Είναι κανείς εδώ; - Page 241
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 241 of 323 FirstFirst ... 141191231239240241242243251291 ... LastLast
Results 3,601 to 3,615 of 4834
    Senior Member
    δε υπαρχει πιο αυτονόητο να μιλας σε οσους θες σε ιδιο μηνυμα κι να απευθυνεσαι δικαια κι ισότιμα σε ολους. εγω οταν μιλαω με πολλα ατομα αυτο κανω μιλω σε ολους στο ιδιο μηνυμα κι απαντώ χεχεχεχε .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Από διάθεση συνεχίζω να είμαι πεσμένη και νιώθω και κουρασμένη σωματικά τώρα...
    Όσον αφορά το γιατρό μου είπε ότι έχω οίδημα στην άρθρωση κι ότι οι μύες γύρω απ' αυτήν έχουν ατονήσει... Θα μου γράψει όντως φυσικοθεραπείες και μου είπε να ξεκινήσω αντιφλεγμονώδη χάπια... Ανακουφίστηκα τουλάχιστον που δεν χρειάζεται επέμβαση...
    Τέλεια νέα ! Ξεκουράσου και χαμογέλα λίγο ε? Θα το καταλάβω αν δε χαμογελάσεις κανόνισε!

Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    μ αρεσει να προσφερω χαμογελα . αυτο ειναι που χερομε πολυ να βλεπω ανθρωπους λιγο εστω ανακουφιζοντε απ τα προβληματα τους . δε μπορω κατι αλο να προσφερω μα εμεσα να δίνω κουραγιο . θα πω εδω οτι σα ασπεργκερ δε εχω αισθηνεσθηση απολυτα στο πονο αλλου μα το προσπαθω να μπω στη θεση του κι να κανω το καλυτερο αν μπορω να τον βοηθήσω . θεωρω οτι αυτο ειν σκοπος των ανθρωπων να ειν κοντα ο ενας στον αλλον στα δυσκολα μα κι στην χαρα .
    Σωστά τα λες, συμφωνώ. Όχι γλυκά σε μένα , θα με παχύνετε χαχαχ εγώ θα πίνω καφέ, μοιραστείτε εσεις οι 2 τα γλυκά

Senior Member

Thumbs up

ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΕς ΧΕΧΕΧΕΧΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΕΦΕΡΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΕΙς ΝΑ ΧΕΡΕΣΕ ΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΜΑ ΤΙ ΑΡΩΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Τέλεια νέα ! Ξεκουράσου και χαμογέλα λίγο ε? Θα το καταλάβω αν δε χαμογελάσεις κανόνισε!
    Ναι, είναι όντως πολύ καλά νέα γιατί (εκτός του ότι μια επέμβαση χρειάζεται χρόνο ανάρρωσης και γενικά είναι ταλαιπωρία) δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα της ολικής νάρκωσης... Με φοβίζει...

Θα προσπαθήσω να χαμογελάσω σιγά σιγά... Είναι κι άλλα πράγματα που με απασχολούν γι' αυτό δυσκολεύομαι... Θα τα αναφέρω μόλις ξεκαθαρίσει λίγο το μυαλό μου γιατί προς το παρόν οι σκέψεις μου είναι μπερδεμένες...

Εσύ είσαι καλά;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΕς ΧΕΧΕΧΕΧΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΕΦΕΡΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΕΙς ΝΑ ΧΕΡΕΣΕ ΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΜΑ ΤΙ ΑΡΩΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    Είναι υπέροχο το άρωμα του καφέ γενικά, με γεύσεις ή χωρίς

Πώς είσαι σήμερα;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member

Thumbs up

ΕΓΩ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΞΩΔΟ ΕΣΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΑ ΚΙ ΜΕΝΑ ΑΓΑΠΑς ΤΟΝ ΚΑΦΕ Ε ?? ΚΙ ΤΣΑΓΙΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥς ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΛΙΓΟ ΣΕ ΚΟΣΜΟΥς ΜΕ ΗΧΟΥς ΚΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
    https://www.youtube.com/@ncalib/videos
    Last edited by asperger39; 13-02-2024 at 15:55.

Ναι, είναι όντως πολύ καλά νέα γιατί (εκτός του ότι μια επέμβαση χρειάζεται χρόνο ανάρρωσης και γενικά είναι ταλαιπωρία) δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα της ολικής νάρκωσης... Με φοβίζει...

Θα προσπαθήσω να χαμογελάσω σιγά σιγά... Είναι κι άλλα πράγματα που με απασχολούν γι' αυτό δυσκολεύομαι... Θα τα αναφέρω μόλις ξεκαθαρίσει λίγο το μυαλό μου γιατί προς το παρόν οι σκέψεις μου είναι μπερδεμένες...

Εσύ είσαι καλά;
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι ειναι καλό που δεν χρειάζεται επεμβαση, από όλες τις απόψεις! Ελπίζω να έχετε κανέναν φιλο/γνωστό φυσικοθεραπευτή ή να βρεις κάποιον πολύ καλό να σε προσέξει

Εγώ λιγο πιεσμένη απο χρόνο λογω δουλειάς, αλλα από ότι έχω δει, για όλους ο Φεβρουάριος ειναι χαλια μήνας , όλοι μου λενε ότι περνάνε δύσκολα. Κατά τα άλλα είμαι ΣκΥλΙ, ειμαι για τα δύσκολα

Είναι υπέροχο το άρωμα του καφέ γενικά, με γεύσεις ή χωρίς

Πώς είσαι σήμερα;
    Και εγω έχω μεγάλη αδυναμία στον καφέ!

ΕΓΩ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΞΩΔΟ ΕΣΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΑ ΚΙ ΜΕΝΑ ΑΓΑΠΑς ΤΟΝ ΚΑΦΕ Ε ?? ΚΙ ΤΣΑΓΙΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥς ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΛΙΓΟ ΣΕ ΚΟΣΜΟΥς ΜΕ ΗΧΟΥς ΚΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
    https://www.youtube.com/@ncalib/videos
    Σου αρέσουν τα αρώματα ? Έχω εναν φιλο στο φασμα που πραγματικά τρελαίνεται για αρώματα. Ότι και να φορέσω με μυρίζει απο μακριά

Και καταλαβαίνει και μυρωδιές που εγώ δεν μυρίζω καν, σαν να έχει υπερδυνάμεις ειναι

Senior Member
    ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΙΛΟΓΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΕ ΗΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΜΥΡΩΔΙΕς ΚΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΠΩς ΜΟΥΣΤΑΡΔΙ ΓΑΛΑΖΙΟ ΑΠΑΛΟ ΚΙ ΤΕΤΟΙΑ . ΚΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΑ ΑΓΑΠΏ ΤΑ ΗΡΕΜΑ ΟΧΙ ΤΑ ΈΝΤΟΝΑ ΑΚΟΥΩ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΚΙ ΜΑΥΤΗΝ ΤΡΕΛΑ . ΕΧΩ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ . ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΜΥΡΙΖΩ ΜΥΡΩΔΙΕς ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΔΕ ΤΙς ΠΙΑΝΟΥΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΕς ΦΟΡΕς ΧΕΧΕΧΕΧΕ

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Εγώ σήμερα νιώθω χειρότερα από τις άλλες μέρες, δεν ξέρω γιατί... Νιώθω ακόμα πιο έντονη θλίψη...

Junior Member
    Καλησπερα σε ολους ειμαι καινουριος εδω , το παλευω οσο μπορω με καταθλιψη , στρες και ολα τα αλλα ... πονοι σωματος χωρις να ειμαι αρρωστος ... ειμαι 53 , εχω οικογενεια , δουλευω ευτυχως με την εργασια καπως ξεχνιεμαι ....

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Εγώ σήμερα νιώθω χειρότερα από τις άλλες μέρες, δεν ξέρω γιατί... Νιώθω ακόμα πιο έντονη θλίψη...
    Γιατί βρε κοριτσάρα μου. Είχαμε και καλά νεα απο τον γιατρό! Βγήκες καθόλου από το σπίτι? Πήγαινε να περπατήσεις λίγο έξω αν μπορεις, καλό καιρό εχει αυτές τις μέρες... Καμια μουσική, καμια ταινία να σε ανεβάσει λίγο?

Σε φροντίζεις καθόλου μήπως και ανέβει η διάθεση? Λούσιμο, νυχια , μαλλια, αποτριχώσεις?

ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΙΛΟΓΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΕ ΗΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΜΥΡΩΔΙΕς ΚΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΠΩς ΜΟΥΣΤΑΡΔΙ ΓΑΛΑΖΙΟ ΑΠΑΛΟ ΚΙ ΤΕΤΟΙΑ . ΚΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΑ ΑΓΑΠΏ ΤΑ ΗΡΕΜΑ ΟΧΙ ΤΑ ΈΝΤΟΝΑ ΑΚΟΥΩ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΚΙ ΜΑΥΤΗΝ ΤΡΕΛΑ . ΕΧΩ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ . ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΜΥΡΙΖΩ ΜΥΡΩΔΙΕς ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΔΕ ΤΙς ΠΙΑΝΟΥΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΕς ΦΟΡΕς ΧΕΧΕΧΕΧΕ
    Τα φώτα? Εννοείς τα μικρά φωτάκια σε διάφορα χρώματα?

Για τη μουσική σε έχω καταλάβει εσένα ότι περνας ώρες ακούγοντας. Μαγειρεύεις εσύ ή η μαμά σου? Σου αρέσει και το μαγείρεμα μήπως?

Quote Originally Posted by THEODOROUSPIRIDON View Post
    Καλησπερα σε ολους ειμαι καινουριος εδω , το παλευω οσο μπορω με καταθλιψη , στρες και ολα τα αλλα ... πονοι σωματος χωρις να ειμαι αρρωστος ... ειμαι 53 , εχω οικογενεια , δουλευω ευτυχως με την εργασια καπως ξεχνιεμαι ....
    Γειά σου Σπύρο, καλωσήρθες.