβάσει λίγο?
Σε φροντίζεις καθόλου μήπως και ανέβει η διάθεση? Λούσιμο, νυχια , μαλλια, αποτριχώσεις?