Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 249
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 249 of 375 FirstFirst ... 149199239247248249250251259299349 ... LastLast
Results 3,721 to 3,735 of 5614
    Senior Member
    Πάλι μαλακιες είδατε μου φαίνεται θα αρχίσω να τα λέω άλλαξαν όλοι το παρελθόν τουσ με χάπια ρωτήστε τον καμμένο τον υπουργό που ήθελε ο τσιπρας να το παίξει παράδοση

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Φινλανδία θα παω εγω.
    Mπορεί να εμπλακεί στον πόλεμο γιατί είναι Ευρώπη. Γι' αυτό λέω εξωτικά μέρη. Στην Ευρώπη σε καμία χώρα δεν είσαι ασφαλής.

Senior Member
    Αυτή η δουλειά έγινε για να μην πάω φυλακή να ξέρετε κι ήταν χειρότερα από ότι άμα πήγαινα

Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Mπορεί να εμπλακεί στον πόλεμο γιατί είναι Ευρώπη. Γι' αυτό λέω εξωτικά μέρη. Στην Ευρώπη σε καμία χώρα δεν είσαι ασφαλής.
    Ειναι τόσο αραιοκατοικημένη που δεν νομίζω να τεθεί ζήτημα ασφάλειας. Στα βουνά και στους πάγους τι επίθεση να κανουν. Όταν λεω Φινλανδία, δεν εννοώ στον πολιτισμό, εννοώ σε καλύβα

Senior Member
    Η δουλειά είναι ωσ εξής 10 επί τσιγάρα 10 επί καφέδες 100 κινήσεις σε μια και τρέξιμο η περπάτημα η βάρη η δουλειά κάθε μέρα για 24 ώρες και μου δίνουν κ κάτι χάπια ούτε ξέρω τι είναι η δουλειά γίνεται από το 90 κι είναι χάλια να ξέρετε

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Η δουλειά είναι ωσ εξής 10 επί τσιγάρα 10 επί καφέδες 100 κινήσεις σε μια και τρέξιμο η περπάτημα η βάρη η δουλειά κάθε μέρα για 24 ώρες και μου δίνουν κ κάτι χάπια ούτε ξέρω τι είναι η δουλειά γίνεται από το 90 κι είναι χάλια να ξέρετε
    Ελις θα έρθεις μαζί μας Χαβάη;
    Η Σπουργίτι δεν μας θέλει.. Θελει Ευρώπη.

Senior Member
    Κι αν νομίζετε ότι είναι καλά που να δείτε όταν τσεκάρουν τι γίνεται η τεχνολογία το κάνει να γίνεται κι είναι σα να μη γίνεται εγώ δεν έχω εχθρούς να ξέρετε αν νομίζετε ότι είναι καλά δοκιμάστε να περπατήσετε πάνω από μισή ώρα να δείτε τι παθαίνετε όσες με κάνατε καφέ ζητήστε από το νοσοκομείο να πληρωθειτε δεν κάνω καθόλου πλάκα

Senior Member
    Πληρωθειτε και μετά πάτε όπου θέτε καλά να είστε κ κάντε ότι θέτε

Senior Member
    Πληρωθειτε και μετά πάτε όπου θέτε καλά να είστε κ κάντε ότι θέτε
    Ε θα ρθεις και εσύ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Ειναι τόσο αραιοκατοικημένη που δεν νομίζω να τεθεί ζήτημα ασφάλειας. Στα βουνά και στους πάγους τι επίθεση να κανουν. Όταν λεω Φινλανδία, δεν εννοώ στον πολιτισμό, εννοώ σε καλύβα
    Μα θα κακοπερνάς εκεί. Έλα μαζί μας Τζαμάικα! Και όλοι οι άμαχοι εκεί να πάνε! Να κάτσουν να σκοτωθούν μόνοι τους οι στρατοκ....λοι.

