Πάντως όταν έκανα αυτό το λάθος και μετά κόντεψα να πεθάνω τόσο σοβαρό νόμιζα ότι ήτανε. Νόμιζα ότι τελείωνε η ζωή για μένα. Βέβαια με το καιρό ξεπέρασα κατά πολύ αυτά τα συναισθήματα.
Printable View
Πάντως όταν έκανα αυτό το λάθος και μετά κόντεψα να πεθάνω τόσο σοβαρό νόμιζα ότι ήτανε. Νόμιζα ότι τελείωνε η ζωή για μένα. Βέβαια με το καιρό ξεπέρασα κατά πολύ αυτά τα συναισθήματα.
Βρε Ολγάκι, πώς αφήνεις να σου καταστρέφει τη ζωή ένα τέτοιο (ασήμαντο πλέον και μετά από 20 χρόνια) γεγονός, που στο κάτω-κάτω δεν είχε και καμία άσχημη συνέπεια σε κανέναν. Είχε δηλαδή, αλλά μόνο σε σένα!
[QUOTE=marian_m;511191]Μήπως να της κάνεις μερικά μαθήματα εσύ που το παίζεις στα δάχτυλα το συντακτικό;
Μαριον , δεν ειναι ωραιο αυτο που κανεις , μην κοροιδευεις τον Αλεξ . Θελεις ωρε να ξαναβγαλω ταρματα και τα καρυοφυλλια ?
Παιδιά ακούστε να σας πω με βγάλανε ότι έχω άτυπη ψυχωτική διαταραχή στο ΚΨΥ και με δίνουνε χάπια, σε συνεργασία με τους γονείς μου. Μια φίλη μου την βγάλανε διπολική διαταραχή και δεν έχει τίποτα και δεν παίρνει χάπια ενώ της είπανε να παίρνει. Κάποιος πρέπει να τους καταγγείλει δεν μπορεί να δίνουνε χάπια έτσι χωρίς να έχει τίποτα ο άνθρωπος. Εμένα μου κάνανε κακό αυτά μου κόψανε την περίοδο.
οχι καλε το κανουν για να σωσουν την ανθρωποτητα.Quote:
Κάποιος πρέπει να τους καταγγείλει δεν μπορεί να δίνουνε χάπια έτσι χωρίς να έχει τίποτα ο άνθρωπος.
ολγα έχεις πάρει ποτέ χάπια; αν ναι πρέπει να συνεχισης να τα παίρνεις η να τα ελαττώσεις με προσοχή. εσυ τι συμπτώματα έχεις;
Παίρνω χάπια, αυτό λέμε, δυστυχώς και μου έχει κοπεί η περίοδος.
ολγάκι τι είναι η άτυπη ψυχική διαταραχή? με τον γιατρό που σου δίνει τα φάρμακα συζήτησες για τις παρένεργειες που έχουν στον κύκλο σου? στην μητέρα σου το είπες ότι σου σταμάτησε η περίοδος? επίσης συζήτησες με τους γονείς σου που όπως λες είναι σε συννενόηση με τον γιατρό για τις υποψίες σου? δεν ξέρω για την περιπτώση σου, επειδή προφανώς δεν σε ξερω, αλλά υπάρχου δυστυχώς περιπτώσεις που γίνεται αυτό που λες, και είναι πολύ κρίμα.... το να καίνε έτσι ανθρώπους οι γιατροί για τα χρήματα... Εσύ δεν μπορείς να κάνεις καταγγέλια? Πρέπει να είναι επώνυμη?
Είσαι καιρό σε αυτή την φαρμακευτική αγωγή? Κάνεις ψυχοθεραπεία ή θυμάμαι λάθος? Ο θεραπευτής σου (αν κάνεις τελικά) τι σου λέει γι αυτό?
1 και χρόνο παίρνω χάπια. Πλέον δεν κάνω ψυχοθεραπεία.
γιατί σταμάτησες την ψυχοθεραπέια? ίσως πρέπει να ξαναρχίσεις ολγάκι... είσαι πολυ μπερδεμένη και έχεις ενοχές για τον εαυτό σου που δεν θα έπρεπε... κατά τη γνώμη μου λάθος την παράτησες... καιρό την έχεις σταματήσει την θεραπεία?
μ' αρέσει όμως που απαντάς επιλεκτικά..
μάλλον κάνω κι εγώ πολλές ερωτήσεις και καταντάει κουραστικό... για να σε βοηθήσω όμως ρωτάω