Πολύ μίσος βγάζεις.
To μήνυμα τροποποιήθηκε από την Διαχείριση για παραβίαση των Όρων Χρήσης του Forum
Αυτήν την γνώμη σχηματίζετε στην κλίκα σας,όσα μέλη δεν συμφωνούν με τα λεγόμενα σας?
Printable View
Πολύ μίσος βγάζεις.
To μήνυμα τροποποιήθηκε από την Διαχείριση για παραβίαση των Όρων Χρήσης του Forum
Αυτήν την γνώμη σχηματίζετε στην κλίκα σας,όσα μέλη δεν συμφωνούν με τα λεγόμενα σας?
constantly curyus εισαι εδω;
Γουαι δυστυχώς κάποτε θα σε τιμωρήσει το μυαλό σου και απλά δε θα έχεις κανένα για βοήθεια γιατί τώρα την ξοδεύεις αλόγιστα δεν έπρεπε να είσαι εδώ στο είπα εσύ απλά θες να κάνεις σαματά είσαι αμυαλος και κουράζεις γιατί δεν προχωράς ασχολήθηκε όλο το φόρουμ μαζί σου και συ αντί να βάλεις μυαλό δείχνεις το επίπεδο σου συγχαρητήρια τα κάνεις σκατα δεν είσαι κακός δεν είσαι μαλακισμενο είσαι σκατομυαλος είναι το χειρότερο πρόβλημα που μπορείς να έχεις δεν κάνεις ούτε για δουλειά ούτε για σχέση καλή επιτυχία στις συνεδρίες αλλά σε τιμωρεί το μυαλό σου φιλικά σου λέω μην το ακούς
Απλά με προσβάλλεις συνέχεια δεν ξέρω αν το κατάλαβες
Σορυ αλλα εξαρχης μια χαρα σου μιλαει ο elis...εσυ ειχες αρχισει τα δεν μιλαω σε τρελους και να τον λες ελισαβετ και να ειρωνευεσαι και τις προσβολες...εισαι επιοικως απαραδεκτος. Αυτος ο ρατσισμος που βγαζεις (σε ψυχικες ασθενειες, εμφανιση, βαρος, οτιδηποτε) δεν θα σου βγαινει σε καλο ποτε να το ξερεις. Ευχομαι να μπουν σιγα σιγα καποια πραγματα μεσα σου σε σειρα οταν προχωρησουν οι συνεδριες με τη ψυχοθεραπευτρια σου αν και νομιζω ειναι απλα ο χαρακτηρας σου...τεσπα, αυτα θα πω μονο και την κανω. Μη μπεις στο κοπο να μου απαντησεις καν. Καλη συνεχεια καλο βραδυ καλη τυχη.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την Διαχείριση για Παραβίαση των όρων χρήσης καλής λειτουργίας κοινότητας
Μετα απο οσα του ελεγες εσυ και δεν μιλουσε και λιγα σου ειπε. Ασε μας ρε why...χιλιες φορες περισσοτερο μυαλο απο εσενα εχει.
Εγω το ευχαριστηθηκα που μια φορα ειπε και κατι, καιρος ηταν γιατι δεν αντεχα αλλο το να λες μαλακιες και να μη μιλαει. Γιατι αν ειχες μια σταλα μυαλο θα εβλεπες πως σου λεει λογικα πραγματα. Αλλα οχι...εσυ κρινεις και κατακρινεις σα δικαστης τους φορεις της εκαστοτε πληροφοριας για να την αξιολογησεις αντι να την αξιολογησεις αμεσα. Δεν σε τιμα αυτη η τακτικη.
Και η ηλικια σου δεν σε δικαιολογει οπως υποστηριζουν καποιοι κατα καιρους. Δεν ξερω ποιες ειναι οι συνθηκες που σε οδηγουν να φερεσαι ετσι και τι σε βασανιζει αλλα αρχιζω να μη λυπαμαι για οτι σου συμβαινει. Πολλους ανθρωπους η δυσκολια τους κανει πιο ευαισθητους στις δυσκολιες των αλλων, τους κανει να σεβονται τις δυσκολιες των αλλων...αρα να σου πω κατι, μαλλον απλα εισαι κακομαθημενος...δεν εξηγειται αλλιως...δεν ξερω.
Τεσπα δεν θα συμμετασχω αλλο στη συζητηση γιατι δεν ειναι ωραιο να πεφτουν πανω σου καμποσα ατομα μαζι, εισαι που εισαι θολωμενος, σιγα μην ανοιξουν ετσι τα ματια σου.
