86,9 σημερα παρα το σαβουριασμα τα βραδυα. και επισης τα δυο τελευταια βραδυα δεν εχει διαδρομο
Printable View
86,9 σημερα παρα το σαβουριασμα τα βραδυα. και επισης τα δυο τελευταια βραδυα δεν εχει διαδρομο
ρε μπαρμπουνα κι μιας και εισαι μεσα να σε ρωτησω, το πρωινο μπορεις να το κανεις ολο μαζι?
δηλαδη το χυμο μαζι με το κρακερ και το κασερι, και αντι για γκρειπφρουτ πορτοκαλι?
γιατι? σκεφτεσαι να κανεις τη διαιτα?
κοιτα, η διαιτα δεν φαινεται να ειναι χημικη. εχει λιγα γαλακτοκομικα βεβαια αλλά δεν αποκλειει τιποτε. δεν το κανω ολο μαζι γιατι πειναω συχνα αλλά δεν νομιζω να πειραζει σε τιποτε.
τωρα το γκρειπφρουτ ανηκει στις 10 τροφες που καινε λιπος. το πορτοκαλι δεν εχει τετοιες ιδιοτητες. νομιζω οτι θα το αντικαθιστουσα με μηλο (που επισης ειναι στις 10 τροφες) ή με γαλακτοκομικο. το γαλακτοκομικο με λιγες θερμιδες εχει πολλες πρωτεινες (whey) και αυξανει το μεταβολισμο. αν μπορεις, παρε κοττατζ με λιγες θερμιδες και φαε περιπου 100γρ σκετο αντι του γκρειπφρουτ. αυτα ειναι δικες μου ιδεες οκ? μη με μαλωσεις μετα....
α, θα γελασεις τωρα. χθες πηγα να παρω ενα δωρακι για ενα νεογεννητο κοριτσακι. ο γιος μου προτεινε συνεχεια κοκκινα ρουχα. σου λεει τιποτε? εγω δεν το καταλαβα και αναρωτηθηκα και η κορη μου λεει "ε, βεβαια αφου η βασιλικη φορουσε κοκκινα το σαββατο και ηταν πολυ ομορφη" (το ειχαν συζητησει τα χαμενα......)
λεω να την κανω κανενα δεκαημερο, μπας και ξεκολλησω λιγο γιατι ολο το μηνα τιποτα,
το κοτατζ σκετο δεν μπορω να το φαω, οποτε θα προτιμησω ενα μηλο η ενα γιαουρτι για το πρωι και μετα θα φαω το κρακερακι.
α ρε θα πληρωσετε πολλα για να μου παρετε την μονακριβη μου,
το βασουλινι μου απο τωρα κλεβει καρδιες?
ε ρε τι με περιμενει..........
το κοκκινο ειναι το χρωμα μας φετος..........
ναι αλλά δείτε πρώτα και την δική μου, την ξανθομαλλούσα πριγκίπισσα.....
ηλικια? γιατι εχουμε και δευτερη νυφη στα υποψιν, την μικρη κορη της νεκταριας και του σποτ....
μονακριβη προς το παρων γιατι τα διδυμα ερχονται....(σου το ευχομαι ολοψυχα)
3,5 αλλά θεά κατάξανθη με μπούκλες και λακάκια!Quote:
Originally posted by BARB3
ηλικια? γιατι εχουμε και δευτερη νυφη στα υποψιν, την μικρη κορη της νεκταριας και του σποτ....
μμμμ, και ο δικος μου ξανθος ειναι....θα κανουμε κατι ξανθουλικα εγγονακια......
γεια σας συμπεθερες ολες...στην ουρα ολες θα παρετε....μη μου πειτε οτι θελετε και γαμους..........
α ρε Μπαρμπιτα!
σε βλεπω στις 7 πεθερες να διαλεγεις νυφη για τον γιοκα σου!!αχχαχαχαχαχαχ
εισαι απιστευτη!!!! :D :D
εσεις κοιταξτε να μου τις ετοιμαζετε τις νυφες και βλεπουμε.....
86,4 σημερα και εχθες κρατηθηκα και δεν αδειασα το ψυγειο. νομιζω οτι με βοηθαει να κανω διαδρομο απογευμα. μου κοβεται η ορεξη. το ειχα προσεξει και παλαιοτερα και το δοκιμασα εχθες. και σημερα θα το δοκιμασω. και νομιζω οτι αυτο φταιει που ηθελα σημερα το πρωι να φαω: επειδη σημερα το πρωι δεν εκανα διαδρομο και μου μυριζαν πολυ οτι ετοιμαζα για τα σχολειο.....
αντε να κατεβαινουν τα αναθεματισμενα.....θελω να γινω μια κουκλα πεθερα............
βρε λιντα, δεν ερχεστε ποτέ στη νονα σας να σας γνωρισουμε?
α ρε μπαρμπούνι είμαστε μακριά ρε γμτ
δεν είναι εύκολο
μόνο το Πάσχα αν θα κάνουμε κάτι
και αυτοί τώρα μπλέξανε με το μαγαζί και δεν προλαβαίνουν
ο νονός ανεβοκατεβαίνει Αθήνα για δουλειές και τον βλέπουμε
την νονά έχω να την δω από πέρσυ το Πάσχα!
Σημείωση: μόλις την δεις την κόρη μου θα με παρακαλάς για γάμο!
Σήμερα φορούσε μαύρο κολάν με μπότες καστόρινες ψηλές ως το γόνατο και τα κατάξανθα μαλλιά της έπεφταν όλο μπούκλες ως τον πωπό! Παναγία μου! Την βλέπω και λιώνω όσο μεγαλώνει, είναι τόσο όμορφη (πω πω τι θα λέτε, τι χαζομαμά ψωνισμένη είναι αυτή!)
καλη ακουγεται. το μαλλι μου αρεσε πολυ. θα ρωτησω τον γιο και θα σου πω