Γιατί οι άντρες ΔΕΝ επικοινωνούν μετά το πρώτο ραντεβού;;;; - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 53 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast
Results 331 to 345 of 781
    Senior Member
    Tί ενδιαφέρον θέμα...
    Όταν το πρωτοείδα, αναρωτήθηκα..... δεν είναι αυτονόητη η απάντηση? <δεν γουστάρουν> τόσο απλά!
    Το ίδιο δεν ισχύει και για εμάς? πόσες φορές δεν έχουμε πρωτοβγεί με κάποιον που φαίνεται καλός αλλά αποδεικνύεται @@@@@ στο ραντεβού και μετά εξαφανιζόμαστε?
    Τώρα πια δεν πιστεύω ούτε στα πολλά λεφτά ούτε στην εξαιρετική εμφάνιση... οι σχέσεις είναι θέμα χημείας και επικοινωνίας! έχεις χημεία με τον άλλο? προχωράς! κι ας είναι άνεργος? θα το παλαίψετε!
    όλα παλεύονται με μια καλή επικοινωνία, πιστεύω.
    Το δικό μου ερώτημα είναι το εξής: γιατί οι άντρες είναι τόσο κλειδωμένοι όταν γνωρίζουν μια κοπέλα που γουστάρουν? γιατί δεν κάνουν ένα βήμα? δεν λέω σαν πέφτουλες και λιγούρηδες αλλά με διάκριση...Είναι τόσο εγωιστές τελικά που δεν θέλουν να αναλαμβάνουν ευθύνες?

Senior Member
    Για τον ίδιο λόγο που οι γυναίκες θέλουν να είναι δυναμικές αλλά περιμένουν απο τον άντρα να κάνει αυτό που λες.
    Δε θα το πάω σε άκρα του στυλ "είναι ψωνισμένες" κλπ....νομίζω το κράτησα σε μια πολύ λογική δικαιολογία.
    Είναι παράλογο να ζητάς το στερεότυπο του άντρα κυνηγου αλλά να θες παράλληλα το μη-στερεότυπο της γυναίκας και να την θες δυναμική.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Για τον ίδιο λόγο που οι γυναίκες θέλουν να είναι δυναμικές αλλά περιμένουν απο τον άντρα να κάνει αυτό που λες.
    Δε θα το πάω σε άκρα του στυλ "είναι ψωνισμένες" κλπ....νομίζω το κράτησα σε μια πολύ λογική δικαιολογία.
    Είναι παράλογο να ζητάς το στερεότυπο του άντρα κυνηγου αλλά να θες παράλληλα το μη-στερεότυπο της γυναίκας και να την θες δυναμική.
    Noμίζω χτύπησες κόκκινο.... μπορείς να το αναπτύξεις λίγο?

Λένα μέχρι τις 2 τελευταίες γραμμές συμφωνούσα 1000% μαζί σου. 23 σελίδες είναι πολλές για αναλωθούμε σε ακόμα περισσότερες γενικότητες όπως αυτό που περιγράφεις στο τέλος. Για μένα όλα τα πράγματα είναι δυναμικά και ακόμα και τέτοιες συχνές συμπεριφορές έχουν να κάνουν και με το τι σου βγάζει ο άλλος, όπως λες και εσύ. Δεν είναι μαθηματικά οι σχέσεις, να βρούμε τη λύση με συνεπαγωγές...

Επίσης πως είσαι τόσο σίγουρη, όντας κορίτσι ότι όντως γουστάρουν και είναι κλειδωμένοι? Αυτή ίσως είναι η απάντηση που δίνεις στον εαυτό σου ή στις φίλες σου, για να δικαιολογήσεις τυχόν απραξία του άλλου...ΜΠορεί ακόμα και να μην είναι σίγουροι...