αααααααααχ τι θα γινει με σας!!δεν θα σταματησετε ποτε... :*
Πάντως πολύ καλύτερο το Σαββατόβραδο εδώ στο φόρουμ παρά έξω σε κανένα μέρος γεμάτο κόσμο που απλά θέλησε να βγει επειδή είναι Σάββατο..αυτό που μ αρέσει ιδιαιτέρως είναι ότι βλέπω ότι είμαστε αγωνιστές. Ευχαριστώ παιδιά, πετάχτηκα τώρα βέβαια... αλλά ο τίτλος λέει τι σκεφτόμαστε οπότε...πολλά θέματα εδώ μέσα μου δίνουν δύναμη!!!
http://www.zougla.gr/politismos/arti...al-ev-zin-2016
Το δημοσιευω , προς πιθανους ενδιαφερομενους Αθηναιους , εκθεση/φεστιβαλ ' ΕΥ ΖΗΝ ' , μονον σημερα , στο Γκαζι ......
Έχεις σκεφτεί ότι ο τρόπος που μπορεί να γράψω μερικές φορές,μπορεί να είναι η άμυνα μου απέναντι σε σχόλια μερικών;Ότι μπορεί να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου,εστω και με λάθος τρόπο,όταν κάποιοι εδώ θελουν να με αποτρέψουν από αυτό που θέλω;
Κανεις μας δεν είναι άγιος εδώ μέσα.
http://www.livepedia.gr/images/thumb...F%84%CE%B1.jpg
Σκέφτομαι αυτό το συμπαθέστατο πτηνό...
Όχι ψημένο κι ας είναι ώρα φαγητού...
εκτος απο την ελειψη ενσυναισθησης ελειψης ενοχων και αρσης αναστολων εδω και μερικα χρονια ταλαιπωρουμαι με παραληρηματα σε μεγαλο βαθμο πριν ξεκινησω την αγωγη για 3η φορα ειχα 7-8 παραληρηματα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι προς το τελος πριν ξεκινησω την αγωγη μου συνεβαινε το εξης πολυ συχνα εβλεπα στα προσωπα αγνωστων φατσες γνωστων μου καθαρα και πηγαινα να τους χαιρετησω και οταν εφτανα πολυ κοντα αλλαζε το πλανο...αυτο ειναι ψευδαισθηση η τιποτα;
@kavkaz
η οπτικη αλοιωση πραγματων κλπ λεγεται παραισθηση.
μηπως εφταιγε η χρηση ουσιων πριν παρεις αγωγη? (διαβασα τωρα καπου που ελεγε οτι η χρονια χρηση δημιουργει παραισθησεις)
μετα την εναρξη της αγωγης σου ξανασυνεβη αυτο?παιρνεις αντιψυχωτικο?
έχω εδώ και μέρες που έχω κολλήσει με ένα παιχνίδι στο κινητό και αισθάνομαι μια έλξη συνέχεια να κοιτάω μια οθόνη είτε του κινητού είτε του υπολογιστή είτε της τηλεόρασης..
το κακό είναι πως νιώθω πως έχει χειροτερέψει η κατάσταση της υγείας των ματιών μου δλδ αν δεν κοιτάω σε μια οθόνη και κοιτάω πχ το περιβάλλον γύρω μου,αλληθωρίζω!!και γίνεται συνέχεια αυτό..κάθε φορά που πάω να κοιτάξω έξω απ΄την οθόνη αλληθωρίζω..
τώρα μάλλον μου έχει ανέβει ο αστιγματισμός μπορεί και η μυωπία..
αλλά δε θέλω να πάω πάλι να αλλάξω τους βαθμούς στους φακούς γιατί όσο αυξάνονται οι βαθμοί τόσο συνηθίζει το μάτι να τεμπελιάζει και δε σταματάνε ποτέ να αυξάνονται οι βαθμοί..
δλδ είμαι τόσο χρονών και ακόμα μου ανεβαίνει η μυωπία??(18 είμαι)
για να το ξανα πω τις ουσιες τις εχω κοψει εδω και ενα χρονο και παραπανω και δεν επερνα ψυχεδελικα οπιοειδη επερνα αυτα ολα που ειπα συνεβησαν μεχρι πριν απο λιγο καιρο ημουν καθαρος δηλαδη και με ολα αυτα τα ψυχωτικα ταλαιπωρουμαι 3-4χρονια...ναι πεενω ρισπερνταλ 3mg αλλα εχω κοψει την αγωγη 2φορες με τις υποτροπες τη μια χειροτερη απτην αλλη
C.C ναι πρέπει να πάω σε οφθαλμίατρο απλά δε θέλω πάλι να αλλάξω τους βαθμούς..
γιατί όσο αλλάζω βαθμούς τόσο μεγαλώνει η μυωπία και ο αστιγματισμός..
εν τω μεταξύ δεν είμαι 18 χαχαα κατά λάθος το'γραψα φαίνεται..28 είμαι..