Originally Posted by
Kostas_14
Είναι κάποιοι που έχουν και διάφορες απαιτήσεις ή διάφορα "φετιχ" να το πω και έτσι. Δεν ήταν δικό σου το πρόβλημα όμως. Βασικά βρε συ Μίλιβα, έχω παρατηρήσει ότι γενικά κατηγορείς πολύ τον εαυτό σου και τον βάζεις σε μια διαδικασία αυτοτιμωρίας, για θέματα άλλων. Γιατί ξαφνικά να σκέφτεσαι πως εσύ είσαι το πρόβλημα και όχι αυτός; Πρόσεξέ το αυτό και για τις επόμενες γνωριμίες σου. Είναι ένα δείγμα κακής αυτοεκτίμησης. Νομίζω πως σε κάποιο ποστ μου, σου είχα ξανά πει, ένα παρόμοιο με την αυτοεκτίμηση και είναι από τα πρώτα που βλέπει κάποιος σε μια κοπέλα.
Οι περισσότεροι άντρες, όταν βλέπουμε μια τέτοια κοπέλα, με χαμηλή αυτοεκτίμηση, έχουμε ένα πλάνο στο μυαλό μας, είτε θα φύγουμε γιατί θα μας ξενερώσει, χωρίς όμως να κάνουμε κάποια ιδιαίτερη γνωριμία, είτε θα προσπαθήσουμε να κάνουμε σχέση μαζί της, για να φαινόμαστε εμείς οι "δυνατοί" της υπόθεσης, κάνοντάς μας τα χατίρια. Ο τύπος αυτός, από τι κατάλαβα από το story της υπόθεσης, ανήκει στην δεύτερη κατηγορία, του τύπου που είναι ο "άντρας χαμαιλέων", αλλάζει την διάθεση και την ψυχοσύνθεση του, ανάλογα την κοπέλα.
Εκείνος κατάλαβε πως θέλεις έναν άντρα έτσι λίγο πιο ευαίσθητο, εσύ από την άλλη δείχνεις μια γυναίκα με χαμηλή αυτοεκτίμηση (πλην όμορφη, γιατί παίζει πολύ αυτό με την εξωτερική εμφάνιση), άρα τι καλύτερο να έχεις μια όμορφη κοπέλα και να σου κάνει και τα χατίρια στα διάφορα "φετιχ". Δεν ξέρω τραβηγμένο το σενάριο, αλλά υπάρχουν και αυτοί οι άντρες, που καμουφλάρονται ανάλογα με την διάθεση της κοπέλας.
Σε κάθε περίπτωση όμως και για να μην μακρηγορώ, δεν χρειάζεται να χρεώνεις στον εαυτό σου, θέματα ή σφάλματα άλλων. Επίσης κάτι είπες για σκύλο και επειδή έχω και εγώ, θα σου πω πως είναι ο καλύτερος φίλος (φίλη στην προκειμένη περίπτωση), από όλες τις ανθρώπινες σχέσεις και νιώθω πολύ τυχερός που έχω μια τέτοια σκυλίτσα.