Originally Posted by
Κύκνος
Ενδιαφέρον, πού το βρίσκουμε αυτό το εγχειρίδιο; Πάντως τον άλλον αγγλικό όρο που είπες πρώτη φορά τον ακούω και μου θυμίζει engineeiring σαν άκουσμα, δεν ξέρω γιατί...ναι, όντως έχω ελάχιστη ανοχή σ' αυτά που φοβάμαι, αυτό είναι αλήθεια αλλά το άλλο που λες δεν είναι ακριβώς έτσι γιατί όπως το περιγράφεις είναι σαν να μιλάς για ένα παιδί που ζητάει την καραμέλα που δεν του δίνουν και δεν είναι έτσι...ξέρεις όμως κάτι; Αν νιώσω ότι αυτή η βάση δεν είναι πλέον ασφαλής, φεύγω από μόνη μου για κάπου που θα είμαι ασφαλής...νομίζω ότι αυτό έρχεται σε αντίθεση με όσα λες, όχι; Όσο για το άλλο που λες δυστυχώς δεν μπορώ να πω τι έχω και τι δεν έχω με την παρούσα κατάσταση αν εννοείς τι εννοώ...δεν θέλω να αναφερθώ περισσότερο από διακριτικότητα...όσον αφορά το αν θέλω να αλλάξω, ναι για σένα φυσικά και no probs κι αυτό είναι και το λογικό αλλά για μένα ξέρεις είναι μεγάλο πρόβλημα αλλά οι απέξω τα βλέπετε όλα τόσο μα τόσο εύκολα...μακάρι να ήταν όντως έτσι...δεν είναι τυχαία η παροιμία "έξω απ΄το χορό πολλά τραγούδια λένε"...όσο για τα ξεσπάσματα είναι κατά του εαυτού μου ή στη χειρότερη περίπτωση άψυχων αντικειμένων οπότε δεν βλάπτουν κανέναν άλλον...