Πάλι μαλακιες είδατε μου φαίνεται θα αρχίσω να τα λέω άλλαξαν όλοι το παρελθόν τουσ με χάπια ρωτήστε τον καμμένο τον υπουργό που ήθελε ο τσιπρας να το παίξει παράδοση
Printable View
Πάλι μαλακιες είδατε μου φαίνεται θα αρχίσω να τα λέω άλλαξαν όλοι το παρελθόν τουσ με χάπια ρωτήστε τον καμμένο τον υπουργό που ήθελε ο τσιπρας να το παίξει παράδοση
Αυτή η δουλειά έγινε για να μην πάω φυλακή να ξέρετε κι ήταν χειρότερα από ότι άμα πήγαινα
Η δουλειά είναι ωσ εξής 10 επί τσιγάρα 10 επί καφέδες 100 κινήσεις σε μια και τρέξιμο η περπάτημα η βάρη η δουλειά κάθε μέρα για 24 ώρες και μου δίνουν κ κάτι χάπια ούτε ξέρω τι είναι η δουλειά γίνεται από το 90 κι είναι χάλια να ξέρετε
Κι αν νομίζετε ότι είναι καλά που να δείτε όταν τσεκάρουν τι γίνεται η τεχνολογία το κάνει να γίνεται κι είναι σα να μη γίνεται εγώ δεν έχω εχθρούς να ξέρετε αν νομίζετε ότι είναι καλά δοκιμάστε να περπατήσετε πάνω από μισή ώρα να δείτε τι παθαίνετε όσες με κάνατε καφέ ζητήστε από το νοσοκομείο να πληρωθειτε δεν κάνω καθόλου πλάκα
Πληρωθειτε και μετά πάτε όπου θέτε καλά να είστε κ κάντε ότι θέτε
Το κακό είναι πως τους στηρίζει η Αμερική και γενικά όλες οι χώρες. Λένε πως οι άλλοι είναι τρομοκράτες ενώ οι Εβραίοι σκοτώνουν χιλιάδες. Εδώ πέρασαν με νόμο για το ολοκαύτωμα των 6 εκατομμυρίων νεκρών μέσα σε μια δεκαετία πολέμου λες και δεν πέθαναν άλλοι μόνο αυτοί ήταν στόχος. Ο πόλεμος είναι θρησκευτικός σε μεγάλο βαθμό αλλά θέλουν να μην έχουν δυνατούς γείτονες αν τους αφήσουν τώρα σε λίγα χρόνια θα γίνουν υπερδύναμη.
Όποια μουσουλμανική χώρα έχει ισχυρό ηγέτη και μπορεί να αναπτυχθεί την διαλύουν!
Το ίδιο έγινε και με την δικιά μας περιοχή για εκατοντάδες χρόνια ήταν μουσουλμανική αυτοκρατορία και ξεσήκωσαν μερικούς αγράμματους χριστιανούς για να την διαλύσουν. Μπορεί τα ελληνικά παραμύθια να γράφουν για ελληνική επανάσταση και ήρωες όμως από άλλους οργανώθηκε και επέβαλαν τον χριστιανισμό. Οι Έλληνες είχαν δικούς τους θεούς και όχι μια φτιαγμένη θρησκεία στα εβραϊκά πρότυπα.