Senior Member
    Δεν χρειάζεται ανάπτυξη! :P
    Νομίζω όλες οι φίλες σου θα πουν "οι αντρες δεν κυνηγουν, οι αντρες τα θελουν ολα ετοιμα, οι αντρες ειναι κοτες, οι αντρες το ενα το αλλο" κλπ...
    Και επίσης θα πουν οτι "οι γυναικες ειναι πλεον ανεξαρτητες, δυναμικες" κλπκλπ.
    Πως ακριβώς είναι δυναμικες οταν περιμένουν απο τον άντρα να ειναι κυνηγος? γιατι δεν κυνηγουν οι ίδιες? Να εχουν τοτε καθε δικαιωμα να λενε οτι και ειναι δυναμικες ΚΑΙ να εχουν αποδεικτικα για το οτι οι αντρες δεν κυνηγουν.
    Προσωπικά δεν έχω ακούσει ποτέ μα ποτέ καμία ιστορία γυναίκας που να έχει κάνει κάτι ιδιαίτερο για κάποιον άντρα που της άρεσε. Ποτέ όμως....και όσες φορές κάνουν κουβέντα για κάτι τέτοιο πάντα, προτάσσουν τα στήθη τους, μεταφορικά και κυριολεκτικά για να διεκδικήσουν κάποιον καθως αποτελεί την πιο ευκολη λύση. Και μετά γκρινιάζουν και απο πάνω αν τις κακοχαρακτηρίσουν για αυτό.
    Γενικά μιλώντας κιόλας στην ιστορία, λογοτεχνία,κινηματογράφο κλπ υπάρχει το κλασικό πρότυπο άντρα που κάνει "τα παντα" για μια γυναίκα αλλά δεν υπάρχει πουθενα το αντίστοιχο της γυναίκας που κάνει "τα παντα" για έναν άντρα....Και για να μην φρικάρουν ορισμένες, εννοω τα πάντα στην διεκδικηση, στο φλερτ κλπ...
    Οπότε νομίζω οτι κάπως έτσι καταρρίπτονται και οι 2 μύθοι. Για το οτι οι αντρες δεν κυνηγουν και για το οτι οι γυναικες ειναι δυναμικες.
    Οι άντρες εξακολουθουν να ειναι αυτοι που κυνηγουν και οι γυναικες εξακολουθουν να ειναι αποδεκτες αυτου.

