Να σε φοβόμαστε δηλαδή?:Ρ
Printable View
Το Νησι το εβλεπες? Σιγουρα υπαρχουν και αλλες πολυ καλες ελληνικες σειρες, για αυτο δεν μου αρεσει να γενικευω, "χαλια" το ενα, "χαλια' το αλλο και τους περνει σβαρνα ολους.
Το Νησι, η Αιθουσα του Θρονου, Βαμμενα Κοκκινα Μαλλια, Κοκκινος Κυκλος, 10η εντολη...μερικες που θυμαμαι τωρα, και ειναι και πανακριβες παραγωγες.
Τα εγκλήματα μου άρεσαν πολύ.
Οχι , δεν το εβλεπα .....εννοειται , για μενα παντα, οτι ολα αυτα ειναι σκουπιδια , και τα Τουρκικα , ακριβες παραγωγες ειναι , αλλα δεν βλεπονται , κανενα Ελλ. σηριαλ αδυνατω να δω ...............αλλα εγω ειμαι εγω , οπως αδυνατω να καταλαβω πως για την espresso , την κουτσομπολιστικη εφημεριδα , δινουν 11.000 συμπολιτες μου χρηματα για την αγορασουν , τοσο πολυ ενδισαφερονται για την προσωπικη ζωη της μενεγακη και του αλλου σκουπιδαριου ? οπως κυκλοφορουν 8 εφημεριδες με αθλητικα , ναι να πας ναθληθεις , αλλα να δινεις χρηματα για ναμαθεις τι εκανε η ταδε ομαδα , που μονο Ελληνες δεν εχει ? αυτοι πληρωνονται ενα σκασμο λεφτα, επειδη πας εσυ ( οχι προσωπικα ) στο γηπεδο ......
ζω σενα κρατος υπαναπτυκτων , το ξερω , αλλα ειναι ωραια η Ελλαδα ..............ας υπαρχουν ανθρωποι που υποστηριζουν ποδοσφαιρικες ομαδες με στημενα παιχνιδια η και οχι στημενα , ας υποστηριζουν γελοια κομματα , εγω δεν ειμαι οπαδος παρα του εαυτου μου , δεν ειμαι αγελοποιημενος ...................ουτε γελοιες ειδησεις βλεπω .......ουτε πρωιναδικα ..................ουτε κους κους , αλλα αυτο ειναι το επιπεδο μας .................................................
Αν λες το Νησι σκουπιδι και ολα τα αλλα... I rest my case.
Αν ποτε παντως αλλαξεις γνωμη, κατσε και δες το, και μετα ξανα ελα να μιλησουμε για τα "σκουπιδια".
Tαχω δει , Mariah , σκουπιδια τα θεωρω , αλλα επαναλαμβανω , εγω ειμαι εγω , δεν μιλαω για λογ/μο σου .........αν μια κοπελα , που ηθελα να βγω , μουλεγε οτιβλεπει τετοια πραματα , ειχε ξενερωσει αυτοστιγμει ............τι ειναι το rest my case , εγκαταλειπω την περιπτωση μου ? δεν μπορω να βρω ακριβη μτφρση ......αλλα γουστα εχουμε , η λειτουργουμε δαφορετικα .....
Καλε τι κανεις τετοια ωρα ξυπνια ? με τα κοκκορια .........
Χα χα, καλημέρα! Άστα να πάνε Macgyver...σε κάποια φάση ξύπνησα στις 4, ευτυχώς που μπόρεσα να ξανακοιμηθώ και δεν είμαι από εκείνη την ώρα εδώ, lol! Έχω μια υπερένταση αυτές τις μέρες...
Κι εσύ όμως έχω παρατηρήσει ότι γράφεις αξημέρωτα πολλές φορές, πώς κι έτσι;
σημερα ειναι η 3η φορα που θα παω στη ψυχολογο στο ΚΨΥ.εχω αγχος τι πρεπει να πω και να συζητησω, που πρεπει να επικεντρωθω για να βοηθηθω μιας και ειναι μετρημενες οι συνεδριες που μπορουμε να κανουμε.εχω διαφορα θεματα αλλα δε ξερω που να εστιασω.τις αλλες 2 φορες πηρα xanax πριν παω.προσπαθω να το αποφυγω σημερα αλλα χλωμο το βλεπω.
καλημερα
supernatural δεν βλέπει κανείς εδώ?
μπου μου, ηδη μιλησα για να παω σε ραντεβου αν ειναι. Δε πεταω και τη σκουφια μου απο χαρά αλλά εκει που νομιζα οτι εχω καποια σχηματα σκεψεων μονον πχ σε καταθλιψη τωρα βλεπω οτι τα εχω και σε θυμο, σε εγρηγορση, το κυριοτερο ειναι μια ταση προς αυτο επιθετικοτητα. Καταλαβαινεις. Ηταν μεμονωμενες οι περιπτωσεις που το ειχα νιωσει αυτο και τωρα που αρχισε να βγαινει πιο συχνα με εχει ταρακουνησει. Εχω την λογικη να πω, μη το κανεις δεν βοηθά αλλά σιγα σιγα ειναι σαν να κερδιζει εδαφος το - και γιατι να μην δεν το κανεις ;;; -
μαλλον θα μειωσω δοσολογια αγωγης υποψιαζομαι αυτο θα προτεινει και σιγουρα θα μου πει τον εσω θυμο κανε τον εξω....
ναι οκ.... δε το ξεραμε αυτο... να ξεκινησω καρατε αν ειναι, χε.
δοκιμαζω να αντιμετωπιζω τη κατασταση με δημιουργικους τροπους αλλά δεν πετυχαινει παντα.
Παλι στο ψαξιμο δηλαδη... παλι !!!
Αναρωτιεμαι εαν ο ανθρωπος - μελος Fighter που ειχε μεγαλη ανησυχια για το μηνα αυτο οτι κατι θα συμβει ειναι καλα !!!
Αναρωτιέμαι πως θ' αντέξω μέχρι να ξημερώσει και να φωτίσει έξω...φοβάμαι μες τα σκοτάδια μόνη... :(
Αχ βρε Τζέρυ με τις νυχτερινές ανησυχίες σου...με ξύπνησες και δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ...
Βαριέμαι να διαβάσω....
ΠΕΙΝΑΩ!!!!!!
Αρχίζω πάλι να νιώθω μίζερα...
Dont try......
Σκέφτομαι ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το σημερινό μου διάβασμα.
Σκέφτομαι ότι ουσιαστικά πέρασε και το 2016 και δεν έλυσα τα προβλήματα μου.Φέτος έκανα και ψυχοθεραπεία, κοινωνικοποιήθηκα σε υπερθετικό βαθμό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και πήρα απο τα 3 μου τα 2 στρόγγυλα δηλαδή 0+0=0..Αν έπαιρνα το μακρύτερο δηλάδη 1 θα ήμουν τουλάχιστον λίγο ικανοποιημένος. Αντ`αυτού κατάφερα να μου προσθέσω επιπλέον προβλήματα αφού το κόστος της ψυχοθεραπείας με μηδενικά προς το παρόν αποτελέσματα συν η κοινωνικοποίηση που επίσης δεν οδήγησε σε κάτι ουσιαστικό μου δημιούργησαν νέα οικονομικά χρέη.. Σκατά όλα δηλαδή
Σκεφτομαι πως μονο με πιεση χαμογελω, εκει εφτασα παλι κατοπιν γεγονοτων αλλά σαν φαλτσα νοτα θα συνεχισω για το γαμωτο !!!
Για ολες εκεινες τις φορες που εκανα πισω μπας και ιαθω, εκεινες τις φορες που σκεφτηκα την λογικη και οχι το εγωιστικο ξεσπασμα με ενα συγνωμη που υποτιθεται τα λυνει ολα, για ολες εκεινες τις φορες που επεσα, ξανα σηκωθηκα και ειδα πως μονο εγω πρεπει να κανω ολη τη δουλεια για αυτο πληρωνω και ειδικους εφοσον εγω πρεπει να μαθω το πως θα επιβιωσω με το μυαλο που εχω.
Ουδεις δεν ειναι υποχρεωμενος να σε νιωσει. Αν εισαι τυχερος μετα απο παρα πολυ καιρο αρχιζεις να νιωθεις οτι ζεις γιατι πολυ απλα περασε μεσα σου η γνωση του "χαλια" της πικρας, του λαθους, της προσπαθειας και ψιλο αδιαφορεις για αυτα που καποτε χτυπιοσουν...
Ενας μονολογος συγκεντρωμενης αρνητικης ενεργειας για ολα οσα και αυτο το καλοκαιρι ηρθαν να μου διδαξουν ποσα λίγα ακομη γνωριζω και ποσο αγωνα εχω μπροστα μου... ποσο αλλαζει ο πονος, ποιες ειναι οι μορφες του και τι αντισωματα αποκτω χρονο με τον χρονο.
Τουλαχιστον κατι νιωθω και ας ειναι και πικρία, προτιμοτερο απο το κενό μαλλον.
σκέφτομαι πως τωρα τελευταια δεν με νοιαζει τιποτα...ουτε να βρω δουλεια,ουτε να βγω εξω,ουτε να βρω αντρα ..τιποτα δεν μου κανει αισθηση πια...γιατι οποτε ψαχνω δουλεια πεφτω σε τοιχο,δεν παω εκει που θελω κ ξενερώνω κ ετσι μενω μεσα..κ χω παχυνει κ αυτό μ κανει να μην νοιωθω κ ανετα..αντρα δεν βρισκω..(πως ν βρω αφου δεν βγαινω κιολας)..κ δεν κανω κ τιποτα να τα αλλαξω όλα αυτά..
Προσδοκω αυτον τον μηνα να τον ζησω καλυτερα σε σχεση με τον προηγουμενο, στη θεση της απογοητευσης να μπει η κινητοποιηση για εναν εφικτο στοχο. Ευχομαι σε ολους καλο μηνα με ο,τι και αν εχετε κατα νου.