ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 655
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 655 of 1380 FirstFirst ... 1555556056456536546556566576657057551155 ... LastLast
Results 9,811 to 9,825 of 20693
    Senior Member
    constantly curyus εισαι εδω;

Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    constantly curyus εισαι εδω;
    τσεκαρε τα notifications πανω καβ
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Γουαι δυστυχώς κάποτε θα σε τιμωρήσει το μυαλό σου και απλά δε θα έχεις κανένα για βοήθεια γιατί τώρα την ξοδεύεις αλόγιστα δεν έπρεπε να είσαι εδώ στο είπα εσύ απλά θες να κάνεις σαματά είσαι αμυαλος και κουράζεις γιατί δεν προχωράς ασχολήθηκε όλο το φόρουμ μαζί σου και συ αντί να βάλεις μυαλό δείχνεις το επίπεδο σου συγχαρητήρια τα κάνεις σκατα δεν είσαι κακός δεν είσαι μαλακισμενο είσαι σκατομυαλος είναι το χειρότερο πρόβλημα που μπορείς να έχεις δεν κάνεις ούτε για δουλειά ούτε για σχέση καλή επιτυχία στις συνεδρίες αλλά σε τιμωρεί το μυαλό σου φιλικά σου λέω μην το ακούς
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Γουαι δυστυχώς κάποτε θα σε τιμωρήσει το μυαλό σου και απλά δε θα έχεις κανένα για βοήθεια γιατί τώρα την ξοδεύεις αλόγιστα δεν έπρεπε να είσαι εδώ στο είπα εσύ απλά θες να κάνεις σαματά είσαι αμυαλος και κουράζεις γιατί δεν προχωράς ασχολήθηκε όλο το φόρουμ μαζί σου και συ αντί να βάλεις μυαλό δείχνεις το επίπεδο σου συγχαρητήρια τα κάνεις σκατα δεν είσαι κακός δεν είσαι μαλακισμενο είσαι σκατομυαλος είναι το χειρότερο πρόβλημα που μπορείς να έχεις δεν κάνεις ούτε για δουλειά ούτε για σχέση καλή επιτυχία στις συνεδρίες αλλά σε τιμωρεί το μυαλό σου φιλικά σου λέω μην το ακούς
    Ασχολείσαι ακόμη μαζί μου......

Senior Member
    Απλά με προσβάλλεις συνέχεια δεν ξέρω αν το κατάλαβες
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Απλά με προσβάλλεις συνέχεια δεν ξέρω αν το κατάλαβες
    Ενώ εσύ μου μιλούσες εξ αρχής όμορφα και ευγενικά....

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ενώ εσύ μου μιλούσες εξ αρχής όμορφα και ευγενικά....
    Σορυ αλλα εξαρχης μια χαρα σου μιλαει ο elis...εσυ ειχες αρχισει τα δεν μιλαω σε τρελους και να τον λες ελισαβετ και να ειρωνευεσαι και τις προσβολες...εισαι επιοικως απαραδεκτος. Αυτος ο ρατσισμος που βγαζεις (σε ψυχικες ασθενειες, εμφανιση, βαρος, οτιδηποτε) δεν θα σου βγαινει σε καλο ποτε να το ξερεις. Ευχομαι να μπουν σιγα σιγα καποια πραγματα μεσα σου σε σειρα οταν προχωρησουν οι συνεδριες με τη ψυχοθεραπευτρια σου αν και νομιζω ειναι απλα ο χαρακτηρας σου...τεσπα, αυτα θα πω μονο και την κανω. Μη μπεις στο κοπο να μου απαντησεις καν. Καλη συνεχεια καλο βραδυ καλη τυχη.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Σορυ αλλα εξαρχης μια χαρα σου μιλαει ο elis...εσυ ειχες αρχισει τα δεν μιλαω σε τρελους και να τον λες ελισαβετ και να ειρωνευεσαι και τις προσβολες...εισαι επιοικως απαραδεκτος. Αυτος ο ρατσισμος που βγαζεις (σε ψυχικες ασθενειες, εμφανιση, βαρος, οτιδηποτε) δεν θα σου βγαινει σε καλο ποτε να το ξερεις. Ευχομαι να μπουν σιγα σιγα καποια πραγματα μεσα σου σε σειρα οταν προχωρησουν οι συνεδριες με τη ψυχοθεραπευτρια σου αν και νομιζω ειναι απλα ο χαρακτηρας σου...τεσπα, αυτα θα πω μονο και την κανω. Μη μπεις στο κοπο να μου απαντησεις καν. Καλη συνεχεια καλο βραδυ καλη τυχη.
    Πολύ καλά μου μιλά πάντα,όπως εδώ......

Κάποιος έφαγε τηγανιά στο κεφάλι όταν ήταν μικρός γενικά το ατύχημα τον επηρέασε πολύ και δε μπορεί να σκεφτεί πλέον πάλι καλά που μπορεί και διαβάζει εγώ προτείνω να αλλάξει νικ και να λέγεται αξ από το αξιντεντ

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την Διαχείριση για Παραβίαση των όρων χρήσης καλής λειτουργίας κοινότητας
    Last edited by vasia05; 27-06-2016 at 10:15.
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την Διαχείριση για Παραβίαση των όρων χρήσης καλής λειτουργίας κοινότητας
    Πολύ μίσος,ε?
    Ενώ μερικοί είστε άγιοι...
    Last edited by vasia05; 27-06-2016 at 10:16.

Senior Member
    Για το δευτερο οποιος εχει την μυγα μυγιαζετε
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Μετα απο οσα του ελεγες εσυ και δεν μιλουσε και λιγα σου ειπε. Ασε μας ρε why...χιλιες φορες περισσοτερο μυαλο απο εσενα εχει.
    Εγω το ευχαριστηθηκα που μια φορα ειπε και κατι, καιρος ηταν γιατι δεν αντεχα αλλο το να λες μαλακιες και να μη μιλαει. Γιατι αν ειχες μια σταλα μυαλο θα εβλεπες πως σου λεει λογικα πραγματα. Αλλα οχι...εσυ κρινεις και κατακρινεις σα δικαστης τους φορεις της εκαστοτε πληροφοριας για να την αξιολογησεις αντι να την αξιολογησεις αμεσα. Δεν σε τιμα αυτη η τακτικη.
    Και η ηλικια σου δεν σε δικαιολογει οπως υποστηριζουν καποιοι κατα καιρους. Δεν ξερω ποιες ειναι οι συνθηκες που σε οδηγουν να φερεσαι ετσι και τι σε βασανιζει αλλα αρχιζω να μη λυπαμαι για οτι σου συμβαινει. Πολλους ανθρωπους η δυσκολια τους κανει πιο ευαισθητους στις δυσκολιες των αλλων, τους κανει να σεβονται τις δυσκολιες των αλλων...αρα να σου πω κατι, μαλλον απλα εισαι κακομαθημενος...δεν εξηγειται αλλιως...δεν ξερω.
    Τεσπα δεν θα συμμετασχω αλλο στη συζητηση γιατι δεν ειναι ωραιο να πεφτουν πανω σου καμποσα ατομα μαζι, εισαι που εισαι θολωμενος, σιγα μην ανοιξουν ετσι τα ματια σου.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Μετα απο οσα του ελεγες εσυ και δεν μιλουσε και λιγα σου ειπε. Ασε μας ρε why...χιλιες φορες περισσοτερο μυαλο απο εσενα εχει.
    Εγω το ευχαριστηθηκα που μια φορα ειπε και κατι, καιρος ηταν γιατι δεν αντεχα αλλο το να λες μαλακιες και να μη μιλαει. Γιατι αν ειχες μια σταλα μυαλο θα εβλεπες πως σου λεει λογικα πραγματα. Αλλα οχι...εσυ κρινεις και κατακρινεις σα δικαστης τους φορεις της εκαστοτε πληροφοριας για να την αξιολογησεις αντι να την αξιολογησεις αμεσα. Δεν σε τιμα αυτη η τακτικη.
    Και η ηλικια σου δεν σε δικαιολογει οπως υποστηριζουν καποιοι κατα καιρους. Δεν ξερω ποιες ειναι οι συνθηκες που σε οδηγουν να φερεσαι ετσι και τι σε βασανιζει αλλα αρχιζω να μη λυπαμαι για οτι σου συμβαινει. Πολλους ανθρωπους η δυσκολια τους κανει πιο ευαισθητους στις δυσκολιες των αλλων, τους κανει να σεβονται τις δυσκολιες των αλλων...αρα να σου πω κατι, μαλλον απλα εισαι κακομαθημενος...δεν εξηγειται αλλιως...δεν ξερω.
    Τεσπα δεν θα συμμετασχω αλλο στη συζητηση γιατι δεν ειναι ωραιο να πεφτουν πανω σου καμποσα ατομα μαζι, εισαι που εισαι θολωμενος, σιγα μην ανοιξουν ετσι τα ματια σου.
    Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.
    Δεν σου κρατώ κακία.

Senior Member
    αααααααααχ τι θα γινει με σας!!δεν θα σταματησετε ποτε... :*

Member
    Πάντως πολύ καλύτερο το Σαββατόβραδο εδώ στο φόρουμ παρά έξω σε κανένα μέρος γεμάτο κόσμο που απλά θέλησε να βγει επειδή είναι Σάββατο..αυτό που μ αρέσει ιδιαιτέρως είναι ότι βλέπω ότι είμαστε αγωνιστές. Ευχαριστώ παιδιά, πετάχτηκα τώρα βέβαια... αλλά ο τίτλος λέει τι σκεφτόμαστε οπότε...πολλά θέματα εδώ μέσα μου δίνουν δύναμη!!!