Results 346 to 360 of 440
Thread: Με κοροιδεψε κανονικοτατα
-
28-06-2019, 22:43 #346Miliva21Guest
Θα τη βρεις μωρέ......Τώρα η δουλειά σου είναι στην επαρχία που ζεις; δεν μπορείς να μετακινηθείς;;
Γυναίκες υπάρχουν και από τη στιγμή που τα πήγαινες καλά μαζί τους θέμα χρόνου είναι....
Ναι καλύτερα άνω των τριάντα γιατι εσύ ψάχνεις δέσμευση και άραγμα......οπότε πιο πιθανό να το βρεις σε αυτή την ηλικία....
Εγώ τι άλλο να γράψω....σε ολόκληρο το θέμα 400 σχεδόν σελίδες γράφω τι θέλω...βαρέθηκα λίγο
- 28-06-2019, 22:45 #347
28-06-2019, 22:54 #348
Τι εχασα οσο γκομενιαζα;
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
28-06-2019, 22:59 #349
Παλαιότερα ήμουν πιο αυστηρη. Πλέον πιστεύω πως κάθε άνθρωπος έχει άλλο ρυθμό και άλλες προταιρεοτητες. Αν εγώ πχ αφιέρωνα 5 ώρες στην ανάγνωση ενώ εκείνος ήθελε 5 ώρες για να φτιάξει σώμα ήξερα πως δεν θα έχουμε κοινό ενδιαφέρον. Για αυτό και αν παρατηρήσεις οι φιτ διαλέγουν κοπέλες με κοινό χόμπυ. Τον τύπο άνδρα που απαιτεί να σε ντύσει κούκλα για να σε βολτάρει δεν συμπάθησα ποτέ. Εγώ το βλέπω έτσι, έχω ακούσει την άποψη " του αρέσει να με βλέπει όμορφη και με πάει παντου"... !!! Συνήθως ρωτούσα - γιατί δεν πληρώνεις μόνη σου το σύνολο και να διαλέξεις 1 φορά και εσύ που θες να πάτε;;; απάντηση καμια !!! Γούστα είναι αυτά. Για όλους μας όμως υπάρχει κάποιος να συνεννοηθούμε, όχι στο 100% απαραίτητα έστω στο 90%.
"Make sure your worst enemy isn't you"
28-06-2019, 23:01 #350
Όχι η δουλειά μου είναι κανονικά Αθήνα αλλά δουλεύω μέσω ίντερνετ από επαρχία δηλαδή από όπου θέλω στον πλανήτη αρκεί να έχει ίντερνετ. Θες να εξαφανιστουμε παρέα Ταϊλάνδη ? ;)
Ναι θέμα χρόνου, αλλά εσύ μη κάνεις το λάθος και αλλάξεις αυτό λέω , είναι κρίμα, μια χαρά είσαι. Πραγματικά.
@φαντασια αεί παραταμας [emoji8]
28-06-2019, 23:03 #351
29-06-2019, 00:22 #352Miliva21GuestΚαι να σε ρωτήσω κάτι φίλε....
Πες ότι τη βρίσκεις αυτή την άπλη κοπέλα που ζητάς .........που θα τη βρεις είμαι σίγουρη........πες όμως ότι μαθαίνεις πως και αυτή δεν ήταν το καλύτερο κορίτσι στα νιάτα της ....έκανε τις αταξίες της και ολα οσα εκανες κ εσύ μικρός......τι θα κάνεις;;πως θα αντιδρούσες;;;; Γιατί είναι λογικό μια γυναίκα στα τριάντα μα έχει ζήσει τη ζωή της να έχει κάνει και λάθη και απ'όλα όμως να θέλει να αραξει....Για πες
29-06-2019, 00:27 #353Miliva21Guest
29-06-2019, 00:59 #354
Κανένα πρόβλημα. Το θέμα είναι τώρα τι κάνει. Θαυμάζω αυτές που δεν κάναν αμαρτωλό παρελθόν, αλλά δε καταδικάζω αυτές που είχαν. Και στριπτιτζου να ήταν δε με νοιάζει, άσε γιατί από τις καλές κοπέλες καηκαμε. Η αμαρτωλή (αλλά μετανοιωμένη, αλλιώς δε συζητάμε) θα έχει και μια καλή ταπείνωση όπως και εγώ , με την έννοια ότι, έκανες τα λάθη σου μη το παίζεις Αγία, συν ότι άμα πληγώθηκε θα εκτιμήσει κάποια πράγματα.
Καλύτερα μια που ήταν ******* στο παρελθόν και τώρα είναι μετανοιωμένη και σωστή , παρά κάποια που ήταν σωστή και τώρα έχει αποθυμενα.
29-06-2019, 02:49 #355
Πάντα το έλεγα οτι αν δεν έχεις ζησει σου βγαίνουν αποθημενα. Γι αυτο και εγω στα 20 μου εκανα οτι ηθελα και τώρα είμαι οτι πρεπει για να αραξω κάπου
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
29-06-2019, 09:30 #356
29-06-2019, 09:39 #357
29-06-2019, 09:49 #358
εγω δεν θα εμπιστευομουν ανδρα που θα μου ζητουσε σχεση πριν κανουμε και σεξ (αναμεσα σε πολλα αλλα, οπως εξοδους, γνωριμιες με φιλους, ταξιδια κλπ).
θα ελεγα οτι καποιο προβλημα εχει και θελει να με καπαρωσει πριν με γνωρισει καλα γιατι δεν βρισκει γυναικα, η με δουλευει για να με πηδηξει.
δλδ, μετα την εφηβεια, μετα απο το διαστημα που καποιος δεν ειναι ενεργος σεξουαλικα, δεν μπορω να διανοηθω, χωρις να υπαρχει ουσιαστικη γνωριμια να λεει καποιος "θελεις να κανουμε σχεση". μου φαινεται εξωπραγματικο.
και πραγματικη γνωριμια δεν ειναι το σεξ. ειναι ομως ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και το σεξ.
ουτε και θα ηξερα τι να απαντησω σε καποιον που θα μου ζητουσε σχεση πριν κανουμε σεξ. θα τον περνουσα για προβληματικο. που το ξερει οτι θα με θελει και εμτα το σεξ;; εγω δεν το ξερω, και φυσικα δεν θα δεχομουν ΜΕ ΤΠΤ.
κι αν δεν μου αρεσει;;; αν δεν ταιριαζουμε στο σεξ;
γιατι θεωρειτε δεδομενο κι εσυ και η μιλιβα οτι θα θελετε σχεση με καποιον που δεν γνωριζετε καλα;;; φερεστε σαν αζητητο εμπορευμα που πρεπει καποιος να δεσμευθει οτι θα το παρει.
ΟΧΙ. μια γυναικα που πιστευει στον εαυτο της, δεν θελει σχεση πριν γνωρισει καποιον (ΚΑΙ στο σεξ και παντου), γιατι ξερει οτι δεν αξιζει στον καθεναν, αλλα μονο σε καποιον πραγματικα αξιολογο, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΕΡΑΣΤΗ.
και αυτο, δεν μπορεις να το ξερεις με το καλημερα. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Ο ΑΛΛΟΣ. το να ζητας σχεση πριν την γνωριμια, ειναι πρεμουρα μην μεινεις στα αζητητα.
εγω δεν ειχα ποτε τεοτια πρεμουρα. ηξερα οτι μπορω να βρω ανδρα οποτε το θελησω.
και τι νοημα εχει να σου πει καποιος επειδη του το ζητας "ναι, ναι, θα τα εχουμε για οσο καιρο θελεις και θα κανουμε σεξ οποτε το θελησεις εσυ"
σαμπως υπογραφει κανενα συμβολαιο και δεν μπορει να φυγει μολις κανετε σεξ, η δεν μπορει τον καιρο της αναμονης να βλεπει και καποια αλλη;
Προσωπικα , μετα την εφηβεια, ουδεποτε εκανα σοβαρη σχεση που ξεκινησε με καποια προταση. και οι δυο μεγαλες μου σχεσεις ξεκινησαν με γνωριμια και εγιναν σχεσεις μονες τους. ΔΕΘΗΚΑΜΕ δλδ στην πορεια, γιατι θελαμε και οι δυο να βρισκομαστε ολο και περισσοτερο ωσπου στο τελος ζητησαμε αποκλειστικοτητα ο ενας απ τον αλλον .
29-06-2019, 09:54 #359
Δεν είμαι γιατί αν ήθελα να κάνω το γαμπρό θα έμπαινα tinder που όλοι όλες μπαίνουν για αυτό το λόγο. 2ον είμαι επαρχία βόρεια Ελλάδα οπότε δε θα μπορούσε να γίνει κάτι με τα κορίτσια εδώ, αλλά κάνουμε και πλάκα? φλερτ ? Πάρτο όπως θέλεις :)
Άλλωστε η @φαντασία είπαμε είναι πιασμένη ;) Και για την μιλιβα είπα να της γνωρίσω φίλο μου που μένει εκεί.
Πάντως αν παντρευτώ ποτέ, όχι δε θα ασχοληθώ με άλλες. Δεν έχω τέτοια αποθυμενα, το αντίθετο μάλλον.
29-06-2019, 09:59 #360
δεν ισχυει αυτο που λες.
στο τιντερ υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος .
εδω μπαινουν για αλλους λογους και ειναι πιο προσοδοφορο να κανεις τον γαμπρο ;)
οχι σε τα μας, δηλαδη....
ναι, σαν φλερτ το παιρνω και χαιρομαι που το παραδεχεσαι γιατι δεν τρωμε κουτοχορτο.
μιλουσε η κοπελα για το προβλημα της και τσιλιμπουρδιζες με την φαντασια μεχρι που διαμαρτυρηθηκε η μιλιβα που προσπαθουσε να κανει συζητηση.
καλα ειναι τα εκτος θεματος να τα κανεις στο τι σκεφτεστε, η σε προσωπικα μηνυματα (το καλυτερο). δεν ειναι τιντερ εδω.
το που μενεις δεν εχει σημασια. ολοι καπου μενουν...
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή