Originally Posted by
Tomhet
Αναγκάζομαι να διαφωνήσω σε όλα! :P
Έχω και αμφιβολίες για το αν κατάλαβα το παράδειγμα σου...εγώ αναφερόμουν στα πράγματα τα οποία είναι διατεθιμένη να κάνει μια γυναίκα για να τραβήξει το ενδιαφέρον κάποιου. Να τον φλερτάρει αν θες. Να τον διεκδικήσει. Σε βλέπει βρε αδερφέ κάποια (υποθέτω πως είσαι άντρας) και της αρέσεις....πως θα σε προσεγγίσει? ΑΑΑν σε προσεγγίσει....
Γιατί μπορώ να αναφέρω άπειρα παραδείγματα αντρών απο το να σκαρφίζονται τυχαίες συναντήσεις, να ψάχνουν έξυπνες ατάκες, να στήνουν ολόκληρες πλεκτάνες, να κάνουν καντάδες, να δίνουν δώρα, να γράφουν ποιήματα, τραγούδια, να τα τραγουδάνε, να επιμένουν με όλα αυτά, να, να, να...Αλλά τα έχω μόνο για άντρες αυτά τα παραδείγματα?
Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω δυναμική μια γυναίκα που θα κάθεται απο μακρια να χαμογελάει και αυτό είναι όλο....και όταν μάλιστα θα την πλησιάσεις με όοοολα αυτά που ανέφερα πιο πάνω η απάντηση της (αν οντως ενδιαφερεται και εκεινη) να είναι λιγότερο "δημιουργική".
Για να το πω ώμα, όταν ο άντρας σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας έχει κάνει του κόσμου τα καραγκιοζιλίκια για να τραβήξει το ενδιαφέρον της εκάστοτε γυναίκας αλλά δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα παραδείγματα διεκδίκησης απο πλευράς των γυναικών, όχι δεν μπορώ να τις χαρακτηρίσω δυναμικές σε αυτόν τον τομέα. Δεν είναι κακία αυτό που λέω, ούτε δείχνει μισογυνισμό κλπ όπως σίγουρα θα φαντάζονται κάποιοι αλλιώς μάλλον θα είχα ήδη βγάλει τον εαυτό μου έξω απο όλους αυτους τους "καραγκιόζηδες" πιο πανω.
Απλά στον τομέα αυτό δεν υπάρχει δυναμισμός, ούτε διεκδίκηση και ούτε υπάρχει κανένα ίχνος λογικής να λένε γενικά πως "οι αντρες δεν κυνηγουν".
Τώρα για το αν είναι ευαλωτες κλπκλπ όταν είναι ερωτευμένες...δυστυχώς για σένα δουλευω καλά μόνο με παραδείγματα και πιστεύω μόνο οτι βλεπω. Οπότε όχι δε θα μπορούσα να το πιστέψω αυτό. Υπάρχουν παραδείγματα αν θες ακραίων περιπτώσεων που έχουν δωθεί ολοκληρωτικά και ενδεχομένως έχουν "καταστραφεί" απο την αφοσίωση τους. Και δεν είναι γυναίκες...είναι άνθρωποι...άντρες και γυναίκες.
Δυστυχώς θεωρώ πως ο "δυναμισμός" τις περισσότερες φορές μπερδεύεται με τον εγωισμό και το "ψώνισμα".
Αν είναι δηλαδή να πιστέψω πως όλοι αυτοί που βλέπω να λένε "δεν τον/την χρειάζομαι, αξίζω καλύτερα απο αυτον/αυτην, υπάρχουν και άλλα ψάρια στη θάλασσα" κλπκλπ λες και είναι τρόπαιο ο εαυτός τους....συγγνώμη αλλά δεν είναι αυτό δυναμισμός. Άσχετο θα μου πεις όλο αυτό...δεν το θεωρώ άσχετο γιατί οι αυτοί που θα πουν τις παραπάνω ατάκες είναι οι ίδιοι που σίγουρα θα μιλήσουν για "δυναμισμό".