Μπακούρης ετών 25! - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 42 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast
Results 361 to 375 of 623
    Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Πολλες ομορφες ομως την εχουν υπερβολικα ψηλα, Σε σημειο να πεσει πανω τους αεροπλανο με τζιχαντιστές.....
    ΧΑΧΑΧΑ!:D ΝΑΙ!:D

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Στον ρόλεν απευθύνθηκα , δεν κάνω τον δικηγόρο της μάρας....κακώς βέβαια γιατί όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρων οι κότες..........
    polla λες κιουμπ για ηρεμησε σε παρακαλω

Banned
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    polla λες κιουμπ για ηρεμησε σε παρακαλω
    Κοίτα να σταματήσεις το σπαμ γιατί θα σου κάνω αναφορά....εκεί να δεις μπαν :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Το είπα ως γενική παρατήρηση.
    Όχι δηλαδή ότι κάποια που είναι ωραία,την έχει σηκωμένη ντε και καλά,ενώ κάποια που δεν είναι,όχι.
    Ναι ναι, κατάλαβα τι λες! Υπάρχουν και κάτω από μέτριες που έχουν ψωνιστεί! Η ψωνίτιδα δεν κοιτάζει ομορφιά!

Senior Member
    Κοίτα να σταματήσεις το σπαμ γιατί θα σου κάνω αναφορά....εκεί να δεις μπαν :p
    α εγινες ο ρουφιανος του φορουμ δλδ?
    μασαω εγω απο μπαν?

Senior Member
    Μα γιατί τα παίρνεις στο κρανίο? Δεν είπα να μην ενοχληθείς, αλλά ένα είναι γραπτός λόγος δύο δεν νομίζω η μάρα να είχε διάθεση να σε προσβάλλει...
    Στον ρόλεν απευθύνθηκα , δεν κάνω τον δικηγόρο της μάρας....κακώς βέβαια γιατί όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρων οι κότες..........
    Δε θύμωσα ούτε ξέσπασα πάνω σου cube. Με παρεξήγησες.;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Εννοω ότι αν γουσταρουν τον αλλον πολυ οτι και να κανει αυτός θα τον θελουν ακομα και να χωρισουν, πχ τον πιασουν με αλλη γυναικα, θα το χωρίσουν (ισως), αλλα θα τον θελουν ακομα και μεσα τους θα θέλουν να επιστρεψουν σε αυτόν.
    Αυτο σε εμας που με το παραμικρο ξενερωνουν δεν ισχυει.
    Συμφωνώ σε όλα τα παραπάνω! Αυτή είναι η πραγματικότητα! Τώρα κατάλαβα τι λες στο τελευταίο...

Όλο το ρεζουμέ είναι άμα σε γουστάρουν! Αυτό είναι το κακό μ'εμένα! Δεν έχω αυτό το κατιτίς για να με γουστάρει γυναίκα! Λες και είμαι ακατάλληλος να ούμε!

Banned
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Δεν ξέσπασα πάνω σου cube. Με παρεξήγησες.;)
    Όχι βρε δεν το πα για αυτό, απλά έχωσα την μύτη μου ως συνήθως ...........

Senior Member
    Όχι βρε δεν το πα για αυτό, απλά έχωσα την μύτη μου ως συνήθως ...........
    Δεν πειράζει...

Banned
    α εγινες ο ρουφιανος του φορουμ δλδ?
    μασαω εγω απο μπαν?
    Σκάσε τώρα :p

Senior Member
    Σκάσε τώρα :p
    εσυ μ εκανες αναφορα και μ ηρθε προειδοποιηση?

Senior Member
    Αν και παρακολουθούσα το θέμα από την αρχή, στην πορεία κάπου το έχασα...οπότε ζητώ συγνώμη αν γράψω πράγματα τα οποία έχουν ήδη γραφτεί...

Εγώ πιστεύω ότι ο rolen δε μπορεί να ανοίξει κουβέντα (ή ακόμα και αν την ανοίξει, να ρολάρει η γλώσσα) γιατί πολύ απλά δεν έχει γνωρίσει την "τυχερή". Αυτή που όντως του'χει κάνει κλικ και που (ο ίδιος) έχει κάνει κλικ και στην κοπέλα. Αυτή με την οποία σίγουρα θα έχει να πει πράγματα...

Γράφει ότι είναι 25 χρονών μπακούρι...ε, και...ο πρώτος ή ο τελευταίος είναι....αυτό δεν το γράφω για να υποτιμήσω το ζήτημα (εξάλλου ο καθένας από εμάς βιώνει το δικό του πρόβλημα) αλλά για να σημειώσω ότι σε αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν κανόνες... άλλοι ξεκινούν από τα 16, άλλοι στα 20...άλλοι στα 30...!

Από την άλλη... οκ, υπάρχει ένα αντικειμενικό πρόβλημα (δεν το'χει με το φλερτ)...οπότε ίσως πρέπει να αλλάξει τακτική, δλδ, τι εννοώ....να πάψεις να την πέφτεις (αν το κάνεις) σε καφέ, μπαρ, κτλ. και να κοιτάξεις να δημιουργήσεις κάποιες σταθερές - καθημερινές επαφές με γυναίκες (ας πούμε, σε κάποιο γυμναστήριο, βόλτες σε πάρκο, σύλλογοι...). Μόνο έτσι μπορεί να γίνει κάτι...σιγά σιγά θα το χτίσεις. Πιστεύω ότι υπάρχουν 2 είδη αντρών, αυτοί που το'χουν με το φλερτ και αυτοί που δεν... εσύ ανήκεις στην 2 κατηγορία...δεν είναι κακό, απλά όπως έγραψα πρέπει να αλλάξεις τακτική.

Σίγουρα, η αυτοπεποίθησή σου (rolen) είναι χαμηλή...έχεις ποτέ ψάξει τους λόγους...έχεις σκεφτεί το ότι δεν έχεις δουλειά (όπως αναφέρεις στα αρχικά σου ποστ) ίσως να είναι ένας από τους λόγους (και τώρα μιλάω υποσυνείδητα να σε επηρεάζει?)...να σου κόβει τα πόδια... (αφού λες ότι με την εμφάνιση δεν υπάρχει κάποιο θέμα)

Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και όλα θα έρθουν με τον καιρό... ξέρω όλα αυτά μπορεί να σου ακούγονται τετριμμένα, όμως έτσι είναι...

Να πω και το άλλο...γιατί τρελαίνεσαι τόσο πολύ (στην αρχή γράφεις ότι "απορείς που ακόμα δεν έχεις πάθει κάτι από την κατάσταση στην οποία είσαι...?") με το γεγονός ότι δεν έχεις κάποια κοπέλα...

Έχεις ψάξει τι είναι αυτό που σε τρελαίνει..τι σου λείπει και το δίνεις τόση μεγάλη σημασία-αξία ... Μήπως σου λείπει το σεξ, συντροφικότητα, η παρέα...

Μήπως πρέπει να αρχίσεις πρώτα να απαντάς σε αυτά τα ερωτήματα... και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν με τον καιρό...??? Δεν ξέρω... μια γνώμη καταθέτω

Senior Member
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Καλησπέρα συμφορουμήτες. Όπως λέει και η επικεφαλίδα, έκλεισα τα 25 χρόνια ζωής και ακόμα δεν ξέρω τι σημαίνει η λέξη γυναίκα. Δεν ξέρω βασικά ποια εγκυκλοπαίδεια να ανοίξω όταν ακούω αυτή τη λέξη, ή αν παίζει κάποια ομάδα ποδοσφαίρου. Ντρέπομαι για λογαριασμό μου και έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν έχω πετύχει απολύτως τίποτα. Η διάθεση μου είναι τόσο χάλια που απορώ πως δεν έπαθα τίποτα ακόμα. Μακάρι να το ζήσω σ'αυτή τη ζωή να λυθεί αυτό το πρόβλημά μου γιατί δε με βλέπω καλά.

Και το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι είμαι εμφανίσιμος, καλό παιδί, ευγενικός, φιλότιμος, έχω χιούμορ, και πολλά άλλα.

Τι μπακουρης παιδι μου και βλακειες ειναι αυτες? εισαι τοσο νεος που εχεις ακομη παρα πολλες κοπελες να γνωρισεις και να εχετε τα ιδια ενδιαφεροντα και σκοπους...βγαινε εξω με την παρεα σου και κανε κινησεις θετικες σε κοπελες,ε, ολο και καποια θα ''πεσει''΄...μια χαρα παιδι εισαι, εχεις ολο το ''πακετο'' για να κανεις μια σωστη γνωριμια με κοπελα!!!!

Αλλιως αν εξω νιωθεις ανασφαλεια, μπορεις να αναζητησεις γνωριμιες μεσω sites γνωριμιων αλλα με πολυ προσοχη!!!
    [I]Love...[/I]

Senior Member
    e Κατι θα κανεις λαθος και εσυ στα ραντεβου...
    πρωτο ραντεβου που τις πας?καφε?μπαρ?εστιατοριο?βο λτα?

Για καφε στην πλατεια της πολης μου την πηγα, να της δειξω τα αξιοθεατα, και την πηγα σε μια καλη καφετερεια που ξερω.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    to θεμα ειναι οτι πρεπει να κανεις σξασκηση.....τωρα που θα βρεις για εξασκηση δεν ξερω...

χαχαχα για λιγο νομιζα πως μου είπες σεξασκηση χχαχαχαχαχα.
    Τωρα στην δουλεια μου φλερταρω οποια ερθει, ομορφη ή ασχημη (οπως θα ελεγε ο φίλος μου ο Why), τωρα βλεπουμε!!!
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Page 25 of 42 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast