ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 678
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 678 of 1380 FirstFirst ... 1785786286686766776786796806887287781178 ... LastLast
Results 10,156 to 10,170 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Oι Sopranos θεωρούνται σειρά σταθμός για την αμερικανική τηλεόραση.
    Και νομίζω ότι ο ρόλος του James Gandolfini,ήταν πρότυπο για τους μετέπειτα αντιήρωες των αμερικανικών σειρών.
    Σωστά! Συμφωνώ απολύτως.
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ελπίζω αύριο να διαβάσω πιο καλά....

Senior Member
    Oι Sopranos θεωρούνται σειρά σταθμός για την αμερικανική τηλεόραση.
    Και νομίζω ότι ο ρόλος του James Gandolfini,ήταν πρότυπο για τους μετέπειτα αντιήρωες των αμερικανικών σειρών.
    Ολα αυτα , που εγω δεν τα βλεπω , ειναι κακεκτυπα του αριστουργηματος , του 1ου διδαξαντος , του Κοππολα , με τον Νονο 1-2-3 ...........και Αλ Πατσινο ..........και ντε Νιρο , θεωρω σαλχα τους Σοπρανος , αλλα αυτο ειναι η γνωμη μου ......οπως και ολα τα σηριαλς , ταμερικανικα , για τα Ελληνικα , δεν το συζητω , ειναι υπο-υπο-υπο επιπεδο , γιανα μην αναφερθω στο Τουρκικο σκουπιδαριο ........................εχουν παψει εδω και 15 χρονια να βγαινουν εργα ποιοτικα , οπως παλια ..............

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ολα αυτα , που εγω δεν τα βλεπω , ειναι κακεκτυπα του αριστουργηματος , του 1ου διδαξαντος , του Κοππολα , με τον Νονο 1-2-3 ...........και Αλ Πατσινο ..........και ντε Νιρο , θεωρω σαλχα τους Σοπρανος , αλλα αυτο ειναι η γνωμη μου ......οπως και ολα τα σηριαλς , ταμερικανικα , για τα Ελληνικα , δεν το συζητω , ειναι υπο-υπο-υπο επιπεδο , γιανα μην αναφερθω στο Τουρκικο σκουπιδαριο ........................εχουν παψει εδω και 15 χρονια να βγαινουν εργα ποιοτικα , οπως παλια ..............
    Για τις αμερικανικές διαφωνώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jackie View Post
    Την έχω δει.
    Κι εμένα μου άρεσε. Απροσδόκητη θα 'λεγα.

Το six feet under το έχεις δει;
    Οχι αλλα ειναι στο προγραμμα να το δω, για να καταλαβεις ειμαι πιο πολυ CSI τυπος.

Ανυπομονω να αρχισει και η συνεχεια του Prison Break και εχω ακουσει και καλες κριτικες για το Stranger Things.

Κατι ακουσα πως θα κανουν και ενα spinoff του Lost, μακαρι γιατι το τελος ηταν τελειως μαπα. Αυτα
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Οχι αλλα ειναι στο προγραμμα να το δω, για να καταλαβεις ειμαι πιο πολυ CSI τυπος.

Ανυπομονω να αρχισει και η συνεχεια του Prison Break και εχω ακουσει και καλες κριτικες για το Stranger Things.

Κατι ακουσα πως θα κανουν και ενα spinoff του Lost, μακαρι γιατι το τελος ηταν τελειως μαπα. Αυτα
    Να σε φοβόμαστε δηλαδή?:Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Το Νησι το εβλεπες? Σιγουρα υπαρχουν και αλλες πολυ καλες ελληνικες σειρες, για αυτο δεν μου αρεσει να γενικευω, "χαλια" το ενα, "χαλια' το αλλο και τους περνει σβαρνα ολους.

Το Νησι, η Αιθουσα του Θρονου, Βαμμενα Κοκκινα Μαλλια, Κοκκινος Κυκλος, 10η εντολη...μερικες που θυμαμαι τωρα, και ειναι και πανακριβες παραγωγες.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Να σε φοβόμαστε δηλαδή?:Ρ
    Ενα θα σου πω, αγαπημενη μου σειρα η 10η εντολη

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ενα θα σου πω, αγαπημενη μου σειρα η 10η εντολη
    Έτσι!!!!!!!!!!!! :Ρ
    Από τα καλύτερα επεισόδια,ήταν τα ''Αγγελικά πρόσωπα''.Αν το λέω σωστά.

