Περί σχέσης - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 39 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast
Results 361 to 375 of 572
    Senior Member
    Μιλιβα..είναι η εποχή μας έτσι...το σεξ οι άνθρωποι το έχουν ως πρώτη προτεραιότητα...οι πιο πολλοί...
    Πες ότι φταίει η τηλεόραση με τη πλύση εγκεφάλου που κάνει..πες το αμερικανια....πάντως έτσι είναι οι εποχή..
    Παλιά οι ανθρωποι γνωριζοντουσαν ερωτευοντουσαν και μετά καναν σεξ....
    Τώρα κάνουν σεξ μετά γνωρίζονται και μετά ερωτεύονται και αν ερωτευθούν...
    Είναι μερικοί άνθρωποι π.χ όπως εσύ που δεν τους εκφράζει αυτή η εποχή και οι πλειοψηφία...ούτε εκείνοι είναι λάθος ούτε εσύ....
    Δεν έχεις κανέναν πρόβλημα απολύτως του εναντίον μάλιστα κάνεις αυτό ακριβώς που αισθάνεσαι και σε εκφράζει...
    Ειδικά με το θέμα του κούκου καμία σχέση....αν είναι δυνατόν...αφού δεν βρήκες κάποιο αγόρι που να αισθανθείς κάτι λογικό είναι να μην σου βγενει το σεξ ...

Senior Member
    Μιλιβακι οι αντρεσ κανουν τα παντα για τισ γυναικεσ κι οι γυναικεσ για τουσ αντρεσ μην κουραζεσαι και μη παιδευεσαι τοσο απλο ειναι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by GoldenM View Post
    Η διαφορά είναι η παρακάτω.

Άλλο έχω ανάγκη να πάρω το χρόνο μου. Όπου ο άντρας το διακρίνει λίγο ή πολύ.
    Άλλο όμως θεωρώ πως ως γυναίκα είμαι τρόπαιο και είναι δικαίωμα μου να κάνω όσα τεστ θέλω στον άλλο, να παίξω με τα νεύρα και την υπομονή του, επιδεικνύοντας άκρως ναρκισσιστική συμπεριφορά - τρέφοντας έναν αέναο εγωισμό.
    Στην δεύτερη περίπτωση Μιλίβα ο άντρας φεύγει τρέχοντας!!!!!
    Εγώ νομίζα ότι ο george gr εννοούσε πως άλλο μια γυναίκα που θέλει να νιώσει μεγαλύτερη οικειότητα κ άλλο επδ θεωρει ότι αν κάνει νωρίς σεξ θα νιώσει φθηνή.....

Που το συσχέτισα λίγο με ενδεχόμενα ταμπού π μπορεί να έχει κάποια γυναίκα...
    Και αυτό κολλάει δλδ το να νιώσω πχ άνεση κ να περιμένω λίγο...έχει να κάνει και με το ενδεχόμενο ότι δεν ειμαι τόσο απελευθερωμένη σεξουαλικά για να ενδωσω με τη μια.. πχ...αυτό εννοώ...

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Είναι κάποιοι που έχουν και διάφορες απαιτήσεις ή διάφορα "φετιχ" να το πω και έτσι. Δεν ήταν δικό σου το πρόβλημα όμως. Βασικά βρε συ Μίλιβα, έχω παρατηρήσει ότι γενικά κατηγορείς πολύ τον εαυτό σου και τον βάζεις σε μια διαδικασία αυτοτιμωρίας, για θέματα άλλων. Γιατί ξαφνικά να σκέφτεσαι πως εσύ είσαι το πρόβλημα και όχι αυτός; Πρόσεξέ το αυτό και για τις επόμενες γνωριμίες σου. Είναι ένα δείγμα κακής αυτοεκτίμησης. Νομίζω πως σε κάποιο ποστ μου, σου είχα ξανά πει, ένα παρόμοιο με την αυτοεκτίμηση και είναι από τα πρώτα που βλέπει κάποιος σε μια κοπέλα.

Οι περισσότεροι άντρες, όταν βλέπουμε μια τέτοια κοπέλα, με χαμηλή αυτοεκτίμηση, έχουμε ένα πλάνο στο μυαλό μας, είτε θα φύγουμε γιατί θα μας ξενερώσει, χωρίς όμως να κάνουμε κάποια ιδιαίτερη γνωριμία, είτε θα προσπαθήσουμε να κάνουμε σχέση μαζί της, για να φαινόμαστε εμείς οι "δυνατοί" της υπόθεσης, κάνοντάς μας τα χατίρια. Ο τύπος αυτός, από τι κατάλαβα από το story της υπόθεσης, ανήκει στην δεύτερη κατηγορία, του τύπου που είναι ο "άντρας χαμαιλέων", αλλάζει την διάθεση και την ψυχοσύνθεση του, ανάλογα την κοπέλα.

Εκείνος κατάλαβε πως θέλεις έναν άντρα έτσι λίγο πιο ευαίσθητο, εσύ από την άλλη δείχνεις μια γυναίκα με χαμηλή αυτοεκτίμηση (πλην όμορφη, γιατί παίζει πολύ αυτό με την εξωτερική εμφάνιση), άρα τι καλύτερο να έχεις μια όμορφη κοπέλα και να σου κάνει και τα χατίρια στα διάφορα "φετιχ". Δεν ξέρω τραβηγμένο το σενάριο, αλλά υπάρχουν και αυτοί οι άντρες, που καμουφλάρονται ανάλογα με την διάθεση της κοπέλας.

Σε κάθε περίπτωση όμως και για να μην μακρηγορώ, δεν χρειάζεται να χρεώνεις στον εαυτό σου, θέματα ή σφάλματα άλλων. Επίσης κάτι είπες για σκύλο και επειδή έχω και εγώ, θα σου πω πως είναι ο καλύτερος φίλος (φίλη στην προκειμένη περίπτωση), από όλες τις ανθρώπινες σχέσεις και νιώθω πολύ τυχερός που έχω μια τέτοια σκυλίτσα.
    Δεν είμαι η γεμάτη φουλ αυτοπεποίθηση κοπέλα αλλά θέλω να πιστεύω πως δεν βγάζω και τέρμα ανασφάλεια ...μια μέση κατάσταση δλδ .....Ναι ο τύπος ήταν χαμαιλέοντας....Ναι δεν ξέρω αν ήταν φετίχ αλλα ένιωσα μια πίεση και με αυτόν ότι θέλει κτ γρήγορο......αυτός βασικά ήταν του στυλ έχω καιρό να παω με κάποια και θέλω πολύ να........
    Το είχε αναφέρει ότι είχε μήνες να κάνει κάτι με κάποια.. πολλές φορές αυτά π λέγονται κ στη πλάκα κ ανάλαφρα είναι κ αληθινά...

Όχι δεν έλεγα ότι γ αυτή τη περίπτωση φταίω εγώ όχι....

Εγώ έλεγα μήπως ειμαι ασεξουαλ γενικά η κτ συμβαίνει με μένα...γτ δεν φλερτάρω γ το σεξ κ μόνο.. η δύσκολα βλέπω άντρες γύρω μ σεξουαλικά ...λες και έχω κοιμηθει zzz.... οποτε ειναι και λιγο δυσκολο να μ τύχει γνωριμία γτ η ανάγκη για σεξ σε πιέζει όσο να ναι περισσότερο για να βγεις στη πιάτσα....Αν εγώ είμαι η κοιμισμένη βασίλισσα και απλώς κάθομαι και περιμένω να μου πέσει κάποιος π θα περνάω καλά μαζί του ...που δεν θα με πιέσει κ θα έχει υπομονή....Μέχρι το 2200 κτ θα γίνει....

Όσο γ το περιστατικό π περιέγραψα ήταν η μόνη φορά που μετάνιωσα ..σπάνια μετανιώνω γ κτ που κάνω...έχω κάνει φάση για τη φάση κ ήταν μια χαρά....Αλλά η περίπτωση αυτή ήταν ξενερα...
    Δεν είναι ωραίο να παριστάνουν κτ που δεν είναι για να "κάμψουν" τις αντιστάσεις σου

Και αυτό το κανετε συχνά αγοράκια μου καλά.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Εγώ νομίζα ότι ο george gr εννοούσε πως άλλο μια γυναίκα που θέλει να νιώσει μεγαλύτερη οικειότητα κ άλλο επδ θεωρει ότι αν κάνει νωρίς σεξ θα νιώσει φθηνή.....

Που το συσχέτισα λίγο με ενδεχόμενα ταμπού π μπορεί να έχει κάποια γυναίκα...
    Και αυτό κολλάει δλδ το να νιώσω πχ άνεση κ να περιμένω λίγο...έχει να κάνει και με το ενδεχόμενο ότι δεν ειμαι τόσο απελευθερωμένη σεξουαλικά για να ενδωσω με τη μια.. πχ...αυτό εννοώ...
    Κορίτσι μου καλό,

Αν δεν νοιώθεις έτοιμη μην προχωρήσεις με κανέναν. Στο λέω πολύ ειλικρινά.
    Αν όμως είσαι με κάποιον που σου αρέσει πραγματικά, προσπάθησε να αποφύγεις τις "γυναικουλίστικές" (συγγνώμη για την έκφραση) συμπεριφορές. Ο Γιώργος είπε στο μήνυμα του για γυναίκα που περιμένει να δει τι θα κάνει ο άνδρας για να την πείσει, ώστε να μην νοιώσει φτηνή. Το να λαμβάνεις όμως αξία μέσα από το σεξ κάπου είναι στρεβλό. Αν θέλεις να είσαι με κάποιον σημαίνει ότι θέλεις και ερωτική σχέση μαζί του.
    Ο άντρας ουσιαστικά κουράζεται όταν νοιώθει ότι πρέπει να περάσει επιτυχώς τα όποια τεστ αποφασίσει να του κάνει η γυναίκα. Τουλάχιστον σε μένα αυτό είναι το top του ξενερώματος...

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by GoldenM View Post
    Κορίτσι μου καλό,

Αν δεν νοιώθεις έτοιμη μην προχωρήσεις με κανέναν. Στο λέω πολύ ειλικρινά.
    Αν όμως είσαι με κάποιον που σου αρέσει πραγματικά, προσπάθησε να αποφύγεις τις "γυναικουλίστικές" (συγγνώμη για την έκφραση) συμπεριφορές. Ο Γιώργος είπε στο μήνυμα του για γυναίκα που περιμένει να δει τι θα κάνει ο άνδρας για να την πείσει, ώστε να μην νοιώσει φτηνή. Το να λαμβάνεις όμως αξία μέσα από το σεξ κάπου είναι στρεβλό. Αν θέλεις να είσαι με κάποιον σημαίνει ότι θέλεις και ερωτική σχέση μαζί του.
    Ο άντρας ουσιαστικά κουράζεται όταν νοιώθει ότι πρέπει να περάσει επιτυχώς τα όποια τεστ αποφασίσει να του κάνει η γυναίκα. Τουλάχιστον σε μένα αυτό είναι το top του ξενερώματος...
    Μπορεί όμως να θέλει κάποια να νιώσει πιο άνετα Όχι απαραίτητα γ ναρκισσιστικους λόγους κ άλλος να το παρεξηγήσει...

Senior Member
    Δεν είμαι η γεμάτη φουλ αυτοπεποίθηση κοπέλα αλλά θέλω να πιστεύω πως δεν βγάζω και τέρμα ανασφάλεια ...μια μέση κατάσταση δλδ .....Ναι ο τύπος ήταν χαμαιλέοντας....Ναι δεν ξέρω αν ήταν φετίχ αλλα ένιωσα μια πίεση και με αυτόν ότι θέλει κτ γρήγορο......αυτός βασικά ήταν του στυλ έχω καιρό να παω με κάποια και θέλω πολύ να........
    Το είχε αναφέρει ότι είχε μήνες να κάνει κάτι με κάποια.. πολλές φορές αυτά π λέγονται κ στη πλάκα κ ανάλαφρα είναι κ αληθινά...

Εγώ έλεγα μήπως ειμαι ασεξουαλ γενικά η κτ συμβαίνει με μένα...γτ δεν φλερτάρω γ το σεξ κ μόνο.. η δύσκολα βλέπω άντρες γύρω μ σεξουαλικά ...λες και έχω κοιμηθει zzz.... οποτε ειναι και λιγο δυσκολο να μ τύχει γνωριμία γτ η ανάγκη για σεξ σε πιέζει όσο να ναι περισσότερο για να βγεις στη πιάτσα....Αν εγώ είμαι η κοιμισμένη βασίλισσα και απλώς κάθομαι και περιμένω να μου πέσει κάποιος π θα περνάω καλά μαζί του ...που δεν θα με πιέσει κ θα έχει υπομονή....Μέχρι το 2200 κτ θα γίνει....

Όσο γ το περιστατικό π περιέγραψα ήταν η μόνη φορά που μετάνιωσα ..σπάνια μετανιώνω γ κτ που κάνω...έχω κάνει φάση για τη φάση κ ήταν μια χαρά....Αλλά η περίπτωση αυτή ήταν ξενερα...
    Δεν είναι ωραίο να παριστάνουν κτ που δεν είναι για να "κάμψουν" τις αντιστάσεις σου

Ρε συ τώρα γιατί τσουβαλιάζεις; Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν και αυτού του είδους οι άντρες, αλλά δεν είναι όλοι έτσι, απλά έπεσες πάνω στην γνωστή περίπτωση μ....α. Σιγά, κρατάς τα θετικά και προχωράς. Δεν θεωρώ πως είσαι ασέξουαλ, δεν ξέρω αν υπάρχει κιόλας αυτό. Θεωρώ πως οι πιο σεξουαλικοί άνθρωποι, είναι εκείνοι που δεν ασχολούνται με το σεξ, αλλά στις ιδιωτικές τους στιγμές είναι πύραυλοι και ξέρω τι λέω με αυτό Μίλιβα.

Μπορεί να μην σου φαίνεται τώρα, αλλά εγώ το βλέπω ως υγιές αυτό. Πάντως μεταξύ μας, δεν έχω ακούσει ποτέ καμιά κοπέλα, να κόβει "φλέβες" για το σεξ κλπ. Το θεωρούν ως ένα σημαντικό κομμάτι, αλλά κυρίως εμάς τους άνδρες κόβουμε "φλέβες" για το σεξ. Μια κοπέλα θα μείνει κυρίως στην θεωρία, σας αρέσει να απασχολείτε το μυαλό σας, ενώ εμείς είμαστε της πράξης, δεν θέλουμε τα περίπλοκα πράγματα. Δες το και έτσι, τα πράγματα είναι πιο απλά, από όσο φαντάζεσαι.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Μιλιβα..είναι η εποχή μας έτσι...το σεξ οι άνθρωποι το έχουν ως πρώτη προτεραιότητα...οι πιο πολλοί...
    Πες ότι φταίει η τηλεόραση με τη πλύση εγκεφάλου που κάνει..πες το αμερικανια....πάντως έτσι είναι οι εποχή..
    Παλιά οι ανθρωποι γνωριζοντουσαν ερωτευοντουσαν και μετά καναν σεξ....
    Τώρα κάνουν σεξ μετά γνωρίζονται και μετά ερωτεύονται και αν ερωτευθούν...
    Είναι μερικοί άνθρωποι π.χ όπως εσύ που δεν τους εκφράζει αυτή η εποχή και οι πλειοψηφία...ούτε εκείνοι είναι λάθος ούτε εσύ....
    Δεν έχεις κανέναν πρόβλημα απολύτως του εναντίον μάλιστα κάνεις αυτό ακριβώς που αισθάνεσαι και σε εκφράζει...
    Ειδικά με το θέμα του κούκου καμία σχέση....αν είναι δυνατόν...αφού δεν βρήκες κάποιο αγόρι που να αισθανθείς κάτι λογικό είναι να μην σου βγενει το σεξ ...
    Γιατί να μη ζούσα και εγώ παλιά.... ;
    Γιατί..;;

Έχεις δίκιο αλλά καλό είναι να προβληματιζόμαστε όταν βλέπουμε ότι κάτι δεν πάει καλά ενώ είμαστε νέοι ακόμα......

Senior Member

Αυτή είναι τεράστια αλήθεια..

Miliva21
    Guest
    [/B]

Αυτή είναι τεράστια αλήθεια..
    Κ με τη λέξη "αγοράκια" συμπεριλαμβάνω όλες τις ηλικίες.....

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Ρε συ τώρα γιατί τσουβαλιάζεις; Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν και αυτού του είδους οι άντρες, αλλά δεν είναι όλοι έτσι, απλά έπεσες πάνω στην γνωστή περίπτωση μ....α. Σιγά, κρατάς τα θετικά και προχωράς. Δεν θεωρώ πως είσαι ασέξουαλ, δεν ξέρω αν υπάρχει κιόλας αυτό. Θεωρώ πως οι πιο σεξουαλικοί άνθρωποι, είναι εκείνοι που δεν ασχολούνται με το σεξ, αλλά στις ιδιωτικές τους στιγμές είναι πύραυλοι και ξέρω τι λέω με αυτό Μίλιβα.

Μπορεί να μην σου φαίνεται τώρα, αλλά εγώ το βλέπω ως υγιές αυτό. Πάντως μεταξύ μας, δεν έχω ακούσει ποτέ καμιά κοπέλα, να κόβει "φλέβες" για το σεξ κλπ. Το θεωρούν ως ένα σημαντικό κομμάτι, αλλά κυρίως εμάς τους άνδρες κόβουμε "φλέβες" για το σεξ. Μια κοπέλα θα μείνει κυρίως στην θεωρία, σας αρέσει να απασχολείτε το μυαλό σας, ενώ εμείς είμαστε της πράξης, δεν θέλουμε τα περίπλοκα πράγματα. Δες το και έτσι, τα πράγματα είναι πιο απλά, από όσο φαντάζεσαι.
    Αυτή η γνωστή περίπτωση "μαλακα" π αποκαλείτε εσείς.. Εγώ δεν θα το έλεγα ποτέ έτσι ειναι πολυ συχνή
    Εσείς που είστε δλδ..;
    Αν δειτε μια κοπέλα που να σας αρέσει κ να είναι κ ελκυστική θα προσεγγισετε;;

Senior Member
    Γιατί να μη ζούσα και εγώ παλιά.... ;
    Γιατί..;;

Έχεις δίκιο αλλά καλό είναι να προβληματιζόμαστε όταν βλέπουμε ότι κάτι δεν πάει καλά ενώ είμαστε νέοι ακόμα......

Βρήκες αγόρι που να πλήρη αυτά που θέλεις και δεν πήγε καλά???όχι...
    Ερωτεύθηκε η σου τράβηξε κάποιο αγόρι το ενδιαφέρον σου και δεν πήγε καλά???όχι...
    Άρα γιατί προβληματιζεσε???
    Μόνη σου το ειπες πριν για το τύπο στη θάλασσα ήθελε μόνο σεξ από σένα και μάλιστα δημόσια...
    Άλλα παιδιά που λες ότι είχες γνωρίσει θέλανε επισεις σεξ κατευθείαν... πραγματα που δεν σας εκφράζουν εσένα ..και μετά μου λες ότι πρέπει να προβληματιζεσε εσύ??γιατί???αυτοί να προβληματιστούν όχι εσύ..

Miliva21
    Guest
    [/B]

Βρήκες αγόρι που να πλήρη αυτά που θέλεις και δεν πήγε καλά???όχι...
    Ερωτεύθηκε η σου τράβηξε κάποιο αγόρι το ενδιαφέρον σου και δεν πήγε καλά???όχι...
    Άρα γιατί προβληματιζεσε???
    Μόνη σου το ειπες πριν για το τύπο στη θάλασσα ήθελε μόνο σεξ από σένα και μάλιστα δημόσια...
    Άλλα παιδιά που λες ότι είχες γνωρίσει θέλανε επισεις σεξ κατευθείαν... πραγματα που δεν σας εκφράζουν εσένα ..και μετά μου λες ότι πρέπει να προβληματιζεσε εσύ??γιατί???αυτοί να προβληματιστούν όχι εσύ..
    Υπό αυτή την άποψη μπορεί ..... Ε ντάξει κ η τόσο πλ ησυχία είναι πληκτική κάποιες φορες...δλδ δεν είναι φυσιολογικό να το σκέφτομαι κ λίγο....τρία χρόνια είναι αυτά δεν είναι πέντε μήνες...που άλλοι θα έλεγαν πωωωω είμαι πάρα πολύ καιρό μόνος...πέντε μήνες...
    Έχω και εγώ τους φόβους και τις ανασφάλειες μου...οσο να ναι πέφτει κ υ αυτοπεποίθηση

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πλακα μας κανεις ρε οεο , που θα το αφησει στην ακρη;
    ΦΥΣΙΚΑ και ειναι αξιοποιησιμο το οτι ειναι ωραια κοπελα, και ειναι σιγουρο οτι πολλοι που την βλεπουν θα ηθελαν να την γνωρισουν αν δινοταν η ευκαιρια, πραγμα που δεν θα συνεβαινε αν ειχε ασχημη εμφανιση.

καλα κανει και το λεει, γιατι αν δεν το ελεγε, θα της απαντουσαν οι περισσοτεροι, μηπως πρεπει κατι να βελτιωσει στην εμφανιση της.
    η κοπελα απλα λεει οτι ΔΕΝ εχει προβημα η εμφανιση της.
    αλλου εναι το προβλημα.

Μωρε ξερω τι γραφω.Το ειχε γραψει σε μηνυμα της ειχε αφησει ενα παραπονο του στυλ ''ειμαι ομορφη και στο γυμναστηριο δεν ερχεται να μου πιασει καποιος κουβεντα''.Η μιλιβα πιστευει επειδη της την πεφτουν στο fb κα ιτην κοπανανε στα like οτι αυτο εινα ιαρκετο.Η μαλλον πιστευε γιατι και η ιδια τωρα αναρωτιτεται γιατι δε βρισκει κανεναν της προκοπης.Δε της το πα επειδη πιστευω οτι ειναι ψωνιο,νομιζω ειναι οκ κοπελα απ αυτα που γραφει.

Οι σοβαροι επιλεκτικοι αντρες δε κοιτανε την αντικειμενικη ομορφια...γι αυτο το λεω.Δε λενε ''α να μια ωραια κοπελα ας την πλησιασω''.

Κοβουν τις κινησεις της,στηνουν αυτι να δουν τι κουβεντες πεταει κτλ...κοιτανε ολο το πακετο και μετα εκδηλωνουν το ενδιαφερον τους.Γι αυτο της ειπα να το αφησει στην ακρη γιατι αυτα που ψαχνει δεν ''ψαρευονται'' μονο με την ομορφια,θελει κι αλλα πραγματα.

Να χτισει τον χαρακτηρα της,να ειναι ζεστη,χαμογελαστη,προσεγγίσιμη,� �α μην κουραζει με την παρλα της και τα ματια της να δειχνουν οτι ειναι εξυπνη.Να γνωρισει μεγαλυτερες της ποιοτικες γυναικες να παρει καποια ερεθισματα και να μαθει απο αυτες.

Τα πραγματα ειναι απλα,παιρνεις συμβουλες,τις φιλτραρεις κα ιαποφασιζεις αν θα κανεις αλλαγες για να βελτιωσεις καποια πραγματα στη ζωη σου,κι απο κει κα ιπερα περιμενεις κα ιελπιζεις σε μια καλη γνωριμια καπου καποτε.

Senior Member
    Αυτή η γνωστή περίπτωση "μαλακα" π αποκαλείτε εσείς.. Εγώ δεν θα το έλεγα ποτέ έτσι ειναι πολυ συχνή
    Εσείς που είστε δλδ..;
    Αν δειτε μια κοπέλα που να σας αρέσει κ να είναι κ ελκυστική θα προσεγγισετε;;
    Δεν καταλαβαίνω που θέλεις να καταλήξεις και γιατί μιλάς σε πληθυντικό; Δεν μπορώ να πω τι θα έκανε ένας άλλος άνθρωπος, όπως έχω πει αρκετές φορές και έχεις συμφωνήσει και εσύ, ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Εγώ μπορώ να πω για εμένα, στο ερώτημα δηλαδή που βάζεις θα απαντούσα εγώ ναι. Εξαρτάται βέβαια και την κοπέλα, έχω δει ελκυστικές κοπέλες, που εμένα δεν μου άρεσαν, κάτι έβλεπα που με "ξίνιζε", έχω δει και άλλες κοπέλες ελκυστικές ή λιγότερο ελκυστικές, που μου άρεσαν και βεβαίως και τις προσέγγιζα.

Δεν έχω εγώ κολλήματα το να "φοβάμαι" να προσεγγίσω, επειδή είναι ελκυστική ή όχι μια κοπέλα, δεν αποτελεί για εμένα εμπόδιο αυτό. Το να έχει σχέση αποτελεί εμπόδιο ή να μην της αρέσω, τότε εκεί προχωράω σε άλλη γνωριμία. Αν και δεν είμαι ο τύπος που ψάχνει συνέχεια να έχει μια κοπέλα δίπλα του. Εσύ είσαι 3 χρόνια μόνη, εγώ είμαι 4 ίσως και παραπάνω, αλλά φλερτάρω όμως και περνάω καλά. Αν προκύψει κάποια κοπέλα για σχέση, δεν θα πω όχι, αλλά προς το παρόν δεν έχει προκύψει. Δεν τα έχω "βάψει" και μαύρα όμως.

Page 25 of 39 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast