Αλλά άλλοι θέλουν σεξ συνέχεια και αγαπούλες κι αυτά και άλλοι όλο το χρόνο καρμιριάζουν στην άβυσσο της μπίχλας...Και δεν τους περνάει από το μυαλό ότι εκεί έξω υπάρχουν άλλα ανθρωπάκια που θέλουνε να ερωτευτούνε!
Printable View
Αλλά άλλοι θέλουν σεξ συνέχεια και αγαπούλες κι αυτά και άλλοι όλο το χρόνο καρμιριάζουν στην άβυσσο της μπίχλας...Και δεν τους περνάει από το μυαλό ότι εκεί έξω υπάρχουν άλλα ανθρωπάκια που θέλουνε να ερωτευτούνε!
Ήξερα και για το καλοκαίρι ότι είναι εποχή ζευγαρώματος. :P Που ο κόσμος βγαίνει από το σπίτι, παίρνει ρεπό από τη δουλειά (είτε για διάβασμα, είτε για επάγγελμα), περνάει διακοπές και αράζει σε μακρινούς προορισμούς, φοράει ελαρφά ρούχα που αναδεικνύουν το σώμα του κλπ.
Ναι αλλά το καλοκαίρι δεν μπορείς να φας λουκάνικα με πουρε γιατί θα βαρύνεις! Και ο έρωτας περνάει από το στομάχι! Άρα τα λουκάνικα τα τρως την άνοιξη χαχχαχαχαχαχαχαχαχα
Είσαι σίγουρη ότι περνάει από το στομάχι και όχι από την τσέπη ή τον καθρέφτη;
αμέ! τι τσέπες και καθρέφτες και μαλακίες, όλα τα λένε τα μάτια.....και το φαί χαχαχα
Τα μάτια; Δηλαδή οι γυναίκες δεν κοιτάζουν το σύνολο; Σώμα, ψυχή και περιουσία; Στο αισθητήριο όργανο της όρασης κολλάνε;
Έτσι λένε όλες, αλλά κατά βάθος τις θαμπώνουν η ύλη και τα μεγαλεία. Άμα σκάσει μύτη ο άλλος με την αμαξάρα του και το γυμνασμένο κορμί κάτω από το πουκαμισάκι, ούτε εσύ θα έλεγες όχι.
Χαχαχαχα δυστυχώς, πράγματι, συνήθως αυτοί οι τύποι είναι ολόχαζοι, γι αυτό και θα έλεγα όχι! Ή νομίζεις ότι δεν έχει τύχει? χαχαχα και είναι το πιο απολαυστικό ''όχι'' !!
..οτι η ζωη ειναι πραγματικα πολυ ομορφη!
αννουλα αν θες να μιλησεις, να με βρισεις ή οτι αλλο, στειλε μου πριβε οχι εδω.
Οτι πρεπει να μαζεψω τα νευρα μου γιατι ο αμαχος πληθυσμος δε μου φταιει σε τιποτα!!
Σκέφτομαι ότι δεν πρέπει ποτέ ξανά να δεθώ με κανέναν στη ζωή μου γιατί το μόνο που εισπράττω είναι πόνος ενώ οι άλλοι συνεχίζουν τη ζωή τους μια χαρά κι εγώ μένω πίσω νιώθοντας τον πόνο, τον φόβο και την εγκατάλειψη ενώ οι άλλοι δεν θυμούνται καν ότι υπήρξα...
Οι σημερινές απορίες προς τη Διαχείριση μού θυμίζουν το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας. Οι πιστοί περιμένουν να ανοίξουν οι πόρτες της Ωραίας Πύλης για να δεχθούν τη Θεία Χάρη! Νομίζω θα χρειαστούν χαρτάκια προτεραιότητας...
E σήμερα έχει πέσει και πελατεία, άλλες μέρες που η πελατεία είναι λιγότερη,
οι πιστοί εκφράζονται αβίαστα και χωρίς ιδιαίτερη αναμονή...
μπα... εγώ πιστεύω είναι θέμα αυτοεκτίμησης. Γιατί, όσο και να το κάνουμε, άλλο να φας "κλωτσιά" από τον Θεό κι άλλο από τους Αρχαγγέλους...
Άμα είσαι μαζόχα, απ' όποιον και να "τρως κλοτσιές" τη βρίσκεις, ανεξαρτήτως ιεραρχείας...
...αν πάλι δεν είσαι, γουστάρεις να ρίχνεις και καμιά κλοτσιά κι έχεις χεσμένους και θεούς κι αρχαγγέλους κι όλο το παπαδαριό...
ε, τώρα δίκιο έχεις και στα δύο. Τι? Ψέματα να πω? :D
Τοκ τοκ. Η βαρεμάρα μου χτυπάει την πόρτα.
Τα τρολ εμείς τα συντηρούμε, απαντώντας στα θέματά τους (φαίνονται αυτά ποια είναι!) και μετατρέποντας μια "μαντινάδα" σε "Ερωτόκριτο". Και μετά ζητάμε από διαχειριστές και δικαιούχους και τον Θεό τον ίδιο (ενίοτε) να έρθει να σκουπίσει το χώρο. Σαν να ζητάμε από τον έμπορο να μην πουλήσει το εμπορευμά του. Η δουλειά του καλού πωλητή είναι να προωθεί το εμπόρευμα (ακόμα και το σκάρτο) και η δουλειά του έξυπνου αγοραστή είναι να εξετάζει και, ανάλογα με την κρίση του, να αποδέχεται ή να απορρίπτει. Αν ο αγοραστής δεν έχει σωστή κρίση, δεν φταίει ο πωλητής γι' αυτό!
PS: Απάντηση στον προβληματισμό (?) του νέου μέλους Σαλβαδόρ [ Καλώς τον! :) ] εδώ, για να μην καταστρέψω άλλο ένα "θέμα".
...Και ερωτώ εγώ Goofy:
Γιατί δεν απευθύνετε τους προβληματισμούς σας -ευθέως- στον χρήστη Λάμπρο, στο εν λόγω ποστ του (ούτως ώστε να σας δώσει και κάποια απάντηση, αν είναι) παρά, μετά συγχωρήσεως, "τα λέτε στη νύφη να τα ακούσει η πεθερά";
Είναι αντιληπτό πως οι moderators εργάζονται εθελοντικά, διαθέτουν χρονο από τη ζωή τους και σίγουρα έχουν πολλές εργασίες και υποχρεώσεις, πέραν του site. Δεν μπορούν να είναι απίκο 24 ώρες το 24 ωρο. Όμως εφ' όσον υπάρχει moderation (=έλεγχος εύρυθμης λειτουργίας, όπως θα έπρεπε και στις αγορές), θα πρέπει και να εφαρμόζεται, όσο αυτό είναι δυνατόν.
Επίσης κατά την ταπεινή μου άποψη το τρολλάρισμα δύναται να παίρνει πολλές διαφορετικές μορφές. Από το να είσαι "fake" και να γράφεις "fake" θέματα, για να σπας πλάκα και να απολαμβάνεις την προσόχή του κόσμου μέχρι να προβαίνεις συνεχώς σε αδικαιολόγητους χαρακτηρισμούς και "ταμπελιάσματα", αφού το κεφάλι ή οι μέχρι τώρα εμπειρίες σου δεν σε έχουν βοηθήσει για κάτι καλύτερο ή από το να είσαι κατά συρροήν εκτός θέματος μέχρι να μιλάς ασαφώς και με υπονοούμενα, σαν κακής ποιότητας σουρρεαλιστική ποίηση.
Σήμερα στο σχολείο έμαθα ότι το Σύστημα, εκτός από Moderators, Super Moderators & Administrators, διαθέτει και Traffic Cops, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με το έργο της κατεύθυνσης των μηνυμάτων στο σωστό Θέμα. Πολύ προχωρημένο Σύστημα!!! ΟΥΑΟΥ!!!
Προφανώς δεν έχετε να πείτε κάτι επί της ουσίας,
οπότε ας μη χάνουμε και οι δύο, έστω και λίγο, από τον πολύτιμο χρόνο μας.
Θέλω να ευχηθώ σε ένα μέλος. Εδώ είμαι καλά? Ε? Καλά... εγώ θα το πω κι ας γίνει redirection (από την "εξουσία") στο σωστό Θέμα:
Χρόνια Πολλά glafkos! :)
σκεφτομαι οτι εχω ενα σωρο ταινιες που θελω να δω, κι ελπιζω μη παιχτει καμια μαλακια τον ιουνιο και μετα δε μπορω. απ'το Avengers και το Expendables 2, μεχρι το Cosmopolis και το Men in Black 3, το Iron Sky και την επανεκδοση του Total Recall.
Δεν είμαι πια εδώ, δεν υπάρχω, δεν είμαι τίποτα κι έχω πεθάνει απλά δεν το ξέρω ακόμα όπως δεν το ξέρετε ούτε εσείς...θέλω να σας πω μερικά πράγματα, διαφορετικά στον καθένα...Φένια, ευχαριστώ για όσα έκανες για μενα...Μικρέ, σ' αγαπάω...σου εύχομαι να είσαι ευτυχισμένος στην καινούρια σου ζωή, να ζήσεις ευτυχισμένα χρόνια σ' αυτό το σπίτι...να προσέχεις τον εαυτό σου, να με θυμάσαι και να μ' αγαπάς...αντίο...σας αγαπώ όλους, αντίο...
σκεφτομαι οτι μου φτιαξε η ******* η διαθεση παλι χωρις λογο και σημαντικη αιτια. αρκει να σου δωσει σημασια κανεις για να παρεις ενεργεια. την κανω για Rise of the Footsoldier, καφεϊνη και λοιπα προϊοντα της μανας γης.
Αν είναι να το παίζεις μαλάκας, προκειμένου να μην παρεξηγούνται οι άλλοι μαζί σου και σου κρατάνε μανιάτικο που δεν ανέχεσαι την απαξίωσή τους, προτιμώ το δρόμο της Αρετής με το όποιο κόστος... Δε θα με λοβοτομήσετε τελείως τομάρια.
Σκεφτομαι οτι μετα χρονια ενασχολησης με το ιντερνετ και χιλιαδες αναζητησεις ουτε στο google δεν ξερω να ψαχνω καλα-καλα. Εννοω οτι σχεδον ολα εχουν πολλαπλες λειτουργιες σαν τα βιντεο ,που το μονο που πατας συνηθως ειναι το play, και το μονο που χρησιμοποιεις ειναι ενα μικρο ποσοστο των δυνατοτητων. Αφορμη ενα tutorial που ειδα. Αγκρρρρρρρρρρρρρρ μου τη δινει αυτο.
σκέφτομαι πως τα μπινελίκια πάνε σύννεφο και με το δίκιο τους κάποιοι πλέον λένε τα σύκα-σύκα και την σκάφη-σκάφη.
ήρθε η ώρα που του πετάς στα μούτρα του άλλου το " δεν σε πάω ρε φίλε " χωρίς να σε νοιάζει και καθόλου.
Μια χαρά δεν ήμουν πριν επί κανένα μήνα που δεν ένιωθα καθόλου; Σε φάση συναισθηματικής αφασίας που μπορούσα να χώνομαι σε καταστάσεις αποφεύγοντας το στοιχείο της συναισθηματικής εμπλοκής, αλλά αναμειγνυόμενος εξ ολοκλήρου σε εγκεφαλικό επίπεδο. Γιατί έπρεπε να επανεμφανιστεί η απόρριψη, με αποτέλεσμα να υποτροπιάσω ρε γαμώτο; Το άπιαστο όνειρό μου που φαντάζει ουτοπία είναι να μπορώ να αποστασιοποιούμαι, κάτι που δηλώνω διόλου τυχαία και κάτωθι του ονόματός μου, και να χειρίζομαι τις καταστάσεις δίχως το συναισθηματικό δέσιμο. Σαν να έχω πουλήσει την ψυχή μου κατά κάποιο τρόπο, ενεργώντας μηχανιστικά και ζυγίζοντας διλήμματα και αποφάσεις ρομποτίστικα. Έτσι, να είμαι ευπροσάρμοστος σαν χαμαιλέοντας και ευέλικτος σαν χέλι. Αλλά όχι... Θα έρθει μια συγκίνηση να σου ταράξει το Equilibrium και να σε ξαναπαραδώσει στην άβυσσο. Διότι οι λίγες χαρές της ζωής είναι σαν γλυκόπιοτα φαρμάκια, που ενώ αμέριμνος τα απολαμβάνεις υπό τη σαγηνευτική μέθη τους, συγχρόνως σου διαβρώνουν ύπουλα τα σωθικά. Με άλλα λόγια, όταν κάποτε σε αφήσουν που είναι η αναπόφευκτη τροπή ασυζητητί, μιας και τίποτε καλό δεν κρατάει για πάντα, αυτό που τελικά μένει είναι ο πόνος.