Ξάπλωσα για λίγο και τώρα έφτιαξα καφέ, ελπίζω να με τονώσει...για να κοιμηθώ δεν νιώθω αρκετά ασφαλής δυστυχώς...τώρα αν στο μεσοδιάστημα δράσουν τα φάρμακα που πήρα πριν καμιά ώρα βλέπουμε...
Printable View
Να ρωτήσω κάτι τους άντρες του φόρουμ (ειπώθηκε κάτι -όχι εδώ- γι' αυτό και μου ήρθε στο μυαλό αυτή η ερώτηση): δικαιολογείτε όσους παρενοχλούν τις γυναίκες απλά λόγω της αντρικής τους φύσης; Δεν μιλάω για εξαναγκασμό σε σεξουαλική επαφή τώρα εννοώ για αγγίγματα και τέτοια για να το πω κομψά...
na parenoxlei ενοεις να τις πιανει και τετοια ε?γτ και εγω κανω κομπλιμεντα σε γυναικες στο δρομο...το να πεις ενα κομπλιμεντο σε μια αγνωστη παντως δεν το θεωρω κακο//
Τα υπολοιπα και βεβαια δεν ειναι σωστα...
Το εχω για τον δρακο του αμαρουσιου...τελικα τι εγινε με αυτον?
Ναι, το να απλώνει τα κουλά του εννοώ το κοπλιμέντο και βέβαια δεν είναι κακό...παρά το ότι έχει τύχει δεν παρανόησα εντελώς ευτυχώς... :p
Για τον τύπο άκουσα νωρίτερα ότι ομολόγησε τις επιθέσεις σε 5 γυναίκες αλλά με τη δολοφονία της συνταξιούχου δεν πρέπει να σχετίζεται...
Υπαρχουν και χειροτερα
http://www.infokids.gr/2016/01/ayrio...os-poy-katigo/
Το συγκεκριμο περιστατικο εγινε πολυ πολυ κοντα μου ζαμε τπν συγκεκριμενο ανθρωπο του μιλησουμε καθημερινα και μαντεψτε ηταν σαν ολους τους αλλους
( σορρυ για το οφ τοπικ)
Καλη εβδομαδα Κυκνάκι!!! Ευχομαι πιο καλες στιγμες και λιγοτερος πονος.
Γεια σου cc, σ' ευχαριστώ! :)
Μόλις ξύπνησα από μεσημεριανό ύπνο κι είμαι σαν ζαλισμένο κοτόπουλο...δύσκολο συναίσθημα, μου έρχεται να ξαπλώσω πάλι αλλά δεν θα μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ...
Σήμερα ήταν μια καλούτσικη μέρα, έκανα μια παραγγελία απ' την Oriflame και μετά πήγα στα Lidl γιατί ήθελα να πάρω ένα κουτί για τα φάρμακα μου (έχει ξεχωριστό για κάθε μέρα της εβδομάδας και τέσσερις θήκες για πρωί, μεσημέρι, απόγευμα και βράδυ κι είναι πολύ πρακτικό) και κάτι σαν λαστέξ που αν και ευμεγέθες έχει ωραίο σχέδιο...το χάρηκα που έκανα αυτά τα ψώνια... :) Από εδώ και πέρα δεν ξέρω τι θα κάνω, βαριέμαι λίγο αυτή τη στιγμή...
Κυκνακι μου,στο τι σκεφτεστε σε διαβασσα λιγο νταουν, τι εγινε ? Κανε υπομονη με το αναφρανιλ, αυριο εχεις και συνεδρια, σωστα ?
Καλημέρα cc! :)
Κοίτα, μην γελάσεις, αλλά αναστατώθηκα μ' έναν καβγά που είχαμε με τον why (τώρα τα βρήκαμε, οκ) κι έπεσα...και τώρα νιώθω λίγο μελαγχολική, δεν ξέρω αν φταίει αυτό ίσως οι εντάσεις να μου κάνουν περισσότερο κακό απ' όσο νομίζω...ή μπορεί να φταίει το ότι έβλεπα περίεργα όνειρα ως και το πρωί πριν ξυπνήσω...θα πάρω σε λίγο τα πρωινά χάπια για να βοηθηθώ...ναι, αύριο όντως έχω συνεδρία, πάλι καλά αν κι αν μου πεις αυτή τη στιγμή να βγω από το σπίτι δεν βγαίνω εκτός κι αν γίνεται σεισμός... :p Αλλά εντάξει πρωί είναι ακόμα και δεν έχω "ξυπνήσει"...
Επίσης είχα ταραχτεί πριν δυο μέρες και με το θέμα με τη φίλη μου κι ίσως να μάζεψα λίγο αρνητισμό και να μπούκωσα...ακόμα τη σκέφτομαι...
Εσύ πώς είσαι;
Ειναι γεγονος πως οταν ειμαστε ηδη ευαλωτοι επηρρεαζομαστε πιο ευκολα και ολα μαζευονται και μετα θελουν να εκτονωθουν αλλά αυτο λεγεται ζωη. Θα το ξεπερασεις και αυτο. Εντελως κουφα χαχα καλα νιωθω ... οταν λεω "κουφα" τι εννοω... για αλλο ξεκινησα αλλου βρεθηκα - ναι καθε μερα απο την αρχη - αλλά οσο δεν παραγω κακες σκεψεις λεω - α τι καλα- σημερα ειναι μια καλη ημερα ας χαμογελασω. Ας χαμογελασω τωρα. Μπορει αργοτερα κατι να με επηρρεασει. Προσπαθω οσο περισσοτερο μπορω να ζω στο καθε τωρα. : )
Σε θαυμάζω που μπορείς να ζεις τη στιγμή, εγώ ως επί το πλείστον σκέφτομαι το μέλλον...αλλά ας προσπαθήσω ν' απολαύσω τώρα το καφεδάκι μου παίρνοντας παράδειγμα από 'σένα...Μετά με περιμένει συμμάζεμα αχ βαχ ουφ! :p Κάνει και ζέστη και δυσκολεύει τα πράγματα...
Καθε μερα και απο λιγο, καθε μερα να κανεις και απο ενα θετικο για εσενα, καθε ημερα να αφουγκραζεσαι τι νιωθεις, μολις σε πιασει και το νεο σκευασμα λογικα θα ανοιξεις φτερα. Μονο για στιγμες ζουμε. Καποιες ειναι Υπεροχες και καποιες ανυποφορες. Αξιζει να προσπαθουμε κυκνακι μου. Οσο μπορουμε, μεχρι εκει που μπορουμε. Χωρις συγκρισεις και αηδιες που μολυνουν την ψυχη.
Σε χαιρετω, τα φιλια μου !!!
κυκνε τι κανεις τι κανεις εισαι καλα σημερα?
Γεια σου nick... :)
Είμαι λίγο κουρασμένη, έκανα ολόκληρη μετακόμιση βιβλία, τακτοποιούσα τις βιβλιοθήκες και κουράστηκα κι έγινα μούσκεμα, από το πρωί ως το μεσημέρι μ' αυτό ασχολούμουν και μετά κοιμήθηκα κάνα δίωρο και να 'μαι πάλι...
Μόνο που με έχει πιάσει η τελειομανία μου και θα ήθελα να τα τελειώσω όλα σήμερα αλλά δεν γίνεται...αύριο πάλι...απλά με βασανίζει λίγο αυτό που θέλω να τα φτιάξω όλα τακτοποιημένα σήμερα...
Καλημέρα! Είναι κανένα άλλο κοκκόρι εδώ;
ε δεν ξερεις ρε κυκνε ποιος αλλος ειναι εδω χαχαα?
εμ τι πρωτη φορα πηγα για γυμναστικη 5 η ωρα αλλα ηταν πολυ ωραια αδειο το γυμναστηριο ,ψηλοαδεια και η πολη..και ηταν καλα...e kala ειναι νωρις για να κανεις κατι παραγωγικο ακομα :p
εγω παιζω ενα παιχνιδι που εισαι προνονητης μια ομαδας ποδοσφαιρου....
δεν εχω φεισμποοκ και δεν τ ξερω τ παιχνιδι π λες :P
Δεν πειράζει... :) Δεν μπορώ να το περιγράψω καλά αλλά μια χαζομαρούλα είναι απλά με χαλαρώνει...
Πότε θα πας στο γιατρό; Εγώ έχω αύριο συνεδρία με την ψυχολόγο...
Η μαμά μου δεν ξυπνάει, της έκανα καφέ και την ταρακούνησα πολύ ελαφρώς για να ξυπνήσει αλλά είπε ότι θέλει να κοιμηθεί κι άλλο...μα γιατί να μην είναι κι αυτή κοκκόρι σαν κι εμένα να έχω live παρέα στον πρωινό καφέ; :p
ναι θα σου πω..εαν μ δωσει βεβαια γτ μπορει να μ οτι δεν χρειαζομαι
ειναι καλο αμα σ βοηθαει γτ υπαρχουνε και μερικοι π δεν βοηθανε...γι αυτο σ ρωτησα...
εδω που ειμαι εγω εχει ηλιο .κανει απιστευτη μερα ,καλοκαιρινη ωραια ,ουτε πολυ ζεστη μια χαρα...βρεχει εκει ε?δεν μ αρεσει καθολου η βροχη εμενα,μερικες φορες μ την βροχη μ πιανει και κατι σαν μελανχολια