Είναι κανείς εδώ; - Page 67
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 67 of 323 FirstFirst ... 1757656667686977117167 ... LastLast
Results 991 to 1,005 of 4837
    Senior Member
    ε δεν ξερεις ρε κυκνε ποιος αλλος ειναι εδω χαχαα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ε δεν ξερεις ρε κυκνε ποιος αλλος ειναι εδω χαχαα?
    Το υπέθεσα γι' αυτό λάλησα για να σε ξυπνήσω...
    Τι κάνεις;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Το υπέθεσα γι' αυτό λάλησα για να σε ξυπνήσω...
    Τι κάνεις;
    χαχααχα
    καλα κυκνε αραζω,πριν καμια ωρα πηγα γυμναστηριο μετα πηρα ενα καφεδακι και τωρα ειμαι σπιτι..παιζω ενα παιχνιδι και ταυτοχρονα ειμαι και στο σαιt
    εσυ κυκνε πως τα πας?

Senior Member
    χαχααχα
    καλα κυκνε αραζω,πριν καμια ωρα πηγα γυμναστηριο μετα πηρα ενα καφεδακι και τωρα ειμαι σπιτι..παιζω ενα παιχνιδι και ταυτοχρονα ειμαι και στο σαιt
    εσυ κυκνε πως τα πας?
    Πω πω, χαρά στο κουράγιο σου να κάνεις γυμναστική τόσο πρωί...εγώ ακόμα καφέ πίνω και δεν έχω ξεκουνηθεί να κάνω κάτι παραγωγικό, είναι νωρίς για μένα...
    Τι παιχνίδι παίζεις; Εγώ forest rescue στο facebook...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Πω πω, χαρά στο κουράγιο σου να κάνεις γυμναστική τόσο πρωί...εγώ ακόμα καφέ πίνω και δεν έχω ξεκουνηθεί να κάνω κάτι παραγωγικό, είναι νωρίς για μένα...
    Τι παιχνίδι παίζεις; Εγώ forest rescue στο facebook...
    εμ τι πρωτη φορα πηγα για γυμναστικη 5 η ωρα αλλα ηταν πολυ ωραια αδειο το γυμναστηριο ,ψηλοαδεια και η πολη..και ηταν καλα...e kala ειναι νωρις για να κανεις κατι παραγωγικο ακομα
    εγω παιζω ενα παιχνιδι που εισαι προνονητης μια ομαδας ποδοσφαιρου....
    δεν εχω φεισμποοκ και δεν τ ξερω τ παιχνιδι π λες :P

Senior Member
    εμ τι πρωτη φορα πηγα για γυμναστικη 5 η ωρα αλλα ηταν πολυ ωραια αδειο το γυμναστηριο ,ψηλοαδεια και η πολη..και ηταν καλα...e kala ειναι νωρις για να κανεις κατι παραγωγικο ακομα
    εγω παιζω ενα παιχνιδι που εισαι προνονητης μια ομαδας ποδοσφαιρου....
    δεν εχω φεισμποοκ και δεν τ ξερω τ παιχνιδι π λες :P
    Δεν πειράζει... Δεν μπορώ να το περιγράψω καλά αλλά μια χαζομαρούλα είναι απλά με χαλαρώνει...
    Πότε θα πας στο γιατρό; Εγώ έχω αύριο συνεδρία με την ψυχολόγο...
    Η μαμά μου δεν ξυπνάει, της έκανα καφέ και την ταρακούνησα πολύ ελαφρώς για να ξυπνήσει αλλά είπε ότι θέλει να κοιμηθεί κι άλλο...μα γιατί να μην είναι κι αυτή κοκκόρι σαν κι εμένα να έχω live παρέα στον πρωινό καφέ;

Senior Member
    Δεν πειράζει... Δεν μπορώ να το περιγράψω καλά αλλά μια χαζομαρούλα είναι απλά με χαλαρώνει...
    Πότε θα πας στο γιατρό; Εγώ έχω αύριο συνεδρία με την ψυχολόγο...
    Η μαμά μου δεν ξυπνάει, της έκανα καφέ και την ταρακούνησα πολύ ελαφρώς για να ξυπνήσει αλλά είπε ότι θέλει να κοιμηθεί κι άλλο...μα γιατί να μην είναι κι αυτή κοκκόρι σαν κι εμένα να έχω live παρέα στον πρωινό καφέ;
    σημερα θα παω στον γιατρο εγω...θα τ πω να μ δωσει και κατι για τον υπνο....
    α αυριο πας?καλο αυτο σε βοηθαει οταν πηγαινεις?
    χααχαχ κοκορι εισαι ε ? ε θα ξυπνησει πηγαινε ξανασκουντα την

Senior Member
    σημερα θα παω στον γιατρο εγω...θα τ πω να μ δωσει και κατι για τον υπνο....
    α αυριο πας?καλο αυτο σε βοηθαει οταν πηγαινεις?
    χααχαχ κοκορι εισαι ε ? ε θα ξυπνησει πηγαινε ξανασκουντα την
    Να μου πεις τι σου έδωσε αν θέλεις...

Ναι, με βοηθάει...κι η μαμά ξύπνησε, τον ήπιαμε τον καφέ...

Τι καιρό κάνει εκεί που είσαι; Εδώ έπιασε βροχή και δεν μ' αρέσει καθόλου...

Senior Member
    Να μου πεις τι σου έδωσε αν θέλεις...

Ναι, με βοηθάει...κι η μαμά ξύπνησε, τον ήπιαμε τον καφέ...

Τι καιρό κάνει εκεί που είσαι; Εδώ έπιασε βροχή και δεν μ' αρέσει καθόλου...
    ναι θα σου πω..εαν μ δωσει βεβαια γτ μπορει να μ οτι δεν χρειαζομαι

ειναι καλο αμα σ βοηθαει γτ υπαρχουνε και μερικοι π δεν βοηθανε...γι αυτο σ ρωτησα...

εδω που ειμαι εγω εχει ηλιο .κανει απιστευτη μερα ,καλοκαιρινη ωραια ,ουτε πολυ ζεστη μια χαρα...βρεχει εκει ε?δεν μ αρεσει καθολου η βροχη εμενα,μερικες φορες μ την βροχη μ πιανει και κατι σαν μελανχολια

Senior Member
    ναι θα σου πω..εαν μ δωσει βεβαια γτ μπορει να μ οτι δεν χρειαζομαι

ειναι καλο αμα σ βοηθαει γτ υπαρχουνε και μερικοι π δεν βοηθανε...γι αυτο σ ρωτησα...

εδω που ειμαι εγω εχει ηλιο .κανει απιστευτη μερα ,καλοκαιρινη ωραια ,ουτε πολυ ζεστη μια χαρα...βρεχει εκει ε?δεν μ αρεσει καθολου η βροχη εμενα,μερικες φορες μ την βροχη μ πιανει και κατι σαν μελανχολια
    Κι εμένα το ίδιο με τη βροχή, με πιάνει μελαγχολία...κι έριξε πριν κεραυνό και τρόμαξα από τον κρότο...φοβιτσιάρα με τα όλα της...

Καλημερα κυκνουδι μου... Καλυτερα σημερα ? 2 μερες λεει θα το παει αστατα ο καιρος... οποτε σοκολατα και γλυκια παρεουλα.

Το μονο που σκεφτομαι με την βροχη ειναι μην κανει καμια αποτομη διακοπη ρευματος, καψει τιποτα και μεινω και χωρις νετ ...

Μετα θα πιασω κανα βιβλιο ... κυκνακι μου ξεχαστηκες με το πρωινο στην τηλεοραση ?
    Last edited by Constantly curious; 07-06-2016 at 10:05.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Κι εμένα το ίδιο με τη βροχή, με πιάνει μελαγχολία...κι έριξε πριν κεραυνό και τρόμαξα από τον κρότο...φοβιτσιάρα με τα όλα της...
    xaaxax ε εισαι φοβητσιαρα

Senior Member
    Ας κάτσει να μου κάνει κάποιος μια περιληψη ποτέ πήγε τόσες σελίδες το θέμα? Σιγά μη κάτσω να τα διαβάσω όλα αυτά που είμαστε τώρα κυκνε συνήλθες?
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Καλημερα κυκνουδι μου... Καλυτερα σημερα ? 2 μερες λεει θα το παει αστατα ο καιρος... οποτε σοκολατα και γλυκια παρεουλα.

Το μονο που σκεφτομαι με την βροχη ειναι μην κανει καμια αποτομη διακοπη ρευματος, καψει τιποτα και μεινω και χωρις νετ ...

Μετα θα πιασω κανα βιβλιο ... κυκνακι μου ξεχαστηκες με το πρωινο στην τηλεοραση ?
    Καλημέρα cc!

Ναι, είμαι λίγο καλύτερα όσον αφορά την ταραχή αλλά νιώθω μελαγχολία 1ον λόγω βροχής και 2ον επειδή θέλω ν' αγοράσω κάποια πράγματα και δεν μπορώ...

Όχι, δεν βλέπω τηλεόραση το πρωί για μένα έχει όλο χαζομάρες...εσύ;

Βιβλίο, ε; Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις, κι εγώ προσπαθώ ν' αρχίσω ξανά το διάβασμα...παλιά με ταξίδευε και τα ξεχνούσα όλα για λίγο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ας κάτσει να μου κάνει κάποιος μια περιληψη ποτέ πήγε τόσες σελίδες το θέμα? Σιγά μη κάτσω να τα διαβάσω όλα αυτά που είμαστε τώρα κυκνε συνήλθες?
    Είμαι λίγο καλύτερα elis, σ' ευχαριστώ και καλημέρα!

Το θέμα αυτό έχει πιάσει όλες μου τις διαθέσεις και καλές και άσχημες κι όλα μου τα προβλήματα κατά καιρούς...ανοίχτηκε όταν πέθανε ένα απ' τα γατιά μου και συνεχίστηκε με διάφορα οπότε δεν χάνεις κάποια σειρά...