Τι σκέφτεστε; - Page 669
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 669 of 1532 FirstFirst ... 1695696196596676686696706716797197691169 ... LastLast
Results 10,021 to 10,035 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    όλα φτιαχτά και στημένα είναι για να μας καθοδηγουν.. (συνεχίζω την κουβέντα βοιντ-χρυσακι)
    χαχα!καλως το χριστινακι μας!!
    εγω χριστινακι πιστευω σε αγια τριας και συναφη αλλα οχι οπως θελουν εκεινοι
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by xrusaki View Post
    χαχα!καλως το χριστινακι μας!!
    εγω χριστινακι πιστευω σε αγια τριας και συναφη αλλα οχι οπως θελουν εκεινοι
    Αααααχ αν πιάσουμε θέμα με τις θρησκίες ή θα με κάψετε στην πυρά, ή θα με ακρωτηριάσετε σαν την Υπατία, ή θα με αποκαλέσετε διαμονα, ή ξέρω και εγω? :D Πλακίτσα κάνω! Δεν με πειράζει τι θα πει ο καθένας. Άλλα εγώ ΔΕΝ πιστεύω σε τίποτα παρά μόνο στις ενέργειες που υπάχουν γύρω μου, σε μένα, σε σένα, σε όλους... Θεοί είμαστε εμείς και κανένας άλλος πέρα από εμάς, πιστεύω σε μένα και όχι σε Θεούς...

Senior Member
    Ουπς ξέχασα! :) Καλως το Χρυσάκι! Που εξαφανίστηκες σήμερα? :) (πλάκα κάνω) Ας μην τα συζητάμε εδώ και πουν οτί τσατάρουμε ;)

Banned
    σκεφτομαι τη ταινια που ειδα κι οτι ο Heath Ledger ηταν πολυ καλος ηθοποιος και κριμα που πεθανε. θελω να ευχαριστησω τη χρηστρια Karisha που μου τη προτεινε. το γραφω εδω αν και ξερω οτι δε θα το διαβασει γιατι δε μπαινει συχνα. η χρηστρια αυτη ειναι απ'τις λιγες που ξεχωριζω απο αυτο το φορουμ (μετριουνται στα δαχτυλα του ενος χεριου), και μου εχουν αποδειξει οτι αξιζουν. ειναι αυτο που λεμε "δεν της φαινεται", πρεπει να ανακαλυψεις τα ταλεντα της. μου κραταει συντροφια καποια πρωινα οταν ξυπναω νωρις. ειναι κριμα ο κοσμος ο αξιολογος να βρισκεται αποκλεισμενος στο περιθωριο, και η πλεμπα να εχει γεμισει τους δρομους απλα επειδη "πουλαει" και "φαινεται" περισσοτερο. τελος θελω να πω οτι η ταινια μου γαμησε λιγο το σπιτακι γιατι δε μπορω να ζησω κατι παρομοιο, κι οτι ο καλυτερος τροπος να κλεψεις ενα ζευγαρι γυαλια, ειναι βουτωντας τα μεστο αδειο ποτηρι του δηθεν φραπε σου.

Senior Member
    Οι πολιτικοί υποκρίνονται με τις δηλώσεις τους
    ότι θέλουν να σεβαστούν τη μνήμη του ανθρώπου που αυτοκτόνησε στο Σύνταγμα
    και να μην τη συνδέσουν με την οικονομική κρίση
    -δεν ήταν αυτοκτονία, δολοφονία ήταν
    κι αυτοί ήταν οι ηθικοί αυτουργοί-
    κι έχουν κάνει τα πάντα όσο ζούσε
    για να τον οδηγήσουν εκεί που τον οδήγησαν,
    αλλά ηθικοί αυτουργοί ίσως είναι κι όσοι από μας
    τους στηρίζουνε...
    [/QUOTE]
    ετσι ακριβως τζοαν!
    πεθανε που πεθανε ο καημενος δεν πηγαινε πρωτα μεσα στην βουλη να την ανατιναξει!

Senior Member
    Ουπς ξέχασα! :) Καλως το Χρυσάκι! Που εξαφανίστηκες σήμερα? :) (πλάκα κάνω) Ας μην τα συζητάμε εδώ και πουν οτί τσατάρουμε ;)
    χαχαχα!χριστινακι μπαινω εδω βγαινω,ξαναμπαινω!
    κανω και μπειμπι σιτινγκ βλεπεις!
    βγαινω,παιζω με τον γιο μου,μπαινω
    τον ταιζω,ξαναμπαινω
    βγαινω,τον κοιμιζω και ου το καθε εξης..

Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Σκέφτομαι ότι δεν υπάρχει χειρότερο απ' το να σε ξυπνάνε απότομα και να σου φωνάζουν πάνω από το κεφάλι σου σαν το Χάρο για όλα όσα σου σέρνουν, εκείνη τη στιγμή. Γι' αυτό και έχω πει χιλιάδες φορές "μόνος σε δικό σου σπίτι και ξερό ψωμί". Ξεκίνησε πολύ άσχημα η μέρα και ακόμα δεν μπορώ να ηρεμήσω.
    σε οικοτροφείο μένεις και σου συμπεριφέρονται τοσο ασχημα?
    γιάννης

οι αρχαιοι ελληνες βοιντ πιστευαν οτι οσο ποιο μορφωμενος ειναι καποιος τοση μεγαλυτερη θα ειναι και η βαθμιδα στο υψος του ουρανου σχετικα με τα αστρικα στερεωματα μετα θανατο
    αλλα οι αρχαιοι εβραιοι ηθελαν για εμας να εχουμε φτωχο το πνευμα
    ...Και δυστυχως όσο περισσότερο μορφωμένος είναι κανεις και όσο μεγαλύτερη αντίληψη έχει τόσο περισσότερες απαιτησεις έχει και αμα δεν τις πλησιάσει τόσο πιο δυστυχης είναι.
    γιάννης

χαχαχα!χριστινακι μπαινω εδω βγαινω,ξαναμπαινω!
    κανω και μπειμπι σιτινγκ βλεπεις!
    βγαινω,παιζω με τον γιο μου,μπαινω
    τον ταιζω,ξαναμπαινω
    βγαινω,τον κοιμιζω και ου το καθε εξης..
    χαιρόμαστε όταν μπαίνεις γι αυτα τα πολύ ωραια που μου μας λες ειτε εδω ειτε στα προσωπικά μνμτα. και πάντα να σαι καλά.
    γιάννης

Senior Member
    Αυτός που έχει αρνητισμό το οτιδήποτε θα του ξινίζει και θα του βρωμάει και πάντα θα εμποδίζει τον εαυτό του για το καλύτερο... αυτοεγκλωβίζεται! Ο ρεεεεεεεεεε! ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    Σκέφτομαι ότι δε συμφωνώ καθόλου με το "μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι".
    Ο πτωχός τω πνεύματι, μια ζωή μαλάκας θα είναι.
    Και ακόμα κι αν βρει κι άλλους μαλάκες και γίνουνε πολλοί, και αποδέχονται ο ένας τον άλλον, αυτό δε θα αναιρέσει ποτέ το γεγονός ότι είναι μαλάκας με περικεφαλαία.
    Προτιμώ να βασανίζομαι λίγο παραπάνω αλλά να προσεγγίζω έστω και κατά διαστήματα την αυτοσυνειδησία παρά να με θεωρώ μαλάκα.
    Όλα είναι ζήτημα επιλογής και όχι χαρακτιριστικών ευφυίας. Μένει ισόβια ίδιος και απαράλλαχτος μόνο όσο αυτός το θέλει. Γιατί ερεθίσματα παρουσιάζονται διαρκώς απειλώντας την εθελοτυφλία.
    Το πονηρό σλάλομ που κάνει η ψυχή προκειμένου να αποφεύγει την πραγματικότητα και να πολυθρονιάζεται μακριά από σκοτούρες γιά κάποιους έχει μεγαλύτερη αξία από το βάσανο της αυτοσυνειδησίας.
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    Όλα είναι ζήτημα επιλογής και όχι χαρακτιριστικών ευφυίας. Μένει ισόβια ίδιος και απαράλλαχτος μόνο όσο αυτός το θέλει. Γιατί ερεθίσματα παρουσιάζονται διαρκώς απειλώντας την εθελοτυφλία.
    Το πονηρό σλάλομ που κάνει η ψυχή προκειμένου να αποφεύγει την πραγματικότητα και να πολυθρονιάζεται μακριά από σκοτούρες γιά κάποιους έχει μεγαλύτερη αξία από το βάσανο της αυτοσυνειδησίας.
    Ναι έτσι ακριβώς είναι.
    Κι εγώ πτωχό τω πνεύματι δε θεωρώ κάποιον που έχει χαμηλότερο δέικτη νοημοσύνης σε σχέση με κάποιον άλλο.
    Εξάλλου, είθισται η αυτοσυνειδησία να είναι εχθρός ενός θεωρητικά "πλουσίου τω πνεύματι" εφόσον η γνώση της ανωτερότητας σου έναντι των άλλων, σε επίπεδο διάνοιας, σε κάνει ακόμα πιο υπερόπτη και σίγουρο ότι δε χρειάζεται να βελτιωθείς πουθενά, ότι τα έχεις όλα λυμένα.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    οι αρχαιοι ελληνες βοιντ πιστευαν οτι οσο ποιο μορφωμενος ειναι καποιος τοση μεγαλυτερη θα ειναι και η βαθμιδα στο υψος του ουρανου σχετικα με τα αστρικα στερεωματα μετα θανατο
    αλλα οι αρχαιοι εβραιοι ηθελαν για εμας να εχουμε φτωχο το πνευμα
    Κι εγώ χρυσάκι μου, ως καλό χριστιανόπουλο, εντελώς υπεραπλουστευμένα βέβαια μιλώντας, κάπως έτσι το σκέφτομαι αλλά όχι βέβαια σε επίπεδο μόρφωσης αλλά αυτογνωσίας περισσότερο και καλλιέργειας, προσωπικής ελευθερίας κλπ..(μεγάλο θέμα)
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Απεχθάνομαι την κακομοιριά του ανθρώπου και αυτόν που δεν θέλει να βγει από τον αρνητισμό με τίποτα θεωρώντας οτί είναι ότι πιο σωστό ( τι κουφο! )

Senior Member
    Απεχθάνομαι την κακομοιριά του ανθρώπου και αυτόν που δεν θέλει να βγει από τον αρνητισμό με τίποτα θεωρώντας οτί είναι ότι πιο σωστό ( τι κουφο! )
    επιτελους!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]