Senior Member
    Έτσι!!!!!!!!!!!! :Ρ
    Από τα καλύτερα επεισόδια,ήταν τα ''Αγγελικά πρόσωπα''.Αν το λέω σωστά.
    Χεχεχεχε , εγω δεν εχανα επεισοδια, ετσι να περνω και ιδεες για το μελλον... οποτε το νου σας

Πωπω θυμηθηκα και το Παρα Πεντε, τι γελιο εχω ριξει με αυτο, μου θυμιζε και λιγο Friends βεβαια

Senior Member
    Τα εγκλήματα μου άρεσαν πολύ.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Το Νησι το εβλεπες? Σιγουρα υπαρχουν και αλλες πολυ καλες ελληνικες σειρες, για αυτο δεν μου αρεσει να γενικευω, "χαλια" το ενα, "χαλια' το αλλο και τους περνει σβαρνα ολους.

Το Νησι, η Αιθουσα του Θρονου, Βαμμενα Κοκκινα Μαλλια, Κοκκινος Κυκλος, 10η εντολη...μερικες που θυμαμαι τωρα, και ειναι και πανακριβες παραγωγες.
    Οχι , δεν το εβλεπα .....εννοειται , για μενα παντα, οτι ολα αυτα ειναι σκουπιδια , και τα Τουρκικα , ακριβες παραγωγες ειναι , αλλα δεν βλεπονται , κανενα Ελλ. σηριαλ αδυνατω να δω ...............αλλα εγω ειμαι εγω , οπως αδυνατω να καταλαβω πως για την espresso , την κουτσομπολιστικη εφημεριδα , δινουν 11.000 συμπολιτες μου χρηματα για την αγορασουν , τοσο πολυ ενδισαφερονται για την προσωπικη ζωη της μενεγακη και του αλλου σκουπιδαριου ? οπως κυκλοφορουν 8 εφημεριδες με αθλητικα , ναι να πας ναθληθεις , αλλα να δινεις χρηματα για ναμαθεις τι εκανε η ταδε ομαδα , που μονο Ελληνες δεν εχει ? αυτοι πληρωνονται ενα σκασμο λεφτα, επειδη πας εσυ ( οχι προσωπικα ) στο γηπεδο ......
    ζω σενα κρατος υπαναπτυκτων , το ξερω , αλλα ειναι ωραια η Ελλαδα ..............ας υπαρχουν ανθρωποι που υποστηριζουν ποδοσφαιρικες ομαδες με στημενα παιχνιδια η και οχι στημενα , ας υποστηριζουν γελοια κομματα , εγω δεν ειμαι οπαδος παρα του εαυτου μου , δεν ειμαι αγελοποιημενος ...................ουτε γελοιες ειδησεις βλεπω .......ουτε πρωιναδικα ..................ουτε κους κους , αλλα αυτο ειναι το επιπεδο μας .................................................

Senior Member
    Αν λες το Νησι σκουπιδι και ολα τα αλλα... I rest my case.

Αν ποτε παντως αλλαξεις γνωμη, κατσε και δες το, και μετα ξανα ελα να μιλησουμε για τα "σκουπιδια".

Senior Member

Αν ποτε παντως αλλαξεις γνωμη, κατσε και δες το, και μετα ξανα ελα να μιλησουμε για τα "σκουπιδια".
    Tαχω δει , Mariah , σκουπιδια τα θεωρω , αλλα επαναλαμβανω , εγω ειμαι εγω , δεν μιλαω για λογ/μο σου .........αν μια κοπελα , που ηθελα να βγω , μουλεγε οτιβλεπει τετοια πραματα , ειχε ξενερωσει αυτοστιγμει ............τι ειναι το rest my case , εγκαταλειπω την περιπτωση μου ? δεν μπορω να βρω ακριβη μτφρση ......αλλα γουστα εχουμε , η λειτουργουμε δαφορετικα .....

Senior Member

Mariah, αυτό δεν είναι πολύ λυπητερό ή το μπερδεύω με κανένα άλλο;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...