Τι σκέφτεστε; - Page 652
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 652 of 1532 FirstFirst ... 1525526026426506516526536546627027521152 ... LastLast
Results 9,766 to 9,780 of 22967
    Senior Member
    Τα μάτια; Δηλαδή οι γυναίκες δεν κοιτάζουν το σύνολο; Σώμα, ψυχή και περιουσία; Στο αισθητήριο όργανο της όρασης κολλάνε;
    Έτσι λένε όλες, αλλά κατά βάθος τις θαμπώνουν η ύλη και τα μεγαλεία. Άμα σκάσει μύτη ο άλλος με την αμαξάρα του και το γυμνασμένο κορμί κάτω από το πουκαμισάκι, ούτε εσύ θα έλεγες όχι.

Senior Member
    Χαχαχαχα δυστυχώς, πράγματι, συνήθως αυτοί οι τύποι είναι ολόχαζοι, γι αυτό και θα έλεγα όχι! Ή νομίζεις ότι δεν έχει τύχει? χαχαχα και είναι το πιο απολαυστικό ''όχι'' !!
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Ήξερα και για το καλοκαίρι ότι είναι εποχή ζευγαρώματος. :P Που ο κόσμος βγαίνει από το σπίτι, παίρνει ρεπό από τη δουλειά (είτε για διάβασμα, είτε για επάγγελμα), περνάει διακοπές και αράζει σε μακρινούς προορισμούς, φοράει ελαρφά ρούχα που αναδεικνύουν το σώμα του κλπ.
    Ίσως και η εποχή της απιστίας!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Τα μάτια; Δηλαδή οι γυναίκες δεν κοιτάζουν το σύνολο; Σώμα, ψυχή και περιουσία; Στο αισθητήριο όργανο της όρασης κολλάνε;
    Έτσι λένε όλες, αλλά κατά βάθος τις θαμπώνουν η ύλη και τα μεγαλεία. Άμα σκάσει μύτη ο άλλος με την αμαξάρα του και το γυμνασμένο κορμί κάτω από το πουκαμισάκι, ούτε εσύ θα έλεγες όχι.
    Μα γιατί είσαι τόσο σίγουρος οτί όοοολες οι γυναίκες σκέφτονται και λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο???

Senior Member
    ..οτι η ζωη ειναι πραγματικα πολυ ομορφη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι τον απριλη και το μαη το μουνι παρακαλαει !
    απορω πως δε σ εχουν αποκλεισει ακομα.τι επιπεδο jesus

Banned
    αννουλα αν θες να μιλησεις, να με βρισεις ή οτι αλλο, στειλε μου πριβε οχι εδω.

Senior Member
    Οτι πρεπει να μαζεψω τα νευρα μου γιατι ο αμαχος πληθυσμος δε μου φταιει σε τιποτα!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι δεν πρέπει ποτέ ξανά να δεθώ με κανέναν στη ζωή μου γιατί το μόνο που εισπράττω είναι πόνος ενώ οι άλλοι συνεχίζουν τη ζωή τους μια χαρά κι εγώ μένω πίσω νιώθοντας τον πόνο, τον φόβο και την εγκατάλειψη ενώ οι άλλοι δεν θυμούνται καν ότι υπήρξα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Οι σημερινές απορίες προς τη Διαχείριση μού θυμίζουν το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας. Οι πιστοί περιμένουν να ανοίξουν οι πόρτες της Ωραίας Πύλης για να δεχθούν τη Θεία Χάρη! Νομίζω θα χρειαστούν χαρτάκια προτεραιότητας...

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    E σήμερα έχει πέσει και πελατεία, άλλες μέρες που η πελατεία είναι λιγότερη,
    οι πιστοί εκφράζονται αβίαστα και χωρίς ιδιαίτερη αναμονή...

Senior Member
    μπα... εγώ πιστεύω είναι θέμα αυτοεκτίμησης. Γιατί, όσο και να το κάνουμε, άλλο να φας "κλωτσιά" από τον Θεό κι άλλο από τους Αρχαγγέλους...

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Άμα είσαι μαζόχα, απ' όποιον και να "τρως κλοτσιές" τη βρίσκεις, ανεξαρτήτως ιεραρχείας...
    ...αν πάλι δεν είσαι, γουστάρεις να ρίχνεις και καμιά κλοτσιά κι έχεις χεσμένους και θεούς κι αρχαγγέλους κι όλο το παπαδαριό...

Senior Member
    ε, τώρα δίκιο έχεις και στα δύο. Τι? Ψέματα να πω? :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Άμα είσαι μαζόχα, απ' όποιον και να "τρως κλοτσιές" τη βρίσκεις, ανεξαρτήτως ιεραρχείας...
    ...αν πάλι δεν είσαι, γουστάρεις να ρίχνεις και καμιά κλοτσιά κι έχεις χεσμένους και θεούς κι αρχαγγέλους κι όλο το παπαδαριό...
    χαχαχαχαχα σωστα