Originally posted by forty
Quote:
Originally posted by need2loose
Η αλήθεια είναι ότι ήδη είδα αισθητή βελτίωση εξαιτίας της γυμναστικής. Είχα αποφασίσει να πηγαίνω γυμναστήριο 4 φορές την εβδομάδα αλλά πηγαίνω μόνο 3. Το σώμα μου ήταν πολύ αγύμναστο και προς το παρόν νιώθω ότι παραπάνω φορές είναι μεγάλη πίεση. Προτιμώ να το αφήνω στο ενδιάμεσο να ξεκουράζεται λίγο. Ελπίζω ότι καθώς θα περνάει ο καιρός θα δυναμώνω και θα μπορώ να κάνω περισσότερες ώρες την εβδομάδα. Το σώμα μου είναι σίγουρα skinny fat. Μάλλον skinny προς το παρών δεν είναι, αλλά αν δεν προσπαθήσω με την γυμναστική και απλώς συνεχίζω να χάνω κιλά θα γίνει και skinny και fat. Όπως έγραψα και πριν, εξετάζοντας προσεκτικότερα τα αποτελέσματα, κατάλαβα ότι είναι έτσι δοσμένα ώστε να προκαλούν εντυπώσεις. Τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά. Αν χάσω 10 κιλά καθαρού λίπους και διατηρήσω τον υπάρχον μυικό μου ιστό θα είμαι μια χαρά φυσιολογικότατη. Από εκεί και πέρα αν κατορθώσω να κερδίσω κιόλας μυικό ιστό εννοείται ακόμη καλύτερα. Όλα αυτά θέλουν τον χρόνο τους!
:thumbup: πολυ σωστα σκεφτεσε,ξεκινα σιγα σιγα για να συνηθησει το σωμα σου και το ιδανικοτερο θα ηταν μια μερα βαρη-1 μερα αεροβιο και το καλυτερο αεροβιο ειναι το τρεξιμο,εκει θα δεις τεραστια διαφορα σε ποντους αλλα και στο προσωπο και στο δερμα.Απο θεμα υγειας ειναι οτι καλυτερο γιατι εκτος του οτι οξυγονωνει τον οργανισμο διωχνει και το σπλαχνικο λιπος και ετσι βοηθαει στο να καιγονται περισσοτερες θερμιδες...Απο εδω
http://kardiologia.blogspot.gr/2009/...post_1854.html
"Γατί το λεγόμενο σπλαχνικό λίπος θεωρείται τόσο επικίνδυνο?
Ο κύριος Ιωάννης Κακλαμάνος, Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Παχυσαρκίας, μας εξηγεί ότι πλέον γνωρίζουμε με ασφάλεια ότι το σπλαχνικό λίπος παράγει ουσίες όπως ορμόνες και πεπτίδια, και προκαλεί προβληματα αντίστασης στην ινσουλίνη"
και αν εχουμε προβλημα αντιστασης στην ινσουλινη δεν μπορουμε να χασουμε κιλα και παλευουμε με τις διαιτες και την πεινα ενω με την ασκηση ειναι πολυ πιο ευκολο!
Παντως πας παρα πολυ καλα,εχεις χασει 9.300 σε λιγοτερο απο 3 μηνες!!!:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Quote:
Originally posted by need2loose
Η γλυκοπατάτα από καιρό μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον (λόγω γλυκαιμικού δείκτη) από γεύση τι λέει; Μοιάζει με πατάτα ή μόνο το όνομα έχει;
Μου εξηγείς σε παρακαλώ τι εννοείς με το "ισοθερμιδική διατροφή" ;
υπαρχει η ασπρη γλυκοπατατα που εχει ακριβως την ιδια γευση με το καστανο και η κοκκινωπη που ειναι και αυτη γλυκια αλλα παει η γευση της προς την γλυκοκολοκυθα,αν σου αρεσουν οι αμυλωδεις γλυκες γευσεις θα ξετρελλαθεις με τη γλυκοπατατα :yes:
ισοθερμιδικη ειναι οταν παιρνουμε ακριβως οσες θερμιδες χρειαζεται το σωμα για να μην βαζουμε βαρος και να μην χανουμε,ετσι μπορεις να διωξεις λιπος και να βαλεις μυς οταν γυμναζεσε και κανεις ισοθερμιδικη