και γιατι να πυροβολησεις? ολα μεσα στη ζωη ειναι ολα χρειαζονται
Printable View
και γιατι να πυροβολησεις? ολα μεσα στη ζωη ειναι ολα χρειαζονται
ολα κοπελια μου εκτος απο τους παιδεραστες
1. Υποβοηθούμενη αυτοκτονία: Υπενθυμίζεις σε έναν Ισλαμιστή (οπλισμένο ή μη) ότι ο Μωάμεθ ήταν παιδεραστής (η Αϊσά ήταν 6 ετών όταν την παντρεύτηκε) (άσχετο? δε νομίζω!)
2. Λογική & Ευαισθησία: Όποιος θεωρεί ότι θίγεται να πάει μια βόλτα (www.safeline.gr). Το "Δαφνί" διαθέτει ελεύθερες κλίνες (άσχετο! το ξέρω!)
3. Νταής - Νταηλίκι (ορισμός): Το νταηλίκι είναι άμεσα συνδεδεμένο με την αντίληψη που έχει ο νταής για το περιβάλλον του, ο οποίος συστηματικά χωρίζει βάσει πολυάριθμων κριτηρίων (φυλή, θρησκεία, ιδιότητα, ηλικία, περιουσιακή κατάσταση, πολιτική επιρροή κ.λπ.) τους ανθρώπους γύρω του, σε λιγότερο και περισσότερο δυνατούς από αυτόν και κεφαλαιοποιεί αναλόγως, καθότι, ως κακοποιημένο παιδί και μετέπειτα πρόωρος εκσπερματιστής / ανέραστος γυνή, λίγες πια ηδονές, αλλά πλείστα απωθημένα του έχουν μείνει σε αυτή τη ζωή (κι αυτό άσχετο! κι αυτό το ξέρω!).
αυτά! άντε γεια σας και σήμερα! γεια σου κι εσένα κυρ-Admin που μας αφήνεις ακόμα έξω! πάω να παίξω Bubble Witch! :D
σκεφτομαι και το "αμα θελω να γαμησω γαμαω" που διαβασα σημερα. τι παει να πει "αμα θελεις" φιλε μου ? υπαρχει περιπτωση να μη θελεις ? ειναι δυνατον εναν αντρας να μη θελει να καλυψει την αναγκη του, και να προτιμα να τη βγαζει σε τετοια ηλικια με το χερακι ακομα ? εγω για το καλο σας λεω οτι λεω, εκφραζω μια διαφορετικη αποψη μπας και σκεφτειτε λιγο παραπανω, κι εσεις αντιδρατε με βριζετε και θελετε να με διωξετε κι απο πανω κρινωντας με αρνητικα. γιατι δυσκολευεστε να κρινετε τον εαυτο σας πρωτα, κι αρπαζεστε απ'αυτο που λεει ο αλλος, οταν θελει να σας βοηθησει. λες και φταιω, φταιω που καθομαι κι ασχολουμαι με το κοσμο, μακαρι να εξαφανιστω κι απο εδω και γενικοτερα απο εξω. παρατα φιλε μου τη πρεζα και πιασε το ζαμπον!
Ε δε θα δωσω και λεπτομέρειες για το "ποιες και πως"! Έχω τα τυχερα μου και δεν έχω αναγκη το "χεράκι". Άλλα ήθελα να πω, για άλλες καταστασεις ήθελα να μιλήσω και αλλού το κατέληξες το θέμα. Νομίζω αρκετά τα είπαμε. Μακάρι να ταν τωρα αυτο το πρόβλημα μου. Ελπίζω εσύ να είσαι γενικά καλά. Και ελπίζω να σε βοήθησα στις αρκετες φορες που σου ειπα καποια πράγματα για το καλό σου.
Ότι έχουμε πήξει από την ηλιθιότητα που επικρατεί
στους περισσότερους ανεγκέφαλους
ενώ η αύξηση των αυτοκτονιών που σχετίζεται άμεσα με την αύξηση της ανεργίας
-οι αυτοκτονίες τα 2 τελευταία χρόνια
(με την αρχή της οικονομικής κρίσης) στην Ελλάδα
είναι 1500
-και η αύξηση της βίας το ίδιο,
γιατί αυτός που πιέζεται θα εκδηλώσει βία
είτε προς τον εαυτό του
γινόμενος αυτοκαταστροφικός, είτε προς τους άλλους,
γινόμενος επιθετικός-
στην Ιταλία οι αυτοκτονίες αυξάνονται ραγδαία επίσης
και στα ΜΜΕ έχει δοθεί εντολή να το κουκουλώνουν
και να ρίχνουν show τύπου "Dancing"
για να αποκοιμιόμαστε -μην πω τίποτ' άλλο-
με τους ντόπιους celebrities και μαϊντανούς
που μας παρουσιάζονται και ως
δήθεν ευαισθητοποιημένοι σε κοινωνικά κ.ά θέματα.
Μακάρι να αλλάξει κάτι αλλά τι μπορούμε να κάνουμε?
Γιάννη, το ξέρω ότι όλοι μας
-και αυτοί που τα καταφέρνουμε κουτσά στραβά
και οι άλλοι που δεν τα καταφέρνουμε καθόλου-
βιώνουμε την αγωνία και την ανασφάλεια.
Πιέζομαι χρονικά, αλλά όποιο παιδί θέλει
ας το χρησιμοποιήσει κι ας ανοίξει θέμα αν θέλει...
τίτλος: MME -διαστρέβλωση της αλήθειας- κατάθλιψη, επιθετικότητα & οικονομική κρίση,
χώστε τα...
Τα ΜΜΕ είναι κατευθυνόμενα και διαστρεβλώνουν την κατάσταση που επικρατεί,
αλλά ευτυχώς, υπάρχουν πλέον κι άλλες πηγές πληροφόρησης
για να ξέρουμε τι μας γίνεται...
Κι όσο για τις εκλογές, δεν πιστεύω ότι θα φέρουν τίποτα το διαφορετικό...
Οι πολιτικοί υποκρίνονται με τις δηλώσεις τους
ότι θέλουν να σεβαστούν τη μνήμη του ανθρώπου που αυτοκτόνησε στο Σύνταγμα
και να μην τη συνδέσουν με την οικονομική κρίση
-δεν ήταν αυτοκτονία, δολοφονία ήταν
κι αυτοί ήταν οι ηθικοί αυτουργοί-
κι έχουν κάνει τα πάντα όσο ζούσε
για να τον οδηγήσουν εκεί που τον οδήγησαν,
αλλά ηθικοί αυτουργοί ίσως είναι κι όσοι από μας
τους στηρίζουνε...
Ενώ τα επίσημα στοιχεία μας μιλούν γιά αύξησή του στο ποσοστό του 40%, η πραγματικότητα είναι διαφορετική αφού είναι πολύ μεγαλύτερος και αγγίζει το 300%. Οι ιερείς σε κοιμητήρια και ναούς στην περιοχή μου (Καλαμαριά) το γνωρίζουν καλά αφού οι συγγενείς τους πασχίζουν με κάθε τρόπο (γνωρίζετε Ποιόν) να κηδεύονται διαβασμένοι αφού πρώτα δηλωθεί σαν αίτιο το ατύχημα.
Σκέφτομαι ότι δεν υπάρχει χειρότερο απ' το να σε ξυπνάνε απότομα και να σου φωνάζουν πάνω από το κεφάλι σου σαν το Χάρο για όλα όσα σου σέρνουν, εκείνη τη στιγμή. Γι' αυτό και έχω πει χιλιάδες φορές "μόνος σε δικό σου σπίτι και ξερό ψωμί". Ξεκίνησε πολύ άσχημα η μέρα και ακόμα δεν μπορώ να ηρεμήσω.
Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβουμε οτί όπως φερόμαστε έτσι θα μας φέρονται??? Ίσως δεν καταλαβαίνουμε πως συμπεριφερόμαστε? Τόσο κλειστά είναι τα μάτια μας???
Σκέφτομαι ότι δε συμφωνώ καθόλου με το "μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι".
Ο πτωχός τω πνεύματι, μια ζωή μαλάκας θα είναι.
Και ακόμα κι αν βρει κι άλλους μαλάκες και γίνουνε πολλοί, και αποδέχονται ο ένας τον άλλον, αυτό δε θα αναιρέσει ποτέ το γεγονός ότι είναι μαλάκας με περικεφαλαία.
Προτιμώ να βασανίζομαι λίγο παραπάνω αλλά να προσεγγίζω έστω και κατά διαστήματα την αυτοσυνειδησία παρά να με θεωρώ μαλάκα.
οι αρχαιοι ελληνες βοιντ πιστευαν οτι οσο ποιο μορφωμενος ειναι καποιος τοση μεγαλυτερη θα ειναι και η βαθμιδα στο υψος του ουρανου σχετικα με τα αστρικα στερεωματα μετα θανατο
αλλα οι αρχαιοι εβραιοι ηθελαν για εμας να εχουμε φτωχο το πνευμα
όλα φτιαχτά και στημένα είναι για να μας καθοδηγουν.. (συνεχίζω την κουβέντα βοιντ-χρυσακι)
Αααααχ αν πιάσουμε θέμα με τις θρησκίες ή θα με κάψετε στην πυρά, ή θα με ακρωτηριάσετε σαν την Υπατία, ή θα με αποκαλέσετε διαμονα, ή ξέρω και εγω? :D Πλακίτσα κάνω! Δεν με πειράζει τι θα πει ο καθένας. Άλλα εγώ ΔΕΝ πιστεύω σε τίποτα παρά μόνο στις ενέργειες που υπάχουν γύρω μου, σε μένα, σε σένα, σε όλους... Θεοί είμαστε εμείς και κανένας άλλος πέρα από εμάς, πιστεύω σε μένα και όχι σε Θεούς...
Ουπς ξέχασα! :) Καλως το Χρυσάκι! Που εξαφανίστηκες σήμερα? :) (πλάκα κάνω) Ας μην τα συζητάμε εδώ και πουν οτί τσατάρουμε ;)
σκεφτομαι τη ταινια που ειδα κι οτι ο Heath Ledger ηταν πολυ καλος ηθοποιος και κριμα που πεθανε. θελω να ευχαριστησω τη χρηστρια Karisha που μου τη προτεινε. το γραφω εδω αν και ξερω οτι δε θα το διαβασει γιατι δε μπαινει συχνα. η χρηστρια αυτη ειναι απ'τις λιγες που ξεχωριζω απο αυτο το φορουμ (μετριουνται στα δαχτυλα του ενος χεριου), και μου εχουν αποδειξει οτι αξιζουν. ειναι αυτο που λεμε "δεν της φαινεται", πρεπει να ανακαλυψεις τα ταλεντα της. μου κραταει συντροφια καποια πρωινα οταν ξυπναω νωρις. ειναι κριμα ο κοσμος ο αξιολογος να βρισκεται αποκλεισμενος στο περιθωριο, και η πλεμπα να εχει γεμισει τους δρομους απλα επειδη "πουλαει" και "φαινεται" περισσοτερο. τελος θελω να πω οτι η ταινια μου γαμησε λιγο το σπιτακι γιατι δε μπορω να ζησω κατι παρομοιο, κι οτι ο καλυτερος τροπος να κλεψεις ενα ζευγαρι γυαλια, ειναι βουτωντας τα μεστο αδειο ποτηρι του δηθεν φραπε σου.
[/QUOTE]Quote:
Οι πολιτικοί υποκρίνονται με τις δηλώσεις τους
ότι θέλουν να σεβαστούν τη μνήμη του ανθρώπου που αυτοκτόνησε στο Σύνταγμα
και να μην τη συνδέσουν με την οικονομική κρίση
-δεν ήταν αυτοκτονία, δολοφονία ήταν
κι αυτοί ήταν οι ηθικοί αυτουργοί-
κι έχουν κάνει τα πάντα όσο ζούσε
για να τον οδηγήσουν εκεί που τον οδήγησαν,
αλλά ηθικοί αυτουργοί ίσως είναι κι όσοι από μας
τους στηρίζουνε...
ετσι ακριβως τζοαν!
πεθανε που πεθανε ο καημενος δεν πηγαινε πρωτα μεσα στην βουλη να την ανατιναξει!
Αυτός που έχει αρνητισμό το οτιδήποτε θα του ξινίζει και θα του βρωμάει και πάντα θα εμποδίζει τον εαυτό του για το καλύτερο... αυτοεγκλωβίζεται! Ο ρεεεεεεεεεε! ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕ!
Όλα είναι ζήτημα επιλογής και όχι χαρακτιριστικών ευφυίας. Μένει ισόβια ίδιος και απαράλλαχτος μόνο όσο αυτός το θέλει. Γιατί ερεθίσματα παρουσιάζονται διαρκώς απειλώντας την εθελοτυφλία.
Το πονηρό σλάλομ που κάνει η ψυχή προκειμένου να αποφεύγει την πραγματικότητα και να πολυθρονιάζεται μακριά από σκοτούρες γιά κάποιους έχει μεγαλύτερη αξία από το βάσανο της αυτοσυνειδησίας.
Ναι έτσι ακριβώς είναι.
Κι εγώ πτωχό τω πνεύματι δε θεωρώ κάποιον που έχει χαμηλότερο δέικτη νοημοσύνης σε σχέση με κάποιον άλλο.
Εξάλλου, είθισται η αυτοσυνειδησία να είναι εχθρός ενός θεωρητικά "πλουσίου τω πνεύματι" εφόσον η γνώση της ανωτερότητας σου έναντι των άλλων, σε επίπεδο διάνοιας, σε κάνει ακόμα πιο υπερόπτη και σίγουρο ότι δε χρειάζεται να βελτιωθείς πουθενά, ότι τα έχεις όλα λυμένα.
Απεχθάνομαι την κακομοιριά του ανθρώπου και αυτόν που δεν θέλει να βγει από τον αρνητισμό με τίποτα θεωρώντας οτί είναι ότι πιο σωστό ( τι κουφο! )
σκεφτομαι τις ταμπελες
τελευταια με αφορμη τα λογια μιας καλης φιλης αγχονομαι για την ασθενεια μου κι αν τρομαζουν οι ανθρωποι με "αυτα"?
κι αν δεν βρω ποτε κανεναν να με αγαπησει?
πανε 2 χρονια απο τοτε που εκανα σχεση (πρωτη μου σχεση και ηταν της πλακας) και δεν βλεπω γυρω μου και κανεναν προθυμο να με προσεγγισει
ειμαι υποχρεωμενη να ακουω τις ανατριχιαστικες λεπτομεριες απο ραντεβου των φιλων μου και μου σκαει σε κακια και ζηλεια ολο αυτο δεν το εκφραζω το κραταω μεσα μου γιατι δεν θελω να χασω τους φιλους μου.. δεν θελω να ειμαι κακος ανθρωπος αλλα ειμαι συμβαινει. Οι συγκηριες δεν βοηθουν και δεν θελω να πιστευω πως φταινε τα κιλα μου για αυτη την καταντια! Καποτε το πιστευα αλλα ειδα κατι αλλες πιο μπουλντοζες απο μενα και ειχαν μια χαρα σχεσεις. Κατι αλλο φταιει και δεν ειμαι σιγουρη για το τι ειναι ακριβως.
Τι φταιει? γιατι σε μενα? εκεινο το κοματι μου ειναι στο κενο και το γιατι?
Το παλευω προσπαθω αλλα δεν... εκει κανεις δεν μπορει να βοηθησει αν δεν το χεις τελος απλα δεν το χεις κοπελια!
Καλα για δουλεια δεν το συζητω καν! Ψαχνω καργα αλλα ξερω πως ειναι δυσκολα τα πραγματα ασε που αν δεν εχεις και το κονε δεν τραβαει το πραμα στη Ναξο, δεν μου φτανουν τα λεφτα ουτε για τσιγαρα δεν βγαινω επιβαρυνω τους γονεις μου με τα φαρμακα μου και τον αδερφο μου για τις βολτες μου, νιωθω ενοχες πολλες ενοχες και εκει κανεις δεν μπορει να βοηθησει
δεν θυμαμαι αν τα εχω αναφερει στο παρελθον ειναι γνωστο οτι ξεχναω πολυ ευκολα και δεν ξερω γιατι τα εγραψα ολα αυτα απλα τα σκεφτομαι.
Εγώ νομίζω ότι όλες σου οι σκέψεις και τα αισθήματα είναι πολύ ανθρώπινα.
Όπως και η κατάσταση που περιγράφεις. Δηλαδή το ότι δεν έχεις δουλειά, άρα και χρήματα, άρα επιβαρύνεις τους γύρω σου και όλος ο φαύλος κύκλος που δημιουργείται.
Ε πως να αισθάνεσαι καλά μωρε κειτ? και πως να μην ζηλεύεις αυτούς που φαίνεται κάποια πράγματα να τα έχουν πιο λυμένα σε σχέση με εσένα?
Απλώς προσπάθησε να μην το συγχέεις με αυτό που σε ταλαιπωρεί. Δεν ξέρω κιόλας τι έχεις..κατάθλιψη ίσως?
Και να μην είχες λοιπόν κάτι διεγνωσμένο, σίγουρα τις ίδιες σκέψεις θα έκανες και σίγουρα δε θα ήταν πιο εύκολο να βρεις κάποιον να σε αγαπάει. Γενικά είναι δύσκολο να βρεις κάποιον να σε αγαπαέι.
Δε φταις λοιπόν εσύ σε κάτι από αυτά.
Τώρα αν θέλεις να αλλάξεις τη διαθεσούλα σου μπορείς να κάνεις μια αλλαγή, που να μη σου στοιχίσει.
Είσαι και σε νησί, είναι πιο εύκολο να βάλεις στην καθημερινότητα σου κάποια χόμπυς ειδικά τώρα που φτιάχνει ο καιρός.
Θαλασσίτσα έχεις ρε κειτ!!!
Κάνει καλό, βγες βολτούλες, κάνε πραγματάκια για σένα, παρά τις ενοχές σου επειδή "επιβαρύνεις" άλλους. Στην τελική η οικογένεια στη δύσκολη στιγμή φαίνεται.
Θα δεις που όταν θα φτιάξει το ένα, αρχίζουν μετά και τα υπόλοιπα να δρομολογούνται.