Banned
    Δεν χρειάζεται ανάπτυξη! :P
    Νομίζω όλες οι φίλες σου θα πουν "οι αντρες δεν κυνηγουν, οι αντρες τα θελουν ολα ετοιμα, οι αντρες ειναι κοτες, οι αντρες το ενα το αλλο" κλπ...
    Και επίσης θα πουν οτι "οι γυναικες ειναι πλεον ανεξαρτητες, δυναμικες" κλπκλπ.
    Πως ακριβώς είναι δυναμικες οταν περιμένουν απο τον άντρα να ειναι κυνηγος? γιατι δεν κυνηγουν οι ίδιες? Να εχουν τοτε καθε δικαιωμα να λενε οτι και ειναι δυναμικες ΚΑΙ να εχουν αποδεικτικα για το οτι οι αντρες δεν κυνηγουν.
    Προσωπικά δεν έχω ακούσει ποτέ μα ποτέ καμία ιστορία γυναίκας που να έχει κάνει κάτι ιδιαίτερο για κάποιον άντρα που της άρεσε. Ποτέ όμως....και όσες φορές κάνουν κουβέντα για κάτι τέτοιο πάντα, προτάσσουν τα στήθη τους, μεταφορικά και κυριολεκτικά για να διεκδικήσουν κάποιον καθως αποτελεί την πιο ευκολη λύση. Και μετά γκρινιάζουν και απο πάνω αν τις κακοχαρακτηρίσουν για αυτό.
    Γενικά μιλώντας κιόλας στην ιστορία, λογοτεχνία,κινηματογράφο κλπ υπάρχει το κλασικό πρότυπο άντρα που κάνει "τα παντα" για μια γυναίκα αλλά δεν υπάρχει πουθενα το αντίστοιχο της γυναίκας που κάνει "τα παντα" για έναν άντρα....Και για να μην φρικάρουν ορισμένες, εννοω τα πάντα στην διεκδικηση, στο φλερτ κλπ...
    Οπότε νομίζω οτι κάπως έτσι καταρρίπτονται και οι 2 μύθοι. Για το οτι οι αντρες δεν κυνηγουν και για το οτι οι γυναικες ειναι δυναμικες.
    Οι άντρες εξακολουθουν να ειναι αυτοι που κυνηγουν και οι γυναικες εξακολουθουν να ειναι αποδεκτες αυτου.
    Πρόσφατα είδα μία ταινία (επειδή ανέφερες τις τέχνες...) ...μια τούρκικη παραγωγή...στην οποία ο άντρας γούσταρε κι η γυναίκα γούσταρε..Το αποτέλεσμα όμως δεν ήταν χάπι εντ,παρόλο που δεν ξέχασε ο ενας τον άλλο.Αυτό που θέλω να σου πω με αφορμή την ταινία,είναι οτι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που προσπαθούν οι γυναίκες να κρατήσουν κοντά τον άντρα.Σε τέτοιες περιπτώσεις,νομίζω πως το ''τα παντα'' σε μία γυναίκα,έχει να κάνει καθαρά με την υπομονή....και γιατί αυτό?Γιατί πραγματικά ενδιαφέρεται....Οι άντρες όμως (από τη φύση μας...) εχουμε διαφορετικές αντιδρασεις και πολλες φορές εξωτερικεύουμε αλλιώς ή αλλα συναισθήματα....!!!Δεν ξέρω αν σε μπέρδεψα...Αν ναι θα σου το αναλύσω καλύτερα.Αν και νομίζω πως όχι,εξυπνος ανθρωπος είσαι....
    Με λίγα λόγια,πιστεύω πως ο άντρας θα έχει τον τελευταίο λόγο,όχι γιατι ξεχυλίζει τεστοστερόνη και δήθεν αντρίλα,αλλά γιατί πολύ απλά έχει διαφορετικές αντιδράσεις απο μία γυναίκα...είναι δεν είναι δυναμική η γυναίκα....
    Επίσης πιστεύω οτι ο δυναμισμός της γυναίκας (που το θεωρείς μύθο,για μένα δεν είναι...) δεν έχει να κανει με τον έρωτα.Αν μια γυναίκα ερωτευτεί πραγματικά,τότε είναι ευαλωτη από όποια μερια κι αν το δεις...Θεωρω δυναμική όσον αφορά τις ασχολίες της και την ζωή της γενικά,πλην τον έρωτα.Στον έρωτα τα δίνει ολα...Γι'αυτό είπα ότι καποια στιγμή οι γυναίκες θα κυβερνησουν τον κόσμο.Γιατί έχουν υπομονή,επιμονή και όρεξη για δουλειά....

Senior Member
    Αναγκάζομαι να διαφωνήσω σε όλα! :P
    Έχω και αμφιβολίες για το αν κατάλαβα το παράδειγμα σου...εγώ αναφερόμουν στα πράγματα τα οποία είναι διατεθιμένη να κάνει μια γυναίκα για να τραβήξει το ενδιαφέρον κάποιου. Να τον φλερτάρει αν θες. Να τον διεκδικήσει. Σε βλέπει βρε αδερφέ κάποια (υποθέτω πως είσαι άντρας) και της αρέσεις....πως θα σε προσεγγίσει? ΑΑΑν σε προσεγγίσει....
    Γιατί μπορώ να αναφέρω άπειρα παραδείγματα αντρών απο το να σκαρφίζονται τυχαίες συναντήσεις, να ψάχνουν έξυπνες ατάκες, να στήνουν ολόκληρες πλεκτάνες, να κάνουν καντάδες, να δίνουν δώρα, να γράφουν ποιήματα, τραγούδια, να τα τραγουδάνε, να επιμένουν με όλα αυτά, να, να, να...Αλλά τα έχω μόνο για άντρες αυτά τα παραδείγματα?
    Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω δυναμική μια γυναίκα που θα κάθεται απο μακρια να χαμογελάει και αυτό είναι όλο....και όταν μάλιστα θα την πλησιάσεις με όοοολα αυτά που ανέφερα πιο πάνω η απάντηση της (αν οντως ενδιαφερεται και εκεινη) να είναι λιγότερο "δημιουργική".
    Για να το πω ώμα, όταν ο άντρας σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας έχει κάνει του κόσμου τα καραγκιοζιλίκια για να τραβήξει το ενδιαφέρον της εκάστοτε γυναίκας αλλά δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα παραδείγματα διεκδίκησης απο πλευράς των γυναικών, όχι δεν μπορώ να τις χαρακτηρίσω δυναμικές σε αυτόν τον τομέα. Δεν είναι κακία αυτό που λέω, ούτε δείχνει μισογυνισμό κλπ όπως σίγουρα θα φαντάζονται κάποιοι αλλιώς μάλλον θα είχα ήδη βγάλει τον εαυτό μου έξω απο όλους αυτους τους "καραγκιόζηδες" πιο πανω.
    Απλά στον τομέα αυτό δεν υπάρχει δυναμισμός, ούτε διεκδίκηση και ούτε υπάρχει κανένα ίχνος λογικής να λένε γενικά πως "οι αντρες δεν κυνηγουν".

Τώρα για το αν είναι ευαλωτες κλπκλπ όταν είναι ερωτευμένες...δυστυχώς για σένα δουλευω καλά μόνο με παραδείγματα και πιστεύω μόνο οτι βλεπω. Οπότε όχι δε θα μπορούσα να το πιστέψω αυτό. Υπάρχουν παραδείγματα αν θες ακραίων περιπτώσεων που έχουν δωθεί ολοκληρωτικά και ενδεχομένως έχουν "καταστραφεί" απο την αφοσίωση τους. Και δεν είναι γυναίκες...είναι άνθρωποι...άντρες και γυναίκες.

Δυστυχώς θεωρώ πως ο "δυναμισμός" τις περισσότερες φορές μπερδεύεται με τον εγωισμό και το "ψώνισμα".
    Αν είναι δηλαδή να πιστέψω πως όλοι αυτοί που βλέπω να λένε "δεν τον/την χρειάζομαι, αξίζω καλύτερα απο αυτον/αυτην, υπάρχουν και άλλα ψάρια στη θάλασσα" κλπκλπ λες και είναι τρόπαιο ο εαυτός τους....συγγνώμη αλλά δεν είναι αυτό δυναμισμός. Άσχετο θα μου πεις όλο αυτό...δεν το θεωρώ άσχετο γιατί οι αυτοί που θα πουν τις παραπάνω ατάκες είναι οι ίδιοι που σίγουρα θα μιλήσουν για "δυναμισμό".

Banned
    Αναγκάζομαι να διαφωνήσω σε όλα! :P
    Έχω και αμφιβολίες για το αν κατάλαβα το παράδειγμα σου...εγώ αναφερόμουν στα πράγματα τα οποία είναι διατεθιμένη να κάνει μια γυναίκα για να τραβήξει το ενδιαφέρον κάποιου. Να τον φλερτάρει αν θες. Να τον διεκδικήσει. Σε βλέπει βρε αδερφέ κάποια (υποθέτω πως είσαι άντρας) και της αρέσεις....πως θα σε προσεγγίσει? ΑΑΑν σε προσεγγίσει....
    Γιατί μπορώ να αναφέρω άπειρα παραδείγματα αντρών απο το να σκαρφίζονται τυχαίες συναντήσεις, να ψάχνουν έξυπνες ατάκες, να στήνουν ολόκληρες πλεκτάνες, να κάνουν καντάδες, να δίνουν δώρα, να γράφουν ποιήματα, τραγούδια, να τα τραγουδάνε, να επιμένουν με όλα αυτά, να, να, να...Αλλά τα έχω μόνο για άντρες αυτά τα παραδείγματα?
    Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω δυναμική μια γυναίκα που θα κάθεται απο μακρια να χαμογελάει και αυτό είναι όλο....και όταν μάλιστα θα την πλησιάσεις με όοοολα αυτά που ανέφερα πιο πάνω η απάντηση της (αν οντως ενδιαφερεται και εκεινη) να είναι λιγότερο "δημιουργική".
    Για να το πω ώμα, όταν ο άντρας σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας έχει κάνει του κόσμου τα καραγκιοζιλίκια για να τραβήξει το ενδιαφέρον της εκάστοτε γυναίκας αλλά δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα παραδείγματα διεκδίκησης απο πλευράς των γυναικών, όχι δεν μπορώ να τις χαρακτηρίσω δυναμικές σε αυτόν τον τομέα. Δεν είναι κακία αυτό που λέω, ούτε δείχνει μισογυνισμό κλπ όπως σίγουρα θα φαντάζονται κάποιοι αλλιώς μάλλον θα είχα ήδη βγάλει τον εαυτό μου έξω απο όλους αυτους τους "καραγκιόζηδες" πιο πανω.
    Απλά στον τομέα αυτό δεν υπάρχει δυναμισμός, ούτε διεκδίκηση και ούτε υπάρχει κανένα ίχνος λογικής να λένε γενικά πως "οι αντρες δεν κυνηγουν".

Τώρα για το αν είναι ευαλωτες κλπκλπ όταν είναι ερωτευμένες...δυστυχώς για σένα δουλευω καλά μόνο με παραδείγματα και πιστεύω μόνο οτι βλεπω. Οπότε όχι δε θα μπορούσα να το πιστέψω αυτό. Υπάρχουν παραδείγματα αν θες ακραίων περιπτώσεων που έχουν δωθεί ολοκληρωτικά και ενδεχομένως έχουν "καταστραφεί" απο την αφοσίωση τους. Και δεν είναι γυναίκες...είναι άνθρωποι...άντρες και γυναίκες.

Δυστυχώς θεωρώ πως ο "δυναμισμός" τις περισσότερες φορές μπερδεύεται με τον εγωισμό και το "ψώνισμα".
    Αν είναι δηλαδή να πιστέψω πως όλοι αυτοί που βλέπω να λένε "δεν τον/την χρειάζομαι, αξίζω καλύτερα απο αυτον/αυτην, υπάρχουν και άλλα ψάρια στη θάλασσα" κλπκλπ λες και είναι τρόπαιο ο εαυτός τους....συγγνώμη αλλά δεν είναι αυτό δυναμισμός. Άσχετο θα μου πεις όλο αυτό...δεν το θεωρώ άσχετο γιατί οι αυτοί που θα πουν τις παραπάνω ατάκες είναι οι ίδιοι που σίγουρα θα μιλήσουν για "δυναμισμό".
    Ούτε μισογύνης είσαι,ούτε με πειράζει που διαφωνείς..αα και ναι αντρας δηλώνω τα τελευταία 27 χρόνια.Για το μέλλον δεν ξέρω :P .!!!Κατάλαβα ότι εννοείς το πριν ...κι εγώ το παω και στη διάρκεια ...!!!
    Όσον αφορά αυτά που είπες.....νομίζω έδωσες και μόνος σου την απάντηση...αυτα τα συμπαθητικά ''καραγκιοζιλίκια'' (ωραία για μένα..) είναι καθαρά των αντρών.Η γυναίκα θα κάνει άλλου είδους προσέγγιση.Ίσως πιο γλυκιά,ίσως πιο διακριτική...Αλλά πάλι γιατί βάζεις τον εγωισμό πάνω από το φλερτ και τον θεωρείς παρακλάδι του δυναμισμού?Μιλάμε για κάτι που θέλεις να έχει μια αρχή ...και δεν ξέρεις την κατάληξη.Εσύ έμεινες καθαρα στην προσεγγιση γι αυτό εχουμε μπερδευτεί.Γιατί εγώ μιλάω γενικά για την διεκδικηση...
    Όσο για τα τελευταία που λες,τα θεωρώ κλασικές δικαιολογίες παρηγοριάς....
    Επίσης,ναι όταν δεν υπάρχει ανταπόκριση από την άλλη μεριά,τότε κατα κάποιο τρόπο θα καταστραφείς για λίγο,γιατί δεν θέλεις να νιώσεις την απόρριψη....

Banned
    ...κι επίσης ένας άλλος λόγος είναι,ότι μια γυναίκα έχει περισσότερα ''φλερτ'' από έναν άντρα...ασχετα που λενε οτι χάθηκαν οι άντρες...Με λίγα λόγια,της είναι πιο εύκολο ....

Senior Member
    ΟΚ κανένας λόγος διαφωνίας (και δεν ήταν καν ποτέ με την αρνητική έννοια), απλά αναφερόμουν ξεκάθαρα για την προσέγγιση και για το φλερτ εφόσον η συζήτηση ήταν περί "κυνηγιού". Κάτι που για μένα είναι η αρχή του όλου θέματος. Μετά ας κάνει ο καθε ένας ότι τον φωτίσει...οι περισσότεροι δένουν τον γαιδαρό τους πχ:P .
    Και δυναμισμός της γυναίκας στην προσέγγιση δεν υπάρχει...αν έχεις εσύ κάποιο παράδειγμα να μου περιγράψεις, είμαι όλος αυτιά. Εγώ πάντως δεν ξέρω καμία ιστορία που η γυναίκα έκανε κάτι διαφορετικό απο το να δέχεται παθητικά το φλερτ, όποιο και να είναι αυτό.
    Για να ρίξω και μια βόμβα πχ....πόσες γυναίκες ονειρεύονται να τις προσεγγίσει κάποιος χαρίζοντας τους λουλούδια? Οσες το σκέφτονται αυτό, έχουν κάνει ποτέ κάτι αντίστοιχο εκείνες? δεεεε νομιιιιζω.....
    Γενικά δηλαδή δεν έχω κανένα παράδειγμα γυναίκας που έχει φλερτάρει ποτέ κάποιον με τρόπο πέρα απο την πεπατημένη...του χαμογελάω, με πλησιάζει, του κάνω νάζια κλπ. Been there done that δηλαδή.

ΥΓ: και όπως είπα, δεν το παώ καν στα άκρα (τα αγαπημένα μου σημεία δηλαδή) γιατί αν αναφέρω τα πράγματα που έχω κάνει στα πλαίσια του φλερτ και παράλληλα αναφέρω και την συνέχεια αυτού απο μεριάς των δεσποινίδων, νομίζω οτι οι κυρίες εδώ θα νιώσουν πολύ άσχημα και θα αρπαχτούν απο ότι μπορούν για να σώσουν τον "δυναμισμό" τους και θα τσακωθούμε.

Senior Member
    Δεν είναι "καλύτερο" να ελπίζει οτι ο γόης είναι και καλό παιδι? παρά να "συμβιβαστεί" με τον μη-γοη ?.
    πα
    Μαζί σου. Απλα όταν απογοητευεται να μη γκρινιάζει μετα. Εχω συζητήσει με μια γνωστή μου αυτο ακριβώς. Ηθελε να γνωριζει μονο τους κουκλους, τους ετσι τους αλλιως. Την πηδουσαν και εξαφανιζοντουσαν. Της λεω "γιατι δεν κοιτας αλλου; σε πιο χαμηλων τονων παιδια;". Μου ειπε πως δεν μπορουσε. Δεν την εβγαινε καθολου με τους άλλους. No κουκλος, no party. Ακομα μόνη της ειναι...

Αντιλαμβανεσαι οτι ο γοης δεν ειναι γοητευτικος μονο για εκεινη αλλα και για άλλες. Αυτο το ξερει, το εχει ζήσει. Οποτε, μεχρι να βρει αυτη που θα γοητευσει εκεινον, τρυγάει τα λουλουδάκια που βλέπει "στρωμένες" περιπτώσεις.

Senior Member
    Συμφωνώ pepelepew...
    Έτσι πάει για άντρες και γυναίκες όμως ε...όπως είπα όλοι ψάχνουν για το τέλειο και λίγο λίγο συμβιβάζονται....ουπς....είπα την κακή λέξη ^^.
    Εδώ πάντως θα βγάλω την ουρά μου απ'εξω και ας ξινίσουν ορισμένοι...Δεν έχω απορρίψει ποτέ καμία, μόνο και μόνο γιατί πραγματικά πιστεύω πως ο κάθε άνθρωπος για το κάθε του έλαττωμα αν είναι αρκετά έξυπνος θα βρει τρόπο να το αντισταθμίσει. Και δεν αναζητώ το τέλειο, μάλιστα δεν το πλησιάζω καν, ώντας προκατειλημμένος προς αυτό. Αποτέλεσμα? Είμαι και εγώ μόνος! Με την άνωθεν λογική μήπως να αρχίσω να ψάχνω για το τέλειο γιατί τα κριτήρια μου είναι λάθος? :P
    Δε νομίζω...προσωπικά μιλώντας πάντως δεν κυνήγησα ποτέ κάποια που μου γυάλισε εμφανισιακά. Παρόλαυτα δεν έχω βρει κάτι αξιόλογο για τα δικά μου κριτήρια.
    Σε αναζήτηση λοιπόν...απλά θα παρακαλούσα τις κυρίες να μην είναι τόσο ξινές και να μην θεωρούν τους εαυτούς τους τρόπαια. :)

Banned
    ΟΚ κανένας λόγος διαφωνίας (και δεν ήταν καν ποτέ με την αρνητική έννοια), απλά αναφερόμουν ξεκάθαρα για την προσέγγιση και για το φλερτ εφόσον η συζήτηση ήταν περί "κυνηγιού". Κάτι που για μένα είναι η αρχή του όλου θέματος. Μετά ας κάνει ο καθε ένας ότι τον φωτίσει...οι περισσότεροι δένουν τον γαιδαρό τους πχ:P .
    Και δυναμισμός της γυναίκας στην προσέγγιση δεν υπάρχει...αν έχεις εσύ κάποιο παράδειγμα να μου περιγράψεις, είμαι όλος αυτιά. Εγώ πάντως δεν ξέρω καμία ιστορία που η γυναίκα έκανε κάτι διαφορετικό απο το να δέχεται παθητικά το φλερτ, όποιο και να είναι αυτό.
    Για να ρίξω και μια βόμβα πχ....πόσες γυναίκες ονειρεύονται να τις προσεγγίσει κάποιος χαρίζοντας τους λουλούδια? Οσες το σκέφτονται αυτό, έχουν κάνει ποτέ κάτι αντίστοιχο εκείνες? δεεεε νομιιιιζω.....
    Γενικά δηλαδή δεν έχω κανένα παράδειγμα γυναίκας που έχει φλερτάρει ποτέ κάποιον με τρόπο πέρα απο την πεπατημένη...του χαμογελάω, με πλησιάζει, του κάνω νάζια κλπ. Been there done that δηλαδή.

ΥΓ: και όπως είπα, δεν το παώ καν στα άκρα (τα αγαπημένα μου σημεία δηλαδή) γιατί αν αναφέρω τα πράγματα που έχω κάνει στα πλαίσια του φλερτ και παράλληλα αναφέρω και την συνέχεια αυτού απο μεριάς των δεσποινίδων, νομίζω οτι οι κυρίες εδώ θα νιώσουν πολύ άσχημα και θα αρπαχτούν απο ότι μπορούν για να σώσουν τον "δυναμισμό" τους και θα τσακωθούμε.
    Είπαμε η διαφωνία είναι μέσα στο πρόγραμμα...Κάθε άποψη σεβαστή :) Aυτό που θέλω να σου πω,είναι ότι ανοιξες κι αλλο θέμα.Πρωτα όμως να σου απαντήσω γι αυτο που είπες,ότι μετα ας κάνει ο καθένας ότι τον φωτίσει.Διαφωνώ γιατί αν δεις τα περισσότερα σχόλια,έχουν να κάνουν με το μετα.Στο φλερτ δε δινεις σημασία γιατί σε εξιτάρει..(ας μη το παω στο παρανομο που εξιτάρει ακόμη πιο πολύ...) Το μετά είναι το θέμα γι αυτό και θα δεις πολλές απαντήσεις ...''τελικά μετά καταλαβα''...'''μετα την έκανε'' ...''με κορόιδεψε'' ...και τα σχετικα.
    Στη συνέχεια για τα λουλούδια.Έλα τώρα την αλήθεια,θα ήθελες να σου προσφέρει η γυναίκα λουλούδια?'Οπως το αν ήσουν γυναίκα θα ήθελες να σου στείλουν το χαζό σφηνάκι?Εντάξει ο καθένας έχει τον τρόπο του θα μου πεις....
    Να σου περιγράψω παράδειγμα δεν έχω,αλλά γυναίκες με τον τρόπο τους μου δείχνουν κάποιο ενδιαφέρον...μου έχει τυχει εννοείται.Σε πολλούς έχει τύχει...Δεν περιμένω καποια υπερβολική προσεγγιση και δε μου αρέσει κι ολας,αλλά νομίζω το ενδιαφέρον φαίνεται...

Senior Member
    Quote Originally Posted by fantasy View Post
    Λένα μέχρι τις 2 τελευταίες γραμμές συμφωνούσα 1000% μαζί σου. 23 σελίδες είναι πολλές για αναλωθούμε σε ακόμα περισσότερες γενικότητες όπως αυτό που περιγράφεις στο τέλος. Για μένα όλα τα πράγματα είναι δυναμικά και ακόμα και τέτοιες συχνές συμπεριφορές έχουν να κάνουν και με το τι σου βγάζει ο άλλος, όπως λες και εσύ. Δεν είναι μαθηματικά οι σχέσεις, να βρούμε τη λύση με συνεπαγωγές...

Επίσης πως είσαι τόσο σίγουρη, όντας κορίτσι ότι όντως γουστάρουν και είναι κλειδωμένοι? Αυτή ίσως είναι η απάντηση που δίνεις στον εαυτό σου ή στις φίλες σου, για να δικαιολογήσεις τυχόν απραξία του άλλου...ΜΠορεί ακόμα και να μην είναι σίγουροι...
    'Εχεις δίκιο, δεν είναι μαθηματικά... ούτε υπάρχουν συνταγές ή πασπαρτού. Ας πούμε ότι προσπαθώ να καταλάβω έχοντας συγκεκριμένα παραδείγματα υπόψιν...
    Όχι δεν είμαι σίγουρη... ας πούμε ότι έτσι το ερμηνεύω...

Senior Member
    Δεν είναι το αντικείμενο τα "λουλούδια" όσο ο συμβολισμός και η κίνηση.
    Ναι όμως θα το θεωρούσα τρομέρο να προσφέρει κάποια γυναίκα λουλούδια...μόνο και μόνο γιατί θα μου εδειχνε οτι έχει χιουμορ. Δείξε μου τώρα μια γυναίκα που το έχει κάνει.
    Η γενικά δείξε μου μια περίπτωση που η γυναίκα κεντρίζει το ενδιαφέρον του άντρα με τέτοια χαρακτηριστικά...το χιουμορ πχ.
    Μπες σε όλα τα dating sites να δεις όλες τις γυναίκες να ζητάνε άντρες με χιουμορ....έχουν κάτι αντίστοιχο εκείνες να προσφέρουν? Τις προκαλώ λοιπόν να βγούν έξω και να αρχίσουν να προσφέρουν λουλουδια να δουμε πόσοι θα γελάσουν και θα το βρουν ενδιαφέρον απο αυτή την άποψη.

Δεν είναι μόνο τα λουλούδια όμως...
    Να εκφράσω φαντασίωση? Θα μου το χαλάσω και δε θέλω...το έχω όμως παράπονο.
    Άλλοι μπορεί να τρελαίνονται με το να έρθει κάποια και να αρχίσει να τρίβεται κατευθείαν πάνω τους ....προσωπικά πάντως μιλώντας, θα ένιωθα απίστευτο θαυμασμό για κάποια που πχ, μπήκε στον κόπο να .....τι να πω....να γράψει ένα γράμμα....να αφήσει ένα σημείωμα...να φτιάξει έναν πύργο απο άμμο, μια ζωγραφιά, ενα τραγούδι...μπορώ να επεκταθώ σε τραγικές λεπτομέρειες, μόνο και μόνο αναφέροντας τα πράγματα που ε΄χω δοκιμάσει εγώ.. τόσα πράγματα υπάρχουν για να δείξει κάποιος θαυμασμό...αν δε μπορεί να κατεβάσει κάτι το μυαλό κάποιου και προτιμά τα στερεότυπα αντρας: κερασμα ποτο, γυναίκα: ναζι, μπουτι, τότε ....ναι...γιαυτό λοιπόν είμαι μόνος στην παρούσα φάση. :) γιατί τα βαριέμαι αυτά.
    Άπειρα πράγματα μπορεί να κατεβάσει το μυαλό κάποιου....είτε άντρα, είτε γυναίκας.

Page 23 of 53 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast