ΧΑΧΑΧΑ!:D ΝΑΙ!:D
Printable View
Αν και παρακολουθούσα το θέμα από την αρχή, στην πορεία κάπου το έχασα...οπότε ζητώ συγνώμη αν γράψω πράγματα τα οποία έχουν ήδη γραφτεί...
Εγώ πιστεύω ότι ο rolen δε μπορεί να ανοίξει κουβέντα (ή ακόμα και αν την ανοίξει, να ρολάρει η γλώσσα) γιατί πολύ απλά δεν έχει γνωρίσει την "τυχερή". Αυτή που όντως του'χει κάνει κλικ και που (ο ίδιος) έχει κάνει κλικ και στην κοπέλα. Αυτή με την οποία σίγουρα θα έχει να πει πράγματα...
Γράφει ότι είναι 25 χρονών μπακούρι...ε, και...ο πρώτος ή ο τελευταίος είναι....αυτό δεν το γράφω για να υποτιμήσω το ζήτημα (εξάλλου ο καθένας από εμάς βιώνει το δικό του πρόβλημα) αλλά για να σημειώσω ότι σε αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν κανόνες... άλλοι ξεκινούν από τα 16, άλλοι στα 20...άλλοι στα 30...!
Από την άλλη... οκ, υπάρχει ένα αντικειμενικό πρόβλημα (δεν το'χει με το φλερτ)...οπότε ίσως πρέπει να αλλάξει τακτική, δλδ, τι εννοώ....να πάψεις να την πέφτεις (αν το κάνεις) σε καφέ, μπαρ, κτλ. και να κοιτάξεις να δημιουργήσεις κάποιες σταθερές - καθημερινές επαφές με γυναίκες (ας πούμε, σε κάποιο γυμναστήριο, βόλτες σε πάρκο, σύλλογοι...). Μόνο έτσι μπορεί να γίνει κάτι...σιγά σιγά θα το χτίσεις. Πιστεύω ότι υπάρχουν 2 είδη αντρών, αυτοί που το'χουν με το φλερτ και αυτοί που δεν... εσύ ανήκεις στην 2 κατηγορία...δεν είναι κακό, απλά όπως έγραψα πρέπει να αλλάξεις τακτική.
Σίγουρα, η αυτοπεποίθησή σου (rolen) είναι χαμηλή...έχεις ποτέ ψάξει τους λόγους...έχεις σκεφτεί το ότι δεν έχεις δουλειά (όπως αναφέρεις στα αρχικά σου ποστ) ίσως να είναι ένας από τους λόγους (και τώρα μιλάω υποσυνείδητα να σε επηρεάζει?)...να σου κόβει τα πόδια... (αφού λες ότι με την εμφάνιση δεν υπάρχει κάποιο θέμα)
Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και όλα θα έρθουν με τον καιρό... ξέρω όλα αυτά μπορεί να σου ακούγονται τετριμμένα, όμως έτσι είναι...
Να πω και το άλλο...γιατί τρελαίνεσαι τόσο πολύ (στην αρχή γράφεις ότι "απορείς που ακόμα δεν έχεις πάθει κάτι από την κατάσταση στην οποία είσαι...?") με το γεγονός ότι δεν έχεις κάποια κοπέλα...
Έχεις ψάξει τι είναι αυτό που σε τρελαίνει..τι σου λείπει και το δίνεις τόση μεγάλη σημασία-αξία ... Μήπως σου λείπει το σεξ, συντροφικότητα, η παρέα...
Μήπως πρέπει να αρχίσεις πρώτα να απαντάς σε αυτά τα ερωτήματα... και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν με τον καιρό...??? Δεν ξέρω... μια γνώμη καταθέτω
Τι μπακουρης παιδι μου και βλακειες ειναι αυτες? εισαι τοσο νεος που εχεις ακομη παρα πολλες κοπελες να γνωρισεις και να εχετε τα ιδια ενδιαφεροντα και σκοπους...βγαινε εξω με την παρεα σου και κανε κινησεις θετικες σε κοπελες,ε, ολο και καποια θα ''πεσει''΄...μια χαρα παιδι εισαι, εχεις ολο το ''πακετο'' για να κανεις μια σωστη γνωριμια με κοπελα!!!!
Αλλιως αν εξω νιωθεις ανασφαλεια, μπορεις να αναζητησεις γνωριμιες μεσω sites γνωριμιων αλλα με πολυ προσοχη!!!