Originally Posted by
Remedy
εγω δεν θα εμπιστευομουν ανδρα που θα μου ζητουσε σχεση πριν κανουμε και σεξ (αναμεσα σε πολλα αλλα, οπως εξοδους, γνωριμιες με φιλους, ταξιδια κλπ).
θα ελεγα οτι καποιο προβλημα εχει και θελει να με καπαρωσει πριν με γνωρισει καλα γιατι δεν βρισκει γυναικα, η με δουλευει για να με πηδηξει.
δλδ, μετα την εφηβεια, μετα απο το διαστημα που καποιος δεν ειναι ενεργος σεξουαλικα, δεν μπορω να διανοηθω, χωρις να υπαρχει ουσιαστικη γνωριμια να λεει καποιος "θελεις να κανουμε σχεση". μου φαινεται εξωπραγματικο.
και πραγματικη γνωριμια δεν ειναι το σεξ. ειναι ομως ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και το σεξ.
ουτε και θα ηξερα τι να απαντησω σε καποιον που θα μου ζητουσε σχεση πριν κανουμε σεξ. θα τον περνουσα για προβληματικο. που το ξερει οτι θα με θελει και εμτα το σεξ;; εγω δεν το ξερω, και φυσικα δεν θα δεχομουν ΜΕ ΤΠΤ.
κι αν δεν μου αρεσει;;; αν δεν ταιριαζουμε στο σεξ;
γιατι θεωρειτε δεδομενο κι εσυ και η μιλιβα οτι θα θελετε σχεση με καποιον που δεν γνωριζετε καλα;;; φερεστε σαν αζητητο εμπορευμα που πρεπει καποιος να δεσμευθει οτι θα το παρει.
ΟΧΙ. μια γυναικα που πιστευει στονε αυτο της, δεν θελει σχεση πριν γνωρισει καποιον, γιατι ξερει οτι δεν αξιζει στον καθεναν, αλλα μονο σε καποιον ρπαγματικα αξιολογο.
και αυτο, δεν μπορεις να το ξερεις με το καλημερα. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Ο ΑΛΛΟΣ. το να ζητας σχεση πριν την γνωριμια, ειναι πρεμουρα μην μεινεις στα αζητητα.
εγω δεν ειχα πτοε τεοτια πρεμουρα. ηξερα οτι μπορω να βρω ανδρα οποτε το θελησω.
και τι νοημα εχει να σου πει καποιος επειδη του το ζητας "ναι, ναι, θα τα εχουμε για οσο καιρο θελεις και θα κανουμε σεξ οποτε το θελησεις εσυ"
σαμπως υπογραφει κανενα συμβολαιο και δεν μπορει να φυγει μολις κανετε σεξ, η δεν μπορει τον καιρο της αναμονης να βλεπει και καποια αλλη;
Προσωπικα , μετα την εφηβεια, ουδεποτε εκανα σοβαρη σχεση που ξεκινησε με καποια προταση. και οι δυ μεγαλες μου σχεσεις ξεκινησαν με γωνριμια καιε γιναν σχεσεις μονες τους. ΔΕΘΗΚΑΜΕ δλδ γιατι θελαμε και οι δυο να βρισκομαστε ολο και περισσοτερο ωσπου στοτ ελος ζητησαμε αποκλειστικοτητα ο ενας απ τον αλλον .