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ελις θα έρθεις μαζί μας Χαβάη;
    Η Σπουργίτι δεν μας θέλει.. Θελει Ευρώπη.
    Ναι αλλά εγώ θα έχω βόρειο σέλας! Ζήλεια ψώρα

Μα θα κακοπερνάς εκεί. Έλα μαζί μας Τζαμάικα! Και όλοι οι άμαχοι εκεί να πάνε! Να κάτσουν να σκοτωθούν μόνοι τους.
    Πολύ ήλιο ρε παιδί μου εκει, δεν ξερω θα το σκεφτώ

Senior Member
    Σκέφτομαι τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει το Ισραήλ και πως θα μας βάλει στο Γ" Παγκόσμιο Πόλεμο με τα χρόνια με το έτσι θέλω η σκατοχώρα. Και όταν λέω σκατοχώρα εννοώ ότι είναι μικρή όχι για τίποτε άλλο. Μικρή στο μάτι, μεγάλη στις βλέψεις και δεν ξέρω τι έχει να κερδίσει έκτος από τα εδάφη της Γάζας και της Δυτικής όχθης. Λες και αυτά της λείπουν τόσο πολύ. Όσο το σκέφτομαι η γνώμη μου είναι πως ρατσιστικά είναι τα κίνητρα εναντίον των μουσουλμάνων όπως έχω διαβάσει στην ιστορία και όχι τόσο εδαφικά.
    Το κακό είναι πως τους στηρίζει η Αμερική και γενικά όλες οι χώρες. Λένε πως οι άλλοι είναι τρομοκράτες ενώ οι Εβραίοι σκοτώνουν χιλιάδες. Εδώ πέρασαν με νόμο για το ολοκαύτωμα των 6 εκατομμυρίων νεκρών μέσα σε μια δεκαετία πολέμου λες και δεν πέθαναν άλλοι μόνο αυτοί ήταν στόχος. Ο πόλεμος είναι θρησκευτικός σε μεγάλο βαθμό αλλά θέλουν να μην έχουν δυνατούς γείτονες αν τους αφήσουν τώρα σε λίγα χρόνια θα γίνουν υπερδύναμη.
    Όποια μουσουλμανική χώρα έχει ισχυρό ηγέτη και μπορεί να αναπτυχθεί την διαλύουν!
    Το ίδιο έγινε και με την δικιά μας περιοχή για εκατοντάδες χρόνια ήταν μουσουλμανική αυτοκρατορία και ξεσήκωσαν μερικούς αγράμματους χριστιανούς για να την διαλύσουν. Μπορεί τα ελληνικά παραμύθια να γράφουν για ελληνική επανάσταση και ήρωες όμως από άλλους οργανώθηκε και επέβαλαν τον χριστιανισμό. Οι Έλληνες είχαν δικούς τους θεούς και όχι μια φτιαγμένη θρησκεία στα εβραϊκά πρότυπα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Το κακό είναι πως τους στηρίζει η Αμερική και γενικά όλες οι χώρες. Λένε πως οι άλλοι είναι τρομοκράτες ενώ οι Εβραίοι σκοτώνουν χιλιάδες. Εδώ πέρασαν με νόμο για το ολοκαύτωμα των 6 εκατομμυρίων νεκρών μέσα σε μια δεκαετία πολέμου λες και δεν πέθαναν άλλοι μόνο αυτοί ήταν στόχος. Ο πόλεμος είναι θρησκευτικός σε μεγάλο βαθμό αλλά θέλουν να μην έχουν δυνατούς γείτονες αν τους αφήσουν τώρα σε λίγα χρόνια θα γίνουν υπερδύναμη.
    Όποια μουσουλμανική χώρα έχει ισχυρό ηγέτη και μπορεί να αναπτυχθεί την διαλύουν!
    Το ίδιο έγινε και με την δικιά μας περιοχή για εκατοντάδες χρόνια ήταν μουσουλμανική αυτοκρατορία και ξεσήκωσαν μερικούς αγράμματους χριστιανούς για να την διαλύσουν. Μπορεί τα ελληνικά παραμύθια να γράφουν για ελληνική επανάσταση και ήρωες όμως από άλλους οργανώθηκε και επέβαλαν τον χριστιανισμό. Οι Έλληνες είχαν δικούς τους θεούς και όχι μια φτιαγμένη θρησκεία στα εβραϊκά πρότυπα.
    Λες δηλαδή ότι στην επανάσταση είχε εμπλοκή και το Ισραήλ; Αυτό δεν το έχω διαβάσει ποτέ και πουθενά. Αν και ίσως όντως ναι να την σύμφερε να μην είναι η Ελλάδα μουσουλμανική χώρα. Ώραια σκέψη, διαφορετική δεν την έχω ξανά ακούσει.

Senior Member
    μου είπαν ότι μου είχε δώσει ναρκωτικά ένα γυφτάκι θυμάμαι και την Φανή από το νηπιαγωγείο κάτι άλλο δε θυμάμαι
    Ξέχνα ρε Ελις την Φανή χαχα!
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa