+ 1Quote:
Originally posted by penelope1985
Σωστη η ΝαταλιαQuote:
Originally posted by natallia
αχ αχ, μεχρι να επιστρεψω απο το γραφειο στο σπιτι και τσοουπ αλλη μια ενταση.
να πω τη γνωμη μου η θα φαω κραξιμο? , θα τολμησω και θα τη πω(και ας μου βγει και σε κακο),
ναι comeback,ειναι αληθεια πως αν ψαχνεις να βρεις εδω μεσα ΣΩΣΤΕΣ διατροφικες συμβουλες τοτε λυπαμαι αλλα βρισκεσαι σε λαθος φορουμ. αν το ζητουμενο σου ειναι αυτο μπορεις καλλιστα να γινεις μελος σε ενα φορουμ ασκησης και διατροφης οπως αυτα πχ αυτα που σχετιζονται με το bodybuilding. εκει θα βρεις ατομα προθυμα και με καλη διαθεση να αναλυσουν τη διατροφη σου μεχρι τελευταιας πρωτεινης και υδατανθρακα αμινοξεων κτλ, να σου δωσουν συμβουλες και να φτιαξετε μαζι διατροφικο και προπονητικο πλανο για να γινεις κορμαρα. εκει θα μαθεις πολλα χρησιμα πραγματα πχ απο το που θα βρεις φθηνο στηθος κοτοπουλο και ποια ασκηση πιανει καλυτερα τον τρικεφαλο. αυτο ομως που δε θα βρεις εκει (σε περιπτωση που εχεις καποια διατροφικη διαταραχη και ελπιζω να μην εχεις) ειναι συμπαρασταση και ενα χερι να σε σηκωσει αν κανεις καποιο υπερφαγικο επεισοδιο, αντιθετα θα ασχοληθουν μαζι σου το πολυ τρεις - τεσσερις φορες θα σε θεωρησουν χαμενη περιπτωση και δε θα ξανασχοληθει κανεις μαζι σου. Απο την αλλη πλευρα, εδω σε αυτο το φορουμ θα βρεις εκατομμυρια λαθος και επικινδυνες διατροφικες συμβουλες(αν μπεις στο θεμα ανορεξια θα φριξεις) θα βρεις ομως και συμπαρασταση στα στραβοπατηματα σου, θα βρεις εναν ανθρωπο να πεις μια κουβεντα οταν ολα θα ειναι μαυρα.το πιο μαγικο ομως απο ολα ειναι οτι θα εχεις την ευκαιρια να παρακολουθεις ανθρωπους να πετυχαινουν τον στοχο τους οχι μονο σε θεμα κιλων αλλα και να βρισκουν την ακρη σε πολλα προσωπικα τους αδιεξοδα. και απο εκει θα αντλεις δυναμη και κουραγιο. Αν σου κανει αυτο το Concept μενεις, αν απο την αλλη δε σε βοηθαει ολο αυτο η το θεωρεις σε καποιο επιπεδο παραπλανητικο η επικινδυνο απλα αποχωρεις ΟΡΙΣΤΙΚΑ, εσυ επιλεγεις.
εγω ολα αυτα τα λαθη τα θεωρω λιγο πολυ αναμενομενα σε ενα φορουμ διατροφικων διαταραχων αν πχ θεωρεις οτι δε σου κανει καλο να γραφεις καθε μερα τι τρως τοτε απλα μη το κανεις, εμενα πχ δε με βοηθαει, ομως καποιους ανθρωπους προφανως τους βοηθαει οποτε και εγω ειμαι οκ με το να υπαρχει ενα τετοιο θρεντ.
Αυτο ομως που εμενα με ενοχλει ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ειναι η αγενεια, η ειρωνια και η επιθετικοτητα που δυστυχως υπαρχουν σε αυτο το φορουμ και αυτες ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. Εγω προσωπικα την εχω βιωσει απροκαλυπτα αρκετες φορες εδω μεσα και απο συγκεκριμενα ατομα χωρις να εχω υπαρξει ποτε η ιδια αγενης, ειρωνικη η επιθετικη με κανεναν (τουλαχιστον ετσι πιστευω). Αλλα και παλι προσπαθω να μην τα αφηνω να με επηρεαζουν, επειδη ομως ειναι απο τα πραγματα που με ενοχλουν αν δω καποια στιγμη οτι η κατασταση ειναι αφορητη θα αποχωρησω, τωρα αν η αποχωριση μου θα ειναι σιωπιλη η βροντερη, οριστικη η προσωρινη αυτο δε το ξερω. Αυτο ομως που ξερω ειναι πως οσο και να λειψω -εκτος και αν με βαρεσει αλτσχαιμερ και ξεχασω τον κωδικο- αν τελικα επιστρεψω ΠΑΛΙ σαν Ναταλια θα επιστρεψω για ξαναβρω τα παλια μου φιλαρακια και να ξερουν με ποια μιλανε:wink2: